Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim eşimde 7 de geliyo genelde. sadece ona veriyorum yemesi icin.. bana ye diyo. benim hakkım bitti yiyemem diyorum..
Sabahları erkn cıktıgından kahvaltı yapamıyoruz bırlıkte aksam barı bırlıkte yıyelım dıyo bende haklı buluyorum onu napalım olsun ..

Gecmıs olsun Allah yardımcınız olsun ..tez zamnda tedavı olup hamıle kalırsınız ınsallah

SELAM BEN GELDİMMMM

Hoşgeldin 2, yaramaz

Tuz en etkili madde kuzum ben artık neredeyse sıfır tuz tüketiyorum alıştım snaırım annemden dolayı yemekler sıfır tuz salça vs yasak zeytinlerimi de kendim yaptığım için az tuzlu ve dün ilk peynirimide yaptım jojowa sayende cesaret ettim.3 kilodan yaptım denemek için ama güzel oldu

İnan bana yediğimiz sebzelerdeki tuz oranı yetiyor ve salatalarıma tuz yerine turşu koyuyorum 1-2 tane herhangi bir sıkıntı olmadı

Eklentiler

• 20150417_002151.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 88
Cok sevindim kaptancım peynirini yapmıssin bugun sutcum geldi bende aldım 10 kilo yarisı peynirime gitcek.. peynirin cok guzel gorunuyo..1 kilo da gittim tuzsuz zeytin aldım ohh .. tuzlu zeytini sevmiyorum zaten... resim ben denedim bi kac kere eklemeye ugrastim olmadi..url istiyo gidip onu deniyorum oda olmuyo..bıraktim denemeyi...

az önce çorba içiyorum tuzu az olmuş diye direk aldım elime evde değirmeni kapıyorum kaya tuzu diye ama o anda aklıma geldi hiç tuzsuz yada az tuzlu yapmadım bugüne kadar hiç bişeyi...

anaammmm 400 gr la listeye girdimmm.. bunada şükür...

Şimdiden ellerine sağlık canım bir bundan sonra yaparım artık peynir yapımı ile ilgili tüm videoları blogları hatmettim nerdeyse.Ohh şimiden elleirne sağlık .Jojocum mesaj yazdığımız yerin altında dosya ekle kısmı var ordan ekleyebilirisn kuzum

yaaa bende istiyorum peynir yapmak yaaa ama maya ok geçen limonla yaptım pek beğenmedim

az önce çorba içiyorum tuzu az olmuş diye direk aldım elime evde değirmeni kapıyorum kaya tuzu diye ama o anda aklıma geldi hiç tuzsuz yada az tuzlu yapmadım bugüne kadar hiç bişeyi...

Sadece 1 hafta minimum tuz tüket farkı gör deryacım

anaammmm 400 gr la listeye girdimmm.. bunada şükür...

Daim olsun inşallah tabii giden miktarın fazla olması daha süper olur

Lapayla 1,2 cok iyi yaa hemde sanırım bir günde

Ahahahaa cok Hoşuma gitti yaa bende yavaş yavaş oraya dogru gidiyorum:))

Cok tesekkurler walla sızle ıletısım halınde olmak motıwe edıyor benı..
Ptesı ıgneye baslıcam b12 ıcın ıns kılo yapmaz cunku kemıklerım agrımaya basladı yıne
Yok cnm yapmıyo,bende yapıyo diye diye 3 yıl dvitten b12 den falan kaçtım Meğerse tersiymiş

Allah hayırlısını versin cnm,inş en kısa sürede istediğin gibi sonuca ulaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…