Sabahları erkn cıktıgından kahvaltı yapamıyoruz bırlıkte aksam barı bırlıkte yıyelım dıyoBenim eşimde 7 de geliyo genelde. sadece ona veriyorum yemesi icin.. bana ye diyo. benim hakkım bitti yiyemem diyorum..
beni tanıyanlar bilirler
uzun süredir bebek istiyorduk
ve bu uğraşlarım hep onun içindi
bebek yapma süremiz kısalmış iken sorunlarla karşılaştık
yaklaşık 5-6 ay kadar sürecek bir diş eti ve diş tedavisi gerekti
doktor bana bu sorun çözülmeden hamile kalmamalısın dedi
eşiminde benimde moralimiz acayip bozuldu
devlete gitsek inanılmaz geç tarihli randevular veriyor
özele gitsek bi dolu yığınla para istiyorlar napcamızı bilmiyorum
stresten başım ağrıyor
beynim kulaklarımdan çıkacak gibi zonkluyor
SELAM BEN GELDİMMMM
kızlar ben bi hatamı buldum bugün, ben uzun zamandır hiiçç tuza dikkat etmiyorum hemde hiç. zeytinide peyniride tuzlu yiyorum hatta kaya tuzu kullanıyorum diye elimide bol tutuyorum sanki biraz bu da kesin etkiliyordur beni yaa
1 _ 2 ay koruycam bitcek sanıyorum... Kızken hep 50 kiloydum yer icerdim kilo derdim hic olmazdı..Koruycaz artık napalım..
Hoşgeldin 2, yaramaz
Tuz en etkili madde kuzum ben artık neredeyse sıfır tuz tüketiyorum alıştım snaırım annemden dolayı yemekler sıfır tuz salça vs yasak zeytinlerimi de kendim yaptığım için az tuzlu ve dün ilk peynirimide yaptımjojowa sayende cesaret ettim.3 kilodan yaptım denemek için ama güzel oldu
İnan bana yediğimiz sebzelerdeki tuz oranı yetiyor ve salatalarıma tuz yerine turşu koyuyorum 1-2 tane herhangi bir sıkıntı olmadı
Takım İçi İlk 3
1- Bulbul-e Bismil( 87,8/86,6/1,2 /%1,37
2- 45derya45(82,9/82,5 /0,4 /%0,48
3- makres76 (62,7/62,4/0,3/% 0,48
Tebrikler meleklerimm @makres76 Ocak Ayı %2 Kilo Verme Oranından almış olduğun sarı kartın silindi kuzum hiç sarı kartın kalmadı
Cok sevindim kaptancım peynirini yapmıssin bugun sutcum geldi bende aldım 10 kilo yarisı peynirime gitcek.. peynirin cok guzel gorunuyo..1 kilo da gittim tuzsuz zeytin aldım ohh .. tuzlu zeytini sevmiyorum zaten... resim ben denedim bi kac kere eklemeye ugrastim olmadi..url istiyo gidip onu deniyorum oda olmuyo..bıraktim denemeyi...
Tebrikler arkadaslarTakım İçi İlk 3
1- Bulbul-e Bismil( 87,8/86,6/1,2 /%1,37
2- 45derya45(82,9/82,5 /0,4 /%0,48
3- makres76 (62,7/62,4/0,3/% 0,48
Tebrikler meleklerimm @makres76 Ocak Ayı %2 Kilo Verme Oranından almış olduğun sarı kartın silindi kuzum hiç sarı kartın kalmadı
Şimdiden ellerine sağlık canım bir bundan sonra yaparım artık peynir yapımı ile ilgili tüm videoları blogları hatmettim nerdeyse.Ohh şimiden elleirne sağlık .Jojocum mesaj yazdığımız yerin altında dosya ekle kısmı var ordan ekleyebilirisn kuzum
az önce çorba içiyorum tuzu az olmuş diye direk aldım elime evde değirmeni kapıyorum kaya tuzu diye ama o anda aklıma geldi hiç tuzsuz yada az tuzlu yapmadım bugüne kadar hiç bişeyi...
anaammmm 400 gr la listeye girdimmm.. bunada şükür...
Sadece 1 hafta minimum tuz tüket farkı gör deryacım
Daim olsun inşallah tabii giden miktarın fazla olması daha süper olur
Ben tekrar kaçıyorum akşama görüşürüz bu hafta genel liste yapma sırası son kez bizde
Lapayla 1,2 cok iyi yaa hemde sanırım bir gündeşimdi gelelim değerlendirmeye
malum dün pirinç lapası yaptım
ve artıda olduğumu söylemiştim
salı sabahtan itibaren artı çıkmaya başladım ve perşembe sabahı 83,7 idim pirinç lapası sonucu 1,2 gr gitti buda benim için fena sayılmaz. evet yeni artıya geçtiği için hızlı gitti ama olsun geçen haftaya görede 400 gr eksi şimdilik iyi..
Ahahahaa cok Hoşuma gitti yaa bende yavaş yavaş oraya dogru gidiyorum:))ay bende kendimi bildim bileli dikkat ederim her çocukta verdiğim kilolar geri gelir neyseki artık doğurmayı düşünmüyom da inş. geri almıycam ama dediğin gibi daha denemediğim metod kalmadı.çorbalar detokslar hızlı diyetler neler nelr dediğin gibi bi kuşun b...k eksik
Bende Alıntı yapamıyorum ıpadden girdiğim icin sanırım hala neyden onu bılmıyorumyaaa kaptanım yaaa şu alıntıları tek tek yapmasamda toplu yapsam ama tek saymasak olmazmı
Yok cnm yapmıyo,bende yapıyo diye diye 3 yıl dvitten b12 den falan kaçtım Meğerse tersiymişCok tesekkurler walla sızle ıletısım halınde olmak motıwe edıyor benı..
Ptesı ıgneye baslıcam b12 ıcın ıns kılo yapmaz cunku kemıklerım agrımaya basladı yıne
Allah hayırlısını versin cnm,inş en kısa sürede istediğin gibi sonuca ulaşırsınızbeni tanıyanlar bilirler
uzun süredir bebek istiyorduk
ve bu uğraşlarım hep onun içindi
bebek yapma süremiz kısalmış iken sorunlarla karşılaştık
yaklaşık 5-6 ay kadar sürecek bir diş eti ve diş tedavisi gerekti
doktor bana bu sorun çözülmeden hamile kalmamalısın dedi
eşiminde benimde moralimiz acayip bozuldu
devlete gitsek inanılmaz geç tarihli randevular veriyor
özele gitsek bi dolu yığınla para istiyorlar napcamızı bilmiyorum
stresten başım ağrıyor
beynim kulaklarımdan çıkacak gibi zonkluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?