Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Daim olsun kızlarrr

yaaa bende istiyorum peynir yapmak yaaa ama maya ok geçen limonla yaptım pek beğenmedim
Maya eczanede satılıyo bıldıgım kadarıyla
Bende zeytını beynim ufaklıga Lıght olandan almaya başladım,bende onu yıyorum,aslında tuzu az zeytın varmı diye sorupta light zeytın var cvbı alana kadar bılmıyordum tuzsuz zeytın oldugunuişime gelmemiş sormamısım

zaten öyle yaptım kaptanım
ama tedavi başlangıcı için randevu verdiler
hemde mayıs ayı içine
çok stresliyim
öğlenden beri baş ağrım geçmiyor ilaç içmeme rağmen

Yok cnm yapmıyo,bende yapıyo diye diye 3 yıl dvitten b12 den falan kaçtım Meğerse tersiymiş

Bende 1 yıldır olmuyorum hapını kullandım ılk basta ıse yaradı sonra yıne dustu tekrar doktora gttıgımdede ıgne verdı hem haptan kılo aldıgım ıcın hemde ıgneden korktugum ıcın olmadım ama ptesı baslıcam artık cunku bacaklarım falan agrıyo

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah başının ağrısı geçer ve diş tedavinide bir an önce yaptırabilirsin
Aslında bir tanıdık falan olsa daha erken tarihe randevu verirler yada oradaki hemşirelerden birine anlatsaydın durumu böyle böyle diye ( doktorun hatta sana yazı bile yazabilirdi bir keresinde endokrine randevu alamıyordum hep dolu diye dahiliyeciye söyledim adam hemen reçete kağıdına yazdı acil lütfen sevgili meslektaşım ilgilenirsen sevinirim diye inan 10 gün sonraya randevu alabildim ki randevu veznesindeki kadın 3 ay dolu diyordu )

Umarım herşey gönlünce olur

Canım bu hafta tuzu baya azalt eminim çok daha güzel sonuç alırsın
Ben Pazar başlayınca hiç tüketmemeyi düşünüyorum ( biraz halsizlik hisseder gibi olursam bir parmak tuz yalarım olur biter ) bakalım harfiyen uyduğumda ne göreceğim sonuç ( tabi sağlığımı riske atmadan baktım kötü oldum yine bu haftaki gibi uyarlarım )

Lapayla 1,2 cok iyi yaa hemde sanırım bir günde

Bünyeden bünyeye değişiyor meleğim

Bende Alıntı yapamıyorum ıpadden girdiğim icin sanırım hala neyden onu bılmıyorum

inan ben cepten alıntıyı bırak yazamıyorum bile

Yok cnm yapmıyo,bende yapıyo diye diye 3 yıl dvitten b12 den falan kaçtım Meğerse tersiymiş

aynen öyle hep önyargılarımızdan kaybetmşyormuyuz neyseki doğruları öğrendik

Eczaneden almak daha sağlıklı gerçi mandralarda da varmış canım.Zeytinini sen kendin yapsana bitanem .
Zeytin zamanı elimden kurtuluşun yok

zaten öyle yaptım kaptanım
ama tedavi başlangıcı için randevu verdiler
hemde mayıs ayı içine
çok stresliyim
öğlenden beri baş ağrım geçmiyor ilaç içmeme rağmen

Üzme kendini cadıcım mayısa çok kalmadı bitanem herşeyde bir hayır vardır Stres yapma herşeyin zamanını rabbim biliyor sen tevekkül et kuzum
Msj sayımda 14 malum ortada geldim

Sen bu hafta muaftın bitanem

Umudum iğnelerini ihmal etme ayrıca kefir içmeni tavsiye ederim kuzum

öyle yapıcam bakalım canım zaten bu beslenmeye göre tuz pek olmıycak sanırım şimdiden çookk heyecanlıyım

Maşallah sana bızdıkımmm tebrik ederim emin adımlarla hedefe ilerliyorsun daim olsun bitanem çiğ kabak salatası süper seçim

Merhabalaar ben yeniyimm bu takimdaaa 2 takima takilacam bundan sonra bu takimi banu ablam tavsiye etti bende kosa kosa geldim :)) ilk once kendimi tanitiyim dedim Ismim yasemin gecen hafta cumartesi 18ime girdim ve hollanda vatandasiyim dogume buyume. Konyaliyimm :)) 1,60 boylarinda armut kum saati fizigim var popodan skinti cekiorumBi gitse dunyalar benimmm Etim ski 10 kilo az gosteririm hep o yonden sansli hissediyorm kendimi genetigimizde var annemde cunku oyle. Suan 99.9 kiloyum 4 gunde 1,6 kilo verdim 101,5 dim. 99.9 kiloyum ama goren 87 90 gibi zanneder burda sporunda katkisi cok ve bundan 2 yil once kendi cabalarimla 77 kiloya inmistim 23 kilo tekbasima vermistim ne zorluklarla oef 5 kutu irem naturel kullanmisimdir belkide o kucuk yasta 15 yasta baslamistim, annemden bazen gizli gizli icerdim hapi haberi olmasin diye O haplardan sonra hergun cok hizli kalp atislarim olustu var ve bu beni cok korkutuyor ve deli gibi pismanim Arkadaslar haplar gercekten bos seyler hersey beyinde biter. Dersimide aldim kesinlikle birdaha asla kullanmicam zayiflama haplarini Ve bazen kendikendime zayifladigimda hapsiz bu duzenli degildi 2 ay devam ederdim sonra birakirdim korumaya gecerdim aylar gecerdi yine baslardim yine verirdim benim kilo vermem boyleydi. Ben asla istedigim kiloya gelemedim 55 olmak istiyorum 45 kilom var verecegim ama yapicam! Turkey gitmek icin 3 ayim kaldi ve benim hedefim 25 kilo vermek . Bunu yaparim ben biliorum 75 olup oyle gidicem turkeye
in sha Allah

***Free Takım***

Dilakzn(71/70,2 / 0,8/% 1,13)1 Mayıs liste tarihi
miss_wong (73,4 /72,7/0,7 /%0,95)
oynakbasi34(110,3/ 108/2,3 /% 2,09)
morcadıyesilyarasa(49,3/49 / 0,3/%0,61 )
jojowa(55,6/54,3 / 1,3/% 2,34) 24 Nisanda liste tarihi
Rengarenknesli(75,7/75,9/-0,2/%-0,26)
umutsuzwakaa(59/ 58,4/ 0,6/% 1,02)1Mayıs liste tarihi

Free Takım Ortalaması: 1,12

Hoşgeldin bızdıkımmm nihayet doğru kararı verdin keşke geçen sene gelmeni istediğimde gelseydin kuzum neyse sağlık olsun nasip bugüneymiş hiç üzülme sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo vereceksin yeterki uyarılarımızı dikkate al kuzum Bazı şeyleri illaki tecrübe etmek istiyor insan zayıflama hapları konusunda dersini almışsın.Bundan sonra sağlıklı menüler ve sporla vereceksin bitanem.

Öncelikle ilk sayfadaki takım kurallarımızı okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekli kurallar gereği tatlım .Takımımızın yeni prensesi sen olacaksın anlaşılan .İlk hedefin 75 olsun sonrasında tekrar revize eder aşağı çekeriz canım senasevval kulakların çınlasın prensesim

Hosbuldum ablacimm haklisin abla keske gecen sene olsaydi ama nasip bugunlereymis :) olsunn ben yapicagima inaniyorum in sha Allah. Kesinlikle yasamadan bilinmiyor iste neyseki aklim basima geldi. Ewet kabul ediyorum kurallari :)) a a ben yokken yeni prensesin senasevval kardesmiydiHahah :)) kiskandim simdiiiiiiiii

Elbette yapacaksın kuzucum Yok kıskanma prensesimiz mezun oldu zaten çıtırdı iyice çıtır olup mezun ettik tatilde uğrarsa tanışırsınız

çok teşekkür ederim canım, geçti çok şükür, darısı diş tedavisine
konuşmayı denedim, zamanın bizim için önemli olduğunu söyledim
yüzüme bakmadan maalesef hanfendi tarihlerimiz dolu dedi
çok sinirlendim üzüldüm çıktım geldim
bakalım yarın özelden bir dr ile görüşücem fiyatta anlaşırsak tedaviye hemen başlarız

bugün ki menüm
17 NİSAN 2015 CUMA
SABAH

uyanır uyanmaz ılık limonlu su
tost (kan alırlar diye bişi yemedim, hastanede olunca mecbur en acilinden yedim maalesef )
SPOR: yok (hastanede olunca)
ÖĞLE

salata
sebze sote
ayran
AKŞAM
tonbalıklı salata

sıvı: 1,5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…