Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İi aksamlarr herkese ..kahvaltı 1yesılmercımeklı borek 5zeytın suzme peynır kıraz sapı cayı ..öğlen fırında karnıbahar bı kase yogurt..ara öğün 5 badem 1kuru kayısı..aksam 1kase brokolı corbası ,4yk türlü patatessız kabak patlıcan bıber ve soganlı ayrıca bnm dogum gunumdü 2catal pasta aldım
Hergun 2.5 veya 3 litre su ıcıyorumm..

Maşallah sana bızdıkımmm tebrik ederim emin adımlarla hedefe ilerliyorsun daim olsun bitanem çiğ kabak salatası süper seçim

teşekkürler kaptanım amin senin ve buradaki herkesin destekleri sayesinde
evet çok severim ben kabağı bana et olmasın sebze olsun meyve olsun valla yaşarım
bu sefer kararlıyım kaptanım okul mokul demicem vericem kiloları inş

6.TAKIM 408. ETAP MESAJ SAYILARI
battaniye1 ==Muaf
BayilanBayilana ==20
Bulbul-e Bismil==35++
Efser ==14
irem-ozge ==-

makres76==35++
baldandane==35++
45derya45 ==35++

jojowa==35++

umutsuzwakaa==19 (Salı günü katıldı)

bugünkü menüm
sabah: canım bir kaç gündür krep istiyordu bende bugün yaptım ama içine sadece bir tepeleme çorba kaşığı un koydum ve ondanda bir sürü çıktı saymadım ama üç kişi yedik yani bana düşen un azdır diye umuyorum geri kalanı karatay kahvaltısı
öğle: bir bardak süt bir kaşık tahin pekmezle bi parça ekmek
akşam: iki kaşık böğrülce yemeği, iki kaşık bulgur pilavı, iki parça fırında tavuk, bir kaç dilim fırında patlıcan
az evvel bir bardak kahve
su:2,5 lt
spor: 60 dk yürüyüş. aslında tempolu yürüyorum ama köpücükümle çıktığım için ara ara duraksıyoruz her gördüğü yeşilliğe çiş yapıyor bugün saydım 8 defa durdu yuh dedim ve sonra aklıma takıldı böyle dur kalk yaparak yürümekte yarar sağlar mı

Dogum günün kutlu olsun cnm,sağlıklı çıtır Yılların olsun:)

Hg cnm,en küçüğümüz sensin kaptanımızın dediği gibi prensesimiz:) burda motive olacağına ve sağlıklı kılo verecegıne emınım

Free takım bizim yerimize yarıssaymıs

Hıc ıcmedım nasıl bır tadı war kii..birde marketlerde satılanlardan dıyosunuz dımı aktarda faln degıl

Bizim zeytinler Mersin'den el Yapımı gelıyodu her yıl yakın arkadaşımızın annesi yapıyo ama bu yıl bi zeytinin içinden bi kurt çıktı o gun bugündür yıyemıyorum balkonda 3 bidon duruyo zaten esımde yemez,keske bole huyum olmasa ama yıyemıyorum elımde degılesımde kızıyo hepsı ole degılya diye ama napıyım,organın işte diyo bide Canan hocada kurtluları seçin demiyomu diyo gülerek ama bende iş yok
Ama zeytin zamanı denerim seninle

Ben buradaki tarife göre yaptım kuzum inceleyebilirsin fakat kullandığın herşeyi sterilize etmeyi unutma
bende düşünüyordum peynir denemeyi ablam izledim vidyoyu ama sütü kaynatmayın diyor önemli olan bakterileri öldürmek diyor ama pastarizasyon olmadan besin öğesi kaybı olmaksızın sterilize etmek mümkün değil kaynatmayınca sağlıksız olmazmı ki
Lapayla 1,2 cok iyi yaa hemde sanırım bir günde
çok iyi kesinlikle ay bi bana yaramadı bu pirinç oysa ki ne heveslenmiştim

zaten öyle yaptım kaptanım
ama tedavi başlangıcı için randevu verdiler
hemde mayıs ayı içine
çok stresliyim
öğlenden beri baş ağrım geçmiyor ilaç içmeme rağmen
geçmiş olsun tatlım tez zamanda hallolur hepsi inşş

tebrik ederim ulaşcan ulaşcan az kaldı

hoşgeldin aramıza canım memnun oldum seni tanıdığıma hemen kendimi de tanıtayım ben yaralı bülbül damla 24 yaşındayım. üni de herkes çıtır olmak isterken garip bir umursamazlık içerisinde aldığım kilocuklarımı vermek yeni dank etti kafama ve 95 kg ile takıma girdim şuan 86 lardayım 168 boyum belirgin bi hedefim yok bedenimi beğenene kadar gitmeyi planlıyorum tabi 60 ları görmekte hevesim çok kararlı yazmışsın canım sakın bu halini kaybetme azimle atcaz tüm fazlalıkları üstümüzden

maşallah free takım süper tebrikler kızlar

nice yıllara canım sağlıkla mutlulukla

twister aletini almıştım bende ama beceremedim ben onu ya

Ellerınıze saglık

hoşgeldin cicim
burda emin ellerdesin
direktifleri dinlersen uyarsan hedefine ulaşırsın
popodan sıkıntın varmış
bunun için en iyi ve kalıcı çözüm PİLATES
vücudunu inanılmaz sıklaştırır sadece popoyu değil
kaslarını uzatır, kilo verdikçe yapmaya devam edersen harika bir fiziğin olur
ben bayadır yapıyorum ve şuan lokum kıvamındayım
ben her gün aynı saatte yapıyorum buna dikkat etmek gerek
haftada 3 gün yeterli ama ben diğer günler yapmayınca rahatsız hissediyorum
pilatese dair sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum
tekrar hoşgeldin

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum

Sabah ailecek hafif kahvaltımı yaptık şimdide küçük kuzum Sinema diye tutturduğundan çizgi film arayışı içine girdiler bende fırsat o fırsat sizlere bakayım dedim

Bu arada detoksumun dün son günüydü ya bu sabah tartıda yine 108 gördüm daha aşağısını görürüm diye düşünüyordum az da olsa ama dün hiç doğru dürüst su içmedim
Netice olarak ben detoksdan çok memnun kaldım çünkü başladığımda tartıda 111.3 görüştüm yani toplamda 5 günde 3.7 kg gitmiş oluyor

Yarın Allahın izniyle devam

varya cecom bende merakla bu hafta yapıcam. yarın başlıcam eger pazar gunu için mangal yapacak olursak p.tesiye ertelicem bakalım duruma göre artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…