Maşallah sana bızdıkımmmtebrik ederim emin adımlarla hedefe ilerliyorsun daim olsun bitanem çiğ kabak salatası süper seçim
Dogum günün kutlu olsun cnm,sağlıklı çıtır Yılların olsun:)İi aksamlarr herkese ..kahvaltı 1yesılmercımeklı borek 5zeytın suzme peynır kıraz sapı cayı ..öğlen fırında karnıbahar bı kase yogurt..ara öğün 5 badem 1kuru kayısı..aksam 1kase brokolı corbası ,4yk türlü patatessızkabak patlıcan bıber ve soganlı ayrıca bnm dogum gunumdü 2catal pasta aldım
Hergun 2.5 veya 3 litre su ıcıyorumm..
Hg cnm,en küçüğümüz sensin kaptanımızın dediği gibi prensesimiz:) burda motive olacağına ve sağlıklı kılo verecegıne emınımMerhabalaar ben yeniyimm bu takimdaaa2 takima takilacam bundan sonra bu takimi banu ablam tavsiye etti bende kosa kosa geldim :)) ilk once kendimi tanitiyim dedim Ismim yasemin gecen hafta cumartesi 18ime girdim ve hollanda vatandasiyim dogume buyume. Konyaliyimm :)) 1,60 boylarinda armut kum saati fizigim var popodan skinti cekiorum Bi gitse dunyalar benimmm Etim ski 10 kilo az gosteririm hep o yonden sansli hissediyorm kendimi genetigimizde var annemde cunku oyle . Suan 99.9 kiloyum 4 gunde 1,6 kilo verdim 101,5 dim. 99.9 kiloyum ama goren 87 90 gibi zanneder burda sporunda katkisi cok ve bundan 2 yil once kendi cabalarimla 77 kiloya inmistim 23 kilo tekbasima vermistim ne zorluklarla oef 5 kutu irem naturel kullanmisimdir belkide o kucuk yasta 15 yasta baslamistim, annemden bazen gizli gizli icerdim hapi haberi olmasin diye O haplardan sonra hergun cok hizli kalp atislarim olustu var ve bu beni cok korkutuyor ve deli gibi pismanim Arkadaslar haplar gercekten bos seyler hersey beyinde biter. Dersimide aldim kesinlikle birdaha asla kullanmicam zayiflama haplarini Ve bazen kendikendime zayifladigimda hapsiz bu duzenli degildi 2 ay devam ederdim sonra birakirdim korumaya gecerdim aylar gecerdi yine baslardim yine verirdim benim kilo vermem boyleydi. Ben asla istedigim kiloya gelemedim 55 olmak istiyorum 45 kilom var verecegim ama yapicam! Turkey gitmek icin 3 ayim kaldi ve benim hedefim 25 kilo vermek . Bunu yaparim ben biliorum 75 olup oyle gidicem turkeye
in sha Allah
Free takım bizim yerimize yarıssaymıs***Free Takım***
Dilakzn(71/70,2 / 0,8/% 1,13)1 Mayıs liste tarihi
miss_wong (73,4 /72,7/0,7 /%0,95)
oynakbasi34(110,3/ 108/2,3 /% 2,09)
morcadıyesilyarasa(49,3/49 / 0,3/%0,61 )
jojowa(55,6/54,3 / 1,3/% 2,34) 24 Nisanda liste tarihi
Rengarenknesli(75,7/75,9/-0,2/%-0,26)
umutsuzwakaa(59/ 58,4/ 0,6/% 1,02)1Mayıs liste tarihi
Free Takım Ortalaması: 1,12
Bünyeden bünyeye değişiyor meleğim
inan ben cepten alıntıyı bırak yazamıyorum bile
aynen öyle hep önyargılarımızdan kaybetmşyormuyuz neyseki doğruları öğrendik
Eczaneden almak daha sağlıklı gerçi mandralarda da varmış canım.Zeytinini sen kendin yapsana bitanem .
Zeytin zamanı elimden kurtuluşun yok
Üzme kendini cadıcım mayısa çok kalmadı bitanem herşeyde bir hayır vardırStres yapma herşeyin zamanını rabbim biliyor sen tevekkül et kuzum
Sen bu hafta muaftın bitanem
Umudum iğnelerini ihmal etme ayrıca kefir içmeni tavsiye ederim kuzum
Bizim zeytinler Mersin'den el Yapımı gelıyodu her yıl yakın arkadaşımızın annesi yapıyo ama bu yıl bi zeytinin içinden bi kurt çıktı
Bünyeden bünyeye değişiyor meleğim
inan ben cepten alıntıyı bırak yazamıyorum bile
aynen öyle hep önyargılarımızdan kaybetmşyormuyuz neyseki doğruları öğrendik
Eczaneden almak daha sağlıklı gerçi mandralarda da varmış canım.Zeytinini sen kendin yapsana bitanem .
Zeytin zamanı elimden kurtuluşun yok
Üzme kendini cadıcım mayısa çok kalmadı bitanem herşeyde bir hayır vardırStres yapma herşeyin zamanını rabbim biliyor sen tevekkül et kuzum
Sen bu hafta muaftın bitanem
Umudum iğnelerini ihmal etme ayrıca kefir içmeni tavsiye ederim kuzum
bende düşünüyordum peynir denemeyi ablam izledim vidyoyu ama sütü kaynatmayın diyor önemli olan bakterileri öldürmek diyor ama pastarizasyon olmadan besin öğesi kaybı olmaksızın sterilize etmek mümkün değil kaynatmayınca sağlıksız olmazmı kiBen buradaki tarife göre yaptım kuzum inceleyebilirsin fakat kullandığın herşeyi sterilize etmeyi unutma
çok iyi kesinlikle ay bi bana yaramadı bu pirinç oysa ki ne heveslenmiştimLapayla 1,2 cok iyi yaa hemde sanırım bir günde
geçmiş olsun tatlım tez zamanda hallolur hepsi inşşzaten öyle yaptım kaptanım
ama tedavi başlangıcı için randevu verdiler
hemde mayıs ayı içine
çok stresliyim
öğlenden beri baş ağrım geçmiyor ilaç içmeme rağmen
tebrik ederim ulaşcan ulaşcan az kaldıselamlar
geçen hafta 73.4
bu hafta:72.7
inş haftaya 71 olursam nisan sonu hedefime ulaşcam 70
menümü de yazayım
Sabah:geranmali,zeytin,2 ceviz
Akşam:fırın tavuk,yoğurtlu çiğ kabak salatası,5-6 çilek
spor:1.5 saat yürüyüş
hoşgeldin aramıza canım memnun oldum seni tanıdığıma hemen kendimi de tanıtayım ben yaralı bülbül damla 24 yaşındayım. üni de herkes çıtır olmak isterken garip bir umursamazlık içerisinde aldığım kilocuklarımı vermek yeni dank etti kafamaMerhabalaar ben yeniyimm bu takimdaaa2 takima takilacam bundan sonra bu takimi banu ablam tavsiye etti bende kosa kosa geldim :)) ilk once kendimi tanitiyim dedim Ismim yasemin gecen hafta cumartesi 18ime girdim ve hollanda vatandasiyim dogume buyume. Konyaliyimm :)) 1,60 boylarinda armut kum saati fizigim var popodan skinti cekiorum Bi gitse dunyalar benimmm Etim ski 10 kilo az gosteririm hep o yonden sansli hissediyorm kendimi genetigimizde var annemde cunku oyle . Suan 99.9 kiloyum 4 gunde 1,6 kilo verdim 101,5 dim. 99.9 kiloyum ama goren 87 90 gibi zanneder burda sporunda katkisi cok ve bundan 2 yil once kendi cabalarimla 77 kiloya inmistim 23 kilo tekbasima vermistim ne zorluklarla oef 5 kutu irem naturel kullanmisimdir belkide o kucuk yasta 15 yasta baslamistim, annemden bazen gizli gizli icerdim hapi haberi olmasin diye O haplardan sonra hergun cok hizli kalp atislarim olustu var ve bu beni cok korkutuyor ve deli gibi pismanim Arkadaslar haplar gercekten bos seyler hersey beyinde biter. Dersimide aldim kesinlikle birdaha asla kullanmicam zayiflama haplarini Ve bazen kendikendime zayifladigimda hapsiz bu duzenli degildi 2 ay devam ederdim sonra birakirdim korumaya gecerdim aylar gecerdi yine baslardim yine verirdim benim kilo vermem boyleydi. Ben asla istedigim kiloya gelemedim 55 olmak istiyorum 45 kilom var verecegim ama yapicam! Turkey gitmek icin 3 ayim kaldi ve benim hedefim 25 kilo vermek . Bunu yaparim ben biliorum 75 olup oyle gidicem turkeye
in sha Allah
maşallah free takım süper tebrikler kızlar***Free Takım***
miss_wong (73,4 /72,7/0,7 /%0,95)
Free Takım Ortalaması: 1,12
nice yıllara canım sağlıkla mutluluklaİi aksamlarr herkese ..kahvaltı 1yesılmercımeklı borek 5zeytın suzme peynır kıraz sapı cayı ..öğlen fırında karnıbahar bı kase yogurt..ara öğün 5 badem 1kuru kayısı..aksam 1kase brokolı corbası ,4yk türlü patatessızkabak patlıcan bıber ve soganlı ayrıca bnm dogum gunumdü 2catal pasta aldım
Hergun 2.5 veya 3 litre su ıcıyorumm..
twister aletini almıştım bende ama beceremedim ben onu yaBugünkü menum
Sbh bir yesil elma tarcınllı
Aksam kücük bir pizza
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 yesil cay,1 ödem cayı
(Ödem çaylarını sbh ac karnına içiyorum)
15 dk Twister,15 dk kol,100 mekik,20 dk yürüyüş
***Free Takım***
miss_wong (73,4 // /%)
Free Takım Ortalaması:
hoşgeldin cicimMerhabalaar ben yeniyimm bu takimdaaa2 takima takilacam bundan sonra bu takimi banu ablam tavsiye etti bende kosa kosa geldim :)) ilk once kendimi tanitiyim dedim Ismim yasemin gecen hafta cumartesi 18ime girdim ve hollanda vatandasiyim dogume buyume. Konyaliyimm :)) 1,60 boylarinda armut kum saati fizigim var popodan skinti cekiorum Bi gitse dunyalar benimmm Etim ski 10 kilo az gosteririm hep o yonden sansli hissediyorm kendimi genetigimizde var annemde cunku oyle . Suan 99.9 kiloyum 4 gunde 1,6 kilo verdim 101,5 dim. 99.9 kiloyum ama goren 87 90 gibi zanneder burda sporunda katkisi cok ve bundan 2 yil once kendi cabalarimla 77 kiloya inmistim 23 kilo tekbasima vermistim ne zorluklarla oef 5 kutu irem naturel kullanmisimdir belkide o kucuk yasta 15 yasta baslamistim, annemden bazen gizli gizli icerdim hapi haberi olmasin diye O haplardan sonra hergun cok hizli kalp atislarim olustu var ve bu beni cok korkutuyor ve deli gibi pismanim Arkadaslar haplar gercekten bos seyler hersey beyinde biter. Dersimide aldim kesinlikle birdaha asla kullanmicam zayiflama haplarini Ve bazen kendikendime zayifladigimda hapsiz bu duzenli degildi 2 ay devam ederdim sonra birakirdim korumaya gecerdim aylar gecerdi yine baslardim yine verirdim benim kilo vermem boyleydi. Ben asla istedigim kiloya gelemedim 55 olmak istiyorum 45 kilom var verecegim ama yapicam! Turkey gitmek icin 3 ayim kaldi ve benim hedefim 25 kilo vermek . Bunu yaparim ben biliorum 75 olup oyle gidicem turkeye
in sha Allah
varya cecom bende merakla bu hafta yapıcam. yarın başlıcam eger pazar gunu için mangal yapacak olursak p.tesiye ertelicem bakalım duruma göre artıkSelamün Aleyküm kızlarrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Sabah ailecek hafif kahvaltımı yaptıkşimdide küçük kuzum Sinema diye tutturduğundan çizgi film arayışı içine girdiler bende fırsat o fırsat sizlere bakayım dedim
Bu arada detoksumun dün son günüydü ya bu sabah tartıda yine 108 gördüm daha aşağısını görürüm diye düşünüyordum az da olsa ama dün hiç doğru dürüst su içmedim
Netice olarak ben detoksdan çok memnun kaldım çünkü başladığımda tartıda 111.3 görüştüm yani toplamda 5 günde 3.7 kg gitmiş oluyor
Yarın Allahın izniyle devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?