gunaydın tatlışlarım harika bi hafta dilerim hepinize
nabersin. bu hafta ceconun listesini yapıcam sende katılıcakmısın burda takıpleşelim ne dersingünaydınnn balım kaymağımmmm
maşallah çok sevindimSelammm kızlarrr ben geldim.. malum cumartesi bugün hazırız müşterileri bekliyoruz....
bu sabah itibari ile eksi 200 daha gördüm ama cuma ya allah kerim. fırsat buldukça gelirim yine öpüyorum sizi
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Sabah ailecek hafif kahvaltımı yaptıkşimdide küçük kuzum Sinema diye tutturduğundan çizgi film arayışı içine girdiler bende fırsat o fırsat sizlere bakayım dedim
Bu arada detoksumun dün son günüydü ya bu sabah tartıda yine 108 gördüm daha aşağısını görürüm diye düşünüyordum az da olsa ama dün hiç doğru dürüst su içmedim
Netice olarak ben detoksdan çok memnun kaldım çünkü başladığımda tartıda 111.3 görüştüm yani toplamda 5 günde 3.7 kg gitmiş oluyor
Yarın Allahın izniyle devam
nabersin. bu hafta ceconun listesini yapıcam sende katılıcakmısın burda takıpleşelim ne dersin
meyve gunune bi uyarlama yapalım beraber karar verelim tek başına olmaz tabi. bence o gun yoğurt ve yulaf ezmesi,bulgur yada buğday da tuketelim. meyveli yoğurt tarzındayapıcam kuzummmmm bende yazıcaktım sana menüleri paslaşalım diye hiç böyle bi şey yapmadım ben nasıl gidicem özellikle meyve günü napıcam bilmiyorum...
meyve gunune bi uyarlama yapalım beraber karar verelim tek başına olmaz tabi. bence o gun yoğurt ve yulaf ezmesi,bulgur yada buğday da tuketelim. meyveli yoğurt tarzında
1.gun patatsemiş. biz yeşillik hatta yumurta ekleyelim diyorum patates salatası tarzında
2. gun sebze gunuymuş gene kurubaklagıller ekleyelim ditorum
3. gun et gunu yeşillik ekleyelim salata yani
4.gun meyveye sebze ve kurubaklagıl, çiğ çerez ekleyelim
5.gun yumurta gunu sebzeli omlet yiyelim yine çiğ çerezde ve ypgurtta
nasıl
ay çok heyecanlandım deryam. pazargunu mangal çıkarmasalarda başlasam valla ne guzel olurdu. bu arada ben patates gunu sıvı sebze suyuda içicemsabah akşam maydonoz kuru i bişi
ben 2,5-3 kiloyu hedefledim bakalım yeter artık gönderecem 1 hafta sıkarım dişi sonra ara verip tekrar yaparımaynen benimde öyle pazar günü evde döner sözüm vardı onu yapıcam ark.
pazartesi yi iple çekiyorum
haklısın protein karışmasın ozaman1. gün karbonhidrat ve proteini karıştırmasak daha iyi olmaz mı yeşillik zaten olmadan olmaz
2. ben bulgurlu ıspanak ve bol salata düşünüyorum zaten
3. ok
4. gün kurubaklagil derken örnek verirmisin nasıl yapalım diyosun
5. ok
haklısın protein karışmasın ozaman
kurubaklagiller: kurufasulye,mercimek çeşidi,buğday,bulgur kastettim misal her oğunde 1 kasık ekleriz haslama yada benim yaptığım gibi geceden ıslatıp ertesi gun çiğ yiyebilirsin
Hosbulduk ablacimHg cnm,en küçüğümüz sensin kaptanımızın dediği gibi prensesimiz:) burda motive olacağına ve sağlıklı kılo verecegıne emınım
hoşgeldin cicim
burda emin ellerdesin
direktifleri dinlersen uyarsan hedefine ulaşırsın
popodan sıkıntın varmış
bunun için en iyi ve kalıcı çözüm PİLATES
vücudunu inanılmaz sıklaştırır sadece popoyu değil
kaslarını uzatır, kilo verdikçe yapmaya devam edersen harika bir fiziğin olur
ben bayadır yapıyorum ve şuan lokum kıvamındayım
ben her gün aynı saatte yapıyorum buna dikkat etmek gerek
haftada 3 gün yeterli ama ben diğer günler yapmayınca rahatsız hissediyorum
pilatese dair sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum
tekrar hoşgeldin
bende düşünüyordum peynir denemeyi ablam izledim vidyoyu ama sütü kaynatmayın diyor önemli olan bakterileri öldürmek diyor ama pastarizasyon olmadan besin öğesi kaybı olmaksızın sterilize etmek mümkün değil kaynatmayınca sağlıksız olmazmı ki
çok iyi kesinlikle ay bi bana yaramadı bu pirinç oysa ki ne heveslenmiştim
geçmiş olsun tatlım tez zamanda hallolur hepsi inşş
tebrik ederim ulaşcan ulaşcan az kaldı
hoşgeldin aramıza canım memnun oldum seni tanıdığıma hemen kendimi de tanıtayım ben yaralı bülbül damla 24 yaşındayım. üni de herkes çıtır olmak isterken garip bir umursamazlık içerisinde aldığım kilocuklarımı vermek yeni dank etti kafamave 95 kg ile takıma girdim şuan 86 lardayım 168 boyum belirgin bi hedefim yok bedenimi beğenene kadar gitmeyi planlıyorum tabi 60 ları görmekte hevesim çok kararlı yazmışsın canım sakın bu halini kaybetme azimle atcaz tüm fazlalıkları üstümüzden
maşallah free takım süper tebrikler kızlar
nice yıllara canım sağlıkla mutlulukla
twister aletini almıştım bende ama beceremedim ben onu ya
hoşgeldin prenses azmin daim olsunHosbulduk ablacimay in sha Allah bu sefer cok kararliyim.
çok teşekkür ederim canım, geçti çok şükür, darısı diş tedavisine
konuşmayı denedim, zamanın bizim için önemli olduğunu söyledim
yüzüme bakmadan maalesef hanfendi tarihlerimiz dolu dedi
çok sinirlendim üzüldüm çıktım geldim
bakalım yarın özelden bir dr ile görüşücem fiyatta anlaşırsak tedaviye hemen başlarız
bugün ki menüm
17 NİSAN 2015 CUMA
SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su
tost (kan alırlar diye bişi yemedim, hastanede olunca mecbur en acilinden yedim maalesef)
SPOR: yok (hastanede olunca)
ÖĞLE
salata
sebze sote
ayran
AKŞAM
tonbalıklı salata
sıvı: 1,5 lt
İi aksamlarr herkese ..kahvaltı 1yesılmercımeklı borek 5zeytın suzme peynır kıraz sapı cayı ..öğlen fırında karnıbahar bı kase yogurt..ara öğün 5 badem 1kuru kayısı..aksam 1kase brokolı corbası ,4yk türlü patatessızkabak patlıcan bıber ve soganlı ayrıca bnm dogum gunumdü 2catal pasta aldım
Hergun 2.5 veya 3 litre su ıcıyorumm..
teşekkürler kaptanım aminsenin ve buradaki herkesin destekleri sayesinde
evet çok severim ben kabağı bana et olmasın sebze olsun meyve olsun valla yaşarım
bu sefer kararlıyım kaptanım okul mokul demicem vericem kiloları inş
6.TAKIM 408. ETAP MESAJ SAYILARI
battaniye1 ==Muaf
BayilanBayilana ==20
Bulbul-e Bismil==35++
Efser ==14
irem-ozge ==-
makres76==35++
baldandane==35++
45derya45 ==35++
jojowa==35++
umutsuzwakaa==19 (Salı günü katıldı)
bugünkü menüm
sabah: canım bir kaç gündür krep istiyordu bende bugün yaptım ama içine sadece bir tepeleme çorba kaşığı un koydum ve ondanda bir sürü çıktı saymadım ama üç kişi yedik yani bana düşen un azdır diye umuyorumgeri kalanı karatay kahvaltısı
öğle: bir bardak süt bir kaşık tahin pekmezle bi parça ekmek
akşam: iki kaşık böğrülce yemeği, iki kaşık bulgur pilavı, iki parça fırında tavuk, bir kaç dilim fırında patlıcan
az evvel bir bardak kahve
su:2,5 lt
spor: 60 dk yürüyüş. aslında tempolu yürüyorum ama köpücükümle çıktığım için ara ara duraksıyoruz her gördüğü yeşilliğe çiş yapıyor bugün saydım 8 defa durdu yuh dedim ve sonra aklıma takıldı böyle dur kalk yaparak yürümekte yarar sağlar mı
Bugünkü menum
Sbh bir yesil elma tarcınllı
Aksam kücük bir pizza
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 yesil cay,1 ödem cayı
(Ödem çaylarını sbh ac karnına içiyorum)
15 dk Twister,15 dk kol,100 mekik,20 dk yürüyüş
Free takım bizim yerimize yarıssaymıs
Hıc ıcmedım nasıl bır tadı war kii..birde marketlerde satılanlardan dıyosunuz dımı aktarda faln degıl
Tam organikkmiş işte kuzum eşin haklıBizim zeytinler Mersin'den el Yapımı gelıyodu her yıl yakın arkadaşımızın annesi yapıyo ama bu yıl bi zeytinin içinden bi kurt çıktıo gun bugündür yıyemıyorum balkonda 3 bidon duruyo zaten esımde yemez,keske bole huyum olmasa ama yıyemıyorum elımde degıl esımde kızıyo hepsı ole degılya diye ama napıyım,organın işte diyo bide Canan hocada kurtluları seçin demiyomu diyo gülerek ama bende iş yok
Ama zeytin zamanı denerim seninle
bende düşünüyordum peynir denemeyi ablam izledim vidyoyu ama sütü kaynatmayın diyor önemli olan bakterileri öldürmek diyor ama pastarizasyon olmadan besin öğesi kaybı olmaksızın sterilize etmek mümkün değil kaynatmayınca sağlıksız olmazmı ki
çok iyi kesinlikle ay bi bana yaramadı bu pirinç oysa ki ne heveslenmiştim
geçmiş olsun tatlım tez zamanda hallolur hepsi inşş
tebrik ederim ulaşcan ulaşcan az kaldı
hoşgeldin aramıza canım memnun oldum seni tanıdığıma hemen kendimi de tanıtayım ben yaralı bülbül damla 24 yaşındayım. üni de herkes çıtır olmak isterken garip bir umursamazlık içerisinde aldığım kilocuklarımı vermek yeni dank etti kafamave 95 kg ile takıma girdim şuan 86 lardayım 168 boyum belirgin bi hedefim yok bedenimi beğenene kadar gitmeyi planlıyorum tabi 60 ları görmekte hevesim çok kararlı yazmışsın canım sakın bu halini kaybetme azimle atcaz tüm fazlalıkları üstümüzden
maşallah free takım süper tebrikler kızlar
nice yıllara canım sağlıkla mutlulukla
twister aletini almıştım bende ama beceremedim ben onu ya
Ellerınıze saglık
Bugun neler yedim
Sabah: karatay kahvaltı +2 ceviz
aksam: 6_7 kaşık taze fasulye+yogurt+1 ceviz+1 carliston biber ciğ..
su 7 bardak
yarım saat yuruyus
200 ip
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Sabah ailecek hafif kahvaltımı yaptıkşimdide küçük kuzum Sinema diye tutturduğundan çizgi film arayışı içine girdiler bende fırsat o fırsat sizlere bakayım dedim
Bu arada detoksumun dün son günüydü ya bu sabah tartıda yine 108 gördüm daha aşağısını görürüm diye düşünüyordum az da olsa ama dün hiç doğru dürüst su içmedim
Netice olarak ben detoksdan çok memnun kaldım çünkü başladığımda tartıda 111.3 görüştüm yani toplamda 5 günde 3.7 kg gitmiş oluyor
Yarın Allahın izniyle devam
gunaydın tatlışlarım harika bi hafta dilerim hepinize
Selammm kızlarrr ben geldim.. malum cumartesi bugün hazırız müşterileri bekliyoruz....
bu sabah itibari ile eksi 200 daha gördüm ama cuma ya allah kerim. fırsat buldukça gelirim yine öpüyorum sizi
yapıcam kuzummmmm bende yazıcaktım sana menüleri paslaşalım diye hiç böyle bi şey yapmadım ben nasıl gidicem özellikle meyve günü napıcam bilmiyorum...
meyve gunune bi uyarlama yapalım beraber karar verelim tek başına olmaz tabi. bence o gun yoğurt ve yulaf ezmesi,bulgur yada buğday da tuketelim. meyveli yoğurt tarzında
meyveli yoğurt yapcam zaten kendime o gün anca öyle tüketirim meyve özürlü biri olarak. o zaman yulaf ezmezi ilave ederiz yada başka bi fikrin varsa ona göre de bakarız
1.gun patatsemiş. biz yeşillik hatta yumurta ekleyelim diyorum patates salatası tarzında
2. gun sebze gunuymuş gene kurubaklagıller ekleyelim ditorum
3. gun et gunu yeşillik ekleyelim salata yani
4.gun meyveye sebze ve kurubaklagıl, çiğ çerez ekleyelim
5.gun yumurta gunu sebzeli omlet yiyelim yine çiğ çerezde ve ypgurtta
nasıl
ayyy bilmiyorum yaa ben çiğ kuruyemiş eklerimde belki yulaf koyarsam koyarım yoksa sırf meyveli yoğurt yaparım sanırım.. hele bi o günü görekkkk
Hosbuldum ablacim haha ewet emin ellerdeyim hic suphem yok zaten :)) ay ewet abla popom gitsede kurtulsam resmen zenci popoduyla dolasiyorum. Bedenimde ilk goze battan kalcalatim ve rahatsiz oluyorum bu durumdan. Ya tamam yemegiinn salcalisi kadinin kalcalisi diyorlar ama bukadarda degil ne yapsam etsem gitmior giden bellim. A platesmi cok guzelmis ama ben onu nasil yapicami bilmiorum bide o cardio degil sanirim bana yag yakici gibi gelmior ? Ama bilmiyorum hicbisi plates hakkinda tabi bana anlatirmisin abla :) tekrar hosbuldum hepinizi cok sevdimmmm muahh
Seninde yeğenininde doğum günü kutlu olsun prensesim gelecek doğum gününde çok daha fit istediğin gibi bir doğum günü kutlayacağına eminim sağlıklı mutlu sevdikleirnle birlikte nice güzel yıllar dilerimMerhabaaaaguzel bir pazar gunu diliyorum herkese oncelikle , bugun kuzumun dogum gununu kutlicaz 1 yas gununu ablamin oglu Asigim ona adeta teyzembenimm :) beninle ayni gunde dogdu 11 nisan tam teyzesinin kuzusu yaneee :)) gecen hafta ben arkadaslarla evde kutladim ama o gun bi dugun vardi be gitmedim kutluycam diye :)) son sisman yas gunum:))Du . Annemlerde dugune gitmislerdi. Biz haftaya dogum gununu kutlariz dedik o gunde bu gun :) hazirliklar yaptik dunden. Sarmalar pocalar offoff :)) ve tabikide pastaaa bugun ablamla gidip alicaz pastacidan. 3 de hazir olmam lazim ama ben yinede kk bakim dedim:s yetisemicem oefff daha kahvaltimi bile yapmadim. Sanirim yapmicamda gecistircem bugun idare edeyim. Bugun benim icin buyuk bir sinav sauilir :)) bakalim yicekmiyimmm herseyden:)). Hihhi cok opuyorum herkesi gitmem lazim yoksa ablam da beni oper beni almaya geldiginde . Muahmuahhh koskocaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?