Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayyy cecom yaaa çok güzel bakalım bu hafta nasıl olacak...

nabersin. bu hafta ceconun listesini yapıcam sende katılıcakmısın burda takıpleşelim ne dersin

yapıcam kuzummmmm bende yazıcaktım sana menüleri paslaşalım diye hiç böyle bi şey yapmadım ben nasıl gidicem özellikle meyve günü napıcam bilmiyorum...

yapıcam kuzummmmm bende yazıcaktım sana menüleri paslaşalım diye hiç böyle bi şey yapmadım ben nasıl gidicem özellikle meyve günü napıcam bilmiyorum...
meyve gunune bi uyarlama yapalım beraber karar verelim tek başına olmaz tabi. bence o gun yoğurt ve yulaf ezmesi,bulgur yada buğday da tuketelim. meyveli yoğurt tarzında

meyve gunune bi uyarlama yapalım beraber karar verelim tek başına olmaz tabi. bence o gun yoğurt ve yulaf ezmesi,bulgur yada buğday da tuketelim. meyveli yoğurt tarzında

meyveli yoğurt yapcam zaten kendime o gün anca öyle tüketirim meyve özürlü biri olarak. o zaman yulaf ezmezi ilave ederiz yada başka bi fikrin varsa ona göre de bakarız

1.gun patatsemiş. biz yeşillik hatta yumurta ekleyelim diyorum patates salatası tarzında
2. gun sebze gunuymuş gene kurubaklagıller ekleyelim ditorum
3. gun et gunu yeşillik ekleyelim salata yani
4.gun meyveye sebze ve kurubaklagıl, çiğ çerez ekleyelim
5.gun yumurta gunu sebzeli omlet yiyelim yine çiğ çerezde ve ypgurtta
nasıl

1. gün karbonhidrat ve proteini karıştırmasak daha iyi olmaz mı yeşillik zaten olmadan olmaz
2. ben bulgurlu ıspanak ve bol salata düşünüyorum zaten
3. ok
4. gün kurubaklagil derken örnek verirmisin nasıl yapalım diyosun
5. ok

ay çok heyecanlandım deryam. pazargunu mangal çıkarmasalarda başlasam valla ne guzel olurdu. bu arada ben patates gunu sıvı sebze suyuda içicemsabah akşam maydonoz kuru i bişi

aynen benimde öyle pazar günü evde döner sözüm vardı onu yapıcam ark.
pazartesi yi iple çekiyorum

haklısın protein karışmasın ozaman

kurubaklagiller: kurufasulye,mercimek çeşidi,buğday,bulgur kastettim misal her oğunde 1 kasık ekleriz haslama yada benim yaptığım gibi geceden ıslatıp ertesi gun çiğ yiyebilirsin

ayyy bilmiyorum yaa ben çiğ kuruyemiş eklerimde belki yulaf koyarsam koyarım yoksa sırf meyveli yoğurt yaparım sanırım.. hele bi o günü görekkkk

Hosbuldum ablacim haha ewet emin ellerdeyim hic suphem yok zaten :)) ay ewet abla popom gitsede kurtulsam resmen zenci popoduyla dolasiyorum. Bedenimde ilk goze battan kalcalatim ve rahatsiz oluyorum bu durumdan. Ya tamam yemegiinn salcalisi kadinin kalcalisi diyorlar ama bukadarda degil ne yapsam etsem gitmior giden bellim. A platesmi cok guzelmis ama ben onu nasil yapicami bilmiorum bide o cardio degil sanirim bana yag yakici gibi gelmior ? Ama bilmiyorum hicbisi plates hakkinda tabi bana anlatirmisin abla :) tekrar hosbuldum hepinizi cok sevdimmmm muahh

Merhabaa hosbuldummm haha komikmis baya senin hikayende neyse canim simdi dogru yoldayiz pes etmek yok devammm' ! :))

Merhabaaaa guzel bir pazar gunu diliyorum herkese oncelikle, bugun kuzumun dogum gununu kutlicaz 1 yas gununu ablamin ogluAsigim ona adeta teyzembenimm :) beninle ayni gunde dogdu 11 nisan tam teyzesinin kuzusu yaneee :)) gecen hafta ben arkadaslarla evde kutladim ama o gun bi dugun vardi be gitmedim kutluycam diye :)) son sisman yas gunum:))Du. Annemlerde dugune gitmislerdi. Biz haftaya dogum gununu kutlariz dedik o gunde bu gun :) hazirliklar yaptik dunden. Sarmalar pocalar offoff :)) ve tabikide pastaaa bugun ablamla gidip alicaz pastacidan. 3 de hazir olmam lazim ama ben yinede kk bakim dedim:s yetisemicem oefff daha kahvaltimi bile yapmadim. Sanirim yapmicamda gecistircem bugun idare edeyim. Bugun benim icin buyuk bir sinav sauilir :)) bakalim yicekmiyimmm herseyden:)). Hihhi cok opuyorum herkesi gitmem lazim yoksa ablam da beni oper beni almaya geldiginde. Muahmuahhh koskocaman.

Tünaydın meleklerimm hepinize güzel bir cumartesi dilerimmmm

Hastahaneler çok kalabalık caıdıcım onalrında elinden gelen birşey yok inşallah fiyat uygun olur özelde yaptırırsın tedavini kuzum

Çantamızda ne taşıyorduk biz cadıcım böyle durumlar için 1 adet yeşilelma biraz ceviz çantanda her zaman bulunsun yanına 1 paket süt alırsın o tosttan bin kat iyidir eve gelene dek idare eder seni

Böreği erken yemen doğru seçim akşama dek yakma imkanı var umudum
Öğle ve akşam menün süper.Akşamki pastayı da zaten tadımlık yemişsin üstelik doğum günün
Doğum günün geç te olsa kutlu olsun bitanem sevdikleirnle birlikte sağlıklı mutlu ve fittt nice yıllar dilerim kuzum

teşekkürler kaptanım amin senin ve buradaki herkesin destekleri sayesinde
evet çok severim ben kabağı bana et olmasın sebze olsun meyve olsun valla yaşarım
bu sefer kararlıyım kaptanım okul mokul demicem vericem kiloları inş

Siz zayıfladıkça ben sizden daha çok mutlu oluyorum bızdıkımm .Hadi bu kez o karne gelecek

Ben de sebzeciyim etide sadece mangalda yemek içinde asla sevmem

6.TAKIM 408. ETAP MESAJ SAYILARI
battaniye1 ==Muaf
BayilanBayilana ==20
Bulbul-e Bismil==35++
Efser ==14
irem-ozge ==-

makres76==35++
baldandane==35++
45derya45 ==35++

jojowa==35++

umutsuzwakaa==19 (Salı günü katıldı)

Ellerine sağlık bülbülümmm bu durumda @BayilanBayilana ve Efser 1 sarı kartınız daha oldu meleklerim

Afiyetolsun kuzum krep neyse ama 1 parça tahin pekmez de nesi Akşam börülceyi sınırsız yiyebilirdin bulgura gerek yoktu kızmaca yok Yürüyüş harika ne yapalım köpüşünün de imza atması gerekiyor Köpüşün durmadığı sürece temponu olabildiğince hızlandır durduğu zaman zaten dinleneceksin bir nevi interval olmuş olur

Akşamki küçük pizzanın boyu nedirki meleğim mekiğini yap ama lütfen ip atlamayı ya da squat plunk bunları ekle sporuna 20 dk yğrğyüş tam yağ yakmaya başlamışken bırakıyosun en azından bunları yaptıktan sonra ip atla ki metabolizman hızlanıp daha fazla enerji sarfederek yağ yaksın
Free takım bizim yerimize yarıssaymıs

Öylemi yapsak kiYok ben size güveniyorum bu hafta çok iyi performans göstereceksiniz

Hıc ıcmedım nasıl bır tadı war kii..birde marketlerde satılanlardan dıyosunuz dımı aktarda faln degıl

umudum ayran seviyorsan ayrandan farkı yok tatlım ama hazır kefirlerle alakası yok

Kefirimizi kendimiz mayalıyoruz bitanem En sağlıklı probiyotiklerden bağırsak florasının gelişiminde çok etkili

Tam organikkmiş işte kuzum eşin haklı Ama için rahat etmiyorsa onları yazık etme boş bir zamanında zeytin ezmesi yap hem içine bakmış olursun gönül rahatlığıyla yersin içine sarımsak baharat nane z.yağı süper bir lezzet oluyor

Bülbülüm açıkçası benimde içim rahat etmedi ve kaynattım sonra soğumasını bekledim

Ellerınıze saglık

Rica ederiz

Bugun neler yedim
Sabah: karatay kahvaltı +2 ceviz
aksam: 6_7 kaşık taze fasulye+yogurt+1 ceviz+1 carliston biber ciğ..

su 7 bardak
yarım saat yuruyus

200 ip

Menüne söyleyecek tek kelime bulamıyorum harikasın jojocummm ama su konusunda biraz daha ne olur

Aleyküm selam cecommm bu detoksun motivasyonunu artorması çok harika oldu kuzum ama lütfen 2 hafta ara ver sonra 1 hafta yine yaparsın Bünyene zarar vermeni istemiyorum bitanem

gunaydın tatlışlarım harika bi hafta dilerim hepinize

Tünaydın rengarenk meleğimmm hepimze inş kuzum

Selammm kızlarrr ben geldim.. malum cumartesi bugün hazırız müşterileri bekliyoruz....
bu sabah itibari ile eksi 200 daha gördüm ama cuma ya allah kerim. fırsat buldukça gelirim yine öpüyorum sizi

Süper 200 gr cepte demek cumaya dek ne olacak bakalım bu kez çok kararlı gidiyorsun deryacım o kilolar gidecekkk aynen devammm

Meyve gününde yanında mutlaka yoğurt süt veya kefir tüketin derim

meyveli yoğurt yapcam zaten kendime o gün anca öyle tüketirim meyve özürlü biri olarak. o zaman yulaf ezmezi ilave ederiz yada başka bi fikrin varsa ona göre de bakarız

Sadece kuruyemiş ve tarçın ekleseniz yoğurt süte ve kefire ilaveten bence yeterli zaten 5 meyve yiyeceksiniz acıkmazsınız

Patates et ve yumurtanın yanında sadece sadece salata tercih edin yada sebze suyu

ayyy bilmiyorum yaa ben çiğ kuruyemiş eklerimde belki yulaf koyarsam koyarım yoksa sırf meyveli yoğurt yaparım sanırım.. hele bi o günü görekkkk

doğru seçim

Senin için bir 15 kilo verene dek tek yapman gereken bol bol yürüyüş prensesim ip atlayabilrisen biraz da ip atla sonrasında diğer sporları eklersin kuzumZumba oryantal sevdiğin başka dans bunları da yapabilirsin canımYeterki tempolu hareket olsun

Seninde yeğenininde doğum günü kutlu olsun prensesim gelecek doğum gününde çok daha fit istediğin gibi bir doğum günü kutlayacağına eminim sağlıklı mutlu sevdikleirnle birlikte nice güzel yıllar dilerim

Kahvaltını son atlayışın olsun prensesim Şayet kahvaltı yapmazsan diğer öğünlerde kendini tutmakta zorlanırsın zor kilo verenler genelde kahvaltıyı geçiştirenler tatlım lütfen bu kötülüğü yapma kendine
Pasta konusunda sana güveniyorum tadına bak bırak ne olur 1 lokma pastanın tadı da aynı 1 koca diliminde değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…