Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba arkadaşlar hemen cumartesinin menüyü bildirip kaçıcam
cumartesi menü
kalkınca1 bardak su
sabah 7:15 08:05 arası yürüyüş (alerjim tuttu erken döndüm eve)
kahvaltı :karatay kahvaltısı(yeşillikler ceviz kayısı peynir )
öğle salata 1 adet kabak dolma 1 büyük bardak ayran
akşam:2 kaşık makarnaçok canım çekti çocuklar yerken, 1 kase yoğurt,1 tabak domates çorbası
2 lt su

kaptanım benim alerji mevsimim geldi malesef hem polenlere hemde bazı kuru yemişlere var alerjim bunlardan biride ceviz şimdiye kadar bir sorun 0lmadı ama artık polenlerin ortaya çıkması ile hassaslaşan vücudum dün itibari ile cevize tepki verdi.biraz ara vericem cevize.zaten 3 adet yiyodum. onun yerine fındık yiycem yada altarnetifiniz varsa bilgi alabilirim.

tebrikler hem azmini hemde verdiğin kiloyu

tatlım seninde kuzucuğununda doğum günü kutlu olsun yeğen baldan tatlı olur bende de var bir kuzucuk ablamın oğlu hayatımın aşkı
tahin pekmez sütle birlikte benim çocukluk aşkım ondan ayrılmak zor oldu benim için ama tutuyorum kendimi ablam tadımlık. böğrülce önceki günden kalmaydı ablam az azdı dün yemeklerim oyüzden bulgur yaptım yanına. yürüyüş çok iyi geliyor ablam hem bana hem köpücüküme ama her gün çıkamıyorum zamanla o da olur inş

Hazır kefır nasıl yapıcam bı arastırayım bakalım
canım aktarlarda yada a 101 de var kefir mayası ben a101 de kini almıştım bir lt süte mayalamıştım yoğurttan farklı olarak 24 saat kalması gerekiyor onun. tadı da çok güzel oluyor ama ben mayasını ayırmadan dolapta unutmuşum çok kalınca bozuldu mayamda gitti yeniden alıp yapıcam bende

kaptanımmm
oy canım benimm
ahah aynen ben

Misafirleirm gelmek üzeredir meleklerim akşama görüşürüz eksik menüleirnizi lütfen yazmayı unutmayınÖpüldünüz
oo kolay gelsin kaptanım
ben yazacağım şimdi
görüşürüz

selam canlar
spora gitmeden menümü yazayım dedim
Menüm
Sabah:Menemen,zeytin,1 havuç,2 ceviz
Akşam:tavada yağsız köfte,salata
spor:1.5 saat yürüyüş
su:3lt +1 sütlü kahve,yeşilçay
öpüldünüzz

Internette arastrdım da sankı benlık bıse degıl gıbı duruyor ben hayatta süt içeemem nesfıtle bıde nesquıkle zor tuktıyorum ayran ıcerım tabı

Internette arastrdım da sankı benlık bıse degıl gıbı duruyor ben hayatta süt içeemem nesfıtle bıde nesquıkle zor tuktıyorum ayran ıcerım tabı
canım bunun tadı süt gibi değil daha çok yoğurt gibi eğer yoğurtta sevmiyorsan ozamn zor gelebilir sana marketlerde meyvelileri satılıyor onlarda güzeldir

Iyi akşamlar.. Bugun giremedim buraya net paketim bitti.. neyseki yaptım..menüm...

sabah: mantarĺı omlet..8 zeytin..1 parca peynir..1 ceviz

aksam: menemen..3 zeytin..1 bardak süt..

bugün bayram şekeri buyuklugunde 2 cikolata yedim..bu yuzden ekstra ev isi ve yuruyus yaptim

1 saat yuruyus
300 ip
7 bardak su ( zamanla artırcam insallh)

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bugün yine dolu dolu geçti şükür
Kızkardeşim ve çocuklarla Sinemaya gittik ( Evim diye bir 3 D çizgi filmine ) ve tabi bayıldık hepimiz
Küçük kuzum özellikle çok eğlendi ve daha film biter bitmez Anneciğim bir daha Sinemaya gideriz dimi dedi

Daha sonra eşimde kızkardeşimin eşide bize katıldı ve dışarda yemek yedik ( Saat 17:30 gibi ve şükür fazla kaçırmadım )
Çocukları daha sonra Parka götürüp biz büyükler oturup hoş sohbet ettik 2 saat kadar
Tabi o saatten sonra sadece biraz çilek yedim ( uzun zamandır yememiştim )

Yarın ki detoksum için patateslerimi ateşe koydum ve hazır eşim bir filme dalmışken sizlere bakayım dedim
Dışarı çıkmayı düşünmüyorum yarın ( evde iş yaparım, ütü ve çamaşır filan )
Bu kez detoksa tam anlamında uyacağım yani yağ ve tuzda olmayacak inşallah çok daha güzel bir sonuç görürüm haftaya cuma

Dünden beri uçuyorum hatta inanamayacaksınız belki ama bugün dolapta daha evvel hediye gelen bir askeri yeşili kaprı vardı dolapta 46 beden onu denedim ve inanılmaz ama oldu
Sadece göbişim dışarda kaldı kapanmadı ama bu bile beni çok çok mutlu etti
Eşim ve kızıma gösterdiğime gözlerine inanamadılar tamam göbişin tamamı dışarda kaldı ama o pantalon önceden dizimden yukarı çıkmazdı ve eşime de dedim kesin kararlıyım bu pantalonu 2 ay sonra giyeceğim diye Tabi yarından itibaren o göbişi eritmek için mekik çekmeyede başlamam şart oldu

Birde yediklerimi yazayım;
Sabah;
1.5 yumurtadan omlet
5 zeytin
1 parça peynir
3 dilim domates
5 dilim salatalık
5 ceviz

ara;
1 Orta Boy sütlü filtre kahve
2 avuç kadar patlamış mısır

akşam; 17:30
Tavuk
İce Tea Şeftali
ufak bir porsiyon fırın patates ( onu yemeseydim iyidi ama oldu bir kere )

ara; 19:00
10 - 12 adet çilek ( 2 - 3 tanesi büyüktü ama diğerleri ufaktı )

Bu arada şimdi detoksla kıyaslayınca çok gibime geldi ama sizce nasıl

En kisa zamanda pantolonun icine girmenizi hatta bol gelmesini diliyorum bendede gobek war mekik cekmem gerek ama cok zorlaniyorum
Aslinda 30 tane 3 setle baslicam gün icinde yawas yawas alisirim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…