6.Takım Ortalaması:
yasminim küsüratını unutmuşsun kuzum ekledim ben
Cok cok gecmis olsun kuzularinada sanada canimmm insallah tez zamanda toparlanirlarSelam kızlar, uğrayamıyorum ne yazıkki, tamamen boşladım burayı. çocuklar iyileşemedi bir türlü. Birinden diğerine geçiyor soluğu hastanede alıyoruz. Ateşlerini düşüremiyorum, çocuk doktoru da izne ayrılmış burda tek doktor vardı, mecburen merkeze gitmek zorunda kalıyoruz. Biraz zor oluyor ama mecburen ne yapayım. Oğluşumun ateşini evde düşüremedim gece acile gittik serum takıldı ancak düştü.Fitil verdim 3 saat sonra ateşi 39,5 oldu, eli ayağı morarmaya başladı hemen ılık banyo yaptırdım öyle acile götürdüm. Hem iğne olarak antibiyotik hem de şurup olarak antibiyotik kullandık ancak iyileşmeye başladı. iki gündür de kızım aynı durumda, nasıl bir enfeksiyonsa boğazdan başlıyor. Çok sıkıldım bu durumdan, bana da bulaştı ama ben kendimi önemsemiyorum kuzularım bir iyi olsa. Ateş korkutuyor beni. Sizler iyisinizdir inşallah. İşlerim birikmiş bitirebilirsem sonra yine uğrarım. Diyetle uğraşamadım zaten, ne yediğimi bile bilmiyorum. Çocuklar bir iyileşsin eski düzenime döneceğim inşallah.
ah kuzum benim kıyamam ya dünyanın ilacına maruz kalmış Allah şifa versin hepinize çok geçmiş olsunSelam kızlar, uğrayamıyorum ne yazıkki, tamamen boşladım burayı. çocuklar iyileşemedi bir türlü. Birinden diğerine geçiyor soluğu hastanede alıyoruz. Ateşlerini düşüremiyorum, çocuk doktoru da izne ayrılmış burda tek doktor vardı, mecburen merkeze gitmek zorunda kalıyoruz. Biraz zor oluyor ama mecburen ne yapayım. Oğluşumun ateşini evde düşüremedim gece acile gittik serum takıldı ancak düştü.Fitil verdim 3 saat sonra ateşi 39,5 oldu, eli ayağı morarmaya başladı hemen ılık banyo yaptırdım öyle acile götürdüm. Hem iğne olarak antibiyotik hem de şurup olarak antibiyotik kullandık ancak iyileşmeye başladı. iki gündür de kızım aynı durumda, nasıl bir enfeksiyonsa boğazdan başlıyor. Çok sıkıldım bu durumdan, bana da bulaştı ama ben kendimi önemsemiyorum kuzularım bir iyi olsa. Ateş korkutuyor beni. Sizler iyisinizdir inşallah. İşlerim birikmiş bitirebilirsem sonra yine uğrarım. Diyetle uğraşamadım zaten, ne yediğimi bile bilmiyorum. Çocuklar bir iyileşsin eski düzenime döneceğim inşallah.
Selam kızlar, uğrayamıyorum ne yazıkki, tamamen boşladım burayı. çocuklar iyileşemedi bir türlü. Birinden diğerine geçiyor soluğu hastanede alıyoruz. Ateşlerini düşüremiyorum, çocuk doktoru da izne ayrılmış burda tek doktor vardı, mecburen merkeze gitmek zorunda kalıyoruz. Biraz zor oluyor ama mecburen ne yapayım. Oğluşumun ateşini evde düşüremedim gece acile gittik serum takıldı ancak düştü.Fitil verdim 3 saat sonra ateşi 39,5 oldu, eli ayağı morarmaya başladı hemen ılık banyo yaptırdım öyle acile götürdüm. Hem iğne olarak antibiyotik hem de şurup olarak antibiyotik kullandık ancak iyileşmeye başladı. iki gündür de kızım aynı durumda, nasıl bir enfeksiyonsa boğazdan başlıyor. Çok sıkıldım bu durumdan, bana da bulaştı ama ben kendimi önemsemiyorum kuzularım bir iyi olsa. Ateş korkutuyor beni. Sizler iyisinizdir inşallah. İşlerim birikmiş bitirebilirsem sonra yine uğrarım. Diyetle uğraşamadım zaten, ne yediğimi bile bilmiyorum. Çocuklar bir iyileşsin eski düzenime döneceğim inşallah.
Herkesiii tebrikk ediyorummmmm canlarimmm bu hafta cok guzel kilolar verdik in sha Allah boyle devam edicezzzLutfen kacamaklara dikkat edelim. Benim hic aklimda dahi bile olmuyor artik alhamdulillah bu sinavdanda gectim Baldandane ablacimmm azmine hayranim yarim kilo super Bulbul ablaa dun yazamadim nasil oldun canimm agrin gectimi
Ceco ablaaa supersin!!
Selvii ablaa cok guzel kg verdin ilk 2 kg giderken bi alistin dimi. Ama olsun hala cok bile veriyorsunnn. Fullgazla devam hepimiz
Geçmiş olsun canım acil şifalarSelam kızlar, uğrayamıyorum ne yazıkki, tamamen boşladım burayı. çocuklar iyileşemedi bir türlü. Birinden diğerine geçiyor soluğu hastanede alıyoruz. Ateşlerini düşüremiyorum, çocuk doktoru da izne ayrılmış burda tek doktor vardı, mecburen merkeze gitmek zorunda kalıyoruz. Biraz zor oluyor ama mecburen ne yapayım. Oğluşumun ateşini evde düşüremedim gece acile gittik serum takıldı ancak düştü.Fitil verdim 3 saat sonra ateşi 39,5 oldu, eli ayağı morarmaya başladı hemen ılık banyo yaptırdım öyle acile götürdüm. Hem iğne olarak antibiyotik hem de şurup olarak antibiyotik kullandık ancak iyileşmeye başladı. iki gündür de kızım aynı durumda, nasıl bir enfeksiyonsa boğazdan başlıyor. Çok sıkıldım bu durumdan, bana da bulaştı ama ben kendimi önemsemiyorum kuzularım bir iyi olsa. Ateş korkutuyor beni. Sizler iyisinizdir inşallah. İşlerim birikmiş bitirebilirsem sonra yine uğrarım. Diyetle uğraşamadım zaten, ne yediğimi bile bilmiyorum. Çocuklar bir iyileşsin eski düzenime döneceğim inşallah.
Selam kızlar, uğrayamıyorum ne yazıkki, tamamen boşladım burayı. çocuklar iyileşemedi bir türlü. Birinden diğerine geçiyor soluğu hastanede alıyoruz. Ateşlerini düşüremiyorum, çocuk doktoru da izne ayrılmış burda tek doktor vardı, mecburen merkeze gitmek zorunda kalıyoruz. Biraz zor oluyor ama mecburen ne yapayım. Oğluşumun ateşini evde düşüremedim gece acile gittik serum takıldı ancak düştü.Fitil verdim 3 saat sonra ateşi 39,5 oldu, eli ayağı morarmaya başladı hemen ılık banyo yaptırdım öyle acile götürdüm. Hem iğne olarak antibiyotik hem de şurup olarak antibiyotik kullandık ancak iyileşmeye başladı. iki gündür de kızım aynı durumda, nasıl bir enfeksiyonsa boğazdan başlıyor. Çok sıkıldım bu durumdan, bana da bulaştı ama ben kendimi önemsemiyorum kuzularım bir iyi olsa. Ateş korkutuyor beni. Sizler iyisinizdir inşallah. İşlerim birikmiş bitirebilirsem sonra yine uğrarım. Diyetle uğraşamadım zaten, ne yediğimi bile bilmiyorum. Çocuklar bir iyileşsin eski düzenime döneceğim inşallah.
Kizlar tebrik ederim herkesi hep böyle devam ederiz inşallah***Free Takım***
asea(72,7/72 /0,7 /% 1,03)
Cfaa(73/ / / % )
kayipdünya(67,7/ / /% )
masalim88(82,6/ 78,7/ 3,9/% 4,72)
oynakbasi34(104,4/102.5 /1.9 /1.82% )
Rengarenknesli(76,6/ / /% )sabit
Free Takım Ortalaması: %
gelmedimi hala kuzum telefonu varsa bi mesajla sorsakmı. bu kadar neden gecikti acaba. neyse hatırlatalım gelince 12 den sonraya kalmaması gerektiğinijojowa nerelerdesin şekerim gel haydi
Ohhh ellerine sağlık canım her yer mis olmuştur ben de geçen camları sildim ertesi gün yağdı yagmurSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Yine ben geldimmmm
Ay yorgunluktan ölüyorum
Banyomu iyice dip köşe temizledim, Mutfağıda iyice bir elden geçirdim, bir postada çamaşır attım makineye ( ki bir posta daha var) Salonumuda temizledik kızımla
Allahtan çocuk odası toplu, bir tek yarın ütülerimi yapıp yatak odasınıda biraz elden geçireceğim okadar
Aslında bugün camlara niyetlenmiştim ama Allahın sevilen kuluyum ki yağmur bastırdı
Hemde öyle böyle değilşimşek bile çakıyor
İnşallah elektrikler gitmezde bende hazır oturmuşken sizlerle sohbet ederim dilediğim gibi
Canım çok çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin inşallah tez zamanda....Aminnnnnnnn
Bir kaç ay evvel benim küçük kuzuda öyle olmuştu ve inan ilaçlar hiç fayda etmedi hatta 3 kutu antibiyotik kullandık ama yok 3 günde bir acillik oluyorduk
En son doktor hatta hava makinesine bağlayalım rahatlasın demişti ( suyun içine ilaç kattılar ) tam heh düzeldi derken yine sil baştan
O zaman bana Neslihandı sanırım ( 14.cü takımın kaptanı ) netten bir doktorun linkini vermişti ona danış diye
Durumu kabaca anlatıp mail attım ve aynı gece bana cevap verdi adam; bunlar sistemin kandırmacası işte ilaç sanayini kalkındırma adına bilerek yapılıyor, hemen ilaçları kes diye
Hatta adam sanki yanımızdaymış gibi ayrıntısına kadar süreci yazmıştı ; Kesin şöyle oldu, sonra böyle oldu falan diye ve cidden aynı süreci yaşamıştık
Bana tavsiyesi kesinlikle ilaçları kesip, evi soğuk olacak kadar havalandır ( özellikle çocuğun odası diye de belirtmiş )
Sadece eczaneden Coldmix alıp yastığına yada Tshirtünün yakasına damlat ve çocuğa bol bol su ver ( limonlu + hakiki ballı ) diye belirtmiştiBaktın ateşi yükselir gibi oluyor ılık duşunu aldır çamaşırlarıyla bırak demişti ve inan çocuğa inat ettik 3 gün uyguladık bu şekilde ( ateşi arada yükselmesine rağmen ) ve inan çocuk ilaç kullandığı zamana nazaran daha çabuk toparladı ve şükür sonra tekrarlamadı
Tesekkurler bitanem bende seni tebrik ederim.. Bu da yeter bana tatlim hic gitmemeesindem iydirHerkesiii tebrikk ediyorummmmm canlarimmm bu hafta cok guzel kilolar verdik in sha Allah boyle devam edicezzzLutfen kacamaklara dikkat edelim. Benim hic aklimda dahi bile olmuyor artik alhamdulillah bu sinavdanda gectim Baldandane ablacimmm azmine hayranim yarim kilo super Bulbul ablaa dun yazamadim nasil oldun canimm agrin gectimi
Ceco ablaaa supersin!!
Selvii ablaa cok guzel kg verdin ilk 2 kg giderken bi alistin dimi. Ama olsun hala cok bile veriyorsunnn. Fullgazla devam hepimiz
SupersinGunaydin kizlar ay coooookkkk mutluyum
Baslangic kilo 82.6
Bu hafta 78.7
Ortalama %4.72 :))))))
Ohhh ellerine sağlık canım her yer mis olmuştur ben de geçen camları sildim ertesi gün yağdı yagmurbu hafta misafir gelecek tekrar silecem artik
Sweetdimple ablaaaaaa buneeeeeeeeee 1 saatir okuyorum hem esniyorum simdi alintilari yapistircam askimbenimya nasil ozledim seni. Yoklugun herzaman cok belli ablacim
aaa bilmiyordum iclikofte serbstmi needen? :)) super
Ablacim umtlu degildim zaten ilacdan. Ama son kez deneyim dedim birdaha ASLA. Cayida zararli degil abla selvi ablada bakti icindekilerine.
ay abla ama cok lezzetliler. Yiyesim var durmadan doymuorum birde surmepeyniri rsmen kasikla yemek istiorum. Yiyom zaten arada 1 2 surmebicagin ucuyla :)))
kiz abla oyle degil biyerde otururken disarida kahve icmistik orda tatlandirici duruyordu bende onu kullandim seker niyetine ama normalde asla kullanmam o atis o gidis birdaha almam evime.
hepimizin ablacimmmmm muuahmuckkkkkk
ablaa cay bitki caylarin karisimi
var hemde birsuru yarin bi deneyim
Oylemi dersin abla.. Ama ben boyle iyi besleniyorum yani kendimi cok iyi hissediyorum. Sadece yorgun
hahaha yaaaaaaaaaa...
bende seni seviyorum caniminiciiiii senin yoklugun cok belli oluyor hemde :s abla ya nezaman duzenli girecksin kkye
hiiiiiiih cook sagliksizbenim annemde iciyor ablamda abimde. Birtek ben ve kucuk abim icmiyoruz. Ben lise yillarimda icerdim gerci ama bagimlilik yapmadi. Bazen canim cekio. 1 2 tane pufuruom ablamdan, 6 ayda birkerede 1 tane alirim gizli annemden caktirmadan icerim deliyim yahuuu. Kokusundanda nefret ederim basim doner uzaklasirim hemen. Ama birakmani istiyorum abla! Icmeyinnnnn. Annemede cok kiziorum yeter icme diye. Annemde bu aralar birakacam dio. In sha Allah birakir hepiniz birakirsiniz. Arada icebilirsiniz benim gibi 6 ayda 1. Veya arkadas ortaminda. Ama oyle hergun hergun noo!!! Liseyillarimi cok ozledim ozaman o heycanla ne icerdik arkadasimla :)) pakket pakket dolasirdim. Birde ilk zamanlar nasil icecegini bilmiorsun icine cekemiorsun ben hatirliyorum ilk cektigimde basim dondu 1 sigara bitirmistiim ve 5 defa kusmustum cok kotu olmustum yaaaaa :s :)) ama genclikkkk cok ozledimm liseyillarimi. Hep demisimdir zaten liseyillari unutulmazdir ozeldir diye. Birde eve giderken pakketi okulun kendi dolabimizda birakmak :))) eve giderken ellerimizi bile parfumlerdik. Heryerimize parfum ve deo. Hahaha aayyy duygulandim.. :))
in sha Allah abla
abla deliyim ben. Bugun yine arastirdim. Amabirdaha asla arastirmicam bugun sondu.
aynen oyle ablacimmmm
hahahah yumurtadan biktim abla pazartesii baslarm yumurta yemeye 1 hafta yumurtasiz kalmak zorudaydim cunku cok geldi vucuduma.
yaaaa ablaaaaaaaa :))) kiyamam ama sana beee muahmuckmolc
hihhi tesekkurler ablacimmm bende cok sansliyim onun gibi bir aslan parcasi yegenim oldugu icin
Gunaydinn kizlarr uyuyamadim bugun her tarti gunu ayni sey oluyortartildim birazdan paylasimimi yapcam Sweetdimple kaptanim elma sirkesini zayiflattigi icin degil kabizliga iyi geldigi icin ictim o da sadece 1 gun
Bildirimimi yapiyorummmmn
Diyete baslangic : 95 kg
Takima gelis: 91 kg
Gecen haftaki: 85 kg
Simdiki : 83.7 kg
Giden : 1.3 kg
Yuzdesi : % 1.5
Gecen haftaya gore az gitti ama regl donemim geldi biraz siskinlik hissetmeme ragmen iyi gitti ben cok memnunum kaptanimin yorumlarini bekliuorum
bildirim yapayım..listeye giremesemde sonunda vermeye başladım çok mutluyum...
başlangıç:84
geçen hafta :85
bu hafta:84.1
giden :900 gr
hedef:65
Kaptanım ben 10.30 gibi evden cıkıcam daha önce Bahsettiğim yabancı Arkadaşı dr a götürcem dil bilmiyo diye büyük ihtimal hamileymiş..ozamana kadar liste tamamlanırsa paylaşabilirim yoksa jojowa yada diğer kızlar el atın emi
Ayrıca reglimin tam ortasındayım 700 gram ondan ne yazıkki
Aynen cnm onlar gidince dene,benim bir yaşındaki sıpa bile ben atladıkca kahkaha atıyo ilk yaptıgında şöyle bi durdum Yaw o kadar garip kemiğim diye şimdi ben atladıkca kahkahalara devam ahh bide ben atlarken arasıra Yanıma yaklaşmasa
Kemiğim ne yaa komiğim....su iPad in benim yerime yazmasına gıcık oluyorum salakmıyım yazıyorum iste ne düzeltcem diye değistiriyon dimi
Walla kaptanım benim ellerimi yumruk yapınca en az 3 top eder hemde pinti olmayanından
Perşembe menum
Sbh kk
Öğlen yarım elma
Aksam tavuk corbası,salata
1 Türk kahvesi,1 yeşil çay,2 maden suyu
ekmeği bıraktım kaptanım bundan sonra ekmek cısss
günaydın canlar inşallah hepinizin sonuçlar iyidir.benim
başlangıç 75,7
geçen hafta 72,7
bugün72
giden 0,7
Gunaydin kizlar ay coooookkkk mutluyum
Baslangic kilo 82.6
Bu hafta 78.7
Ortalama %4.72 :))))))
Ilk gunler cok gitmis ama ins gelcek hafta durmaz ya olsun ama suanin keyfini cikarmak lazim:))) 62 ye az kaldi :)))
Kızlar gunaydın ben bu hafta yoktum eşimİn babası rahatsızlandı acıl gıttık orada kaldık buraya gıremedım..
Bunhafta dıkkat edemedım spor zaten olmadı
Kılom..56.9
***Free Takım***
asea(72,7/72 /0,7 /% 1,03)
Cfaa(73/ / / % )
kayipdünya(67,7/ / /% )
masalim88(82,6/ / /% )
oynakbasi34(104,4/ / /% )
Rengarenknesli(76,6/ / /% )sabit
Free Takım Ortalaması: %
Eki Görüntüle 1549487 kızlaaaaar çok mutluyum ay çok sevindirik oldumbu hafta için istediğim kiloya ulaşmışım hemen listeye ekleyip hesaplıyorum yüzdemi
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere hayırlı olarak fazlasıyla nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnn
Şükürler olsun bir haftayı daha bitirdik ve Ramazana çok az kaldı
Allahın izniylede inşallah hepimiz Ramazanda çok daha aşağı rakamlar görürüz inşallahhhhhhh.....Aminnnnnnnn
Yarın eşimin kuzeni kesin yatıya gelir bize( dün Bursadan geldi ) o yüzden bugün çok güzel temizlik yapmam lazım ki iki gün bizde olduğu sürece pek fazla iş yapmak zorunda kalmayayım
Tabi önce biraz sabah keyfimi yapayım
Hemen aklımdayken bende bildirimimi yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 104.4 kg ( yanlış hatırlamıyorsam )
Bu hafta; 102.5 kg
Giden; 1.9 kg
YÜzdesi; 1.82 %
Toplam giden; 22 kg
İkili rakamlara çok çok az kaldı yaşasınnnnnnn
Allahın izniyle Ramazana girmedende inşallah göreceğim o 99u
Rabbim acil şifalar versin canım inşallah tez zamanda iyileşir KPn
geçen haftayı bol artıyla bu haftayı az eksiyle kapatıyorum.. formdan düştüm birazcık.. ama durmak yok yola devammmm
hatalarımı biliyorum bu hafta ve bundan sonra geçen ayki düzenime geri dönmek istiyorummm
Herkese meraba hayirlu cumalar
Bu hafta annemlerde bolll curchnali bi hafta gecirdim hic giremedim salidan beri buraya, iki gundur oglum atesli onun atesiyle ugrasiyorum cok sukur bu sabah dustu oyle iste ne dikkat edebildim yediklerime nede spor yapabildim motivemde cok assalarda eski duzenimi ozledim bide regl oldum onun siskinligide gitmez simdi baya bi uzunca offf offf, cumartesi esim geliyo insallah pazar gunu evime donucem
Gunaydinlarrrr :))) kilommm 96,5 giden 1 kg cook mutluyuuumm:))))
evet baldan yine şaşırtmıyor ve yarım kilocuk veriyor
Canım çok geçmiş olsun kuzuya
Rabbim acil şifalar verir inşallah...Aminnnnn
Yolum baya uzun ama Allahın izniyle siz KKdaki yüreği güzel hatunlarında desteğiyle başarabileceğime inanıyorum
Bir dahada kesinlikle geri almamak için elimden geleni yapacağım inşallah
ablam benim
iki gündür ufaktan başladım kaptancıkım hiç bişey yapmasam 30 dk egzersizimi yapıcam sıkılaşsın vücudum
ölçüsüz yedim abla saymadım kuzumu da aldım yanıma bir ona yedirdim bi kendim attım
yok yoook izmire gitmeden 80 nin altına düşücem
saol ablam sabahları çok sersem oluyorum ne yaptığımı bilmiyorum ondan karıştırmışım hapları dünde gitmişim çay makinası diye tost makinasının fişini takmışım hatırlamıyorum bide kızıyorum evdekilere kim yaptı bunu yakmışsınız bi saattir makinayı diye meğerse ben takmışım onlar mutfağa hiç girmemişler bile
kaşnuka mısır ekmeği gibi bişey ablam içine yeşil soğan, maydanoz, peynir koyup yapıyorum
tebrikler güzeller
haha annesi eğlence çıkmış ona da işteay benim kuzumda yapıyor onu spor yaparken ona çarpcam diye ödüm kopuyor zaten zor kaldırıyom popomu
hep beraber başarıcaz inş ablammzaten en önemlisi de verdikten sonra koruyabilmek oyüzden ozamanda buradan çok fazla uzaklaşmamak gerek
jojowa nerelerdesin şekerim gel haydi
Herkesiii tebrikk ediyorummmmm canlarimmm bu hafta cok guzel kilolar verdik in sha Allah boyle devam edicezzzLutfen kacamaklara dikkat edelim. Benim hic aklimda dahi bile olmuyor artik alhamdulillah bu sinavdanda gectim Baldandane ablacimmm azmine hayranim yarim kilo super Bulbul ablaa dun yazamadim nasil oldun canimm agrin gectimi
Ceco ablaaa supersin!!
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Yine ben geldimmmm
Ay yorgunluktan ölüyorum
Banyomu iyice dip köşe temizledim, Mutfağıda iyice bir elden geçirdim, bir postada çamaşır attım makineye ( ki bir posta daha var) Salonumuda temizledik kızımla
Allahtan çocuk odası toplu, bir tek yarın ütülerimi yapıp yatak odasınıda biraz elden geçireceğim okadar
Aslında bugün camlara niyetlenmiştim ama Allahın sevilen kuluyum ki yağmur bastırdı
Hemde öyle böyle değilşimşek bile çakıyor
İnşallah elektrikler gitmezde bende hazır oturmuşken sizlerle sohbet ederim dilediğim gibi
Canım çok çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin inşallah tez zamanda....Aminnnnnnnn
Bir kaç ay evvel benim küçük kuzuda öyle olmuştu ve inan ilaçlar hiç fayda etmedi hatta 3 kutu antibiyotik kullandık ama yok 3 günde bir acillik oluyorduk
En son doktor hatta hava makinesine bağlayalım rahatlasın demişti ( suyun içine ilaç kattılar ) tam heh düzeldi derken yine sil baştan
O zaman bana Neslihandı sanırım ( 14.cü takımın kaptanı ) netten bir doktorun linkini vermişti ona danış diye
Durumu kabaca anlatıp mail attım ve aynı gece bana cevap verdi adam; bunlar sistemin kandırmacası işte ilaç sanayini kalkındırma adına bilerek yapılıyor, hemen ilaçları kes diye
Hatta adam sanki yanımızdaymış gibi ayrıntısına kadar süreci yazmıştı ; Kesin şöyle oldu, sonra böyle oldu falan diye ve cidden aynı süreci yaşamıştık
Bana tavsiyesi kesinlikle ilaçları kesip, evi soğuk olacak kadar havalandır ( özellikle çocuğun odası diye de belirtmiş )
Sadece eczaneden Coldmix alıp yastığına yada Tshirtünün yakasına damlat ve çocuğa bol bol su ver ( limonlu + hakiki ballı ) diye belirtmiştiBaktın ateşi yükselir gibi oluyor ılık duşunu aldır çamaşırlarıyla bırak demişti ve inan çocuğa inat ettik 3 gün uyguladık bu şekilde ( ateşi arada yükselmesine rağmen ) ve inan çocuk ilaç kullandığı zamana nazaran daha çabuk toparladı ve şükür sonra tekrarlamadı
Kizlar tebrik ederim herkesi hep böyle devam ederiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?