Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok cok gecmis olsun kuzularinada sanada canimmm insallah tez zamanda toparlanirlar

ah kuzum benim kıyamam ya dünyanın ilacına maruz kalmış Allah şifa versin hepinize çok geçmiş olsun

Herkesiii tebrikk ediyorummmmm canlarimmm bu hafta cok guzel kilolar verdik in sha Allah boyle devam edicezzzLutfen kacamaklara dikkat edelim. Benim hic aklimda dahi bile olmuyor artik alhamdulillah bu sinavdanda gectim Baldandane ablacimmm azmine hayranim yarim kilo super Bulbul ablaa dun yazamadim nasil oldun canimm agrin gectimi
Ceco ablaaa supersin!!
Selvii ablaa cok guzel kg verdin ilk 2 kg giderken bi alistin dimi. Ama olsun hala cok bile veriyorsunnn. Fullgazla devam hepimiz

geçmiş olsun canım çocuk hastalığı çok zor allah yardımcın olsun

teşekkür ederim canım ben de seni tebrik ederim

Geçmiş olsun canım acil şifalar

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Yine ben geldimmmm

Ay yorgunluktan ölüyorum
Banyomu iyice dip köşe temizledim, Mutfağıda iyice bir elden geçirdim, bir postada çamaşır attım makineye ( ki bir posta daha var ) Salonumuda temizledik kızımla
Allahtan çocuk odası toplu, bir tek yarın ütülerimi yapıp yatak odasınıda biraz elden geçireceğim okadar

Aslında bugün camlara niyetlenmiştim ama Allahın sevilen kuluyum ki yağmur bastırdı
Hemde öyle böyle değil şimşek bile çakıyor
İnşallah elektrikler gitmezde bende hazır oturmuşken sizlerle sohbet ederim dilediğim gibi

Canım çok çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin inşallah tez zamanda....Aminnnnnnnn

Bir kaç ay evvel benim küçük kuzuda öyle olmuştu ve inan ilaçlar hiç fayda etmedi hatta 3 kutu antibiyotik kullandık ama yok 3 günde bir acillik oluyorduk
En son doktor hatta hava makinesine bağlayalım rahatlasın demişti ( suyun içine ilaç kattılar ) tam heh düzeldi derken yine sil baştan
O zaman bana Neslihandı sanırım ( 14.cü takımın kaptanı ) netten bir doktorun linkini vermişti ona danış diye
Durumu kabaca anlatıp mail attım ve aynı gece bana cevap verdi adam; bunlar sistemin kandırmacası işte ilaç sanayini kalkındırma adına bilerek yapılıyor, hemen ilaçları kes diye
Hatta adam sanki yanımızdaymış gibi ayrıntısına kadar süreci yazmıştı ; Kesin şöyle oldu, sonra böyle oldu falan diye ve cidden aynı süreci yaşamıştık
Bana tavsiyesi kesinlikle ilaçları kesip, evi soğuk olacak kadar havalandır ( özellikle çocuğun odası diye de belirtmiş )
Sadece eczaneden Coldmix alıp yastığına yada Tshirtünün yakasına damlat ve çocuğa bol bol su ver ( limonlu + hakiki ballı ) diye belirtmişti Baktın ateşi yükselir gibi oluyor ılık duşunu aldır çamaşırlarıyla bırak demişti ve inan çocuğa inat ettik 3 gün uyguladık bu şekilde ( ateşi arada yükselmesine rağmen ) ve inan çocuk ilaç kullandığı zamana nazaran daha çabuk toparladı ve şükür sonra tekrarlamadı

***Free Takım***

asea(72,7/72 /0,7 /% 1,03)
Cfaa(73/ / / % )
kayipdünya(67,7/ / /% )
masalim88(82,6/ 78,7/ 3,9/% 4,72)
oynakbasi34(104,4/102.5 /1.9 /1.82% )
Rengarenknesli(76,6/ / /% )sabit

Free Takım Ortalaması: %
Kizlar tebrik ederim herkesi hep böyle devam ederiz inşallah

Ohhh ellerine sağlık canım her yer mis olmuştur ben de geçen camları sildim ertesi gün yağdı yagmurbu hafta misafir gelecek tekrar silecem artik

***6.TAKIM 416.Etap***

45derya45(80,1/ 79,7/ 0,4/% 0,50 )
baldandane(92,5/92 /0,5 /%0,54 )
battaniye1 (74,2/74,9 /-0,7 /% -0,94)
Bulbul-e Bismil( 84.2/83 /1,2 /% 1,43)
jojowa(52,5/ / /% ) 1.kez bildirimde bulunmadı
makres76 (61,1/61,1 /0 /% 0) Kilosu Sabit
maya55(53,7/53,7 /0 /%0 )Kilosu Sabit
selvos88(85/83.7 /1.3 /%1.53)
umutsuzwakaa(57 / 56,9/0,1 /% 0,18)
Yasmiin17(97,5/96,5 / 1/1.03% )

6.Takım Ortalaması:0,43

Tesekkurler bitanem bende seni tebrik ederim.. Bu da yeter bana tatlim hic gitmemeesindem iydir

Ohhh ellerine sağlık canım her yer mis olmuştur ben de geçen camları sildim ertesi gün yağdı yagmurbu hafta misafir gelecek tekrar silecem artik

Ay cidden gıcık bir durum
Benimde genelde hep başıma gelir ama bu kez şansım yaver gitti diyelim
Valla Ramazan girmeden bir güzel camlarımıda temizliyeyim de Bayrama kadar idare etsin

Bu arada Viledanın hani şu belki deng gelmişsindir duş camları ve aynalar için çıkardığı yeni bir sprey var ya ondan almıştım geçenlerde ve cidden bayıldım
Bende öyle bir deterjan manyaklığı var yeni çıkan etkili denilen deterjanları mutlaka deniyorum
Biliyorum içinde kimyasallar var ama buna gerçekten bayıldım Aynalarımda olsun duşakabinin camında olsun hiç iz kalmıyor ( duştan sonra bile su lekesi bırakmıyor ) ki birde benim banyo evyemde camdan ve normalde su lekesi kalıyordu artık hiç yok
Hatta camlarımıda onunla silmeyi düşünüyorum en azından yağmurda yağsa leke bırakmaz ( 7 haftaya kadar yazıyordu paketin üzerinde )

Hani hazır tekrar sileceksin belki denemeyi düşünürsün diye dedim

ben dünkü menümü yazmamışımmmmm
sabah: karatay kahvaltısı
ara: maden suyu
öğle: 3 kayısı biraz kiraz ve tarçınlı süt
ara: ayran
akşam: bir tabak mantı
su: 2,5lt
spor: 30 dk egzersiz, 100 bisiklet

Sweetdimple ablaaaaaa buneeeeeeeeee 1 saatir okuyorum hem esniyorum simdi alintilari yapistircam askimbenimya nasil ozledim seni. Yoklugun herzaman cok belli ablacim

Kıyamam prensesim tahmin etmiştim

İçli köfte gönül rahatlığıyla yiyebilirsin tatlım çünkü bulgur ve et var içinde yalnız haşlamasını tercih etmelisin üzerine tereyağı gezdirebilirsin kuzum.Dışarıda da olsan alıştın artık şekersize bence tatlandırıcıyı bir daha asla kullanma.Bitanem o krem peynirler yerine tulum peyniri tercih etsen daha gzüel olmazmı

Tatlım 18 hazirana dek her gün hastahanedeyiz malesef öğleden sonra bitiyor işimiz ondan sonra da iç işleri dışişleri derken saat uçuyor bugün hiçbirşey yapmadım daldım kk ya Aam en azından tadilat falsı bitti gündüz olmasa da akşam mutlaka gelirim

Gunaydinn kizlarr uyuyamadim bugun her tarti gunu ayni sey oluyor tartildim birazdan paylasimimi yapcam Sweetdimple kaptanim elma sirkesini zayiflattigi icin degil kabizliga iyi geldigi icin ictim o da sadece 1 gun

Ne güzel heyecan değil mi selvoşum tüm haftanın emeğini tartıda görme heyecanı süper olur.

Tebrik ederim selvosummm böyle güzel bildirime ne yorum yapılabilirki istikrarla her hafta veriyorsun önemli olan bu kuzum bence gayet güzel gitmiş daim olsun bitanemm

bildirim yapayım..listeye giremesemde sonunda vermeye başladım çok mutluyum...
başlangıç:84
geçen hafta :85
bu hafta:84.1
giden :900 gr
hedef:65

Önemli olan vermeye başlaman perimm önümüzdeki hafta listededeki yerin hazır artık

Sorun değil bitanemmmm Aama jojowaya ulaşamadım birkaç gündür de uğramadı merak içindeyim

Ayrıca reglimin tam ortasındayım 700 gram ondan ne yazıkki

Eski regl zamanlarına göre yine fazla değil meleğim sıkma canını haftaya sen uçurursun takımı

Kemiğim ne yaa komiğim....su iPad in benim yerime yazmasına gıcık oluyorum salakmıyım yazıyorum iste ne düzeltcem diye değistiriyon dimi

Koptum tatlım kemiğim lafına ama komiğimmiş Atlarken dikkat et yine de paşamız biraz yaramaz malum

Walla kaptanım benim ellerimi yumruk yapınca en az 3 top eder hemde pinti olmayanından

O zaman Mustinin elleriyle ölç kuzummm

Perşembe menum
Sbh kk
Öğlen yarım elma
Aksam tavuk corbası,salata
1 Türk kahvesi,1 yeşil çay,2 maden suyu

Afiyetolsun canımRegl dolayısı ile spor yapamadın tabiii

ekmeği bıraktım kaptanım bundan sonra ekmek cısss

İşte güzel haber diye buna denirrr

günaydın canlar inşallah hepinizin sonuçlar iyidir.benim
başlangıç 75,7
geçen hafta 72,7
bugün72
giden 0,7

süpersin tatlım 700 gr harikadevam devammm

Gunaydin kizlar ay coooookkkk mutluyum
Baslangic kilo 82.6
Bu hafta 78.7
Ortalama %4.72 :))))))

Hay maşallah masalıma ilk hafta ödemler olduğu için fazla gitse de yine de müthiş bir motivasyon oldu senin için daim olsun kuzum tebrikler

Ilk gunler cok gitmis ama ins gelcek hafta durmaz ya olsun ama suanin keyfini cikarmak lazim:))) 62 ye az kaldi :)))

Her geçen hafta 62 ye daha çok yaklaşacaksınnn

Kızlar gunaydın ben bu hafta yoktum eşimİn babası rahatsızlandı acıl gıttık orada kaldık buraya gıremedım..
Bunhafta dıkkat edemedım spor zaten olmadı
Kılom..56.9

Kayınpederine geçmiş olsun umudum şimdi iyidir umarım. Saglık olsun bitanem 100 gr hiç yoktan iyidir dikkat et kendine canım

***Free Takım***

asea(72,7/72 /0,7 /% 1,03)
Cfaa(73/ / / % )
kayipdünya(67,7/ / /% )
masalim88(82,6/ / /% )
oynakbasi34(104,4/ / /% )
Rengarenknesli(76,6/ / /% )sabit

Free Takım Ortalaması: %

Neslim menüleirni görmek istiyorum kuzumm

Eki Görüntüle 1549487 kızlaaaaar çok mutluyum ay çok sevindirik oldum bu hafta için istediğim kiloya ulaşmışım hemen listeye ekleyip hesaplıyorum yüzdemi

Hiç ümidim yok demiş bi de maşallahın var meleğimmm tebriklerrr

Tebrikler cecommm ramazandan önce 2 li rakamları göreceğiz bu azminle devam tatlımmmmm harikasınn

geçen haftayı bol artıyla bu haftayı az eksiyle kapatıyorum.. formdan düştüm birazcık.. ama durmak yok yola devammmm
hatalarımı biliyorum bu hafta ve bundan sonra geçen ayki düzenime geri dönmek istiyorummm

Asla durmak yok meleğimm kaldığımzı yerden hedefe tam gaz Zaten belini incitmiştin hastaydın kuzum

Oğluşuna geçmiş olsun mayacım şimdi iyiymiş şükür kendi evinde olmayınca düzen kalmıyor tatlım ama anneciğinin yemeklerine rağmen sabit kalman da başarı ben korkuyordum açıkçası

Gunaydinlarrrr :))) kilommm 96,5 giden 1 kg cook mutluyuuumm:))))

İşte budur prensesimmm tebrik ederim kuzummm

evet baldan yine şaşırtmıyor ve yarım kilocuk veriyor

Helal olsun balıma istikrarla kilo vermeye devammm

Elbette başaracaksın cecom bundan hiç şüphem olmadı ve sonrasında da ömür boyu böyle bir sorun yaşamayacaksın inşallah

İlahi tatlm allah korusun ya yangın filan çıksaydı neyseki hemen farketmişsin

İlginçmiş kaşnuka hiç yemedim kuzum ama sen de aşırı yemesen fena olmaz izmire geldiğinde 80 altında görmek isterim seni

Slm makresim bir terslik olduğu belliydi yoksa uğrmamamazlık yapmazsın sen.Çok geçmiş olsun miniklerimize bitanemAteş kokutmaz mı allah korusun düşmezse kalıcı hasar verebilir bitanem .Sen de çocukların da yeter ki iyi olun önemli olan bu kuzum

jojowa nerelerdesin şekerim gel haydi

Ceco ablaaa supersin!!
Selvii ablaa cok guzel kg verdin ilk 2 kg giderken bi alistin dimi. Ama olsun hala cok bile veriyorsunnn. Fullgazla devam hepimiz

Karakterin gibi mesajında rengarenk olmuş prensesimmmm aynenn tamgaz devammm

Elleirne sağlık cecom yorulmuşsun ama banyo mis olmuş.Yağmur dinindiği zaman da camları halledersin geçen hafta 3 kez cam sildim şansıma

Kizlar tebrik ederim herkesi hep böyle devam ederiz inşallah

İnşallah meleğim Ben de hepinizi canı gönülden tebrik ve teşekkür ediyorum harikasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…