Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Inşallah hep böyle devam edecek sizin desteginizle beraber

ya varya sen anlatıyosun ben yoruluyorum o anneciğin günlerdir uğraşıyo 2 tepsi su böreği yapsam kollarımı nereye koyup yatacağımı şaşırıyorum.ben de çok yapardım annemle k.validemle son beş yıldır hayır işi olarak yapan bi yer buldum. kadınlar bedava çalışarak açıyorlar.sen den aldıkları yufka parası da fakir öğrencilere gidiyo.artık rahatım vesselam

Valla gece gece güldürdün beni Allahta seni güldürsün
Bende aynı senin gibiyim
Eskiden ucundan acıık derken bir bakmışım yarısını ben yemişim şimdi hep diyorum minicik bir lokma yiyipte ağzımı bulaştırdığıma deymez bari hiç yemiyeyim diye
Bizim birde 15de bir akraba günü vardı ( yeni bitti ) ve ilk zamanlar benim çakma etli ( eşimin amca gelini ) yüzünden bozuyordum ( geçen sene yani ) aaa iki haftada bir birşey olmaz akşam yemeyiz diye benide zıvanadan çıkarıyordu ( tabi tuzu kuru onun 5 kg fazlası var benim 25 ) heee o hala yer ama ben inan tadına dahi bakmıyorum ve hep diyorum senelerdir yediklerime sayıyorum diye

Şimdi ne zaman bir araya gelsek yada beni arasa hep der Helal olsun kız Eltim sana nasıl dayanıyorsun ben daha giderken acaba evsahibi ne yapmıştır diye düşünüyorum diyor
Allahın izniyle kilolarımızdan kurtulunca incecik olmanın zevki kesinlikle hiç bir yiyecekte yok bence

ahahaha çok iyiymiş kırkının çıkması.sen bir anda çok büyük bir rakamdan kurtuldun bende olsam korkarım.ama yılmak yok tam gaz ileriiiiiii

Aynen bende senin gibi diyorum herseyden yeterince yedik bundan sonra yemezsek hic bisey olmaz incecik olsakta yemicez artik saglikli beslenen ince hatunlar olcaz

ahahaha çok iyiymiş kırkının çıkması.sen bir anda çok büyük bir rakamdan kurtuldun bende olsam korkarım.ama yılmak yok tam gaz ileriiiiiii
Almicam geri hersey benim elimde yemezsem gelmez hersry bogazda bitryor birazda hareket ne demisler nerde hareket orda bereket

cuma menü
kalkınca 2 bardak su
7:20 8:30 arası yürüyüş(7,5 km)
kahvaltı peynirli omlet, 3adet ceviz ,domates saltalık köy peyniri ve çay ile muhteşem bi karatay kahvaltısı
öğle:1 adet kabak dolma, 1 kase yoğurt
akşam:3 adet köfte ayran domates söğüş
3 lt su

Yaziyimmi yazmiyimmi diye cok kararsizim ya gunlerdir icime atiyorum. Oncelikle biz birbirimizin kucukluk askiyiz ve uzaktan akrabayiz ve birbirimizin ilk askiyiz. Sevgilimle 3 yilimiz dolacak 2 ay sonra ve bizim aramiz 1,5 aydir cok kotu. O beni artik kiskanmiyor. Bana nereye gittigini haber vermiyor. Ki biz hep birbirimizden izin isterdik biyere gidicegimizde. Gitmesine birsey demem ama benden habersiz dugune bugunde lunaparka gitti. Lunapark derken koskocaman korkunc eglenceli park. Arkadasiyla beraber gitmis. Daha yeni napiosun dedim. Arkadasimla eve gidioruz parktan gelioruz dedi. Him benim hic bundan haberim yok.. Dedim. Oda ewet.. Dedi. Oda sarjim kalmadi eve gidiyorum dedi. Bende tmm evde 2 dk gel bisi dicem sana dedim oda tamam dedi. Yaa ablalar lutfen bana yardim edin. BENI MERAK ETMIYOR NORMAL ARKADAS GBI YAZISIYORUZ ARTIK 1 aydir. Kacdefa konustum ben senin sevgilinim sorumluluk almasini istedim bana biraz vakit ayirmasini istedim. Olmadi. Yine konustum. Beni seviyorsan kendine ceki duzen verirsin benimle ilgileneceksin kendini degistir dedim sert konusmustum ama hakketti. O gunden sonra ben hala bisi olmamis gibi sicak konustum sirf aramiz bozulmasin 3 yilin hatrina. Ne yaptim ettim fayda etmedi. Aramiz soguk buz gibi Dun ekrana bakip konusamadik sadece bakistik ne konusacagimizi bioemedik. Sonra ben iyi geceler dedim konusacak konu yok belliki ben gidiyorum dedim oda tamam odevimi yapayim bende dedi. Bugunde gunaydin dedim napiosun derken iyim dedi. Lunaparktan bahsetmesi. Daha yeni napiosun derken eve gidiyorum lunaparktan dedi. Icim buz kesildi yaaaa. Kucukluk askimiz bitmesin istiyorum daha yeni evdeysen 2 dk gel bisi konusacam seninle dedim. Bitirmek istedim ama suan neyapacagimi bilmiyorum lutfen yardim edin.. Biz 2 yil sonra nisanlanmayi dusunuyorduk.. Hatta anneme bile onu anlattim yarim agizla. Onun annesi beni istemiyor o ayri konu tabi.. Ben herseyi denedim konustum ayrica kafasinin dikine herseyi kendi kararlariyla yapamazzz. Ben sevgilisiysem herseyden haberim olacak. Haksizmiyim? BANA YARDIM EDIN NEOLUR....

Ay kiyamam bosver okadar takma sen tamam cogu yerde haklissin ama sen ona sordukca sìktikca nazlaniyorlar kacan kovalanir misali yani fazla dusme uzerine onu hayatinin merkeziymis gibi hissetirme derim basimdan gecti diye yaziyorum ugras bul bak ne guzel kilo veriyorsun zamani gelince oyle bi degismis olacaksinki o senin pesinde kosacak kuzum dert etme olur yada olmaz kader kismet olmassada dunyanin sonu degilki tatlim ama erkekleri nekadar sìkarsan bunaltirsan kacar haberin olsun sen sorma o anlatirsa dinle bendede aynisi olmustu atistik biraz o hakliydi yani ama bende tabbi komple olaraktan haksiz degildim ama onun kadar hakli degildim tartistik teli yuzune kapatmak zorunda kaldim bagirinca bana o gun hic bisey yazip aramadim aksam iyi geceler msji geldi yazmadim cunku bana bagirilacak kotu bisey yoktu arada sabah gunaydin msj yine yazmadim oglen aramalar basladi neyapiyosun diye hic disardayim alisveris yapiyorum dedim hmm tmm dedi ben hic bisey sormadan bende evdeyim disari cikicam demezmi iyi dedim neden soyluyosunki cocuk degilsin cik dedim teli kapattik 1 saat gecmeden yine aradi neyapiyosun diye evdeyim fln dedim oda bende evdeyim cikmadim dedi yine sormadan ve askimli konusmalara basladi tabbi bende ayni konusmalarla baristik oldu biraz uzun oldu ama anlman ve uzulmemen icin yazdim yani erkek milletine cok yuz verince seni ellinde saniyorlar ama gidebilecegini anladiklarinda sut dokmus kedi gururundan kendinden taviz verme tatlim once sen kendi degerini bileceksinki onlarda senin degerini anlasin yinede nasil uygun olursa yada mantigina uyuyorsa onu yap ben sadece basimdan gecen bi olayi anlatim belki seninkisinde ters etki yapar bilemeyiz onu den taniyorsun ya buraya boyle yazilirmiydi bilmiyorum ama uzulmeni kendini yanliz hissetmemen gerektigi icin yazdim k.bakmayin arkadaslar

Bu arad menumude yazayim
Sabah bilindik kahvalti 2 bardak cay
Oglen tavuk salata yarim cay bardagi cola dayanamadim k.bakmayin
Aksamda salata ve cok pismanim bir kare cikolata yedim tutamadim kendimi adet donemi yaklasiyo o durumdan sanirim ama 30 mekik 100 ip yarim saat yuruyus ve 50 tane step yaptim gun boyu 7 bardak cay acik sekilde 2 bucuk litre su ictim

Bu iliski bitmeyim surse bile sorumsuz biri sadece yipratir seni.. Kizkardesimin esi ayni senin anlattigin sevgilin gibi gittigi geldigi yeri gidip geldikten sonra soyler kardesime kardesim stres sjnirden eridi gitti sinirleri bozyldu babamlara soyleyemiyor.. Yasin cok kucuk bunlari dert etmek icin.. Annesi seni istemiyorsa o ise hic kalkinma bile annesiylemi evlencem deme cunku istenmeyen gelin olmak bu dunyadaki em kotu seylerden birisi yasadim biliyorum 10 yildir esimle birlkteyim hala annesi bosansada kibrisli bi gelin alsam derdinde 6 yasinda oglum olmasina rgmen dusun bunlari.. O sorumsuz sevgiliyi dert edicegine kilolardan kurtul egitimini al citir guzeller guzeli hostes ol birak o zaman o senin pesinden kossun.. Senin sevgilin fazla simarmis kuzum

Haklisin bende birak gitsin yazcaktim ama ugrasip tecrube etsin istedim 3 sene degince bi heryolu deneyip sonra olmassa ayrilir baei sunuda yapsaydim belki olurdu demesin diye yoksa benimkide bitti zaten ama herseyi denenis oldum pisman degilim ben degil beni kkaybeden uzulsun hayirlisi olur ins

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese mutlu, az kalorili ve bol hareketli bir haftasonu diliyorum

Sabah yine erkenden uyandım ve bir güzel kahvaltımı yapıp, duşumu aldıktan sonra kendime keyif kahvemi yapıp buraya attım
Evdekiler yeni uyandı ama onlar 1 saatten önce kendine gelemez
Çaylarınıda koyayımda sonra istediklerinde kahvaltılarını ederler derkennn eşim kendini sokağa attı yine

Canım kesinlikle biz bayanlar erkeklerden çok daha ince düşünüyoruz
Uzun süredir ilişki olunca zamanla erkekler nasılsa artık sağlama aldım diye eskisi kadar ince ve duyarlı davranmaya biliyorlar çünkü karşı tarafa güvenleri okadar çok ki nasılsa kaybetme ihtimali yokmuş gibi davranıyorlar
Masalım88inde dediği gibi çok fazla üzerine düşme Cidden kaçan kocalanır kendimden biliyorum
Bizde eşimle tanıştığımızda af edersin duşa bile gireceğimiz zaman birbirimize haber verirdik neymiş mesaj atarsa birimizden biri diğerini merak etmesinmiş şimdi tabi komik geliyor
Evlendikten sonrada bu uzun süre devam etti
Hee ben biraz özgürlüğüme düşkün biri olduğumdan ( tabi şimdi özgürlüğün Ö sü kalmadı ) hiç bir zaman için izin istemezdim sadece haberin olsun diye söylerdim halada öyle
Belli bir süreden sonra eşim nasılsa evlendik nasılsa çocukta oldu diye kendini garantide görmeye başladı sanırım ve ona göre normal ama bana göre soğuk davranmaya başladı
Ben kendimi kahrettiğim zamanlarda adamın umuru olmadı ( haberi yokki olduğundada ya yok öyle birşey senin sinirlerin bozulmuş oluyordu )
En sonunda taktik değiştirdim ve ben umursamıyormuş gibi davrandım Masalımında dediği gibi adam sonradan başladı işte şuraya gidiyorum demeye bende umursamaz bir tavırla sen bilirsin demeye başladım
Annem küçüklüğümüzden beri hep derdi Sen bilirsin dedinmi kavga çıkmaz diye ve hakikaten Annemde senelerdir Babama sen bilirsin diye diye Adamcağızın aslında çaktırmadan hayatını ele geçirdi
Anneme sormadan babam hiç bir yere gitmez ve hiç birşey almaz

İnan aradan bir iki hafta geçtikten sonra ben sen bilirsin dedikçe adamcağız aşkı kabardı Telefon açmayan adam senelerdir sabah işe gider gitmez arar aşkım uyandınmı kahvaltını ettinmi diye ben hiç aramam onu ve aradan 3 - 4 saat geçtiğinde aşkım ne yapıyorsun bakalım diye arar Eğer iş çıkışı arkadaşına uğrayacaksa ( ben erken yiyorum yemeklerimi diye sıkıntı olmuyor tabi ) mutlaka haber verir uğrayacağım diye, sonra arkadaşının yanına varınca vardım diye arar en sonda geliyorum birşey istermisin diye arar
Yani kesinlikle kaçan kovalanıyor
Hele birde zayıflamaya başladıkça adamların dahada ilgisi kabarıyor geçen anlattım mı bilmiyorum ama kızı baloya gitmek üzere okuldan uğurlamaya gittiğimizde eşim sonradan geldi ve eve gelince ya hatun sen gün geçtikçe güzelleşiyorsun ( zaten güzel olduğumu da tabi belirtiyor ) valla karşıdan gelirken gurur duydum kendi kendime heyyt bee benim aşkım bu işte dedim diyor kilo verdikçe gözüne daha seksi görünüyormuşum ki üzerimde inan sadece bir kot ve fazlasıyla bol gelen bir thirt vardı

Yine çok çok uzun yazdım kusura bakma
Diyeceğim o ki taktik değiştir Sen bilirsin moduna geç ve sadece kendine odaklan Emin ol sen zayıfladıkça bu kez birileri senin aklını çelerde onun elinden alırsa korkusu saracak ve her an arayıp hal hatır soracak

Birde o Anasınada iki çift sözüm var Kadın senin gibi güzel ve hamarat kız bulmuş daha ne istiyor Valla bu zamanda kızlarda maalesef pek ev işi bile bilmez Bizim gelin 6 yıldır evli ( 1 ay evvel bebişimiz oldu malum ) ama zilli hala evde yemek yapmaz temizliğide kardeşim yapar oda Annem Almanyada olduğu süre içinde hani olurda aniden Annemi kabul etmek zorunda kalırsa diye Ki karı koca sırf evleri dağınık diye çoğu zaman Annemmi eve bile kabul etmek istemezler ( sırf anlamasın diye şimdi her gün onlar gidiyor tabi gitmişkende her gün yemeklerinide yiyorlar Tabi kadıncağız farkında aman oğlumun huzuru kaçmasın diye tek kelime etmez Anneciğim )
Yani o hatun seni öpüp başına koysun

SElvoşunda dediği gibi eğer cidden çok büyük sıkıntı olarak görüyorsa hatun sizin evlenmenizi bende bir kere daha düşün derim
Heee tabiki hiç bir kayınvalide gelinini sevmek zorunda değil, gelinde kayınvalidesini sevmek zorunda değil ama huzurlu bir ortamda yaşayabilmek için iki tarafında en azından Allah korkusu olması gerek ve tabiki insanlık duygusu

Biliyorsun benim KV beni günahı kadar sevmez sanki ben ona bayılıyorum
16 sene oldu, 2 çocuk olmasına rağmen eminim bugün eşim Banuyu boşuyorum dese kadın zil takıp oynar
Hee bu ara hesapta aramız iyi ( gerçi yine arkamdan konuşmaya başlamış yok efendim ben onun yaptıklarını af ettim, yok efendim büyüklük bende kalsın, ben geçmişe sünger çektimde altan alıyorumda o yüzden geçiniyoruz bu ara diye hayır söylediği kişide kendi ablası ve KVmde çok iyi bilir bana anında laf yetiştireceğini )
Tabi eşimin Teyzesinin ağzına laf vermemek için Rabbim kimin haklı kimin haksız olduğunu biliyor boşver Teyzoş o öyle diyorsa öyledir dedim konuyu kapattım ama tabi içten içe yine kudurdum çünkü senelerce yaşadıklarımı bir ben bilirim bir Allah
Daha evvelde anlattım ya 10 senelik evliyken hatun boşa benim oğlumu bile dedi ki o dönem cidden boşanmayı düşünüyorduk Ne hakaretler; yok ne yaptıysan oğlum seni almak zorunda kaldı demeler, yok işte neyini beğendi demeler, yok efendim sen oğlumun yanında anası gibi duruyorsun demeler, yok efendim oğlumun seni aldığı güne lanet olsun demeler, zorla seni istemek zorunda kaldık demeler ( eşim ya banu yada hiç diyince )
İnan okadar hakarete bile tek bir terbiyesizlik yapmadım karşılık dahi vermedim
Sadece en son bu şekilde farkında değilmisin oğlun mutsuz oluyor Kim haklı kim haksız Allah görüyor ve herkes diğer tarafta hesabını verecek ( benimde varsa bende vereceğim diye de belirttim tabi ) Hala boşa benim oğlumu diye bağırıp birde üzerine küfür edince bende en son oğlunu boşayacaktım ama şimdi sırf sana inat boşamıyorum oğlunu dedim
Valla rezil olmuştuk komşularada çünkü apartmandan çıkarken bile ne yaparsanız yapın madem öyle ikinizide ( oğluda dahil ) bir daha görmek istemiyorum evime de gelmeyin diye bağırarak aradada küfür ederek evine gitmişti
İnan kızlarım için bile her günRAbbim Evladı olarak ailesine dahil edecek, saygılı davranacak, seni Allahın onlara bir emaneti olarak görecek ve ona göre adaletli davranacak birine gelin gitmeyi nasip etsin diye dua ediyorum

@Yasmiin17 canım ablaların uzun uzun anlatmışlar bana pek diyecek bişey kalmamış ama nacizane fikrim hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil, hiç kimse vazgeçilmez değil. hayattaki en güzel tercihimizdir bazen vazgeçmek.şunu hiç bi zaman aklından çıkarma sen değerlisin o seni kaybetmekten korksun.dimdik dur taktik değiştir,umursamaz davran hem gittiğin heryeri haber vermek zamanla sizi çok yıpratmış.bence bırak sorma sorgulama.kendini garantiye almanın rahatlığı içinde bence.çok yüz vermişsin.kaç ve kovalanmanın tadını çıkar.

selam kızlar dün gelemedim pek
bugünde yine yoğun kusura bakmayım alıntı yapamıyorum. malum hafta sonu işler çok... menülerimi yazıp kaçıyorum hemen menülerimi yapıp kaçıcam
tabi hatırladığım kadra çünkü 10 gündür inanılmaz bi unutkanlık var bende anlamadım gitti. beynim çok yorgun hep kafam doluymuş gibi hissediyorum buda beni huzursuz ediyorum bazen konuşurken ne söyliyeceğimi bile unutup kalıyorum annemi arıyorum 1 dk içinde neden aradığımı hatırlamıyorum. offfff çok konuştum yine

perşembe
sabah: kkk
öğle : mercimek çorbası, 3 köfte
akşam : kuru fasulye

cuma
sabah : kızımın çeyrek tostu, domates salatalık
öğle : 5 6 kaşık nohut, 1 kaşık bulgur pilavı bir bardak ayran
akşam : 1 kase kuru fasulye (bittiiii )

bugün sabah etli çorba içtim çeyrek lavaşla
öğleni ve akşamı mümkün olduğunca hafif geçirmem gerek yarın şehir dışına gidicez orda biraz cıslı geçecek misafir umduğunu değil bulduğunu malum kaç senede bi kere gidince. dua edin bana... bugün yine gelmeye çalışırım işin durumuna göre.. hepinizi öpüyorummmmm kocamaammmm
seviyorum sizleri kızlar iyiki varsınız

Ya kizlar bu arada sanirim arka arkaya tartilmak iyi degil dun 78.7dim bu sabah 78.9 sasirdim vala

Canım günden güne değişebilir tabiki gördüğün rakam sonuçta arada ödemde oluyor vucutta Birde sabahları uyandıktan yarım saat sonra tartılmak lazım ancak vucut kendine geliyor
Eminim bir iki güne dahada aşağıları göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…