Inşallah hep böyle devam edecek sizin desteginizle beraber
süpersin tatlım 700 gr harikadevam devammm
Hay maşallah masalımailk hafta ödemler olduğu için fazla gitse de yine de müthiş bir motivasyon oldu senin için daim olsun kuzum tebrikler
Her geçen hafta 62 ye daha çok yaklaşacaksınnn
Kayınpederine geçmiş olsun umudum şimdi iyidir umarım. Saglık olsun bitanem 100 gr hiç yoktan iyidir dikkat et kendine canım
Neslim menüleirni görmek istiyorum kuzumm
Hiç ümidim yok demiş bi de maşallahın var meleğimmm tebriklerrr
Tebrikler cecommm ramazandan önce 2 li rakamları göreceğiz bu azminle devam tatlımmmmm harikasınn
Asla durmak yok meleğimm kaldığımzı yerden hedefe tam gazZaten belini incitmiştin hastaydın kuzum
Oğluşuna geçmiş olsun mayacım şimdi iyiymiş şükür kendi evinde olmayınca düzen kalmıyor tatlım ama anneciğinin yemeklerine rağmen sabit kalman da başarı ben korkuyordum açıkçası
İşte budur prensesimmm tebrik ederim kuzummm
Helal olsun balıma istikrarla kilo vermeye devammm
Elbette başaracaksın cecom bundan hiç şüphem olmadı ve sonrasında da ömür boyu böyle bir sorun yaşamayacaksın inşallah
İlahi tatlm allah korusun ya yangın filan çıksaydı neyseki hemen farketmişsin
İlginçmiş kaşnuka hiç yemedim kuzum ama sen de aşırı yemesen fena olmaz izmire geldiğinde 80 altında görmek isterim seni
Slm makresim bir terslik olduğu belliydi yoksa uğrmamamazlık yapmazsın sen.Çok geçmiş olsun miniklerimize bitanemAteş kokutmaz mı allah korusun düşmezse kalıcı hasar verebilir bitanem .Sen de çocukların da yeter ki iyi olun önemli olan bu kuzum
Karakterin gibi mesajında rengarenk olmuş prensesimmmm aynenn tamgaz devammm
Elleirne sağlık cecom yorulmuşsun ama banyo mis olmuş.Yağmur dinindiği zaman da camları halledersin geçen hafta 3 kez cam sildim şansıma
İnşallah meleğim Ben de hepinizi canı gönülden tebrik ve teşekkür ediyorum harikasınız
arkadaşlar tebrikleeerTakım İçi İlk 3
-selvos88(85/83.7 /1.3 /%1.53
-Bulbul-e Bismil( 84.2/83 /1,2 /% 1,43
-Yasmiin17(97,5/96,5 / 1/1.03%
Tebrikler meleklerimm
@Bulbul-e Bismil @Yasmiin17 Mayıs Ayı%2 Kilo verme Oranından almış olduğunuz sarı kartlarınız silindi şekerler
ya varya sen anlatıyosun ben yoruluyorum o anneciğin günlerdir uğraşıyo 2 tepsi su böreği yapsam kollarımı nereye koyup yatacağımı şaşırıyorum.ben de çok yapardım annemle k.validemle son beş yıldır hayır işi olarak yapan bi yer buldum. kadınlar bedava çalışarak açıyorlar.sen den aldıkları yufka parası da fakir öğrencilere gidiyo.artık rahatım vesselamYaaaaaaaa hamurdan iyicene sogudummmm. Annem ve ablamla gozleme yapioruz 5 kg ve 5 kg yuvka ekmek. Birde gecen hafta 27 kg yuvka ekmek yapmistik. Simdi 32 kg yuvka ekmek 5 kg gozleme toplam 37 kg hamur isi oefff :s Hepsi ramazan ayi icin. Eminim daha uzun gidicektir belki kişa kadar gider. Bi yandan iyi toptan yaptigimiz o zaman derin dondurucudan cikartir yeriz her seferinde canimiz istedigi zaman bukadar zahmetle ugrasmayiz. Bir sure hamur gormek istemiyrummmm :)) anneme dedim biraz 10 dk ara veriom hemen buraya daldim :))
Ayy oyle kotu oldumki anlatamam diyete basladigimdan beri bu ilk.. Kilo alma fobisi oldu verdiklerimi almaktan korkuyorum.. Agzima tek lokma kacamak atmiyorumannem dioki bana nefsini oldurme bi lokma ye bende dedimki anne ben nefsimi oldurdum gomdum kirkida doldu
Ayy oyle kotu oldumki anlatamam diyete basladigimdan beri bu ilk.. Kilo alma fobisi oldu verdiklerimi almaktan korkuyorum.. Agzima tek lokma kacamak atmiyorumannem dioki bana nefsini oldurme bi lokma ye bende dedimki anne ben nefsimi oldurdum gomdum kirkida doldu
Aynen bende senin gibi diyorum herseyden yeterince yedikValla gece gece güldürdün beni Allahta seni güldürsün
Bende aynı senin gibiyim
Eskiden ucundan acıık derken bir bakmışım yarısını ben yemişimşimdi hep diyorum minicik bir lokma yiyipte ağzımı bulaştırdığıma deymez bari hiç yemiyeyim diye
Bizim birde 15de bir akraba günü vardı ( yeni bitti) ve ilk zamanlar benim çakma etli ( eşimin amca gelini ) yüzünden bozuyordum ( geçen sene yani ) aaa iki haftada bir birşey olmaz akşam yemeyiz diye benide zıvanadan çıkarıyordu ( tabi tuzu kuru onun 5 kg fazlası var benim 25 ) heee o hala yer ama ben inan tadına dahi bakmıyorum ve hep diyorum senelerdir yediklerime sayıyorum diye
Şimdi ne zaman bir araya gelsek yada beni arasa hep der Helal olsun kız Eltim sana nasıl dayanıyorsun ben daha giderken acaba evsahibi ne yapmıştır diye düşünüyorum diyor
Allahın izniyle kilolarımızdan kurtulunca incecik olmanın zevki kesinlikle hiç bir yiyecekte yok bence
Almicam geri hersey benim elimde yemezsem gelmezahahaha çok iyiymiş kırkının çıkması.sen bir anda çok büyük bir rakamdan kurtuldun bende olsam korkarım.ama yılmak yok tam gaz ileriiiiiii
Ay kiyamam bosver okadar takma sen tamam cogu yerde haklissin ama sen ona sordukca sìktikca nazlaniyorlar kacan kovalanir misali yani fazla dusme uzerine onu hayatinin merkeziymis gibi hissetirme derim basimdan gecti diye yaziyorum ugras bul bak ne guzel kilo veriyorsun zamani gelince oyle bi degismis olacaksinki o senin pesinde kosacak kuzum dert etme olur yada olmaz kader kismet olmassada dunyanin sonu degilki tatlim ama erkekleri nekadar sìkarsan bunaltirsan kacar haberin olsun sen sorma o anlatirsa dinle bendede aynisi olmustu atistik biraz o hakliydi yani ama bende tabbi komple olaraktan haksiz degildim ama onun kadar hakli degildim tartistik teli yuzune kapatmak zorunda kaldim bagirinca bana o gun hic bisey yazip aramadim aksam iyi geceler msji geldi yazmadim cunku bana bagirilacak kotu bisey yoktu arada sabah gunaydin msj yine yazmadim oglen aramalar basladi neyapiyosun diye hic disardayim alisveris yapiyorum dedim hmm tmm dedi ben hic bisey sormadan bende evdeyim disari cikicam demezmi iyi dedim neden soyluyosunki cocuk degilsin cik dedim teli kapattik 1 saat gecmeden yine aradi neyapiyosun diye evdeyim fln dedim oda bende evdeyim cikmadim dedi yine sormadan ve askimli konusmalara basladi tabbi bende ayni konusmalarla baristik oldu biraz uzun oldu ama anlman ve uzulmemen icin yazdim yani erkek milletine cok yuz verince seni ellinde saniyorlar ama gidebilecegini anladiklarinda sut dokmus kedi gururundan kendinden taviz verme tatlim once sen kendi degerini bileceksinki onlarda senin degerini anlasin yinede nasil uygun olursa yada mantigina uyuyorsa onu yap ben sadece basimdan gecen bi olayi anlatim belki seninkisinde ters etki yapar bilemeyiz onu den taniyorsun ya buraya boyle yazilirmiydi bilmiyorum ama uzulmeni kendini yanliz hissetmemen gerektigi icin yazdim k.bakmayin arkadaslarYaziyimmi yazmiyimmi diye cok kararsizim ya gunlerdir icime atiyorum. Oncelikle biz birbirimizin kucukluk askiyiz ve uzaktan akrabayiz ve birbirimizin ilk askiyiz. Sevgilimle 3 yilimiz dolacak 2 ay sonra ve bizim aramiz 1,5 aydir cok kotu. O beni artik kiskanmiyor. Bana nereye gittigini haber vermiyor. Ki biz hep birbirimizden izin isterdik biyere gidicegimizde. Gitmesine birsey demem ama benden habersiz dugune bugunde lunaparka gitti. Lunapark derken koskocaman korkunc eglenceli park. Arkadasiyla beraber gitmis. Daha yeni napiosun dedim. Arkadasimla eve gidioruz parktan gelioruz dedi. Him benim hic bundan haberim yok.. Dedim. Oda ewet.. Dedi. Oda sarjim kalmadi eve gidiyorum dedi. Bende tmm evde 2 dk gel bisi dicem sana dedim oda tamam dedi. Yaa ablalar lutfen bana yardim edin. BENI MERAK ETMIYOR NORMAL ARKADAS GBI YAZISIYORUZ ARTIK 1 aydir. Kacdefa konustum ben senin sevgilinim sorumluluk almasini istedim bana biraz vakit ayirmasini istedim. Olmadi. Yine konustum. Beni seviyorsan kendine ceki duzen verirsin benimle ilgileneceksin kendini degistir dedim sert konusmustum ama hakketti. O gunden sonra ben hala bisi olmamis gibi sicak konustum sirf aramiz bozulmasin 3 yilin hatrina. Ne yaptim ettim fayda etmedi. Aramiz soguk buz gibi Dun ekrana bakip konusamadik sadece bakistik ne konusacagimizi bioemedik. Sonra ben iyi geceler dedim konusacak konu yok belliki ben gidiyorum dedim oda tamam odevimi yapayim bende dedi. Bugunde gunaydin dedim napiosun derken iyim dedi. Lunaparktan bahsetmesi. Daha yeni napiosun derken eve gidiyorum lunaparktan dedi. Icim buz kesildi yaaaa. Kucukluk askimiz bitmesin istiyorumdaha yeni evdeysen 2 dk gel bisi konusacam seninle dedim. Bitirmek istedim ama suan neyapacagimi bilmiyorum lutfen yardim edin.. Biz 2 yil sonra nisanlanmayi dusunuyorduk.. Hatta anneme bile onu anlattim yarim agizla. Onun annesi beni istemiyor o ayri konu tabi.. Ben herseyi denedim konustum ayrica kafasinin dikine herseyi kendi kararlariyla yapamazzz. Ben sevgilisiysem herseyden haberim olacak. Haksizmiyim? BANA YARDIM EDIN NEOLUR....
Bu iliski bitmeyim surse bile sorumsuz biri sadece yipratir seni.. Kizkardesimin esi ayni senin anlattigin sevgilin gibi gittigi geldigi yeri gidip geldikten sonra soyler kardesime kardesim stres sjnirden eridi gitti sinirleri bozyldu babamlara soyleyemiyor.. Yasin cok kucuk bunlari dert etmek icin.. Annesi seni istemiyorsa o ise hic kalkinma bile annesiylemi evlencem deme cunku istenmeyen gelin olmak bu dunyadaki em kotu seylerden birisi yasadim biliyorum 10 yildir esimle birlkteyim hala annesi bosansada kibrisli bi gelin alsam derdinde 6 yasinda oglum olmasina rgmen dusun bunlari.. O sorumsuz sevgiliyi dert edicegine kilolardan kurtul egitimini al citir guzeller guzeli hostes ol birak o zaman o senin pesinden kossun.. Senin sevgilin fazla simarmis kuzumYaziyimmi yazmiyimmi diye cok kararsizim ya gunlerdir icime atiyorum. Oncelikle biz birbirimizin kucukluk askiyiz ve uzaktan akrabayiz ve birbirimizin ilk askiyiz. Sevgilimle 3 yilimiz dolacak 2 ay sonra ve bizim aramiz 1,5 aydir cok kotu. O beni artik kiskanmiyor. Bana nereye gittigini haber vermiyor. Ki biz hep birbirimizden izin isterdik biyere gidicegimizde. Gitmesine birsey demem ama benden habersiz dugune bugunde lunaparka gitti. Lunapark derken koskocaman korkunc eglenceli park. Arkadasiyla beraber gitmis. Daha yeni napiosun dedim. Arkadasimla eve gidioruz parktan gelioruz dedi. Him benim hic bundan haberim yok.. Dedim. Oda ewet.. Dedi. Oda sarjim kalmadi eve gidiyorum dedi. Bende tmm evde 2 dk gel bisi dicem sana dedim oda tamam dedi. Yaa ablalar lutfen bana yardim edin. BENI MERAK ETMIYOR NORMAL ARKADAS GBI YAZISIYORUZ ARTIK 1 aydir. Kacdefa konustum ben senin sevgilinim sorumluluk almasini istedim bana biraz vakit ayirmasini istedim. Olmadi. Yine konustum. Beni seviyorsan kendine ceki duzen verirsin benimle ilgileneceksin kendini degistir dedim sert konusmustum ama hakketti. O gunden sonra ben hala bisi olmamis gibi sicak konustum sirf aramiz bozulmasin 3 yilin hatrina. Ne yaptim ettim fayda etmedi. Aramiz soguk buz gibi Dun ekrana bakip konusamadik sadece bakistik ne konusacagimizi bioemedik. Sonra ben iyi geceler dedim konusacak konu yok belliki ben gidiyorum dedim oda tamam odevimi yapayim bende dedi. Bugunde gunaydin dedim napiosun derken iyim dedi. Lunaparktan bahsetmesi. Daha yeni napiosun derken eve gidiyorum lunaparktan dedi. Icim buz kesildi yaaaa. Kucukluk askimiz bitmesin istiyorumdaha yeni evdeysen 2 dk gel bisi konusacam seninle dedim. Bitirmek istedim ama suan neyapacagimi bilmiyorum lutfen yardim edin.. Biz 2 yil sonra nisanlanmayi dusunuyorduk.. Hatta anneme bile onu anlattim yarim agizla. Onun annesi beni istemiyor o ayri konu tabi.. Ben herseyi denedim konustum ayrica kafasinin dikine herseyi kendi kararlariyla yapamazzz. Ben sevgilisiysem herseyden haberim olacak. Haksizmiyim? BANA YARDIM EDIN NEOLUR....
Haklisin bende birak gitsin yazcaktim ama ugrasip tecrube etsin istedim 3 sene degince bi heryolu deneyip sonra olmassa ayrilir baei sunuda yapsaydim belki olurdu demesin diye yoksa benimkide bitti zaten ama herseyi denenis oldum pisman degilim ben degil beni kkaybeden uzulsun hayirlisi olur insBu iliski bitmeyim surse bile sorumsuz biri sadece yipratir seni.. Kizkardesimin esi ayni senin anlattigin sevgilin gibi gittigi geldigi yeri gidip geldikten sonra soyler kardesime kardesim stres sjnirden eridi gitti sinirleri bozyldu babamlara soyleyemiyor.. Yasin cok kucuk bunlari dert etmek icin.. Annesi seni istemiyorsa o ise hic kalkinma bile annesiylemi evlencem deme cunku istenmeyen gelin olmak bu dunyadaki em kotu seylerden birisi yasadim biliyorum 10 yildir esimle birlkteyim hala annesi bosansada kibrisli bi gelin alsam derdinde 6 yasinda oglum olmasina rgmen dusun bunlari.. O sorumsuz sevgiliyi dert edicegine kilolardan kurtul egitimini al citir guzeller guzeli hostes ol birak o zaman o senin pesinden kossun.. Senin sevgilin fazla simarmis kuzum
Yaziyimmi yazmiyimmi diye cok kararsizim ya gunlerdir icime atiyorum. Oncelikle biz birbirimizin kucukluk askiyiz ve uzaktan akrabayiz ve birbirimizin ilk askiyiz. Sevgilimle 3 yilimiz dolacak 2 ay sonra ve bizim aramiz 1,5 aydir cok kotu. O beni artik kiskanmiyor. Bana nereye gittigini haber vermiyor. Ki biz hep birbirimizden izin isterdik biyere gidicegimizde. Gitmesine birsey demem ama benden habersiz dugune bugunde lunaparka gitti. Lunapark derken koskocaman korkunc eglenceli park. Arkadasiyla beraber gitmis. Daha yeni napiosun dedim. Arkadasimla eve gidioruz parktan gelioruz dedi. Him benim hic bundan haberim yok.. Dedim. Oda ewet.. Dedi. Oda sarjim kalmadi eve gidiyorum dedi. Bende tmm evde 2 dk gel bisi dicem sana dedim oda tamam dedi. Yaa ablalar lutfen bana yardim edin. BENI MERAK ETMIYOR NORMAL ARKADAS GBI YAZISIYORUZ ARTIK 1 aydir. Kacdefa konustum ben senin sevgilinim sorumluluk almasini istedim bana biraz vakit ayirmasini istedim. Olmadi. Yine konustum. Beni seviyorsan kendine ceki duzen verirsin benimle ilgileneceksin kendini degistir dedim sert konusmustum ama hakketti. O gunden sonra ben hala bisi olmamis gibi sicak konustum sirf aramiz bozulmasin 3 yilin hatrina. Ne yaptim ettim fayda etmedi. Aramiz soguk buz gibi Dun ekrana bakip konusamadik sadece bakistik ne konusacagimizi bioemedik. Sonra ben iyi geceler dedim konusacak konu yok belliki ben gidiyorum dedim oda tamam odevimi yapayim bende dedi. Bugunde gunaydin dedim napiosun derken iyim dedi. Lunaparktan bahsetmesi. Daha yeni napiosun derken eve gidiyorum lunaparktan dedi. Icim buz kesildi yaaaa. Kucukluk askimiz bitmesin istiyorumdaha yeni evdeysen 2 dk gel bisi konusacam seninle dedim. Bitirmek istedim ama suan neyapacagimi bilmiyorum lutfen yardim edin.. Biz 2 yil sonra nisanlanmayi dusunuyorduk.. Hatta anneme bile onu anlattim yarim agizla. Onun annesi beni istemiyor o ayri konu tabi.. Ben herseyi denedim konustum ayrica kafasinin dikine herseyi kendi kararlariyla yapamazzz. Ben sevgilisiysem herseyden haberim olacak. Haksizmiyim? BANA YARDIM EDIN NEOLUR....
Ya kizlar bu arada sanirim arka arkaya tartilmak iyi degil dun 78.7dim bu sabah 78.9 sasirdim vala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?