Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yorgun bülbül geldi listeye yetişeyim diye hızlı hızlı hallettim işlerimi geldim ama kaptancıkım benden evvel gelmiş bile

Hoşgeldi sefa geldi sen ben farkedermi meleğim hadi dinlen artık ben de bi yandan cevap yazdım bi yandan yemek koydum ocağa aştım kendimi artık

Tavsiyen için teşekkürler cecommm bir deneyeyim bakalım duşakabin lekelerini neslim duymasın ama kireç çözücü ile yapıyordum bizim sular çok kireçli belki işe yarar kimyasallar konusunda haklısın ama ne bilim karbonatla da olmuyor ki

Afiyetolsun kuzummm mantıyı bugüne alsaydın keşke ama egzersize başlamana çok sevindim

Neslim ensemizde zaten
Ya bende kullanmak istemiyorum ama bazende olmadan olmuyor Valla istanbuldada sular kireçli ve her duşa girenden sonra hemen girip camları silip kurulamak bana işkence oluyor maşallah hergün biri duşta ( ben zaten her gün )
Tabi birde yeni olunca görmemiş gibi elimden bez düşmüyor
Camlarada işe yarıyor sonuçta diye evin camlarınıda onunla halletmeyi düşünüyorum

Neslimiz bizim iyiliğimiz için diyor elbette iyi ki var kendi deyimiyle mandra filozofumuz bitane

Özellikle yazın 3 kez gridiğimiz günler oluyor cecomm sürekli sil kurula hakikaten zor geliyor ilk fırsatta deneyeceğim kuzum

Yaaaaaaaa hamurdan iyicene sogudummmm. Annem ve ablamla gozleme yapioruz 5 kg ve 5 kg yuvka ekmek. Birde gecen hafta 27 kg yuvka ekmek yapmistik. Simdi 32 kg yuvka ekmek 5 kg gozleme toplam 37 kg hamur isi oefff :s Hepsi ramazan ayi icin. Eminim daha uzun gidicektir belki kişa kadar gider. Bi yandan iyi toptan yaptigimiz o zaman derin dondurucudan cikartir yeriz her seferinde canimiz istedigi zaman bukadar zahmetle ugrasmayiz. Bir sure hamur gormek istemiyrummmm :)) anneme dedim biraz 10 dk ara veriom hemen buraya daldim :))

Hiç ümidim yok demiş bi de maşallahın var meleğimmm tebriklerrr
saol kaptanıımmmm dün kendime yemek yapamayıp mantıdan yiyince dedim yarın gitti ama çok şükür öyle olmadı

ben çok sevmem zaten onu ev halkı için yapmıştım zaten yemem fazla ablam cıs zaten. inşşş ablacım 7 li sayılarda bi damla görcen karşında

Hoşgeldi sefa geldi sen ben farkedermi meleğim hadi dinlen artık ben de bi yandan cevap yazdım bi yandan yemek koydum ocağa aştım kendimi artık
maşallah sana ablam süpersin sen Allah gücüne güç versin

Afiyetolsun kuzummm mantıyı bugüne alsaydın keşke ama egzersize başlamana çok sevindim
kuzenlerim burda abla menüleri onlar belirliyor dün yeşil fasulye yapcaktım kendime ama fırsatım olmadı mantıdan yedim sonrada çok acıktım uzun zamandan beri ilk defa gece aç yattım

aayyyyyyçok sevindim yasmincik ve selvoşum tebrik ederim canlar
Ben kaçtım akşama görüşürüz nasipse
güle güle kaptancıkım

kolay gelsin kuzu ama ne güzel ailecek hazırlık yapmışsınız birlikte vakit geçirmişsiniz

Kıyamam prensesim tahmin etmiştim
Amanin kknin guzelleri tadilatla ugrasio bu aralar hayirdir :s anladim abla haslamali sevmiyorum :s illam yagda olacak :)) tulum peyniri daha iyi olur abla haklisin bakiyim yarin oyle yaparim belki.
İşte budur prensesimmm tebrik ederim kuzummm
Tesekkurler ablacim sukur gidiyor artik :))
Karakterin gibi mesajında rengarenk olmuş prensesimmmm aynenn tamgaz devammm
Hahaha ablacimmmmmmaynen

Bugunku menum
Sabah: eksiksiz karatay kahvaltisi+ 1 kahve
Ogle: 4 kofte(frinda) + salata+ yogurt+ 1 kahve
Ara: 1 bardak sut
Aksam: evdekiler pizza yiyecekler bende kendime yogurdun icine maydonoz semiz otu beyaz peynir kuru nane koyup salata cacik arasi bisey yaptim

4 litre su
3 kupa bitki cayi
1mil leslie+200ip+150twist+80 mekik+45squat+3set kalca egzersizi
Yuruyus yok vaktim kalmadi bugun 100 ip atlicam gece

Ohhh maşallah kız seni alan yaşadı her marifet var sende maşallah
Bir yandan evet rahatlık canınız çekince uğraşmıyorsunuz ama bir yandanda risk sonuçta o buzlukta olanları bilince şeytan dürter yesene diye
Valla bende geçende de demiştim ya erişte yapmayı düşünüyorum diye acaba diyorum bazen yapmasammı sonuçta olunca çocuklar daha sık isteyecekler hele benim büyük bayılır erişteye
Bende nasılsa kendim yaptım diyipde sapıtmaktan çekiniyorum açıkcası olmadı az yapayım diyorum öyle sizin gibi yapsam oyyyy günlerce işim bitmez hemde aman ziyan olmasın diye yersemde daha da oyyy oyyyy oyyyy durumlar olur

Senin hamur görmek istememen iyi bence ne güzel eksileri görüyorsun sakın bozma düzenini

Ayy umarim benim sevgilide degerimi bilir ileride Saol ablam benimm yavastan ogreniyorum herseyi yasim 18ken ilerride cok zor olur diye dusunuyorum birde hostes olursam hicvaktim olmicak ogrenmeye ayy aynen abla seytan durtuyor ama ben kesinlikle yemicem ha yedinmi daha yeni diye sorarsan yedim oda 2 gozleme Aksam yemegi olarak yedim bisi yememistim Sicaksicak yedim wallayi Ama sofrada olsada annem zorlasada yemem artik. Kilomu cok dusunuyorum eger mahf etsem tekrardurdugum yerde saymam lazim O yuzden asla abla bence bu ramazan icin eristeyi yaparsan cok az yap mesela 3 gunluk eriste. Bizde bu hafta yapicaz. Ama dedigim gibi birde senin kiz zayiflamak istiyoor bence cok eriste yaparak bu kotulugu yapma ona Hem sen yaptin diyede kacirirsin ramazandada 3lu rakamlara gidersin tekrar Allah korusun :s bence cok yapma abla 3 gunluk felan yap bi basta ortada ve ramazanin sonunda Tabi sen nasil yapmak istiyorsan yaparsin sen daha iyi bilirsin

Afiyetler olsun canım inşallah yaramasın
Valla ne bileyim hani olmadı Annemin Amca kızından köy eriştesi alırım bir kaç pişirimlik ( kendi yapıp birde dışarı satıyor )
Dediğin gibi insan olunca dayanamayabilir eee Ana kız zayıflamak istiyorsak kesinlikle karbonhidrattan uzak durmamız şart
Zaten RAmazanda kesinlikle Karataya uygun besleneceğim;
Sahur klasik karatay kahvaltısı
İftardada 1/2 kase çorba, 3 - 4 kaşık o günki karataya uygun yemek ve 1 tabak salata yada 1 kase cacık

İNşallah bu şekilde beslenirsem kilo almam hatta veririm diye de düşünüyorum

Amien abla Aynen oyle Karataya beslensen super bende orucda karataya uyacam

Kizlar bugun aksam yemegim yeterli olmadi saniri. Oyle aciktimki resmen acliktan basim agridi 1 bardak ayran yaptim insllah leptini bozmaz

Canım benim bildiğim Ayran Leptini çok az etkiliyor yani yanlıış hatırlamıyorsam için rahat olsun ( Ayran bizim imdat çekicimiz zaten )

Yaa hemen bir deneyeyim o zaman cam için ben de cam bezi aldım süper deterjan kullanmaya gerek yok ama banyo için kullanayim

Canım benim bildiğim Ayran Leptini çok az etkiliyor yani yanlıış hatırlamıyorsam için rahat olsun ( Ayran bizim imdat çekicimiz zaten )
Ayy oyle kotu oldumki anlatamam diyete basladigimdan beri bu ilk.. Kilo alma fobisi oldu verdiklerimi almaktan korkuyorum.. Agzima tek lokma kacamak atmiyorum annem dioki bana nefsini oldurme bi lokma ye bende dedimki anne ben nefsimi oldurdum gomdum kirkida doldu

Iyigeceler kızlar bir hafta daha bitti çok yorgunum bir an önce uyumak istiyorum hemen menumu yazıp kaçıyorum
sabah karatay kahvaltı
ara soda kahve
öğle kabak mercimek pilavı yoğurt
ara kayısı
Akşam et sote salata
Su yaklaşık 2,5 litre
Cuma günleri spor ya da yürüyüş yapamıyorum sadece 50 ip atladımHerkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…