Aynen bende simdi bosansam kayinvalidem zil takip oynarSElvoşunda dediği gibi eğer cidden çok büyük sıkıntı olarak görüyorsa hatun sizin evlenmenizi bende bir kere daha düşün derim
Heee tabiki hiç bir kayınvalide gelinini sevmek zorunda değil, gelinde kayınvalidesini sevmek zorunda değil ama huzurlu bir ortamda yaşayabilmek için iki tarafında en azından Allah korkusu olması gerek ve tabiki insanlık duygusu
Biliyorsun benim KV beni günahı kadar sevmezsanki ben ona bayılıyorum
16 sene oldu, 2 çocuk olmasına rağmen eminim bugün eşim Banuyu boşuyorum dese kadın zil takıp oynar
Hee bu ara hesapta aramız iyi ( gerçi yine arkamdan konuşmaya başlamış yok efendim ben onun yaptıklarını af ettim, yok efendim büyüklük bende kalsın, ben geçmişe sünger çektimde altan alıyorumda o yüzden geçiniyoruz bu ara diyehayır söylediği kişide kendi ablası ve KVmde çok iyi bilir bana anında laf yetiştireceğini )
Tabi eşimin Teyzesinin ağzına laf vermemek için Rabbim kimin haklı kimin haksız olduğunu biliyor boşver Teyzoş o öyle diyorsa öyledir dedim konuyu kapattım ama tabi içten içe yine kudurdum çünkü senelerce yaşadıklarımı bir ben bilirim bir Allah
Daha evvelde anlattım ya 10 senelik evliyken hatun boşa benim oğlumu bile dediki o dönem cidden boşanmayı düşünüyorduk Ne hakaretler; yok ne yaptıysan oğlum seni almak zorunda kaldı demeler, yok işte neyini beğendi demeler, yok efendim sen oğlumun yanında anası gibi duruyorsun demeler, yok efendim oğlumun seni aldığı güne lanet olsun demeler, zorla seni istemek zorunda kaldık demeler ( eşim ya banu yada hiç diyince )
İnan okadar hakarete bile tek bir terbiyesizlik yapmadım karşılık dahi vermedim
Sadece en son bu şekilde farkında değilmisin oğlun mutsuz oluyorKim haklı kim haksız Allah görüyor ve herkes diğer tarafta hesabını verecek ( benimde varsa bende vereceğim diye de belirttim tabi ) Hala boşa benim oğlumu diye bağırıp birde üzerine küfür edince bende en son oğlunu boşayacaktım ama şimdi sırf sana inat boşamıyorum oğlunu dedim
Valla rezil olmuştuk komşularada çünkü apartmandan çıkarken bile ne yaparsanız yapın madem öyle ikinizide ( oğluda dahil ) bir daha görmek istemiyorum evime de gelmeyin diye bağırarak aradada küfür ederek evine gitmişti
İnan kızlarım için bile her günRAbbim Evladı olarak ailesine dahil edecek, saygılı davranacak, seni Allahın onlara bir emaneti olarak görecek ve ona göre adaletli davranacak birine gelin gitmeyi nasip etsin diye dua ediyorum
Ay kiyamam bosver okadar takma sen tamam cogu yerde haklissin ama sen ona sordukca sìktikca nazlaniyorlar kacan kovalanir misali yani fazla dusme uzerine onu hayatinin merkeziymis gibi hissetirme derim basimdan gecti diye yaziyorum ugras bul bak ne guzel kilo veriyorsun zamani gelince oyle bi degismis olacaksinki o senin pesinde kosacak kuzum dert etme olur yada olmaz kader kismet olmassada dunyanin sonu degilki tatlim ama erkekleri nekadar sìkarsan bunaltirsan kacar haberin olsun sen sorma o anlatirsa dinle bendede aynisi olmustu atistik biraz o hakliydi yani ama bende tabbi komple olaraktan haksiz degildim ama onun kadar hakli degildim tartistik teli yuzune kapatmak zorunda kaldim bagirinca bana o gun hic bisey yazip aramadim aksam iyi geceler msji geldi yazmadim cunku bana bagirilacak kotu bisey yoktu arada sabah gunaydin msj yine yazmadim oglen aramalar basladi neyapiyosun diye hic disardayim alisveris yapiyorum dedim hmm tmm dedi ben hic bisey sormadan bende evdeyim disari cikicam demezmi iyi dedim neden soyluyosunki cocuk degilsin cik dedim teli kapattik 1 saat gecmeden yine aradi neyapiyosun diye evdeyim fln dedim oda bende evdeyim cikmadim dedi yine sormadan ve askimli konusmalara basladi tabbi bende ayni konusmalarla baristik oldu biraz uzun oldu ama anlman ve uzulmemen icin yazdim yani erkek milletine cok yuz verince seni ellinde saniyorlar ama gidebilecegini anladiklarinda sut dokmus kedi gururundan kendinden taviz verme tatlim once sen kendi degerini bileceksinki onlarda senin degerini anlasin yinede nasil uygun olursa yada mantigina uyuyorsa onu yap ben sadece basimdan gecen bi olayi anlatim belki seninkisinde ters etki yapar bilemeyiz onu den taniyorsun ya buraya boyle yazilirmiydi bilmiyorum ama uzulmeni kendini yanliz hissetmemen gerektigi icin yazdim k.bakmayin arkadaslar
Bu iliski bitmeyim surse bile sorumsuz biri sadece yipratir seni.. Kizkardesimin esi ayni senin anlattigin sevgilin gibi gittigi geldigi yeri gidip geldikten sonra soyler kardesime kardesim stres sjnirden eridi gitti sinirleri bozyldu babamlara soyleyemiyor.. Yasin cok kucuk bunlari dert etmek icin.. Annesi seni istemiyorsa o ise hic kalkinma bile annesiylemi evlencem deme cunku istenmeyen gelin olmak bu dunyadaki em kotu seylerden birisi yasadim biliyorum 10 yildir esimle birlkteyim hala annesi bosansada kibrisli bi gelin alsam derdinde 6 yasinda oglum olmasina rgmen dusun bunlari.. O sorumsuz sevgiliyi dert edicegine kilolardan kurtul egitimini al citir guzeller guzeli hostes ol birak o zaman o senin pesinden kossun.. Senin sevgilin fazla simarmis kuzum
Haklisin bende birak gitsin yazcaktim ama ugrasip tecrube etsin istedim 3 sene degince bi heryolu deneyip sonra olmassa ayrilir baei sunuda yapsaydim belki olurdu demesin diye yoksa benimkide bitti zaten ama herseyi denenis oldum pisman degilim ben degil beni kkaybeden uzulsun hayirlisi olur ins
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese mutlu, az kalorili ve bol hareketli bir haftasonu diliyorum
Sabah yine erkenden uyandım ve bir güzel kahvaltımı yapıp, duşumu aldıktan sonra kendime keyif kahvemi yapıp buraya attım
Evdekiler yeni uyandı ama onlar 1 saatten önce kendine gelemez
Çaylarınıda koyayımda sonra istediklerinde kahvaltılarını ederler derkennn eşim kendini sokağa attı yine
Canım kesinlikle biz bayanlar erkeklerden çok daha ince düşünüyoruz
Uzun süredir ilişki olunca zamanla erkekler nasılsa artık sağlama aldım diye eskisi kadar ince ve duyarlı davranmaya biliyorlarçünkü karşı tarafa güvenleri okadar çok ki nasılsa kaybetme ihtimali yokmuş gibi davranıyorlar
Masalım88inde dediği gibi çok fazla üzerine düşmeCidden kaçan kocalanır kendimden biliyorum
Bizde eşimle tanıştığımızda af edersin duşa bile gireceğimiz zaman birbirimize haber verirdikneymiş mesaj atarsa birimizden biri diğerini merak etmesinmiş şimdi tabi komik geliyor
Evlendikten sonrada bu uzun süre devam etti
Hee ben biraz özgürlüğüme düşkün biri olduğumdan ( tabi şimdi özgürlüğün Ö sü kalmadı) hiç bir zaman için izin istemezdim sadece haberin olsun diye söylerdim halada öyle
Belli bir süreden sonra eşim nasılsa evlendik nasılsa çocukta oldu diye kendini garantide görmeye başladı sanırımve ona göre normal ama bana göre soğuk davranmaya başladı
Ben kendimi kahrettiğim zamanlarda adamın umuru olmadı ( haberi yokki olduğundada ya yok öyle birşey senin sinirlerin bozulmuş oluyordu)
En sonunda taktik değiştirdim ve ben umursamıyormuş gibi davrandımMasalımında dediği gibi adam sonradan başladı işte şuraya gidiyorum demeye bende umursamaz bir tavırla sen bilirsin demeye başladım
Annem küçüklüğümüzden beri hep derdi Sen bilirsin dedinmi kavga çıkmaz diye ve hakikaten Annemde senelerdir Babama sen bilirsin diye diye Adamcağızın aslında çaktırmadan hayatını ele geçirdi
Anneme sormadan babam hiç bir yere gitmez ve hiç birşey almaz
İnan aradan bir iki hafta geçtikten sonra ben sen bilirsin dedikçe adamcağız aşkı kabardıTelefon açmayan adam senelerdir sabah işe gider gitmez arar aşkım uyandınmı kahvaltını ettinmi diye ben hiç aramam onu ve aradan 3 - 4 saat geçtiğinde aşkım ne yapıyorsun bakalım diye arar Eğer iş çıkışı arkadaşına uğrayacaksa ( ben erken yiyorum yemeklerimi diye sıkıntı olmuyor tabi ) mutlaka haber verir uğrayacağım diye, sonra arkadaşının yanına varınca vardım diye arar en sonda geliyorum birşey istermisin diye arar
Yani kesinlikle kaçan kovalanıyor
Hele birde zayıflamaya başladıkça adamların dahada ilgisi kabarıyorgeçen anlattım mı bilmiyorum ama kızı baloya gitmek üzere okuldan uğurlamaya gittiğimizde eşim sonradan geldi ve eve gelince ya hatun sen gün geçtikçe güzelleşiyorsun ( zaten güzel olduğumu da tabi belirtiyor ) valla karşıdan gelirken gurur duydum kendi kendime heyyt bee benim aşkım bu işte dedim diyor kilo verdikçe gözüne daha seksi görünüyormuşum ki üzerimde inan sadece bir kot ve fazlasıyla bol gelen bir thirt vardı
Yine çok çok uzun yazdım kusura bakma
Diyeceğim o ki taktik değiştirSen bilirsin moduna geç ve sadece kendine odaklan Emin ol sen zayıfladıkça bu kez birileri senin aklını çelerde onun elinden alırsa korkusu saracak ve her an arayıp hal hatır soracak
Birde o Anasınada iki çift sözüm varKadın senin gibi güzel ve hamarat kız bulmuş daha ne istiyor Valla bu zamanda kızlarda maalesef pek ev işi bile bilmez Bizim gelin 6 yıldır evli ( 1 ay evvel bebişimiz oldu malum ) ama zilli hala evde yemek yapmaz temizliğide kardeşim yapar oda Annem Almanyada olduğu süre içinde hani olurda aniden Annemi kabul etmek zorunda kalırsa diye Ki karı koca sırf evleri dağınık diye çoğu zaman Annemmi eve bile kabul etmek istemezler ( sırf anlamasın diye şimdi her gün onlar gidiyor tabi gitmişkende her gün yemeklerinide yiyorlar Tabi kadıncağız farkında aman oğlumun huzuru kaçmasın diye tek kelime etmez Anneciğim )
Yani o hatun seni öpüp başına koysun
SElvoşunda dediği gibi eğer cidden çok büyük sıkıntı olarak görüyorsa hatun sizin evlenmenizi bende bir kere daha düşün derim
Heee tabiki hiç bir kayınvalide gelinini sevmek zorunda değil, gelinde kayınvalidesini sevmek zorunda değil ama huzurlu bir ortamda yaşayabilmek için iki tarafında en azından Allah korkusu olması gerek ve tabiki insanlık duygusu
Biliyorsun benim KV beni günahı kadar sevmezsanki ben ona bayılıyorum
16 sene oldu, 2 çocuk olmasına rağmen eminim bugün eşim Banuyu boşuyorum dese kadın zil takıp oynar
Hee bu ara hesapta aramız iyi ( gerçi yine arkamdan konuşmaya başlamış yok efendim ben onun yaptıklarını af ettim, yok efendim büyüklük bende kalsın, ben geçmişe sünger çektimde altan alıyorumda o yüzden geçiniyoruz bu ara diyehayır söylediği kişide kendi ablası ve KVmde çok iyi bilir bana anında laf yetiştireceğini )
Tabi eşimin Teyzesinin ağzına laf vermemek için Rabbim kimin haklı kimin haksız olduğunu biliyor boşver Teyzoş o öyle diyorsa öyledir dedim konuyu kapattım ama tabi içten içe yine kudurdum çünkü senelerce yaşadıklarımı bir ben bilirim bir Allah
Daha evvelde anlattım ya 10 senelik evliyken hatun boşa benim oğlumu bile dediki o dönem cidden boşanmayı düşünüyorduk Ne hakaretler; yok ne yaptıysan oğlum seni almak zorunda kaldı demeler, yok işte neyini beğendi demeler, yok efendim sen oğlumun yanında anası gibi duruyorsun demeler, yok efendim oğlumun seni aldığı güne lanet olsun demeler, zorla seni istemek zorunda kaldık demeler ( eşim ya banu yada hiç diyince )
İnan okadar hakarete bile tek bir terbiyesizlik yapmadım karşılık dahi vermedim
Sadece en son bu şekilde farkında değilmisin oğlun mutsuz oluyorKim haklı kim haksız Allah görüyor ve herkes diğer tarafta hesabını verecek ( benimde varsa bende vereceğim diye de belirttim tabi ) Hala boşa benim oğlumu diye bağırıp birde üzerine küfür edince bende en son oğlunu boşayacaktım ama şimdi sırf sana inat boşamıyorum oğlunu dedim
Valla rezil olmuştuk komşularada çünkü apartmandan çıkarken bile ne yaparsanız yapın madem öyle ikinizide ( oğluda dahil ) bir daha görmek istemiyorum evime de gelmeyin diye bağırarak aradada küfür ederek evine gitmişti
İnan kızlarım için bile her günRAbbim Evladı olarak ailesine dahil edecek, saygılı davranacak, seni Allahın onlara bir emaneti olarak görecek ve ona göre adaletli davranacak birine gelin gitmeyi nasip etsin diye dua ediyorum
@Yasmiin17 canım ablaların uzun uzun anlatmışlar bana pek diyecek bişey kalmamış ama nacizane fikrim hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil, hiç kimse vazgeçilmez değil. hayattaki en güzel tercihimizdir bazen vazgeçmek.şunu hiç bi zaman aklından çıkarma sen değerlisin o seni kaybetmekten korksun.dimdik dur taktik değiştir,umursamaz davran hem gittiğin heryeri haber vermek zamanla sizi çok yıpratmış.bence bırak sorma sorgulama.kendini garantiye almanın rahatlığı içinde bence.çok yüz vermişsin.kaç ve kovalanmanın tadını çıkar.
Abla nasil diyim hickira hickira aglayasim yok ama zil takipta oynayasimda yok. Kendimi normal hissediyorum ama icimde tuhaf bir his var. Bosluk gibi. Bombos icim sanki.. Ewet ilk once itiraz etti sonra ikince kez derken oke dedi. Bilmiyorum gercekte soyleseydim tepkisi ne olurdu ama yazistigimiz icin gece WhatsAppdan konustuk. Birbirini seven insanlar herseyi yaparlar birbirileri icin. Fedakarlik yapar. Ben boyleyim beni boyle kabul et diyemez, biz evli degiliz sana simdi sevgiyi gostermem ileride gosteririm dedi, birde ben ne istediysem bizim icin istedim hani hersey duzelsin diye.. Seven herseye katlanmali. Malesef o bir savasci degil.. Kendisinede soyledim sen bir savasci degilsin diye. Oda ewet inek ogrenciyim dedi espri yapti guya. Hic tinlamadim devam ettim konusmaya. Benim sevgilim boyle bir adam degildi. Neolduysa bilmiyorum arkadasini benden daha onemser oldu. Ona soyleyincede oyle birsey yok diyor. Ya nasil yok ben kormuyum. Bir sevgili herseyi farkeder. Herneyse abla. O ayrildigimizi dusunmuyor galiba sanirim saka oldugunu dusunuyor ve bu sabah gunaydin mesajini gordum. Bende daha yeni mesaj yolladim gunaydin diye.@Yasmiin17 Tatlim sen farketmiyorsun ama kafanda sen zaten bu iliskiyi bitirmissin suanda bu yuzden uzgun degilsin.. Kalbindeyse umut kirintilari kalmis ask degil.. Ayrildik demissin o ise oke kursagidecem demis.. Boyle biriyle araniz duzelse nolcak.. Ben esimle sevgiliyken 17 yasindaydim ayrilalim demistim kabul etmedi karsimda cocuk gibi agladi.. Simdi 10 yildir beraberiz simdi ayrilalim desem yine kabul etmez ok demez.. Ayriliga oke diyen birinden ne umuyosun.. Birbirini seven insanlar onemser deger verir.. Bugun biraz keyifsizim bi nedeni yok eve ciktim esim 1 dk sonra pesimden geldi neyin var kim uzdu seni diye.. Ayni sekilde bende onu uzgun gorsem dayanamam.. Bunlari hep dusun.. Arkadas ortamina asiri duskun erkeklerden hayir gelmez.. Bunu etraftan o kadar cok gordumki..
Abla nasil diyim hickira hickira aglayasim yok ama zil takipta oynayasimda yok. Kendimi normal hissediyorum ama icimde tuhaf bir his var. Bosluk gibi. Bombos icim sanki.. Ewet ilk once itiraz etti sonra ikince kez derken oke dedi. Bilmiyorum gercekte soyleseydim tepkisi ne olurdu ama yazistigimiz icin gece WhatsAppdan konustuk. Birbirini seven insanlar herseyi yaparlar birbirileri icin. Fedakarlik yapar. Ben boyleyim beni boyle kabul et diyemez, biz evli degiliz sana simdi sevgiyi gostermem ileride gosteririm dedi, birde ben ne istediysem bizim icin istedim hani hersey duzelsin diye.. Seven herseye katlanmali. Malesef o bir savasci degil.. Kendisinede soyledim sen bir savasci degilsin diye. Oda ewet inek ogrenciyim dedi espri yapti guya. Hic tinlamadim devam ettim konusmaya. Benim sevgilim boyle bir adam degildi. Neolduysa bilmiyorum arkadasini benden daha onemser oldu. Ona soyleyincede oyle birsey yok diyor. Ya nasil yok ben kormuyum. Bir sevgili herseyi farkeder. Herneyse abla. O ayrildigimizi dusunmuyor galiba sanirim saka oldugunu dusunuyor ve bu sabah gunaydin mesajini gordum. Bende daha yeni mesaj yolladim gunaydin diye.@Yasmiin17 Tatlim sen farketmiyorsun ama kafanda sen zaten bu iliskiyi bitirmissin suanda bu yuzden uzgun degilsin.. Kalbindeyse umut kirintilari kalmis ask degil.. Ayrildik demissin o ise oke kursagidecem demis.. Boyle biriyle araniz duzelse nolcak.. Ben esimle sevgiliyken 17 yasindaydim ayrilalim demistim kabul etmedi karsimda cocuk gibi agladi.. Simdi 10 yildir beraberiz simdi ayrilalim desem yine kabul etmez ok demez.. Ayriliga oke diyen birinden ne umuyosun.. Birbirini seven insanlar onemser deger verir.. Bugun biraz keyifsizim bi nedeni yok eve ciktim esim 1 dk sonra pesimden geldi neyin var kim uzdu seni diye.. Ayni sekilde bende onu uzgun gorsem dayanamam.. Bunlari hep dusun.. Arkadas ortamina asiri duskun erkeklerden hayir gelmez.. Bunu etraftan o kadar cok gordumki..
Dogru soyluyorsun ablacim cok tesekkurler destegin icin herkese cokcok tesekkur ederim. Dunyanin sonu degil ewet ben oluruna biraktim artik beni kazanmak istiyorsa cabalar cabalamiyorsa istermiyorsa olmaz bu is ve kendi kaybeder. Bana neolduysa degistim ve gozyasi dokmuyorum onun icin. En kotusu onu surekli gorucem heryerde uzaktan akrabam oldugu icin.Aynen yasemin selvosa komple olarak katiliyorum... yanindada ekliyorum dunyanin sonu degil tatlim valla belkide dogru insan degildir dogrusu zamanla cikar belki insanlar var 60 inda dogru insani buluyorlar onun icin degmez kimse icin gozyasi dokmeyw ailen cocuklarin hayic bosver bak haba guzel cik havuza git kafayi dagit gez dolas o genclik birdaha ele gecmez eminim 5 sene sonra kendi yaptiklarini gulup gececeksin takilma fazla bence
Senden kurtulmak isteyen kim sen gitsen biz birakmayiz seni sekerBen sizleri cooookkkk seviyorummm yaaaa... Canlarimmmablalarimm iyiki varsinizzz meleklerimmmm50 kg olsamda burdan ayrilmicam :)) kurtulamicaksiniz bendeeeenn
@Yasmiin17 tatlim kusura bakma ama flort doneminde ilgisiz olan biri evlenince yuzune bakmaz.. Kendini boyle dusuncelerle avutma.. O icindeki boslugun sebebi aliskanlik duygusu canim.. Alismissin onun haytindaki varligina benim sevgilim var lafina o yuzden o bosluk.. Seni gercekten seven birine ayrilalm desen akli cikar seven insan kaybrtmekten korkar umursar.. Ben senin yerinde olsaydim ona cevap bile yazmazdim.. Yoklugumla yuzlesmesini saglardim.. Bakalim sensizlik onu ne hale getiriyor.. Seni geri dondurmek icin cabaliyormu.. Sensizlige dayanamaz cabalarsa o zaman o kisi bi sansi daha hak eder.. Daha once ayrildignizdada sen gidip tekrar barismissiniz acaba o gelecekmiydi?.. Onun gelmeyecegini dusunup sen gitmissin.. Bu iliskiye umut baglama canim.. Cok guzelsin ve ben inaniyorum birgun tum isteklerini gerceklestirceksin ve beyaz atli prensini goklerde bulacaksinn kanatli ati var belki senin prensinin
Canimminniciisinn ablacim cok saolSenden kurtulmak isteyen kim sen gitsen biz birakmayiz seni sekercok ogut veriyorum belki ablalik boyle bisey 3 kiz kardes hic bitmiyor sorunlari sende cok seviliyorsun yasminimmmmmm muaaaaah
Ben sizleri cooookkkk seviyorummm yaaaa... Canlarimmmablalarimm iyiki varsinizzz meleklerimmmm50 kg olsamda burdan ayrilmicam :)) kurtulamicaksiniz bendeeeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?