Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese iyi akşamlarrrrrrr

Hesapta ütü yapacaktım bugünde
Sağ olsun eşim geldi eve ve hadi hazırlanın cıkalım dedi ( yaptığım boncuklarıda çıkmışken verdiğim dükkana götürdük )

Bundan sonra inşallah internettende satış yapacağız
Tabi önce o kişi sayfayı düzenleyecek sonra bana link atacak

Eve gelincede ay şunu yapayım burayı toparlayayım yemek faslıydı derken kuzen geldi
Onlar oyun konsolunda oyun oynarken bende takoz laptobumun başına geçeyim dedim

Aynen bende simdi bosansam kayinvalidem zil takip oynar ama bosuna bekliyor bizim bosanmaya niyetimiz yok

Kızzzzzzzz kim bilir belki bizim Kvlerin adakları bile vardır oğullarımız bu fettanları boşarsa keseriz dedikleri
Valla eşime de hep diyorum insan sevmediğinin eline düşermiş genelde ve senin Annen yine Allah gecinden versin ama yarın öbür gün elden ayaktan düşse benden başkası bakmaz onu diye
O zamanda bakarsam Allah rızası için bakarım yinede sonuçta onun gibi yüreği kötü değilim diyorum Allah razı olsun valla başkası olsa çekmezdi bizimkileri der hep

Heee benden önceki sevgilisiyle evlenseydi eşim o zaman KV gelin odaya girdiğinde destur diyip ayağa kalkardı kesin kız çıktıklarında evi aradığında bile hepsiyle hot hot konuşurmuş hatta küçük görümcemi çok kötü benzetmiş zamanında ki eşimde kabul ediyor valla o anamı ağlatırdı diye
Banada küçük görümcem anlatmıştı bunu yeni evliyken ay iyiki sen oldun işte ödümüz koptu onunla evlenmeye kalkışacak diye heee beni daha ufak lokma görmüşler meğer ama şimdi kazın ayağı öyle değil işlerine gelirse

Canım kesinlikle bende kızlara katılıyorum
Sonuçta resminide gördüm ve cidden çok güzel bir kızsın, elinden her iş geliyor üstelik çokda terbiyeli birisin ( her KVnin hayali aslında )
Daha şimdiden seni üzen birine asla taviz verme üstelik Anneside bu kadar sebepsiz yere sana iftira atacak kadar nefret doluysa emin ol evlensende yuvanda huzur olmaz
Bakma benim KV de çok yaptı bana ama evlenene kadar kanatsız melekti sonradan boynuzları çıktı
Evet 3 sene az bir zaman değil ama birde evlendikten hatta çocuk sahibi olduktan sonra böyle şeyler yaşamış olsaydın daha da yazık olmazmıydı sana Üstelik ne olursa olsun ailelerde evliliklere dahil oluyor Allah korusun sen mutsuz olsan ve Annen yaşadıklarını görse nasıl üzülür ( ki şu durumu bile öğrense çok üzülür eminim )

RAhmetli babacığını düşün seni ne kadar mükemmel bin bir emekle yetiştirdi bunun içinmi ; elin herifi seni üzsün diyemi
Her kız babasına biraz benzeyen eş ister ( ki senle eski sohbetlerimizde de sen bunu söylemiştin ) ben o kişinin asla Babacığının tırnağı bile olamayacağına adımın Banu olduğu kadar eminim
Hatta senin bile tırnağın kadar olamaz

Önünde uzun ve çok güzel bir hayat var ve şu anda unutamam desende emin ol karşına doğru insan çıktığında hepsi sanki hafızadan silinmiş gibi olacak
Ben ufakken en yakın arkadaşımın Teyze Oğluna aşık olmuştum
Çocuğu her gördüğümde kekelemeye başlıyordum ( 12 yaşından 16 - 17 yaşlarına kadar devam etti hatta bu durum ) hatta çocuk benide kekeme sanıyormuş ( sonradan ortaya çıktı o tabi )
Cidden hep onunla ilgili hayaller kuruyordum ve ondan başkası mümkün değil benim için olamazdı
Tabi çocuğun haberi bile yoktu
En sonunda bir gün şakasına 17 yaşındayken yahu sen evlenmeyi düşünmüyormusun deme cesareti gösterdim çocuğa oda yok ancak 40 yaşına gelince demişti bende nasıl bir cesaret geldiyse şakasına aaaa ben o zamana kadar bekar mı kalacağım demiştim benden 6 yaş büyüktü
Çocuk tabi dumur oldu ve ya birşey itiraf edeyim ben seni kekeme sanıyordum dedi önce gülerek sonrada söz kız eğer 40 yaşına geldiğimde evlenmemiş olursan seni alacağım demişti dalga geçer gibi
Tabi onun gözünde ben o yaşta bile çocuğum

Şimdi gülüyorum ama o zaman tabi dünyam başıma yıkıldı günlerce ruh gibi dolandım gizli gizli ağladım geceleri
Kesinlikle bir başkası olmaz ben ölene kadar bekar kalırım gibi saçma şeyler düşündüm ama inan herşey eşimi yani doğru insanı görene kadar şimdi nasıl gülüyorum o halime hatta eşime tanıştığımızda anlatmıştım bu durumu ve oda çok güldü ( tabi almanyaya ilk gittiğimizde ille göster o kişi nerede oturuyor demişti meğer o an felaket kıskanmış benim bir başkası için öyle hissetmeme ki banada göre çocukluktu o tabi göstermedim o ayrı ama inan şu an sadece komedi olarak hatırlıyorum )
He senin durumun biraz daha farklı sonuçta yaşanmışlıklar var ama eğer kaşındaki insan kıymet bilmiyorsa sende kıymet vermek için hiç uuğraşıpta kendini yıpratma canım Elini sallasan ellisi fıstık gibi kızsın biraz dahada zayıflayınca millet sıraya girecek emin ol

Nasil en iyi arkadasin yok bizler variz yaaa :)) bende sansliyim kardeslerim oldugu icin onlar benim en yakin dostlarim ayni zamanda.. Baskasi olur canim o yaslarda oylr saniyorsun ondan baskasi olamaz diyorsun ama birgun gelecek ismi aklina gelmicek o kadar mutlu olacaksin hele seni umursayan biri olursa ooo iyiki ayrilmisim diceksin.. Yazmazsan seni unutuvak biriinin hayatindan olmamasi lazim

oynakbasi34 Ayy kesin aynen adaklari vardir.. Ben dogumdan dondugumde ( 15 gun annemde kalmistim) evde kucuk kucuk arapca yazilar buldum.. Buyu degildi eminim.. Beni delirtmek icin yapmisti.. Hic aldirmadim.. Hic gormemis gibi yaptim.. 3 yildr ayri evdeyiz esim tek cocuk ayni evde yasiyorduk.. Ayy nelet cektim ne gozyaslari ne hamileligimin tadini cikrabildim ne dogumun lahusaligin.. Son artik dayanamadim esime dedimki ya ayri ev yada bem gidiyorum esimin babasi gitme dedi hemen ust kata ev yapalim bende size inanmam insaat baslayinca gelirim dedim babamlara gittim 3 gun dayanamadi esimde geldi yanimiza durum boyle olunca hemen yaptilar evi.. Simdi en azindan evimde rahatim.. Turkiye kokenli oldugum icin hic sevmedi beni ogluna laik gormedi.. Esim bana duskun olmasaydi daha cok cekerdim.. Biz yemege giderdik eve donunce laflariyla aglatirdi beni.. Hamile kaldim hayirlisi demedi oglan dogur oglan dogur dedi sadece.. Oglan oldu cocuguda sevmiyor.. Esim ogluna cok duskunmus kiskaniyor..

Bugunku menum
Sabah: karatay kahvaltisi
Oglen: bezelye yogurt
Ara: kefir icine dort cilek tarcin
Aksam: salata

4 litr su
3 kupa bitki cayi
1 mil lesli+100 ip+ 150 twist+ 80 mekik+45 squat+3 set kalca egzersizi

Ablacim cok saol.. Dogru soyluyorsun canimi yakmiyor aslinda beni kendinden sogutmus sadece aliskanlik ve guzel anilar kaldi onlari unutmicam sonucda onu unutmak icin sevmedim ama bi tuhaf bir his var aciklayamadigim.. Bugun sadece gunaydin mesaji atti. Belkide icimdeki hala umut salak gibi.

Yaaaa ablaacim.. Aglattin benii yaaaa Hem gozyasi doktum hemde guldum o kekeleme olayina hahha. Ya ben nekadar sansliyim sizin gibi guzel insanlarla karsilasmisim Aynen oyle bende sevgilimde bunuderdik ; eger evlenemezsek ikimiz bekar kalacaz. Iste senden baskasiyla asla vs vs. Artik inanmiyorum o laflara. Zaten bi kac muhabette soylemisti ; bir gunBelki evlenemeye biliriz diye. Olumsuz seyler demisti. Bende deme oyle biz evlenicez derdik. Bunu dusuncesi bile beni hungur hungur aglatirdi.. Birde biz kucukluk askiyiz.. Onu hep gorucem uzaktan akrabam oldugu icin. Dogru ben babam gibi adam gibi adam bir esle adamla evlenmek isterim.. O benim babamin tirnagi bile olamaz.. Eger babam yasasaydi bukadar aci cekmeme izin vermezdi.. Ya abla ben babami kaybetmisim sevgilimi kaybetsem ne olur sanki :) ve bende hep demisimdir eger biz evleniyorsak ozaman ben senin ailenlede evleniyorum bunu unutma diyordum hep annesi hakkinda. Ablacim yaa cok tesekkur ederim bakalim bu yaz trde beni isteyeceklermi 18 oldum ya Beni 15 yastan beri istiyorlardi. Hatta babam birkeresinde kovmustu beni isteyenlerisonradan ogrenmistim ozaman 13dim

Aynen sizlerde benim kk ailemsiniz Umarim abla gercekten kendimi tuhaf hissediyorum sanki sakaciktan ayrilmisim gibi. Yazmiyim ozaman her dedigine cevap vermiyimmi?

Dun ayrildik ve bugun sadece gunaydin dedi bende gunaydin dedim.hala birsey demiyor. Wayybee... Meger ben nekadarda degersizmisimki haberim yokk. Seven insan herseyi yapar eder pismanlik duyar beni geri kazanmak ister ama demekki keyfi yerindeki yazmiyor. Artik kabullenecem bu duruma.

Valla anlattıkların okadar tanıdık ki
Benim evim baştan ayrıydı ama nişanlıyken onuda benim Ailem bize aldı sırf kira derdimiz olmasın akılları bende kalmasın diye Almanyada doğup büyüdünce İstanbula evleneceğim için biz orada bunlar burada kira ödedilermi ödemedilermi aklımız kalmasın dediler daha o zaman ilk kazığımızı yemişizde evlendikten yaklaşık 6 ay sonra öğrendim Evin tamamını ailem ödedi ama bizmi KP parayı eksik vermiş mütehite adam şahitlerimde var dedi ama hadi rezillik olmasın huzur kaçmasın diye ne ailem ne ben birşey demedik
Evlenirken kendi bekarken çalışıp biriktirdiğim paraları mobilyalarıma harçıyayımda borcumuz olmasın dedim ondada KP ben peşin alındığını sanırken kaş göz arasında takside bağlamış
Tabi ödeyemiyince ben mobilyalarımı bir nevi ikinciye ödedim
Normal alışverişe hiç girmiyorum bile
Senelerce bizi maddi manevi zora soktular tabi icra tehlikesi oluşunca mecbur ailem borcumuzu defalarca kapattı bir kez olsun eşime bile ya sen ne yapıyorsun demediler aksine ne yapsın ailesi onlara hayır diyince laf işitiyor zahir onun için borçta olsa babasına istediği parayı veriyor diyip durdular ( ki ben her zaman diyorum ilk olayda tepki vermiş olsaydı ailem kesinlikle bunlar yaşanmazdı )
KPmde KVde aslında Annemde çekinirlerdi tek kelime etmediği halde tersinin pis olduğunu bilirlerdi ama aman yuva dağılmasın diye diye hep hataları örttüler hatta Anneme bugün bile hep derim bir kez olsun tepki verseydin ben bu kadar sene üzülmezdim diye ( aklı gidiyordu onunda boşanacağımda aman işte kızı boşandı diyecekler diye )
Hee sonunda benim şalter attıda hem KVye hemde Anneme isyan bayrağını açtım
Hayat benim hayatım ve ne olursa olsun bu kendi Annemde olsa kimsenin beni üzmeye hakkı yok ( hee Allah razı olsun dediğim gibi senelerce maddi manevi yanımda oldu ama sırf ben üzüldüğümde bir kere bile KVme bana bak dünür benim kızım size emanet bumudur emanete sahip çıkmak demedi )
Bazen banada arada işte kadın dediğin şunu yapmaz bunu yapmaz der müdahil olmaya çalışır hemen onada valla hiçççççççç kusura bakmasın kimse ben dilediğimi yaparım ve kocam dahi bana karışamaz diye oda delidir ne yapsa yeridir diye bulaşmaz gül gibi geçinir gideriz
KV halada arada kaşınıyor ama inatla kaşımıyorum şimdilik heee damarıma basarsada kaçacak delik arasın ( ki eşimede aynısını söylüyorum oda yap valla hak ettiyse diyor çünkü biliyor asla saygısızca terbiyesizce söylemem sıkıntımı )

Slm fıstıklar umarım gününüz güzel geçmiştir

Ellerinize sağlık prensesimm rabbim afiyetle yemeyi nasip etsin kuzum

Kuzenlerin çok şanslı tatlım snein gibi ablaları olduğu için baksana menüleri bile onlar belirliyor benim kzuenler de aynı seninkiler gibiydi ama şimdi hepsi iş hayatına atıldı özledim toplandığımız günleri

Bulbul-e Bismil Tesekkurler canim bende seni tebrik ederim.. İnsallah hep boyle devam eder madalyalarla mezun olruz takimdan.. Gerci mezun olsamda sizi brakmayi dusunmyyorum

Bırakabileceğini sanmıyorum selvoşum ben de mezun oldum ama bırakamadım burası hakikaten bana çok iyi geliyor

4 lt su fazla olmamış mı tatlım bitki çaylarını da sayarsak böbreklerini fazla yormayasınAfiyetolsun kuzum ben de bu ara sulu salataya sardım

Nefsinin ruhu şad olsun En doğrusunu yapıyorsun selvoşum çünkü karatay asla kaçamak kabul etmiyor

Menü süper kuzum umarım bugün dinlenmişsindir

Inşallah hep böyle devam edecek sizin desteginizle beraber

Elbette devam edecek kuzum şüphen olmasın

Süpersin balımmmmm

Prensesimmm iyi ki yazmışsın tatlım bak ablaların ne güzel nasihat etmişler gerekli her şeyi söylemişler .Eminim ileride bu yaşadıklarını tatlı bir gülümseme ile anacaksın .Hayatının asıl başrol oyuncusu ile tanışınca tüm bunlar geride kalacak

Ne kusuru masalim asıl yazdığın için teşekkürler her konuda birbirimize destek için buradayız tatlım hayatı paylaşıyoruz

meleğim kahvaltında çay içme kuzum ve çaykoliksin sanırım ama lütfen yemeklerden 2 saat sonra içmeye çalış vucudundaki demir depolarını bitirme tatlım.Kola için kusurabakarım 2 kare çikoya izin veriyorum kuzum pişman olmana gerek yok özelleikle regl döneminde bitter olmak şartıyla yiyebilirsin

Cecom snein yazılarını okumak büyük keyif tatlım Sen tatlı dilinle enişteye her istediğini yaptırırsın bence

Ya kizlar bu arada sanirim arka arkaya tartilmak iyi degil dun 78.7dim bu sabah 78.9 sasirdim vala

tatlım her gün tartılma lütfen cuma sabahına dek tartı yasak kaldı ki gün içinde bile tartı da fark yaşayabiliyoruz motivasyonunu bozarsın kuzum

fasulye bimiş gözün aydınTatlım dvit ve b 12 iğnelerini lütfen ihmal etme ayrıca omega 3 almayı da .İyi gezmeler tatlım dikkat edebildiğin kadar artık iradene kuvvet Biz de seni meleğimmm güle güle git gel inşallah

Aynen bende simdi bosansam kayinvalidem zil takip oynar ama bosuna bekliyor bizim bosanmaya niyetimiz yok

Aman allah korusun rabbim hiçbirinizin yuvasını bozmasın inşallah

Size cok tesekkur ederim ablalarim.. Hepiniz uzun uzun yazip bana akil verdiniz cok saolun.

Prensesimm ex kv adayının gözleri bozuk sanırım hayır seni görmesem tamam diyeceğim kilona rağmen taş bebek gibisin maşallah. Alışkanlıklar kötüdür kuzum zaman en güzel çare olacak sana sen şimdi kendini geliştirmeye odaklan madem ileride birbirinizi göreceksiniz seni gördüğü zaman ne kaybettiğini gözter ona tatlım

Ellerinize sağlık bitanem .Şayet mobilyalarınızın modellerini beğeniyorsanız beyaza boyatabilirsiniz.Komşu nazar değdirmemiştir inşallah prensesime popişini kaşısaydın

Ben sizleri cooookkkk seviyorummm yaaaa... Canlarimmmablalarimm iyiki varsinizzz meleklerimmmm 50 kg olsamda burdan ayrilmicam :)) kurtulamicaksiniz bendeeeenn

Kurtulmak isteyen kim ki cimcimemm .Dur bakalım seni işe sokacağız evlendireceğiz bebeişlerinin haberleirni alacağız ohooooooo bizden kurtuluşun yok anlayacağın

Menumude yazayimm :))

Sabah ; canim hic bisi istemedi inanin. 1 muz yedim

Aksam: 2 balik birazcik hamsi ve 3 dilim kepek ekmegi. Orda biraz ekmekten kacirdim :)) neyse bugunluk zaten bukadar dahada bisi yemicem. 1 litrede su simdilik yatana kadar 1,5 gider daha

muzun yanında biraz süt veya peynir yeseydin kuzum .Aakşam ekmekler fazla kaçmış ama
balığın yanına salata olsaydı ekmeği daha az yerdin eminim

Selvoşum ne güzel yazmışsın prensesimize yüreğine sağlık

aayy iki gündür günüm mutfakta yemek yapmakla geçiyor girip buraya menü bile yazamadım neyse ki yarın sevdiceğim evde yemek ondan olcak

Kuzenler senin gibi meleği buldu kıramayacağını da biliyorlar sen de döktürüyorsun anlaşılan yarın da sevdiceğin sana yapacakmış ohhh süper

dünkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
ara: ayran
ara: sütlü kahve
ara: maden suyu
ikindi: yarım kase semiz cacığı
akşam: kısır, semiz cacığı, iki çatal rus salatası
su: 2,5 lt

Afiyetolsun kuzum

bugünün menüsü
sabah: yarım karatay kahvaltısı bugün pek çekmedi canım
öğle: kısır ve ayran
akşam: fırında tavuk, börülce piyazı, ayran
su: şuan 2 lt
spor: 30 dk egzersiz, 100 bisiklet

Afiyetolsun canım börülce salatasını yapim yarın ben de çok severim bir de tarhana çorbasının içinde börülceye bayılırım

bülbül uçar kızlar çok yorgunum uzanıp tv izleyim kendi çapımda biraz keyif yapayım

İyi seyirler iyi geceler tatlım

Kayınvaliden hakikaten garipmiş selvoşum torununu kıskanan da ilk kez duyuyorum bir yaşıma daha girdim

Bugunku menum
Sabah: karatay kahvaltisi
Oglen: bezelye yogurt
Ara: kefir icine dort cilek tarcin
Aksam: salata

4 litr su
3 kupa bitki cayi
1 mil lesli+100 ip+ 150 twist+ 80 mekik+45 squat+3 set kalca egzersizi

kivili kefirde süper oluyor tarçınlı selvoşum akşamı hafif tutmuşsun bezelye yediğin için sanırım sporun maşallahı var

Ayyy kizlar oldum ya bugun alisveris ardindan camasir birde oglusu havuza gorurdum oldum ya

Yarın güzelce dinlen tatlım

Hepinize iyi geceler tatlı rğyalar kaçamaksız mutlu bir pazar geçirmeniz dileğiyle

Rabbim inşallah karşına babacığın gibi birini çıkarır seni her koşulda sevip sayacak koruyacak prensesim gerçekten güzel kalbinle mutluluğu hakediyorsun .Rabbimden Her zaman kendin için en hayırlısını iste tatlım hani ruh eşi diyorlar ya eminim bir gün karşılaşacaksın gerçi karşılaşmak bazen yıllar alabiliyor umarım sen en doğru zamanda karşılaşırsınn tatlım
Aynen sizlerde benim kk ailemsiniz Umarim abla gercekten kendimi tuhaf hissediyorum sanki sakaciktan ayrilmisim gibi. Yazmiyim ozaman her dedigine cevap vermiyimmi?

Yazma tabii sen onun boş zamanlarını mı dolduracaksın aklı başına gelsin.

Hangi anne yavrusunun yuvasının dağılmasını ister ki cecom .Fakat dediğine katılıyorum bu hayata bir kez geliyoruz ve mutlu olmak en doğal hakkımız.Kaşınanı kaşıyacaksın adaşımmHaydi yatağa leptini kaçırmayalım

Iyi geceler kızlar bugün ev işleriyle günü geçirdim oğlumun dişi çıkıyor herhalde çok huysuz du kuzum ne yaptıysam rahatlsmadi
menum
sabah karatay kahvaltı
ara kayısı
Ikinci kısır
ara çay
Su 2,5 lite spor yapamadım yarın kayınvalideme gidicem 2 gün olmicam cıs yemem inşallah

Canım arkadaşlar herseyi yazmış zaten sen çok değerlisin bunu unutma kimsenin seni üzmesin izin verme

Ellerinize sağlık prensesimm rabbim afiyetle yemeyi nasip etsin kuzum
Amienn ablacim cok tesekkur ederim canim
Aynen oyle ablacim sizler iyiki varainiz hayatimda. Cok mitluyum ve sansliyim sizlerle tanistigim icin.. Umarim ileride tatli bir gulumseyle anarim ewet. Anilari dusundukce suan icim aciyor Iyimi ettim kotumu bilmiyorum.. Ama seven insan cabalar. Artik cabalamiorda. Olay bitmistir. Yollarimizi ayirdik.. :s
AblaaaaUtandirma beni lutfen. Asil sizler tas bebeklersiniZ. Aynen abla zaman benim ilacim olacak. Biliyorum gececegim sure kolay olmiycak yeri geldiginde gozyasi dokucrgimide biliyorum. In sha Allah bu donemi kolay atlatirim. Allah imdan en hayirlisini istiycem..
Ellerinize sağlık bitanem .Şayet mobilyalarınızın modellerini beğeniyorsanız beyaza boyatabilirsiniz.Komşu nazar değdirmemiştir inşallah prensesime popişini kaşısaydın
Yok abla annecigim yeni mobilya modellerini almak istiyor :)) ama guzel fikir beyaza boyatmak Hahaha yaaaa
Kurtulmak isteyen kim ki cimcimemm .Dur bakalım seni işe sokacağız evlendireceğiz bebeişlerinin haberleirni alacağız ohooooooo bizden kurtuluşun yok anlayacağın
Hahaha yaaaaaaaaa gozlerim doldu neolduysa bana sizlerin bana olan sevginizden duygulaniorum gozyasi dokuyorum resmen yahuu..(( In sha Allah ablacimmmm askimmm, ben yasli nene olarak hala buraya takilirim :))) tabi yasarsam in sha Allah
muzun yanında biraz süt veya peynir yeseydin kuzum .Aakşam ekmekler fazla kaçmış ama
balığın yanına salata olsaydı ekmeği daha az yerdin eminim
Dimii abla birdaha ekmek yemiyim ya kotu yaptimYarin basliyorum yumurta yemeye :)) biraz ozlem araya girdi iyi de oldu
Ruh esimi cok merak ediyorummmm in sha Allah uzun boyludur kiskiskisbenimkisi 170. Hala benimkisi diyorum ya :)) ex 170 di. Ayy saka bir yana Allah im bana Allah in yolunda olan bir es nasip etsin beni sevipsayacak beni benimsemesi.. Hem belki bu pilot adayida olabilir hostes olucam ya hahaha annem diyordu sakasina ordan pilotkoca bul diye :))

Yazma tabii sen onun boş zamanlarını mı dolduracaksın aklı başına gelsin.
Aynen abla haklisin yazmicam hatta konustugumuz telegram appini bile silecem. Cok konusmak istiyorsa whatsappdan yazar artik ulasmak istiyorsa

Canım arkadaşlar herseyi yazmış zaten sen çok değerlisin bunu unutma kimsenin seni üzmesin izin verme
Cok tesekkurler ablacim hepimiz cok degerliyiz

Allah razi olsun annenlerden ablacim sizleri yinede skintidann kurtarmis. Coksukur. Gercekten bu kvler okadar kotumu ya gerci annemin kvside yani babaannem. Babaannem demeye bile cekiniorum :) meymenetsiz suratli. Hic sevmiyorum kendisini suratsiz kadin neler cektirdi anneme.. Ustelik babami ziyaret dahi etmiyor orda.. Babam orda yalniz .. Nasil bir anne aklim almiyorrrrrrr. Ya gercekten aklim almior neden boyle insanlar var neden boyle hallere tavirlara dusuyorlar anlamis degilim. Kendi oz oglunun karisi esi seninde kizin olur ne bu bosandirmak cabalari. Gercekten uzuldum senin durumuna abla. Hic acima yapistir lafini. Onlar cekinsin senden. Enistenin eski kiz arkadasi hot hot konusup neguzelde kendini belli etmisti artik nasil davranacaklarini biliordu. Bu arada senin annen tabiki seni savunmaliydi benim annem olsaydi aslaaa boyle birseye izin vermezdi adim gibi eminim. Ama ablacim uzulme annen sirf yuvan bozulmasin diye sesini cikarmamistir. Off.. In sha Allah bana iyi bir kv denk gelir. In sha Allah senin ve kvdeyle sorunlari olan ablalarim bir an once kvdeyle araniz duzelir in sha Allah. Amiiieeennn..

oynakbasi34 ev esya konusunda bana cektirdiklerini hic anlatmuiyim forumda bos sayfa kalmaz tek dilegim insallah bu yasadiklarimiz bize ders olur ileride cok cici tatli kayinvalidrler oluruz
@Yasmiin17 tatlim siz uzaktamisiniz ex askinla yuzyuze gorusemuyormusunuz?
Sweetdimple kaptanim hava cok sicak belki dahada cok iciyorumdur suyu.. Benim kv nin esi benzei yok kaptanim cocukla inatlasiyor gormen lazim sok oluyorum ben

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı pazarlar

Umarım bu günüde fazla kaçırmadan atlatır pazartesiye daha bir motive olmuş şekilde gireriz
Bu sabah hesapta kahvaltı etmeden tartılacaktım ne olur ne olmaz diye ama nasıl acıktıysam unuttum

Hafif bir kahvaltıyla güne başladım
Klasik karatay Kahvaltısına ( bugün yumurta yemedim ) 1 parça ince tırnak pide ekledim extradan ( Tabi Canan Hocanın dediği gibi Tereyağıyla / malum Ramazanda öyle yiyebilirsiniz diyor )
Karnım doydu ama kendimi çok hafif hissediyorum demekki yanlış olan birşey yok

Bugün sanırım bir yere gitmeyeceğiz ve bende şu günlerdir sürünen ütülerimi kesin yapacağım bu kez
Bütün işler bitsinde bari Pazartesi ve Salı biraz daha rahat edeyim
İki gün kızımın okulu yokmuş o yüzden bir iki saatliğinede olsa Annemin evini ufaktan temizleyelim diyoruz tabi birde salı günü hatun yine Sinema diye tutturdu ( o arkadaşlarıyla girecek ben onları AVMde bekleyeceğim küçük kuzuyla o filme almazlar bizi )

Kız eskiden kendimi çok kahrettim ağlamaktan içim dışıma çıkardı ama şu anda kim takar Yalova kaymakamını modundayım
Hiç bir şeyin beni üzmesine müsaade etmem artık bu saatten sonra
Dediğin gibi Annem yuvam dağılmasın hesabına karışmadı ama ben olsam ( ki Allah hiç kimseye yaşatmasın değil evlatlarıma ) inan kesinlikle dayanamaz müdahale ederdim herhalde
Bundan sonra zaten istesede yapamaz KV öyle bir şey çünkü cidden eski Banu yok karşısında ve eşimde artık eskisi gibi sessiz kalmaz

Kız bizimkide iki gündür KV yarışması gibi oldu hangisi daha kötü
Dediğin gibi bizler cici kayınvalideler olalım ( gerçi kız Anaları daha çok sevilir derler )
Valla hep diyorum ileride kesinlikle karşı tarafta Allah korkusu ve adalet duygusu var ise kesinlikle çok çok güzel anlaşır hatta kankaya bile bağlarım Damat zaten anammm cılgın Kayınvalide der kesin benim için

Hep dua ediyorum RAbbim evlatlarımızı yüreği güzel düzgün insanlara hayırlı evlat olarak dahil olmayı nasip etsin hep iyilerle karşılaştırsın diye ....Aminnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…