- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese iyi akşamlarrrrrrr
Hesapta ütü yapacaktım bugünde
Sağ olsun eşim geldi eve ve hadi hazırlanın cıkalım dedi ( yaptığım boncuklarıda çıkmışken verdiğim dükkana götürdük )
Bundan sonra inşallah internettende satış yapacağız
Tabi önce o kişi sayfayı düzenleyecek sonra bana link atacak
Eve gelincede ay şunu yapayım burayı toparlayayım yemek faslıydı derken kuzen geldi
Onlar oyun konsolunda oyun oynarken bende takoz laptobumun başına geçeyim dedim
Kızzzzzzzz kim bilir belki bizim Kvlerin adakları bile vardır oğullarımız bu fettanları boşarsa keseriz dedikleri
Valla eşime de hep diyorum insan sevmediğinin eline düşermiş genelde ve senin Annen yine Allah gecinden versin ama yarın öbür gün elden ayaktan düşse benden başkası bakmaz onu diye
O zamanda bakarsam Allah rızası için bakarım yinede sonuçta onun gibi yüreği kötü değilim diyorum Allah razı olsun valla başkası olsa çekmezdi bizimkileri der hep
Heee benden önceki sevgilisiyle evlenseydi eşim o zaman KV gelin odaya girdiğinde destur diyip ayağa kalkardı kesin kız çıktıklarında evi aradığında bile hepsiyle hot hot konuşurmuş hatta küçük görümcemi çok kötü benzetmiş zamanında ki eşimde kabul ediyor valla o anamı ağlatırdı diye
Banada küçük görümcem anlatmıştı bunu yeni evliyken ay iyiki sen oldun işte ödümüz koptu onunla evlenmeye kalkışacak diye heee beni daha ufak lokma görmüşler meğer ama şimdi kazın ayağı öyle değil işlerine gelirse
Canım kesinlikle bende kızlara katılıyorum
Sonuçta resminide gördüm ve cidden çok güzel bir kızsın, elinden her iş geliyor üstelik çokda terbiyeli birisin ( her KVnin hayali aslında )
Daha şimdiden seni üzen birine asla taviz verme üstelik Anneside bu kadar sebepsiz yere sana iftira atacak kadar nefret doluysa emin ol evlensende yuvanda huzur olmaz
Bakma benim KV de çok yaptı bana ama evlenene kadar kanatsız melekti sonradan boynuzları çıktı
Evet 3 sene az bir zaman değil ama birde evlendikten hatta çocuk sahibi olduktan sonra böyle şeyler yaşamış olsaydın daha da yazık olmazmıydı sana Üstelik ne olursa olsun ailelerde evliliklere dahil oluyor Allah korusun sen mutsuz olsan ve Annen yaşadıklarını görse nasıl üzülür ( ki şu durumu bile öğrense çok üzülür eminim )
RAhmetli babacığını düşün seni ne kadar mükemmel bin bir emekle yetiştirdi bunun içinmi ; elin herifi seni üzsün diyemi
Her kız babasına biraz benzeyen eş ister ( ki senle eski sohbetlerimizde de sen bunu söylemiştin ) ben o kişinin asla Babacığının tırnağı bile olamayacağına adımın Banu olduğu kadar eminim
Hatta senin bile tırnağın kadar olamaz
Önünde uzun ve çok güzel bir hayat var ve şu anda unutamam desende emin ol karşına doğru insan çıktığında hepsi sanki hafızadan silinmiş gibi olacak
Ben ufakken en yakın arkadaşımın Teyze Oğluna aşık olmuştum
Çocuğu her gördüğümde kekelemeye başlıyordum ( 12 yaşından 16 - 17 yaşlarına kadar devam etti hatta bu durum ) hatta çocuk benide kekeme sanıyormuş ( sonradan ortaya çıktı o tabi )
Cidden hep onunla ilgili hayaller kuruyordum ve ondan başkası mümkün değil benim için olamazdı
Tabi çocuğun haberi bile yoktu
En sonunda bir gün şakasına 17 yaşındayken yahu sen evlenmeyi düşünmüyormusun deme cesareti gösterdim çocuğa oda yok ancak 40 yaşına gelince demişti bende nasıl bir cesaret geldiyse şakasına aaaa ben o zamana kadar bekar mı kalacağım demiştim benden 6 yaş büyüktü
Çocuk tabi dumur oldu ve ya birşey itiraf edeyim ben seni kekeme sanıyordum dedi önce gülerek sonrada söz kız eğer 40 yaşına geldiğimde evlenmemiş olursan seni alacağım demişti dalga geçer gibi
Tabi onun gözünde ben o yaşta bile çocuğum
Şimdi gülüyorum ama o zaman tabi dünyam başıma yıkıldı günlerce ruh gibi dolandım gizli gizli ağladım geceleri
Kesinlikle bir başkası olmaz ben ölene kadar bekar kalırım gibi saçma şeyler düşündüm ama inan herşey eşimi yani doğru insanı görene kadar şimdi nasıl gülüyorum o halime hatta eşime tanıştığımızda anlatmıştım bu durumu ve oda çok güldü ( tabi almanyaya ilk gittiğimizde ille göster o kişi nerede oturuyor demişti meğer o an felaket kıskanmış benim bir başkası için öyle hissetmeme ki banada göre çocukluktu o tabi göstermedim o ayrı ama inan şu an sadece komedi olarak hatırlıyorum )
He senin durumun biraz daha farklı sonuçta yaşanmışlıklar var ama eğer kaşındaki insan kıymet bilmiyorsa sende kıymet vermek için hiç uuğraşıpta kendini yıpratma canım Elini sallasan ellisi fıstık gibi kızsın biraz dahada zayıflayınca millet sıraya girecek emin ol
Herkese iyi akşamlarrrrrrr
Hesapta ütü yapacaktım bugünde
Sağ olsun eşim geldi eve ve hadi hazırlanın cıkalım dedi ( yaptığım boncuklarıda çıkmışken verdiğim dükkana götürdük
Bundan sonra inşallah internettende satış yapacağız
Tabi önce o kişi sayfayı düzenleyecek sonra bana link atacak
Eve gelincede ay şunu yapayım burayı toparlayayım yemek faslıydı derken kuzen geldi
Onlar oyun konsolunda oyun oynarken bende takoz laptobumun başına geçeyim dedim
Aynen bende simdi bosansam kayinvalidem zil takip oynarama bosuna bekliyor bizim bosanmaya niyetimiz yok
Kızzzzzzzz kim bilir belki bizim Kvlerin adakları bile vardır oğullarımız bu fettanları boşarsa keseriz dedikleri
Valla eşime de hep diyorum insan sevmediğinin eline düşermiş genelde ve senin Annen yine Allah gecinden versin ama yarın öbür gün elden ayaktan düşse benden başkası bakmaz onu diye
O zamanda bakarsam Allah rızası için bakarım yinede sonuçta onun gibi yüreği kötü değilim diyorum
Heee benden önceki sevgilisiyle evlenseydi eşim o zaman KV gelin odaya girdiğinde destur diyip ayağa kalkardı kesin
Banada küçük görümcem anlatmıştı bunu yeni evliyken ay iyiki sen oldun işte ödümüz koptu onunla evlenmeye kalkışacak diye
Size cok tesekkur ederim ablalarim.. Hepiniz uzun uzun yazip bana akil verdiniz cok saolun.
Ewet kacan kovalanir misali. Yaptim gercekten yaptim. Ama o taktigi o kullandigi icin ve bende kullandigim icin ayni anda hersey dahada mahf oldu. Kacan kovalaniri kullandim ama hicbir ise yaramadi. Bir keresinde beni hicmi merak etmiyorsun ya bana bisi olsa kolu komsudan akrabadanmi ogreneceksin dedim. Oda akrabamdan ogrenirim dedi. Birkeresindede eger ucurumdan dusmekuzere olsaydim ve ayni anda en iyi arkadasinda ucurumdan dusmek uzere olsaydi kimi kurtarirdin dedim. Cevabi bu oldu ; kim bana daha yakinsa mesafe olarak onu kurtaririm. O anda icim ciz etti buz kesildim resmen shock oldum. Onun icin canimi verirdim ben hic dusunmeden. Onu kaybetmek dusuncesiyle icim kan aglardi gunlerce hungur hungur agladim. Birkeresinde gecen yaz ayrilmistik o terk etmisti beni sonra bende askta gurur olmaz diyip kendim ona gittim. Baristik hersey cok iyi gitti. Tabi kis aylari bana daha bi bagli nedenini bilmiorum. Birkeresinde hayirdir dedim senin sevginin askinin sezonumu var. Kis aylari beni deli gibi seviyorsun bahar yaz aylarida benden yavas yavas kopuyorsun ? Guldu yok oyle bisi dedi. Tamam yogun oldugunu biliorum kndisi inek ogrenci hep kitap arkasinda kendi kendine bilim vs vs ogrenir ona birsey demiyorum. Ama yeri geldiginde eger ben onun sevgilisiysem banada vakit ayirmasi lazim oyle degilmi ? Burda bi kac ay degilde 3 yilimizi verdik. 3 yil dile kolay. Inek ogrenci kitablarla mesgul olur bana bazeeen cani istedigi zaman, zaman ayirir 20 dk konusmak icin. Ama yeri geldiginde o gun kitablarla mesgul olduysada aksam ustu arkadaslariyla bulusuyor. O benim zoruma gidiyor. En iyi arkadasida olsa ben ondan daha onemli olmaliyim. Ki benimde en iyi arkadasim var ama benim sevgilim daha once gelir. Birde ben yazdigimda hic telefonuna bakmaz. Bildirim gelmedi der. Ya illam bildirimimi bekliceksin gir bak ben bisi yazmismiyim diye. Bazen bendede bildirim gelmez ama insanlar yazmis oluyor. Gittigi yerleri bana soylemez. Sonradan ogreniyorum him tamam diyorum bende kacan kovalanir taktigi. Gercekten kullandim ben bu taktigi. Gunlerdir ya ayril gitsin seni bukadar umursamaz adamla niye hala konusuyorsun sen bunu hak etmiyorsun dedim. Konustum dun onunla ve ayrildim.. Yaklasik 1 saate kadar konustuk. Nasil basliyacagimi bilemedim. Ya odeli gibi asik biz nerdeeeeeeee demek istedimbiz birbirimizi deli gibi severdik. Ben onun o benim gozyasima kiyamazdi birlikte aglardik
Umm bildigin gibi aramiz iyi gitmiyor bi kac aydir dedim. O da hala bisi olmamis gibi davraniyor neoldu gibisinden. Benim icin ask bu degil dedim. Beni merak etmiyorsun arkadasin benden daha ustun senin icin, ona vakit ayirip bana vkit ayirmiorsun dedim. Oda vaktim yok cok yogunum dedi. Bende ewet belli oluyor dugunler luneparklar eglencelere vaktin oluyor ama bana yok.. Oda arada boyle seylerde yapmak zorundayim dedi. Bende devam ettim bana bisi olsa senin haberin olmicak. Nereye gittigini haber vermiyorsun bakmiyorsun teline dun sadece bakistik senden konusma bekledim ama yapmadin dedim. Ve devam ettim. Oda sadece bunun icinmi beni terk edeceksin dedi. Bende bunun icin degil. Yazdiklarimi oku. Kendimi degersiz hissediyorum ben hicmisim gibi davraniyorsun. Ben senin sevgilinim bunun farkindamisin? Dedim. Iste boyle devam etti. Ben bizim icin herseyi yaptim yeri geldi bunlari umursamadim seninle guzel sekilde hala devam ettim ama yeter benimde canim var bende insanim dunya sadece senin etrafinda donmuyor dedim. Oda sen sadece kendini dusunuyorsun kendi kendine icini acitiyorsun dedi. Ben bizim icin herseyi yaptim ama sen yapmadin dedim. Oda inkar etti sen hicbirsey yapmadin diye.. Bende tamam ben biliyorum neler yaptiklarimi o yuzden icim rahat.. Seni karsima alip konustum boyle olmaz kendini degistir. Ben senin sevgilinim benimle ilgileneceksin vakit ayiracaksin dedim ama yapmadin dedim. Benden bukadar hergun daha fazla icimin acimasina izin veremem kendimi degersiz bir insanmisim gibi hissetmeme izin veremem. Ben bunlari hak etmiyorun dedim. Oda ben seni niye dinlemek zorundayim onu bana anlat ustelik sanane demisti. Tamam dedim boswer. Dediki sen beni dinlemiyorsun ben seni niye dinliyim. Ne yaptim ben dedim. Sende gittigin yerleri bana soylemiorsun. Ya nediorsunnn ben hep evdeyimm dedim ( sizinde bildiginiz gibi), ben seni nasil kabul ettiysem sende beni oyle kabul ediceksin dedi. Bende kabul edemem dedim. Seninle konusup bizim icin ugrastim. BiraZcik sevgi ask benimle ilgilenmeni istedim sirf aramiz duzelsin diye ama sen bunu yapamam ben buyum diyorsun. Ben kendim icin degil bizim icin bunlari istedim o 3 yilin hatrina dedim. Sen beni kaybetme korkusunu bile tatmadin beni kaybetmeye goze aliyorsun korkmuyorsun korkmadin beni kaybetmeyi diye dedim. Iste devam ettti... Seni terk ediyorum. Ilkte sen beni terk etmistin simdide ben seni terk ediyorum dedim. Ilk once itiraz etti. Konusma devam etti. Bende ayrildim. Bitti dedim seni terk ettim. Oda sadece oke dedi. Oke simdi benim uyumam lazim yarin kursa gidiyorum konusacaz bunu dedi. Bende konusacak bisi yok daha dedim. Oda iyigeceler diyip gittii. O sanki ayriligimizi ciddiye almiyor. Ki benim icimde hala umut var sanki hersey duzelecek gibi.. Olmasada olur artik kabullendim gibi.. Gecen yil gunlerim hickira hickira gecerdi. Dun ayrildiktan sonra bile bisi hissetmedim icimde. Suan bile icim felaket acimior. Bisi hissetmiyorum beni kendinden sogutmus. Sadece icimde bi soru var. Ben ileriki zamanda nasil bir baskasiyla devam edecem. Yapamamki.sonucda 3 yilin aliskanligi var..
Annesine gelince. Kadin beni bi kasik suda bogacak sanki ona ne yapmisim.. Benim hakkimda kotu kotu konustuu iftira atti sogutmaya calisti benii ondan. Ama o hep beni savundu ve konusmadigimiza dair sozler soyledi cunku bende bunu istedim soylemesini yoksa benim evi arayip anneme abime herseyi anlaticakti. Ablamin abimin dugunde onun surat ifadesini gordum. Birde ben kiloluyum diye beni begenmiyor. Yaw kadin ben kilolu olabilirim ama fizigim sendende guzel ustelik tombik vucudum yok. Hatlarim belli dolgun vucudum var. Beni hep kotuledi.. Bana soylediklerini ablama anlattim resmen sinirden ne yapacagini sasirdi. Gosteririm ben ona dedi ama hayir sakin oyle bisi yapma dedim. Annesi beni istememesine ragmen ben hep saygili konustum annesi hakkinda.. Ustelik annesi kucuklugumu bilir ama beni tanimaz nasil biri oldugumu bilmez..
BEN HERSEYIII YAPTIMMM BIZIM ICIN O 3 YIL ICIN. ILERDE "KESKE" DEMEMEK ICIN HERSEYI YAPTIM. O GUZEL ANILARIMIZIN HATRINA HERSEYI YAPTIM. UZGUNUM.. ICIM ACIYOR EWET AMA AGLAMIYORUM. CUNKU ONUN ICIN COK GOZYASI DOKTUM. ARTIK OLMASADA OLUR. CEKERIM ACIMI AGLARIM AMA GECER ZAMANLA IN SHA ALLAH.. HA BENI COK ISTIYORSA ARTIK KENDI CABALASIN BEN BISI YAPMIYCAM ARTIK. BENDEN BUKADAR. EN KOTUSU 1,5 AY SONRA TRDE EVLERIMIZ 5 DKKALIK MESAFEDE OLDUGU ICIN GORUNUYO EVLERIMIZ YANI. BIRBIRIMIZI SUREKLI GORUCEZ..
Nasil alisacam ben bu duruma..
Kendimi bugun cok tuhaf hissediyorum. Bugun annemle ev isine giristik tum evi toptan temizledik. Ocagi cikardim keseledim iyiceFayanslarida. Annemle her yil evin modelini degistiriyoz :)) yaz tatiline gidip gelelim mobilyalari degistirmek istiyor annecigim onunlada ugrasacaz ve yeni bi mutfak alicaz. Benim annem hemen skilir mobilyalardan en fazla 7 yil gecer sonra yine degistirir hep. Goz alisinca artik begenmemeye basliyor insan. Ki mobilyalarimizda baya pahali. Artik internetten fotosunu cekip saticam ucuza. Suan evimizin rengi yani mobilyalar kahverengi annemde beyaz istiyor bu sefer. Bundan oncekide krem rengiydi :)) kadin durmadan degistirior wallahi Neyse canim olsun annemin evi sonucda gonlune gore yapsin etsin herdefasinda istedigi gibi Bugunde perdeleri camlarida yikadik. Baska halida serdik. Yarin bahcemizde tum evin halilarini yikiycaz. Bunlar hepsi bayram icin buyuk temizlik oldu. Oruclu oruclu bayram icin kendimizi yormayalim dedik bugun yaptik herseyi. Yerden lambalara kadar resmen en kucuk ayrintiyi bile temizledik bitirdik bugun bende bittim belim agriyor dogru dusa girdim ciktim bisiler yiyip size bakiyim dedim komsu evimize geldi. Bana bakarak ma sha Allah anasinin kizi dedi Tertemiz yaptin ocagi dedi. Bende hic farkinda bile degildim beni izledigini Annemde benim kizim yapar yaparsada piril piril yapar diyi verdi bende dahada utandim ayy susunn simariiicaaam simdiii dedim Annemde tum mahalleye turk komsulara yuvka ekmek birde gozleme ve bahcemizin yesilsogani i dagitiyo. Nefsleri korlensin diye. Birde babamin hayrina bugunde yorgun birgundu. Durmadan ic cekiomm nefesimi cok dertliymisim gibi Farkinda olmadan oluyor. Oylede yapinca annem bi bana bakio hayirdir gibisine
Canım kesinlikle bende kızlara katılıyorum
Sonuçta resminide gördüm ve cidden çok güzel bir kızsın, elinden her iş geliyor üstelik çokda terbiyeli birisin ( her KVnin hayali aslında
Daha şimdiden seni üzen birine asla taviz verme
Bakma benim KV de çok yaptı bana ama evlenene kadar kanatsız melekti
Evet 3 sene az bir zaman değil ama birde evlendikten hatta çocuk sahibi olduktan sonra böyle şeyler yaşamış olsaydın daha da yazık olmazmıydı sana
RAhmetli babacığını düşün
Her kız babasına biraz benzeyen eş ister ( ki senle eski sohbetlerimizde de sen bunu söylemiştin
Hatta senin bile tırnağın kadar olamaz
Önünde uzun ve çok güzel bir hayat var ve şu anda unutamam desende emin ol karşına doğru insan çıktığında hepsi sanki hafızadan silinmiş gibi olacak
Ben ufakken en yakın arkadaşımın Teyze Oğluna aşık olmuştum
Çocuğu her gördüğümde kekelemeye başlıyordum ( 12 yaşından 16 - 17 yaşlarına kadar devam etti hatta bu durum
Cidden hep onunla ilgili hayaller kuruyordum ve ondan başkası mümkün değil benim için olamazdı
Tabi çocuğun haberi bile yoktu
En sonunda bir gün şakasına 17 yaşındayken yahu sen evlenmeyi düşünmüyormusun deme cesareti gösterdim çocuğa oda yok ancak 40 yaşına gelince demişti bende nasıl bir cesaret geldiyse şakasına aaaa ben o zamana kadar bekar mı kalacağım demiştim
Çocuk tabi dumur oldu ve ya birşey itiraf edeyim ben seni kekeme sanıyordum dedi önce gülerek sonrada söz kız eğer 40 yaşına geldiğimde evlenmemiş olursan seni alacağım demişti dalga geçer gibi
Tabi onun gözünde ben o yaşta bile çocuğum
Şimdi gülüyorum ama o zaman tabi dünyam başıma yıkıldı günlerce ruh gibi dolandım gizli gizli ağladım geceleri
Kesinlikle bir başkası olmaz ben ölene kadar bekar kalırım gibi saçma şeyler düşündüm
He senin durumun biraz daha farklı sonuçta yaşanmışlıklar var ama eğer kaşındaki insan kıymet bilmiyorsa sende kıymet vermek için hiç uuğraşıpta kendini yıpratma canım