Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ewet artik kendimi spora vericem :) ev isleri yuzunden dogru durust spor yapamadim. Cok oyalandim ya. Daha 1,5 ayim var. Bari hergun en az 1 saat yuruyus yapiyim nekadar yurusem kardir. Bugun basliyorum duzenli yurumeye. Canim skildikca kendimi kosu bandin uzerine aticam.

Birde saglikli menulerim tabiki. Birazdan guzel bir tabak yesillik hazirliycam kendime. Kahvalti yapicam. Ayy biktim bukadaruyumaktann. Biliorum cok erken kalkamam ama nekadar erken kalksam benim icin okadar iyidir. Artik. Saat 10a saatimi kuracam.

Oyle skildimki bu durumdan insan icine cikamiorum ya. Komsu bahcemizde gonul isterdiki yanlarina gidip oturup. Neguzel sohbet etmek. Bu halle resmenn bahceye bile cikmiorumm. Birde ben okadar cabalamiorum zayflamak isteyen insan gercekten dikkat eder yediklerine nefsine hakim olur ustelik spor da cok yapmiorum. Bu hafta ip alicam ip atlamak icin ve hergun duzenli 1 saat kosubandi. Soz veriyorummmmmm size. Gercekten boyle olmaz artik 1,5 ay kaldi 10 kg vermem lazim.

Neden cikamiyorsun balim yaa.. Kime ne senin kilondan.. Zayiflamak icin once kendinle baris.. Once bende senin gibiydim esimin akrabalari gelirdi kv lere beni cagirirlardi bahanr bulur inmezdim asagiya.. Simdi giyinip iniyorum.. Kendinle barisik olman lazim

Kendimi rahat hissedemiyorum abla ya ( gercekten berbat bir durum birde ben 1,5 ayim bosa gitti. Resmen iyi deglendirseydim neguzel olurdu. Benim bi arkadasim 1 ayda 9 kg ermis. Bende disiplinli yapsam ben dahacok verirsim ki kilom daha yuksek. Gercekten artik disiplinli yapicam. Oruxdada olsa sporumu eksik etmicem.

Bu arada dun menumu yazmayi unutmusum
Sabah sehriyeli corba ama sehriyesi cok azdi
Arada 15 kiraz 2 kayisi
Oglen ve aksam yemegi biarada brokoli yemegi tavuk etiyle beraber ve cacik
Gun boyu 3 bucuk litre su havuzca bi kahve ve bi yesil cay

23.00 da uyuman lazim canim leptin zayiflamamizi saglayan bir hormon canim.. Karatay yapmasan bile ekmek yeme.. Ekmek tembellestiriyor bizi.. Alacam yapacam baslicam deme basla canim.. İp yoksa elinde ip varmis gibi hayal et yerden 10 cm yuksege atlayarak basla.. Erteleme yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…