Yok uzakta degiliz. Gorusmicemde onunla bu saatten sonra@Yasmiin17 tatlim siz uzaktamisiniz ex askinla yuzyuze gorusemuyormusunuz?
Gunaydinn canimmBu arada gunay arkadaslar
Gorusme tabiki.. Onune bak canimYok uzakta degiliz. Gorusmicemde onunla bu saatten sonra
Hollanda ablacimSen trdenmissin yasemin
Neden cikamiyorsun balim yaa.. Kime ne senin kilondan.. Zayiflamak icin once kendinle baris.. Once bende senin gibiydim esimin akrabalari gelirdi kv lere beni cagirirlardi bahanr bulur inmezdim asagiya.. Simdi giyinip iniyorum.. Kendinle barisik olman lazimOyle skildimki bu durumdan insan icine cikamiorum ya. Komsu bahcemizde gonul isterdiki yanlarina gidip oturup. Neguzel sohbet etmek. Bu halle resmenn bahceye bile cikmiorumm. Birde ben okadar cabalamiorum zayflamak isteyen insan gercekten dikkat eder yediklerine nefsine hakim olur ustelik spor da cok yapmiorum. Bu hafta ip alicam ip atlamak icin ve hergun duzenli 1 saat kosubandi. Soz veriyorummmmmm size. Gercekten boyle olmaz artik 1,5 ay kaldi 10 kg vermem lazim.
Leptin derken? Kacta uyusak iyi olurki ?@Yasmiin17 canim 7 saatten fazla uyuma dikkat et.. Mesaj saatlerine baklirsa gec yatiyorsun leptini kaciriyorsun.. Gozleemeelri krakerleri ekmeklei cikar menunden
Tekrar karatayami donuyim abla@Yasmiin17 canim 7 saatten fazla uyuma dikkat et.. Mesaj saatlerine baklirsa gec yatiyorsun leptini kaciriyorsun.. Gozleemeelri krakerleri ekmeklei cikar menunden
Kendimi rahat hissedemiyorum abla ya ( gercekten berbat bir durum birde ben 1,5 ayim bosa gitti. Resmen iyi deglendirseydim neguzel olurdu. Benim bi arkadasim 1 ayda 9 kg ermis. Bende disiplinli yapsam ben dahacok verirsim ki kilom daha yuksek. Gercekten artik disiplinli yapicam. Oruxdada olsa sporumu eksik etmicem.Neden cikamiyorsun balim yaa.. Kime ne senin kilondan.. Zayiflamak icin once kendinle baris.. Once bende senin gibiydim esimin akrabalari gelirdi kv lere beni cagirirlardi bahanr bulur inmezdim asagiya.. Simdi giyinip iniyorum.. Kendinle barisik olman lazim
Nezaman basladin cnm sen diyete ve kactin kac oldun boyle azim fln deginceBi heycan var bende bi baska azim. Yesilcayimida ictim. Birazdan 1 saat kosu bandinda sporumu yapicam. Bu hafta ipatlamak icin ipde alicam.
102,5 kiloydum en son 96,5 dim bu hafta. 13 nisan gibi basladim 1,5 ay bukada verebildim surekli bozup tekrar yapmak bozmasaydim eminim 10+ verebilirdim. Ama devam bugun cok azimliyim birazdan spor yapicamNezaman basladin cnm sen diyete ve kactin kac oldun boyle azim fln degince
23.00 da uyuman lazim canim leptin zayiflamamizi saglayan bir hormon canim.. Karatay yapmasan bile ekmek yeme.. Ekmek tembellestiriyor bizi.. Alacam yapacam baslicam deme basla canim.. İp yoksa elinde ip varmis gibi hayal et yerden 10 cm yuksege atlayarak basla.. Erteleme yapKendimi rahat hissedemiyorum abla ya ( gercekten berbat bir durum birde ben 1,5 ayim bosa gitti. Resmen iyi deglendirseydim neguzel olurdu. Benim bi arkadasim 1 ayda 9 kg ermis. Bende disiplinli yapsam ben dahacok verirsim ki kilom daha yuksek. Gercekten artik disiplinli yapicam. Oruxdada olsa sporumu eksik etmicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?