Yok ekmek zaten kullanmiyorum abla. Dun kullandim pismanda oldum. 2 cracker yiyorum kahvaltida.23.00 da uyuman lazim canim leptin zayiflamamizi saglayan bir hormon canim.. Karatay yapmasan bile ekmek yeme.. Ekmek tembellestiriyor bizi.. Alacam yapacam baslicam deme basla canim.. İp yoksa elinde ip varmis gibi hayal et yerden 10 cm yuksege atlayarak basla.. Erteleme yap
Krakerlerdende kurtul canim :)Yok ekmek zaten kullanmiyorum abla. Dun kullandim pismanda oldum. 2 cracker yiyorum kahvaltida.
Slm fıstıklar umarım gününüz güzel geçmiştir
Ellerinize sağlık prensesimm rabbim afiyetle yemeyi nasip etsin kuzum
Kuzenlerin çok şanslı tatlım snein gibi ablaları olduğu için baksana menüleri bile onlar belirliyor benim kzuenler de aynı seninkiler gibiydi ama şimdi hepsi iş hayatına atıldı özledim toplandığımız günleri
Bırakabileceğini sanmıyorum selvoşum ben de mezun oldum ama bırakamadım burası hakikaten bana çok iyi geliyor
4 lt su fazla olmamış mı tatlım bitki çaylarını da sayarsakböbreklerini fazla yormayasın Afiyetolsun kuzum ben de bu ara sulu salataya sardım
Nefsinin ruhu şad olsunEn doğrusunu yapıyorsun selvoşum çünkü karatay asla kaçamak kabul etmiyor
Menü süper kuzum umarım bugün dinlenmişsindir
Elbette devam edecek kuzum şüphen olmasın
Süpersin balımmmmm
Prensesimmm iyi ki yazmışsın tatlım bak ablaların ne güzel nasihat etmişler gerekli her şeyi söylemişler .Eminim ileride bu yaşadıklarını tatlı bir gülümseme ile anacaksın .Hayatının asıl başrol oyuncusu ile tanışınca tüm bunlar geride kalacak
Ne kusuru masalim asıl yazdığın için teşekkürler her konuda birbirimize destek için buradayız tatlım hayatı paylaşıyoruz
meleğim kahvaltında çay içme kuzum ve çaykoliksin sanırım ama lütfen yemeklerden 2 saat sonra içmeye çalış vucudundaki demir depolarını bitirme tatlım.Kola için kusurabakarım2 kare çikoya izin veriyorum kuzum pişman olmana gerek yok özelleikle regl döneminde bitter olmak şartıyla yiyebilirsin
Cecom snein yazılarını okumak büyük keyif tatlımSen tatlı dilinle enişteye her istediğini yaptırırsın bence
tatlım her gün tartılma lütfen cuma sabahına dek tartı yasak kaldı ki gün içinde bile tartı da fark yaşayabiliyoruz motivasyonunu bozarsın kuzum
fasulye bimiş gözün aydınTatlım dvit ve b 12 iğnelerini lütfen ihmal etme ayrıca omega 3 almayı da .İyi gezmeler tatlım dikkat edebildiğin kadar artık iradene kuvvet Biz de seni meleğimmm güle güle git gel inşallah
Aman allah korusun rabbim hiçbirinizin yuvasını bozmasın inşallah
Prensesimm ex kv adayının gözleri bozuk sanırım hayır seni görmesem tamam diyeceğim kilona rağmen taş bebek gibisin maşallah. Alışkanlıklar kötüdür kuzum zaman en güzel çare olacak sana sen şimdi kendini geliştirmeye odaklan madem ileride birbirinizi göreceksiniz seni gördüğü zaman ne kaybettiğini gözter ona tatlım
Ellerinize sağlık bitanem .Şayet mobilyalarınızın modellerini beğeniyorsanız beyaza boyatabilirsiniz.Komşu nazar değdirmemiştir inşallah prensesime popişini kaşısaydın
Kurtulmak isteyen kim ki cimcimemm .Dur bakalım seni işe sokacağız evlendireceğiz bebeişlerinin haberleirni alacağız ohooooooo bizden kurtuluşun yok anlayacağın
muzun yanında biraz süt veya peynir yeseydin kuzum .Aakşam ekmekler fazla kaçmış ama
balığın yanına salata olsaydı ekmeği daha az yerdin eminim
Selvoşum ne güzel yazmışsın prensesimize yüreğine sağlık
Kuzenler senin gibi meleği buldu kıramayacağını da biliyorlar sen de döktürüyorsun anlaşılan yarın da sevdiceğin sana yapacakmış ohhh süper
Afiyetolsun kuzum
Afiyetolsun canım börülce salatasını yapim yarın ben de çok severim bir de tarhana çorbasının içinde börülceye bayılırım
İyi seyirler iyi geceler tatlım
Kayınvaliden hakikaten garipmiş selvoşum torununu kıskanan da ilk kez duyuyorum bir yaşıma daha girdim
kivili kefirde süper oluyor tarçınlı selvoşumakşamı hafif tutmuşsun bezelye yediğin için sanırım sporun maşallahı var
Yarın güzelce dinlen tatlım
Hepinize iyi geceler tatlı rğyalar kaçamaksız mutlu bir pazar geçirmeniz dileğiyle
maşallahhhh kuzum yaaa çok şeker. rabbim nazardan korusunBugun oglusumu ilkokula kayit yaptirdik kizlar Eki Görüntüle 1551815
Tesekkur ederimm deryamm Rabbim hepimizin kuzularini nazarlardab korusunmaşallahhhh kuzum yaaa çok şeker. rabbim nazardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?