Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok ekmek zaten kullanmiyorum abla. Dun kullandim pismanda oldum. 2 cracker yiyorum kahvaltida.

Bugun durmadan MTV ingiliz kanalini izledim orda insanlar zayifliyoooor ve spor diyeet vs vs yapiyor yasamsporkocuyla. Cokkkkk motive oldumm. Simdiden 1,5 litre suyumu bitirdim. Bi hirsla yudumladim. 1 yesilcay 1 formcay ictim birazdan irem cay icicem. Yatana kadar 2 litre su daha icerim.tavuk gogsumude ocaga koydum aksama tavukgogsu salatasi yapip yicem. Aksam yemekten sonra spor yapicam 1 saat. Belki birazda gobek atmak :)))

Aayy sistim hala salatami yiyorum bitirmeye calisiorum. Tavukgogsu bol yesillikli birde bi kase yogurt. Birazdanda 1 saat spor :)) ve ip atlama. Ayy sistim yemek istemiorum daha salatami

Bugunku menum
Sabah: eksiksiz karatay
Ara: 2 kurabiye (cok kucuklerdi kahvenin yanina konanlardan minicik komsuda yedim kahveyle mis gibi kokuyorlardi)
Ogle: taze fasulye ve yogurt
Ara: tarcinli kefir
Aksam: salata ve beyaz peynir

3 litre su
3 kupa bitki cayi
1 mil leslie+150 twist+150 ip+45 squat+50 mekik+ 3 set kalca egzersizi

Bugunki menu

Sabah; 2 cracker 2 dilim tulumpeynir

Aksam; tavukgogsu salatasi bol yesillikli kucuk kase yogurt yanina. 30 dk sonra yine acikip bir kac kasik tavada yagda pismis annemlerin tavukgogsu yemegini yeddim bir kac kasik

1 yesilcay 1 form cay 1,5 litre su. Yatana kadar daha 1 litre gider

2 litre su icmis oldum yatana kadR 1+

Birazdan 30 dk yuruyus. Minigime bakmaktan spor yapamadim biturlu yaaa. Telefonumun dolmasini bekliorum sarjda sonra 30 dk yuruyus yapicam.

bitirdim kaptanım şükür ama dün akşam piyaz için yenisini haşladım kendime göre yemek olmayınca imadada süper yetişiyor bayılırım zaten, canım benim kafası güzel doktor ve sekreteri benim kızla muhabbete dalınca istediğim tahlilleri eksik yazmışlar dvit e falan baktıramadım b12 ye gelince doktora kızıp tahlilleri almadım hastaneden b 12 var mı yok mu hatırlamıyorum. ama ben 2 aydır d vit i almamıştım geçen hafta aldım bu hafta tekrar alıcam b 12 ye gelince onuda hiç baktırmadan yaptırsammı yaptırmasamı bilmiyorum. omega 3 ü de ihmal ediyorum açıkçası alıp geleyim bari...
gittim geldim şükür ama beslenme yönünden pekte iyi değildi aç gittim aç geldim diyeyim... dönüşte mecburi bisküvi yedim trende.

günaydın kızlarrrrrr yeni ve süper bi hafta olsun inşallah hepimiz için. bu hafta benim için hataları telafi haftası olacak. kaçamaksız bomba gibi günler başlıyor. ramazana kadar sıfır kaçamakla gitmek istiyorum asla karatay dışına çıkmak yok yoksa yerimde sayıyorum. bugüne süper başladım harika bi kahvaltı yaptım.

1 yumurta 1 kuru incir arasına 1 ceviz yarım avuç bademim 5 zeytin 2 parça peynir 1 minik salatalık, yarım domates bir bardak süt...
EEEE güne ben enerjik başlamayayım da simitleri poğaçaları götürenler mi başlasın demi amaaaaa

gelelim düne

aslında gayet güzel bi gündü. ev sahibi bizi sahil kenarında ağırladı miss gibi deniz havası aldık gayet güzeldi ama hem seçim havası hemde sezonun tam açılmaması sebebiyle imkanlar kısıtlıydı. sabah apar topar çıktık evden araba erken geldi kahvaltı yapamadım 1 parça peynir attım ağzıma 1de ceviz. sonrası sırf karbonhidrat e kalabalık gidince mecburen topluma uymak zorunda kalıyosun bana kalsa sahilde balık yerdim ama işte elim kolum bağlı kaldımmm

1 parça börek yedim yarım simit 2 bardak çay, akşamda yine geç gelince yani bunca karbonhidrattan sonrada açlıktan ölünce trende yarım paket yulaflı bisküvi yedim. aslında benim amacım yanıma bişeyler hazırlayıp koymaktı ama akşam eve geç gelince birde sabah seçim için koştururken arabada pat diye gelince gümmmmmm koca gün uçtu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…