Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ewet kizlar yeni epilasyondan geliyorum yUzumde hormon bozuklugundan dolayi kalin siyah killar cikior cenemde ve kulagin yaninda olan sey. Daha oncede epilasyona gidiyordum okul yogunlugundan biraktim simdi tekrar yine gidiyorum. Makine cok kaliteli ve yeni. Tanidigimiz olur kendisi. Cok guzel yapiyor. 3 hafta sonra tekrar gidip yaptircam. En az 2 kere gitmem lazim daha tr gitmeden trden sonra 4 seans daha giderim sonrada tamamen yok olur. Vucudumun diger bolgelerinede gecicem yazdan sonra. Evlenmeden once heryerimi tertemiz yapmak istiyorum ustelik bacaklarimi hostes olacagim icin :))

Bugun sabah 2 yuvka ekmek peynirli yedim oglende 1 simit. Aksama yesilfasulye yemegi yapicam. Cok az yerim dengelerim bugun umarim. Ablamda oldugumuz icin pek iyi gitmior menu. Temizlige geldik sukur bizim evi bitirdik. Dunde en son evin tum halilarini yikadik bahcede. Artik bisi kalmadi :)) bal dok yala oldu evimiz :))

Bugun aksam yemegi yiyesim yokk :) yemicem. Bugun kafamda birsey var. Durmadan kendime tekrarliyorum kendimi kabullendirmek istiyorum sevdigimle bittigine dair surekli kendime dunyanin sonu degil sacmalama sana erkekmi yok. Yine asik olup seveceksin diyorum. O guzel anilarida unutmama gerek yok sonucda onu unutmak icin sevmedim ben. Ben bi ders cikardim bundan, ilgisiz sorumsuz soguk arkadasina benden daha cok deger veren sevgili olmaz olsun. Zaten oyle biride sevgili olamaz zaten. Eger yillar sonra yine bi sevgilim olsa ozaman nasil biri olsun istedigimi biliyorum bu benim icin buyuk ders oldu. Birde sukurki o benim ilkim cocukluk askim ve 3 yil surdu 2incisi daha iyi olacagina eminim. Gercekten oyle buyuk ders cikardimki sizlere anlatamam.. Ayrildigimdan beri oyle felakat icim acimiyor. Galiba icime atiyorum sonrasinda fena gozyasi dokucek gibime geliyor cunku bende hep oyle. Biriktirir biriktirir patlarim. Kendime durmadan zaman herseyin ilacidir. Yillarin aliskanligi var simdi ustumde zor biliyorum hayata tekrar onsuz alismak cok tuhaf zor birsey ama olsun bunuda atlatacam. Hersey iyi olacak. Hem beni tekrar kazanmak isteseydi herseyi yapardi konusursu degilmi?. Hic merhabanin m si bile yok onda. Konustugumuz whatsapp gibi appten ; telegramdan yani dun demistim artiktelegram kullanmiyorum siliyorum ben hadi gulegule diye o da neden sordu bende daha ne icin kullanayim dedm ( onun icin kullaniordum ) oda hayir dedi. Bende ne dedim. Cevap vermeyince dakikalar sonra bende neyse gulegule diyip sildim appi. Ama whatsappim var ordan yazabilirdii.. Yazmiyor. Amann boswer beni istemeyeni deger vermeyeni ben niye isteyim deger veriyim gozyasi dokuyim. Hayatimmmmdann cikardimmm bitttiii gitttii :))))

İŞTE BU YASMİNİMMM sana değer verse pervane olurdu etrafında yok şimdi sevgiliyiz evlenince falan bunlar hikaye şimdi değer vermeyen o zaman nasıl versin. hem ne demek görüşmemek konuşmamak insan sesini duymak için can atar ayrılmayalım diye ama ben ortada bi çaba göremiyorum kuzumm.. bırak o üzülsün senin üzülmeni gerektiren bişey yok..

Bugunku menum
Sabah: karatay kahvaltisi+1 kahve + 2 dilim tarcinli elma
Oglen: 5 kofte +salata+ yogurt+ 5 cilek
Ara : 1 bardak tarcinli kefir ( bu arada kefir icmeye basladigimdan beri cildimin guzellestigini farkediyorum )
Aksam: yogurtlu labne peynirli sulu lahana salatasi

4 litre su
2 kupa bitki cayi
3 mil leslie( regl donemimde sadece leslie yapcam diger egzersizleri yapamiyorum sancili geciyor cunku )

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Gündelikçi geldi hanımmmmmmmm

Ay geberdim valla bugün yorgunluktan
Kızımla Annemin evine giriştim en azından RAmazan girmeden kendi evimide rahat temizler Annemin geleceği günde sadece bir toz alıp yerleri tekrar silerim diye

Tüllerini yıkadık, camlarını sildik, Banyoda fayanslar dahil her yer temizlendi, Mutfakta fayanslar ve dolap içleri dahil her yer temizlendi, Dolap içleri tekrar düzenlendi, Balkonlar 3 su yıkandı fırçalandı ( felaket pislenmiş tabi 3 aydır yıkanmayınca birde 4 yol ağızı evleri ), Yerler 2şer su silindi koltuk altlarına kadar, Vitrinin tozu alındı, Yatak odasında yatak elden geçti yerleri silindi, 3 adette yolluk yıkanıp fırçalandı ( büyük halıları yıkamaya verdim )
Mutfağın lavabosu tıkanıyordu diye akşamda eşime onu değiştirttim

KIzımla tam 6 saat hiç aralaksız temizlik yaptık ve bütün evi bitirdik tabi bizde bittik

Bugun oglusumu ilkokula kayit yaptirdik kizlar Eki Görüntüle 1551815

Oyyyy maşallah subhanalla Rabbim nazarlardan saklasın .....Aminnnnnnnnnnn

Bahtıda Zihnide açık olur inşallah....Aminnnnnnnnnn
Bizde bu hafta Anaokuluna kayıt yaptıracağız inşallah

haklisin abla inan temizlik yemek yaparken gozlerim doldu surekli gececek yasemin tamam biraz zamana ihtiyacin var sadece icimden diyip kendimi teselli ediyorum. Hep o guzel anilar canlaniyo gozumun onunde. Aynen caba yok :)) o uzulsun aglasin bensizde yapabiliormus demek :)) ben olmasamda olurmus. Nekadar buyuk askmis waybeeee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…