Tesekkur ederimm deryamm Rabbim hepimizin kuzularini nazarlardab korusun
vatana milleete hayırlı evlat olsun inş. üniversitelerden mezun olduğunu görürsünüz inş.Bugun oglusumu ilkokula kayit yaptirdik kizlar Eki Görüntüle 1551815
İnsallah canim :)vatana milleete hayırlı evlat olsun inş. üniversitelerden mezun olduğunu görürsünüz inş.
amiiinnnn canımyeni haftaya güzel başlangıçlar bol eksili günler dilerim hadi bismillah..
Oyyyy yerimmmm ben onu ma sha Allah cok tatliiiii bucuurrrBugun oglusumu ilkokula kayit yaptirdik kizlar Eki Görüntüle 1551815
Bugun aksam yemegi yiyesim yokk :) yemicem. Bugun kafamda birsey var. Durmadan kendime tekrarliyorum kendimi kabullendirmek istiyorum sevdigimle bittigine dairsurekli kendime dunyanin sonu degil sacmalama sana erkekmi yok. Yine asik olup seveceksin diyorum. O guzel anilarida unutmama gerek yok sonucda onu unutmak icin sevmedim ben. Ben bi ders cikardim bundan, ilgisiz sorumsuz soguk arkadasina benden daha cok deger veren sevgili olmaz olsun. Zaten oyle biride sevgili olamaz zaten. Eger yillar sonra yine bi sevgilim olsa ozaman nasil biri olsun istedigimi biliyorum bu benim icin buyuk ders oldu. Birde sukurki o benim ilkim cocukluk askim ve 3 yil surdu 2incisi daha iyi olacagina eminim. Gercekten oyle buyuk ders cikardimki sizlere anlatamam.. Ayrildigimdan beri oyle felakat icim acimiyor. Galiba icime atiyorum sonrasinda fena gozyasi dokucek gibime geliyor cunku bende hep oyle. Biriktirir biriktirir patlarim . Kendime durmadan zaman herseyin ilacidir. Yillarin aliskanligi var simdi ustumde zor biliyorum hayata tekrar onsuz alismak cok tuhaf zor birsey ama olsun bunuda atlatacam. Hersey iyi olacak. Hem beni tekrar kazanmak isteseydi herseyi yapardi konusursu degilmi?. Hic merhabanin m si bile yok onda. Konustugumuz whatsapp gibi appten ; telegramdan yani dun demistim artiktelegram kullanmiyorum siliyorum ben hadi gulegule diye o da neden sordu bende daha ne icin kullanayim dedm ( onun icin kullaniordum ) oda hayir dedi. Bende ne dedim. Cevap vermeyince dakikalar sonra bende neyse gulegule diyip sildim appi. Ama whatsappim var ordan yazabilirdii.. Yazmiyor. Amann boswer beni istemeyeni deger vermeyeni ben niye isteyim deger veriyim gozyasi dokuyim. Hayatimmmmdann cikardimmm bitttiii gitttii :))))
Bugun oglusumu ilkokula kayit yaptirdik kizlar Eki Görüntüle 1551815
aynennnn@Yasmiin17 Saol canimm bucurum cokta yaramaz okulda bitti allah bana kolaylik versinaliskanlik zor canim zamana ihtiyacin var..
Menune gelince yufkalar simitler olmamis
Yarina dengelersin canimA
aynennnnfarkindayim ablaaa
İŞTE BU YASMİNİMMM sana değer verse pervane olurdu etrafında yok şimdi sevgiliyiz evlenince falan bunlar hikaye şimdi değer vermeyen o zaman nasıl versin. hem ne demek görüşmemek konuşmamak insan sesini duymak için can atar ayrılmayalım diye ama ben ortada bi çaba göremiyorum kuzumm.. bırak o üzülsün senin üzülmeni gerektiren bişey yok..
Yarina dengelersin canimA
aynennnnfarkindayim ablaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?