- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Bugun ablamda uyuyorummmSuan ablam ve enistemle oturuyoruz guzel guzel sohbet ediyoruz birseyler yiyoruz
yine gitti leptin yasemin.. bu saatte yenir mi kuzum hiç kiloyu bırak sağlığına yazık bunu biliyosun ablana eniştene ailene bunu sen anlatıcaksın kuzumm. ben annemin başının etini yiyorumBugun ablamda uyuyorummmSuan ablam ve enistemle oturuyoruz guzel guzel sohbet ediyoruz birseyler yiyoruz
Hahaha ayy abla 1 avuc cekirdek citledim sadeceSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah yine erkenden uyandım ama kendimi şiş hissediyorumdün Annemin evinin temizliğine dalınca fazla yemek yeme şansım hatta su içme şansımda olmadı ister istemez kabızlık sorunu yaşadım ama eminim bugün telafi ederim bol su ve salatayla
Kızzzzzzzzzz o saatte hiç yenirmi
Sonra üzülürsün bak tartıda az giderseAkşam 8den sonra cidden çay kahve ve ayran hariç birşey yeme ve içme
Hahaha ablacimm 1 avuccekirdekti ve uyumak istedim ablam illam bizimle otur biraz enistemde 12de isten geldi biraz 1 saat oturdum kirmadim :))yine gitti leptin yasemin.. bu saatte yenir mi kuzum hiç kiloyu bırak sağlığına yazık bunu biliyosun ablana eniştene ailene bunu sen anlatıcaksın kuzumm. ben annemin başının etini yiyorum
Cok gecmis olsun canimMerhaba herkese gunlerdir giremiyorum, oglhm tam iyilesti derken cuma guni daha beter hasta oldu nerdeyse bir haftadir hasta benimde gunduzum geceme karismis durumda ne gripmmis gecmek bilmedi, menulerimi paylasamiyorum cunku ne yeyip ictimi bende bilmiyorum bi dun yedim duzenli bisiler evimede yeni dondum zaten insallah oglum iyilesir artik yaa
Bugun dusundum 1 bucuk aylik diyet suremde hayatimda neler degismis.. Hic cips yememisim.. Nescafe pilisini pirtisini toplayip gitmis hayatimdan.. Zero diye rahat rahat ictigim kolada yok.. Susamli sandvicler yok.. Gece yedigimiz atistirmaliklar.. Cavdar ekmegi diye gece 11 de yedigim tostlar.. Meyve sulari.. Hatta 1 haftadir dondurmada yemedim sanirm onunlada ayriligin esigine geldikeksileri sayarken en onemlisini unutmusum giden -11.3 kg artilar.. Duzenli beslenme.. Duzenli uyku.. Sabahlari dinc uyanma.. Ozguven.. Aynadan ve tartidan korkmama.. Aynada gordugumun yavas yavas kuculegini ve tartidaki rakamin dusecegini biliyorm insallah bu motivasyonum hic bozulmaz
Merhaba herkese gunlerdir giremiyorum, oglhm tam iyilesti derken cuma guni daha beter hasta oldu nerdeyse bir haftadir hasta benimde gunduzum geceme karismis durumda ne gripmmis gecmek bilmedi, menulerimi paylasamiyorum cunku ne yeyip ictimi bende bilmiyorum bi dun yedim duzenli bisiler evimede yeni dondum zaten insallah oglum iyilesir artik yaa
Bugun dusundum 1 bucuk aylik diyet suremde hayatimda neler degismis.. Hic cips yememisim.. Nescafe pilisini pirtisini toplayip gitmis hayatimdan.. Zero diye rahat rahat ictigim kolada yok.. Susamli sandvicler yok.. Gece yedigimiz atistirmaliklar.. Cavdar ekmegi diye gece 11 de yedigim tostlar.. Meyve sulari.. Hatta 1 haftadir dondurmada yemedim sanirm onunlada ayriligin esigine geldikeksileri sayarken en onemlisini unutmusum giden -11.3 kg artilar.. Duzenli beslenme.. Duzenli uyku.. Sabahlari dinc uyanma.. Ozguven.. Aynadan ve tartidan korkmama.. Aynada gordugumun yavas yavas kuculegini ve tartidaki rakamin dusecegini biliyorm insallah bu motivasyonum hic bozulmaz
Saol deryamm hepimizin daha guzel gunleri olsunn saglikli mutlu huzurlu veedee zayif incecik hatunlar olalim. Deryam bu arada sandalozu denedinmi? Bide sen leslie yapiyordun dimi kalca ve basen problemine iyi geliyormu leslie kac mil yapmak lazim acabaharikasın selvoşummmm harika. dahada güzel günlerin olsun inşallah
İnsallaah canim aminnnMaşallah canım
Ne güzel değişikliklerRabbim hepimize çok çok güzel kilolar verip daha kaliteli bir hayat yaşamayı nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnn
Bizde bayramdan sonra gorumcemlerle tatile gidicez bir 6-7 kilo daha gitse harika olucakKızlar bende birazdan hazırlanıp kendimi yine sokaklara atacağım
Kızları toplayıp sinemaya bıraktıktan sonra kardeşime geçiceğim ( salatamıda yaptım yanıma alıyorum)
Artık akşam yemeğimden sonra ancak uğramaya fırsatım olur sanırım
Bu arada bu sene Akçay Tatiline çıkamayacağım diye çok üzülüyordum ama eşim dün dur bakalım belki Bayramdan sonra kaçarız 1 haftalığınada olsa benimde çok ihtiyacım var dedi
İşi sıkı tutmak için bir sebep daha çıktı bana
1 aydan fazla eşimin halaları beni görmemiş olacakgittiğimde bari baya bir fark olsun
Hem mayoda en azından eskiye nazaran daha düzgün durur
Kesinlikle spora asılmam şart oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?