Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım 3 gündür alıyorum sandalozu ama pazarı saymamak gerek çünkü sırf karbonhidrat aldım o gün. leslieye gelince ben 1 mille başladım en son 3 mil yaptım. ama uzun zamandır yapmıyorum yapamıyorum zamanım inan yok. artık okullar kapanıyo sabah 7 de yürüyüşe ordan kahvaltı ordan işe gelmeyi planlıyorum. razamana kadar ama plankı tavsiye ederim süper çalıştırıyor

vaaaayyyy cecommmm çok sevindim. haydi asıl iyice halalar bi şaşırsın

Bi arastirimcanim planki

Gecmis olsun ablacimmm

pazartesi
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: makarna
akşam: yarım kase mercimek çorbası, türlü, cacık
yemekten sonra akrabalarımıza gittik hemen sofra attılar ortaya yok dedikçe illa ye illa ye bide yaşlı kadına itirazda edilmiyor yufka ıslatmış biraz ondan yedim yani leptin falan mefta
su:2,5 lt
spor: 20 dk yürüyüş

Bugunku menum
Sabah: karatay+ 1 kahve
Oglen: doner salata ayran(ekmeksiz lavassiz) + 1 seftali( organik kendi bahcemizden)
Aksam: semiz otu yemegi yogurt

3 litre su
2 kupa cay
Sabah kahvaltidan once 1 mil leslie
Ogleden sonra 3 mil leslie

1-2 gundur menulerimi hatirlamiyorumda bugunkunu paylasayim
Sabah normal herzamanki kahvalti
oglen 1 dillim incecik pizza babam israr etti kenarlarinida biraktim kiraz ayran
Aksamda buyuk bir tavuk salata pulbiber limonlu yarim litre ayran sistim resmen kalkamiyorum:)
Gun boyu 1 bucuk litre su 2 bardak cay ve malum ayranlar yatana kadar 2-2.30 litre olur sanirim ve bir limonlu yesil cayla gunu kapatirim..

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Akşam yemeğimide yedikten sonra az eşimle sohbet edip kendimi buraya attım
Kızkardeşimle kahvelerimizi içtikten sonra 40 dakika kadar yürüdük sonrada 16:30 gibi gidip kızların olduğu AVMnin otoparkında bekledim çıkmalarını

Kızlar teşekkür üzerine teşekkür ettiler yoksa Anneleri izin vermeyecekti sinemaya gitmelerine
Bugünüde hasarsız atlattım çok şükür ve inşallah yarında öbür günde öyle olurda cumaya eksi görürüm Öğlende kızkardeşimde tartıldım Cumayla aynı rakamı gördüm şükür inşallah ekside göreceğim inşallah

vaaaayyyy cecommmm çok sevindim. haydi asıl iyice halalar bi şaşırsın

İnşallahhhh canım inşallah
Yarın inşallah evdeyim ( kızın okulunu bir arayıp anaokulu kaydı için gerekenleri bir tek öğrenip yetişirse onlara çıkarım ) ve kesinlikle yarın başlıyorum Banuyu Bayram sonrası tatile hazırlamaya en azından 3 - 4 kg gitse birde sıkılaşırsam çok çok güzel olur
Geçen sene gittiğimde sanırım 124.5 kgdum yada 120 daha aşağısı kesin değildim
Hee çok rahat gezdim sıkıntı yaşamadım ama bu sene dahada fit olursam çok daha rahat eder dahada fazla gezebilir üstelik dilediğimide biraz daha rahat giyerim

Harikasin seni tebrik ediyorum selvos88

Iyi geceler kızlar nihayet gelebildim evime bugün de çok yoğun geçti okul sonrasında yarın misafir gelecek hazırlık temizlik derken bittim hala da işler bitmedi artık sabah erkenden kalkıp devam edicem ili gündür çok cıs yemedim
bugünkü menum
sabah karatay kahvaltı
ara bolca çay
ogle tavuk sote salata
akşam çorba yoğurt
Su 3 litre
Yürüyüş 20 dakika bol bol temizlik taninda iyi geceler yatıyorum artik

gunaydın guzeller
bilgi paylaşmaya geldim :)

burdaki yazı çok önemli bilgiler içeriyor. basitte bir test var kızlar. bu testi tum aile bireylerinize yaparak bağırsak florasının kalıtesini ölçebilirsiniz. okumayı ıhmal etmeyin.
https://word.office.live.com/wv/WordView.aspx?FBsrc=https://www.facebook.com/attachments/file_preview.php?id=1517717048465308&time=1433919636&metadata&access_token=783808270:AVK4BMs1E3NlGsSDf-72EW6QJTSW4cJzczUp7xAwDDSH3A&title=Bağırsaklarınızın+florası+ne+durumda.docx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…