- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Okuyacam simdi bulbulum tesekkurler bilgi icingunaydın guzeller
bilgi paylaşmaya geldim :)
burdaki yazı çok önemli bilgiler içeriyor. basitte bir test var kızlar. bu testi tum aile bireylerinize yaparak bağırsak florasının kalıtesini ölçebilirsiniz. okumayı ıhmal etmeyin.
https://word.office.live.com/wv/WordView.aspx?FBsrc=https://www.facebook.com/attachments/file_preview.php?id=1517717048465308&time=1433919636&metadata&access_token=783808270:AVK4BMs1E3NlGsSDf-72EW6QJTSW4cJzczUp7xAwDDSH3A&title=Bağırsaklarınızın+florası+ne+durumda.docx
Basarilar dilerim canim benim kizkardeslerimse guzellik uzmani cok guzel bi meslekMerhabalaaarrNasilsinizz kknin guzelleri Sukur artik temizlikler bitti bayrama hicbisi kalmadi. Evi toptan temizledik sonra 2 gundur ablamin evinide toptan temizledik. Artik dinlenme zamani. Bugun dinleniiyim yarin icin energy toplamam lazim okulagidip sinav yapicam yanimda 2 kucuk 2 buyuk beyaz havlu goturmem lazimmis. Sanirim yuz bakimi sinavi yapicam. Ama cok sacma cunku bu meslegi yapacak olanlar henuz birsey bilmemesi normal. Zaten ogrenmek icin kendilerini bu meslege kayit etmiyorlarmi. Cogu bakim seyleri biliyorum. Sadece pratik bilmiyorum oda dogal yani. Bugun youtubedan izleyim annemde uygulayim Yarin icin ogrenmis olurum. Belki birazdanda kuafore ugrarimm kutkahkul kestirmek icin
Kibris cok sicak oldu resmen bugun camasir asarken bayilcaktim. Sporumuda erken kalkip yaptim dun ogleden sonra yaprken sicaktan basim dondu. Reglmda sancili geciyor. Kotu bi hafta geciriyorum
oynakbasi34 Saol canim az daha iyiyim tansiyonum dusuyor sanirm usendim olcturmeyede gitmedim. Hep aklimda sorcam unutuyorum sen neden listede yoksun
Çok sevindim canım inşallah bir daha tekrarlamazGunaydinn herkeseee oglum iyilesiyor cok sukur insallah tekrarlamaz
Canım bende malesef ki takıma giremiyorumCanım ben aslında 8.ci takımda yarışıyorum ama kaptanızı Sweetdimple benim 80 - 89 arasındakiler zayıflıyor topiğinden arkadaşım ve sağ olsun buradada motive olmak için yazabileceğimi söylemiştiyoksa çok yoğun olduğu için yüreği güzel adaşıma deng gelemiyordum üstelik sizlerinde desteğiyle zayıflama yolculuğuma daha bir azimle bağlandım
Ayyy ne bencil insanlar var yaYeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabahda yine çok dinç uyandım hatta kendimi baya bir hafif hissediyorum ( göbişim gün geçtikçe içine kaçıyor sankı)
Çok şükür 1 kg çıkan fazlalık yok oldu hatta cumaya nazaran 100 gr eksideyiminşallah dahada fazla olur o eksi
Bugün ne güzel evimde oturur keyif yaparım, öğlende de kızımla sporumu yaparım derken şimdi kızkardeşim aradıEvinde tadilat var ve Anaokulunda da okuma bayramı olunca ustaların başında duracak biri lazımmış
KPsine söylemiş ( ki kırk yılın başı işleri ona düşer ) adam bin tane bahane uydurmuş sırf gitmemek için hatta kızkardeşim ablam hastaneye gidecek bugün o yüzden sana rica ettim diye ufak bir pembe yalan uydurmuş kabul etsin diye ama inatla Ablan randevusunu iptal etsin o zaman demiş
Kızcağız sabah sabah nasıl sinir olmuş sonuçta görümcesinin çocuğuna 7/24 bakıyorlar hatta bir dediğini iki etmiyorlar ama bizim ikizlere ne birşey alırlar nede sıkıştığında yardımcı olurlar
En son adam kıvıramayacak duruma gelincede bu seferde ben ishalim günde 20 kere tuvalete gidiyorum demişdedim deseydin sıkıntı yok bizim evdede tuvalet var diye
Kızcağız tabi çok üzüldü ulen bu kadar vicdansızlık olur ben ne yapacağım diye bende tabi dayanamadım mıçam onların baçağına ben gelirim kızı yanıma alıp bir iki saate kadar diye
Yani kendi kendime iş çıkardım sayılır ama kıyamadım sonuçta evlatlarının özel gününde tabiki yanlarında olmak onunda hakkı
Kolay gelsin canım evet ramazana kadar işler bitmeli ben de yayla evimizi gidip temizleyecembu hafta yoğun bi hafta bitürlü vakit bulup giremiyorum ramazana kadar temizliğimi bitirmeye çalışıyorum.balkonda ahşap oturma grubum vardı iyice aşınmıştı bende boyayayım dedim beyaza boyuyorum,işlerden yorulunca onları boyuyorum.baya yoruldum ya...
sanada kolay gelsin canım ramazanın ilk 2 günü migren beni mahvediyo o yüzden son dakka bitirip en azından 2 gün sadece kendimi iyileştirmeye odaklanmalıyım umarım bu ramazan diyetin etkisi ile migrenim tutmazKolay gelsin canım evet ramazana kadar işler bitmeli ben de yayla evimizi gidip temizleyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?