benim cumartesi eksik kalmış canımsonunda düzeltebildim listeyi nedense satırlar karışmış listede hala eksik yazdığım varsa söylersiniz güzeller
merhaba canım inşallah bu hafta gerçekten güzel sonuçlar görürüz ben ramazan ve oruç konusunda çok tereddütlüyümYeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese Hayırlı sabahlar ve bol eksili bir hafta diliyorum
Ramazanın başlamasına kaldı 4 günİnşallah Ramazanıda anlımızın akıyla laikiyle orucumuzu tutup Bayrama kadarda bol eksi görürüz ...Aminnnnn
Bugün kızçemle temizlik yapacağız inşallahHesapta kızkardeşimle dışarda kahvaltı edip sonrada onun evinin tadilat temizliğine yardım edecektik ama ustalar sağ olsun biraz savsaklayınca işleri bitmemiş bizde hazır o arada kendi evimizin temizliğini RAmazan girmeden bitirelim dedik
Maşallah kızımın bu ara bir titizliği üzerinde ki sormayın gitsinKendi odasını ve banyoyu dün temizlemiş ben bir ara uyuyakaldığımda Kalktığımda görünce tabi şaşırdım ama bana ne oldu anlamıyorum hoşuma gidiyor temizlik yapmak diyor
Bİr tek salon ve yatak odasıyla balkon kaldı temizlenecek ( mutfağı saymıyorum çünkü dolap içlerini daha yeni temizlemiştim zaten
Şu temizliğimiz bugün en geç yarın bitincede Ana kız Ramazanda bitirmek üzere Hatim başlayalım istiyoruz tabi ilk fırsatta Eyüp Sultana inip bir tane daha Kuran alalım istiyoruz çünkü birini Annemlere vermiştik eee onlarda gelince yine hatim başlar tek kuranlada zor olur
EVet canım 3 tane gitarı var cadının
3 sene evvel ilk gitarını aldık hatta hafiften ilerletmeye başlayınca bizden Akustik Gitar istedi ve okulun Orkestrasındaydı ( tabi o zaman daha çok hafif başlamışlardı çalmaya ) En son Elektro gitar diye tutturdu onuda aldık ama maalesef aldıktan 3 ay sonra dersler yoğunlaşınca bir daha pek eline alamadı
Notaları olunca çalabiliyor bakarak ama ezbere ancak bir iki basit parçaÇok isterdim her şarkıyı çalabilmesini ama şimdi liseyede başlayınca sanmıyorum fırsatı olsun
Daha dün eşim bana dedi Aşkım ya sen çalmayı öğrensene bak hazır gitarlarda evde varkenBakalım şu kuzuda Anaokuluna bir başlasın ya belediyenin bedava kurslarından birine yazılırım yada kendi kendi kendime öğrenmeye çalışırım ( kızımda ufaktan öğretir fırsat buldukça ) zaten ufakkende çok istiyordum gitar çalmayı öğrenmeyi ama sağ olsun Anneme göre hep gereksiz birşeydi sen okuluna yoğunlaş boş işlerle uğraşma derdi
vuuuuu kaptan sıgaya çekiyo bizi haklı bence de. seni seviyoruz @Sweetdimple artık seni utandırmak istemiyoruz.en iyisi böyle olacak bence de
Dunku menum
Sabah: karatay kahvaltisi+ karpuz
Ogle: ayran
Aksam: tavuk kanat ve adana kebap+ salata
3 litre su bitki cayi yok
2 mil leslie
Aaa unutmustum onu.. Deryam ben onu romatizma icin kullanirken hep bogazima yapismisti valla boguluodum.. Evde var duruo ama korkuorum denemeye bileafiyet olsun canım. şu sandolozu bekliyodun ya faydası olur olmaz bilemiycem ama ben kullanamıyorum o ağzımda kıtır kıtır üffff ne bilim acayippp zorladım 4 5 gün ama ıı gitmiyoooo
nar ekşisiyle hap gibi yap dedi komşu ama bakalım.
Aaa unutmustum onu.. Deryam ben onu romatizma icin kullanirken hep bogazima yapismisti valla boguluodum.. Evde var duruo ama korkuorum denemeye bile
dün ramazan hazırlıklarına başladım pazara çıktım biraz fazlaca aldım herşeyi malum haftaya fiyatlar uçacaktır. patlıcanlarımı aldım közledim. bii kısmınıda bu akşam tost makinesinde ızgara gibi yapıp koyucam dolaba. domateslerimide bu akşam doğrayıp poşetleyip kaldırayım diyorum, birde soğanıda aynı şekilde hazırlayıp koyayım ki. en azından bir iftar sofrasını hazırlarken diğerini ocağa koyma sürem kısalsın, extrada 15 dk kazanırım en azından hazır olursa ve ilk defa dondurucuya kabak koydum ramazanda bi akşam deniycem o şekilde pişirmeyi en kötü sebze çorbası yaparım yemek hoşuma gitmezse, iç bakla temizledim koydum. bu akşamda fasulye nohut haşlıycam taze fasulyeyide temizleyip dolaba atarım en azında 10 günlük yemek işim kolaylaşır böylece.
şimdi bazılarınız diyodur bu ne hazırlık diye ama akşam ezanından yarım saat önce işten çıkıp eve gidip hazırlamak çok zor oluyor. sonrası malum insana bi miskinlik çöküyor ben akşamları yamekten yarım saat sonra yürüyüşe çıkmak istiyorum o yüzden herşeyim hazır olmalı yoksa yandımmm. galiba çalışmanın en kötü yanı çocuğundan ayrı kalmak 2 . de bu ramazan telaşı her sene aynı stresi yaşıyorum. eşimde tutunca daha hassas davranmak zorunda kalıyo insan.
ama çooookk ta heyecanlıyım biz ramazana daha nasip olursa ereceğiz diye. rabbim daha nice ramazanlar göstersin cümlemize...
dün birdenbire dışarı çıkmak için hazırlanırken ufak bi baygınlık geçirdim dışardada zor gezdim bu sabah eşim yürüyüşe gitme en azından bugün gitme aklım sende kalacak dedi sabah çıkamadım ama birazdan çıkacağım.o bana dinleneyim diye öyle söyledi ama ben bugün balkon sandalyelerimin boyama işini bitirdim (size resmini yolluycam )4 adet halı yıkadım 2 odanın camları kapıları koltuklarını sildim(bu arada bunlar spora girmiyomu).güya dinlendim az öncede eşimi aradım ben çok rahatsız oldum yürüyüş yapamadım diye bi çıkayım ne olur dedim.fazla asılma dedi birazdan sporumuda yapıp günü kapatacağım.
Ablaa yuruyus yapma bitanem bugun evde kal dinlen yarin sporunu yapsan olmazmiidün birdenbire dışarı çıkmak için hazırlanırken ufak bi baygınlık geçirdim dışardada zor gezdim bu sabah eşim yürüyüşe gitme en azından bugün gitme aklım sende kalacak dedi sabah çıkamadım ama birazdan çıkacağım.o bana dinleneyim diye öyle söyledi ama ben bugün balkon sandalyelerimin boyama işini bitirdim (size resmini yolluycam )4 adet halı yıkadım 2 odanın camları kapıları koltuklarını sildim(bu arada bunlar spora girmiyomu).güya dinlendim az öncede eşimi aradım ben çok rahatsız oldum yürüyüş yapamadım diye bi çıkayım ne olur dedim.fazla asılma dedi birazdan sporumuda yapıp günü kapatacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?