Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba canım inşallah bu hafta gerçekten güzel sonuçlar görürüz ben ramazan ve oruç konusunda çok tereddütlüyüm on aylık bebeğim var emziriyorum sütüm azalır mı acaba diye bir bilgisi olan var mı sizce sütüm etkilenir mi

merhaba kızlar yoğun bir hafta sonunun ardından gelebildimçok yorucu ve bir okadar da güzel geçti hafta sonum oğlum o kadar mutlu oldu ki her yeni gördüğü yerde bana da o yetti bütün yorgunluğu unuttum
dünkü menüm:
sabah çökelek beyaz peynir zeytin domates salatalık 1-2 tane patates kızartması
öğle: döner ekmeksiz ayran
ara:2 tane galeta
akşam. 2 kaşık patlıcan ve 2 kaşık bulgur pilavı
su yaklaşık 3 litre
yürüyüş :2 saat

selam kızlarrrrrr kusura bakmayın yaaa gelemiyorum gelsemde pc başındaki işleri halledip alt kata koşuyorum işler maşallh çok yoğun. fırsat bulamıyorum ne doğru üzgün geçmiş yapabiliyorum nede doğru düzgün okuyabiliyorum. bu hafta sabahları ilk önce menü paylaşımı yağmaya karar verdim yoksa bi daha fırsat olmuyo geçen hafta doğru düzgün hiç yazamadım. ama 3 cıs dışında bişeyim yok. 2 kere dondurma yedim biri öğle yemeğinden 1 saat sonra ki zaten öğle yemeğini bile apar topar zamansız yiyorum. biri akşam saat 10 da. bir de bi sabah tost yedim sonrada midem yandı durdu.
bunların dışında zararlı bişeyim yok ama leptin saatleri hiç tutmadı desem yeridir akşamları hep 9 da kalktım sofradan. yani kötü bi haftaydı ki oda tartıda belli oldu. suyu en azından 2 lt ye çıkardım nihayet.

BU HAFTA ÇOOOOKK DAHA GÜZEL Bİ HAFTA OLSUN DİYE UMUT EDİYORUM. MALUM RAZAMANDA GELİYO HERŞEY DAHA GÜZEL OLSUN İNŞALLAH.

dün ramazan hazırlıklarına başladım pazara çıktım biraz fazlaca aldım herşeyi malum haftaya fiyatlar uçacaktır. patlıcanlarımı aldım közledim. bii kısmınıda bu akşam tost makinesinde ızgara gibi yapıp koyucam dolaba. domateslerimide bu akşam doğrayıp poşetleyip kaldırayım diyorum, birde soğanıda aynı şekilde hazırlayıp koyayım ki. en azından bir iftar sofrasını hazırlarken diğerini ocağa koyma sürem kısalsın, extrada 15 dk kazanırım en azından hazır olursa ve ilk defa dondurucuya kabak koydum ramazanda bi akşam deniycem o şekilde pişirmeyi en kötü sebze çorbası yaparım yemek hoşuma gitmezse, iç bakla temizledim koydum. bu akşamda fasulye nohut haşlıycam taze fasulyeyide temizleyip dolaba atarım en azında 10 günlük yemek işim kolaylaşır böylece.
şimdi bazılarınız diyodur bu ne hazırlık diye ama akşam ezanından yarım saat önce işten çıkıp eve gidip hazırlamak çok zor oluyor. sonrası malum insana bi miskinlik çöküyor ben akşamları yamekten yarım saat sonra yürüyüşe çıkmak istiyorum o yüzden herşeyim hazır olmalı yoksa yandımmm. galiba çalışmanın en kötü yanı çocuğundan ayrı kalmak 2 . de bu ramazan telaşı her sene aynı stresi yaşıyorum. eşimde tutunca daha hassas davranmak zorunda kalıyo insan.
ama çooookk ta heyecanlıyım biz ramazana daha nasip olursa ereceğiz diye. rabbim daha nice ramazanlar göstersin cümlemize...

vuuuuu kaptan sıgaya çekiyo bizi haklı bence de. seni seviyoruz @Sweetdimple artık seni utandırmak istemiyoruz.en iyisi böyle olacak bence de

Aynen canım şahsın adına konuşayım böyle bi sıkı yönetim olması benim için süper yoksa spor mpor es geçiyorum kızıyorum kendime. yaptırım olunca daha iyi olacak.

Dunku menum
Sabah: karatay kahvaltisi+ karpuz
Ogle: ayran
Aksam: tavuk kanat ve adana kebap+ salata

3 litre su bitki cayi yok
2 mil leslie

afiyet olsun canım. şu sandolozu bekliyodun ya faydası olur olmaz bilemiycem ama ben kullanamıyorum o ağzımda kıtır kıtır üffff ne bilim acayippp zorladım 4 5 gün ama ıı gitmiyoooo

nar ekşisiyle hap gibi yap dedi komşu ama bakalım.

Aaa unutmustum onu.. Deryam ben onu romatizma icin kullanirken hep bogazima yapismisti valla boguluodum.. Evde var duruo ama korkuorum denemeye bile

hiç belli olmaz sen bu tempoyla belkide spor yapanlardan daha iyi verirsin ramazanda diyete dikkat edersen olmayacak şey değil...

pazar menü
sabah 2 bardak su
kahvaltı 1 adet krep 10 cm çapında,yeşillik peynir 2 adet ceviz çay
öğle:dışardaydım ve bi yerde zeytinyağlı tabağı(1 er kaşık üç çeşit vardı) yedim salata çay
18:00 19:00 arası yürüyüş
akşam:kahvaltı ile çay yani karatayı akşam yapmış gibi oldu ama az yedim ve saat 18:00 gibiydi.son lokma o zaman yendi ve birdaha bi şey yenmedi
2 lt su

dün birdenbire dışarı çıkmak için hazırlanırken ufak bi baygınlık geçirdim dışardada zor gezdim bu sabah eşim yürüyüşe gitme en azından bugün gitme aklım sende kalacak dedi sabah çıkamadım ama birazdan çıkacağım.o bana dinleneyim diye öyle söyledi ama ben bugün balkon sandalyelerimin boyama işini bitirdim (size resmini yolluycam )4 adet halı yıkadım 2 odanın camları kapıları koltuklarını sildim(bu arada bunlar spora girmiyomu).güya dinlendim az öncede eşimi aradım ben çok rahatsız oldum yürüyüş yapamadım diye bi çıkayım ne olur dedim.fazla asılma dedi birazdan sporumuda yapıp günü kapatacağım.

ayyyy inanmıyorum görmek isrtiyorum resimleri. bende yatak odamı boyama kararı aldım ama bi başlayamadım.. ahşapmıydı sandalyelerin . bakk çok merak ettim şimdi

şimdi bir sorum var. nasıl olacak nasıl yapıcaz diyetteyim demek istemiyorum ama bu zayıflama sürecinde ilk ramazanım benim. burada nasıl yapıcaz ne zaman tartılıcaz bildirim için. sahurdan önce olsa akşam yemeğiyle arası az sabah tartılsan yine öyle nasıl yapıcaz aklım almadı. birde ben iftardan sonra yürüyüşe çıkmak istiyorum ama tok olarak çok tavsiye edilmiyor napıcaz bu işi..

en azından cumartesi pazar menümü yazayım

cumartesi
sabah : tost yedim çayla
öğle : mercimek çorbası, 5 6 kaşık bezelye
akşam : lahmacun 1,5 birde ayran ama sonrasında yaktım yani. yeni favori basketbol işyerindeki arkadaşlarla güya çocukları gezmeye götürdük, bizde onlarla 1 saat kadar basketbol oynadık ama ayaklarımın altının ağrısından gece uyuyamadım resmen spor sayılır sanırım
su 2,3 litre

pazar : sabah 1 yumurtalı kkk
öğle : yok
ikindi : yarım kepçe çorba
akşam 1 kepçe çorba, ızgara ve bol semizotu salatası, ayran
spor bol koşmaca pazara yürüyerek gittim geldim gidiş geliş 40 dk pazardaki alışveriş esnası hariç bu sadece yürüdüğüm yol
su en az 2 litre

Ablaa yuruyus yapma bitanem bugun evde kal dinlen yarin sporunu yapsan olmazmii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…