- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
yaptim bile canim bisey olmadi sukur ins.son olurAblaa yuruyus yapma bitanem bugun evde kal dinlen yarin sporunu yapsan olmazmii
ekledim canim umarim begenirsiniz fikirlerini merak ediyorumayyyy inanmıyorum görmek isrtiyorum resimleri. bende yatak odamı boyama kararı aldım ama bi başlayamadım.. ahşapmıydı sandalyelerin . bakk çok merak ettim şimdi
selam kızlarrrrrr kusura bakmayın yaaa gelemiyorum gelsemde pc başındaki işleri halledip alt kata koşuyorum işler maşallh çok yoğun. fırsat bulamıyorum ne doğru üzgün geçmiş yapabiliyorum nede doğru düzgün okuyabiliyorum. bu hafta sabahları ilk önce menü paylaşımı yağmaya karar verdim yoksa bi daha fırsat olmuyo geçen hafta doğru düzgün hiç yazamadım. ama 3 cıs dışında bişeyim yok. 2 kere dondurma yedim biri öğle yemeğinden 1 saat sonra ki zaten öğle yemeğini bile apar topar zamansız yiyorum. biri akşam saat 10 da. bir de bi sabah tost yedim sonrada midem yandı durdu.
bunların dışında zararlı bişeyim yok ama leptin saatleri hiç tutmadı desem yeridir akşamları hep 9 da kalktım sofradan. yani kötü bi haftaydı ki oda tartıda belli oldu. suyu en azından 2 lt ye çıkardım nihayet.
BU HAFTA ÇOOOOKK DAHA GÜZEL Bİ HAFTA OLSUN DİYE UMUT EDİYORUM. MALUM RAZAMANDA GELİYO HERŞEY DAHA GÜZEL OLSUN İNŞALLAH.
merhaba canım inşallah bu hafta gerçekten güzel sonuçlar görürüz ben ramazan ve oruç konusunda çok tereddütlüyümon aylık bebeğim var emziriyorum sütüm azalır mı acaba diye bir bilgisi olan var mı sizce sütüm etkilenir mi
dün birdenbire dışarı çıkmak için hazırlanırken ufak bi baygınlık geçirdim dışardada zor gezdim bu sabah eşim yürüyüşe gitme en azından bugün gitme aklım sende kalacak dedi sabah çıkamadım ama birazdan çıkacağım.o bana dinleneyim diye öyle söyledi ama ben bugün balkon sandalyelerimin boyama işini bitirdim (size resmini yolluycam )4 adet halı yıkadım 2 odanın camları kapıları koltuklarını sildim(bu arada bunlar spora girmiyomu).güya dinlendim az öncede eşimi aradım ben çok rahatsız oldum yürüyüş yapamadım diye bi çıkayım ne olur dedim.fazla asılma dedi birazdan sporumuda yapıp günü kapatacağım.
şimdi bir sorum var. nasıl olacak nasıl yapıcaz diyetteyim demek istemiyorum ama bu zayıflama sürecinde ilk ramazanım benim. burada nasıl yapıcaz ne zaman tartılıcaz bildirim için. sahurdan önce olsa akşam yemeğiyle arası az sabah tartılsan yine öyle nasıl yapıcaz aklım almadı. birde ben iftardan sonra yürüyüşe çıkmak istiyorum ama tok olarak çok tavsiye edilmiyor napıcaz bu işi..
Bugun ciddi ciddi ip atlamaya basladim. 150 x ip atladim. Ter icindeyim. Kac defa daha yapayim? Oneri bekliorum hihhii :)) simdi 50 daha yapip tamamliycam ip atlamayi aksamda annemle yuruyus yapicam 1,5 litre suyumu bitirdim. Bile
Oncesi boyleydi kolalari filan yipranmisti
Eki Görüntüle 1557830 Eki Görüntüle 1557831
sonrasi boyle oldu nasil olmuslar
S
Elamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Anam pertim çıktı ama şükür Temizliğimde bitti
Allah razı olsun büyük kızım baya yardım etti yoksa zor biterdi
Camlar ve Tüllere kadar herşey yıkandı hatta köşe koltuğu ve şark köşesinin bile altına kadar girdik
Mutfağımda bal dök yala oldu
Şansımada tam temizlik bitmek üzereyken küçük görümcem aradı yarın evdeysen sana geleceğim diyeAslında dışarı işlerim vardı ama yinede red etmedim nasılsa anaokuluna sabahtanda gidebilirim kayıt için artık kızın doktor kontrolüne Perşembede gitsek olur nasılsa oruçluda olsak sıkıntı olmaz çünkü kan falan verme işi yok sadece sonuç göstereceğiz ve çokda uzun sürmez işimiz diye tahmin ediyorum
Eğer Çarşamba kızkardeşimle kahvaltıya gitmezsek o günüde halledebilirim diye düşünüyorum
Tabi mecbur ona hazırlıkda yapmam lazım sonuçta ben gittiğimde yaptı birşeyler şimdi yapmasam olmaz
Eşime gelirken birşeyler al yarın kardeşin gelecekmiş dedim oda hazır börek almış ( hani pişiriliyor buzluk bölümünde olanlardan ) birde çocuklara doyurucu olsun diye makarna salatası yapacağım ( tabi ben yemiyeceğimpekte severim ama ben kendime güzel bir salata yaparım nasılsa darılacak değil Yengem yemiyor diye Gerçi Yengede demiyor kılçık )
Canım emziriyorsan bu sene de tutma derim ben sonuçta azda olsa süt etkilenir ( sonuçta senin bol bol su içmen gerek ki süt olsun) Benim kızım 2 yaşına kadar Anne sütü içti ve 2 sene Ramazanda tutmadım ( bir gün denedim ve baya sütüm azaldı )
Yine tabi sen bilirsin istersen bir iki gün dene ama emzirdikçe halsiz düşersin ve kuzunun sana ihtiyacı olacak
Allahtan dinlenmişsinbirde dinlenmesen herhalde dairenin duvarını yıkıp badana yapardın
Maşallah hamarat hatun
Bu arada çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın...Aminnnnnnnnnn
Canım ben kendi adıma öğlende tartılmayı düşünüyorum ( sonuçta sahuru sabah karşı yapacağız ve sabah uyandığımızda çok fazla vakit geçmediği için fazla çıkma ihtimali var diye düşünüyorum)
İftardan öncede bence sağlıklı bir sonuç alamayız çünkü vucut akşam üzere ödem tutmaya başlarmış
Tabi deneyipde görmek lazım sonuçta herkesin bünye farklı
Bende kızımla gece spor yapmayı kararlaştırdık ama yemekten 1 saat sonra yaparız diye düşünüyoruz tabi kızım beni satmazsaarkadaşlarıyla her akşam teraviye gitmeyi düşünüyorlarmış
Gidebilirmiyiz dedi bende tabiki seve seve evet dedim sonuçta Cami sokağın başı ve Annemlerde 2 apartman aşağısında oturdukları için gece o teraviden çıkarken Annem kesin balkonda bekler bizim apartamna indiklerini görene kadar ( ki zaten bizim mahalle gece yarılarına kadar RAmazanda cıvıl cıvıl)
Canım istersen günde 3 kere 100er kere atla hem gün içine yayarsan metabolizmayıda ufak ufak hızlandırmış olursun aralarda
Bayıldımmmmmmmmmmmmmmm
Helal olsun valla harika olmuş takım
Güle güle iyi günlerde kullan canım
aaayyy ne güzel ana okulu öğretmenliği bu aralar bende pek imrenir oldum ona hayırlı uğurlu olsun canımKizlar 10 uncu ayda yeni bir meslege baslicam. 1 yil suruyor. Nasil diyorsunuz bilmiyorum kres ogretmenimi ana okul ogretmenimi:)) iste o meslegi sectim. Ogretmen olucagim in sha Allah. Seneyede hostesimmm :)) bekliyemiyorum hostes olana kadar. Ama ilj bu meslego almam sart seviyeni yukseltmek icin. 1 seviye yukselmem lazim onuda anaokul ogretmenligiyle yapicam sonrada kabin memuru in sha Allah
kaptancığım çok iyi yürekli, melek ablam o benim hayatımda yeri büyük beni karatayla tanıştırdı ve asla olmaz dediğimi oldurdu oyüzden bende onu mutlu etmek istiyorum hepimizinde isteğinin bu olduğunu biliyorum benimde aklıma böyle birşey geldi umarım hepimiz için iyi olurvuuuuu kaptan sıgaya çekiyo bizi haklı bence de. seni seviyoruzSweetdimple artık seni utandırmak istemiyoruz.en iyisi böyle olacak bence de
tamamdır tatlım hallettimbenim cumartesi eksik kalmış canım
acaba süt arttırıcı takviyeler kullansan still tea tarzı yada bol soğan falan yesen dengelenirmi kimerhaba canım inşallah bu hafta gerçekten güzel sonuçlar görürüz ben ramazan ve oruç konusunda çok tereddütlüyümon aylık bebeğim var emziriyorum sütüm azalır mı acaba diye bir bilgisi olan var mı sizce sütüm etkilenir mi
amiiiinnnnnselam kızlarrrrrr kusura bakmayın yaaa gelemiyorum gelsemde pc başındaki işleri halledip alt kata koşuyorum işler maşallh çok yoğun. fırsat bulamıyorum ne doğru üzgün geçmiş yapabiliyorum nede doğru düzgün okuyabiliyorum. bu hafta sabahları ilk önce menü paylaşımı yağmaya karar verdim yoksa bi daha fırsat olmuyo geçen hafta doğru düzgün hiç yazamadım. ama 3 cıs dışında bişeyim yok. 2 kere dondurma yedim biri öğle yemeğinden 1 saat sonra ki zaten öğle yemeğini bile apar topar zamansız yiyorum. biri akşam saat 10 da. bir de bi sabah tost yedim sonrada midem yandı durdu.
bunların dışında zararlı bişeyim yok ama leptin saatleri hiç tutmadı desem yeridir akşamları hep 9 da kalktım sofradan. yani kötü bi haftaydı ki oda tartıda belli oldu. suyu en azından 2 lt ye çıkardım nihayet.
BU HAFTA ÇOOOOKK DAHA GÜZEL Bİ HAFTA OLSUN DİYE UMUT EDİYORUM. MALUM RAZAMANDA GELİYO HERŞEY DAHA GÜZEL OLSUN İNŞALLAH.
zencefilin bu konuda işe yaradığını bende duymuştum bakalım senin deneyimin nasıl olucakdün kendime taze zencefil aldım zencefil çayı yapayım diyorum belki faydası olur zayıflamama
ablacım benim aklıma şöyle bir fikir geldi tabi kaptanlar tarafından nasıl karşılanır nasıl karar alınır bilemiyorum ama niyetli arkadaşlar perşembe günü iftar öncesi tartılabilirler. yürüyüş konusundada yemekten sonra hemen yürümek bence de pek iyi olmaz birde uzun süre aç kalındığı için mide içinde zor bi zaman dilimi olucak ama yemekten yarım saat sonra uygundur diye düşünüyorum sonuçta mide yarım saatte eritiyor yenenlerişimdi bir sorum var. nasıl olacak nasıl yapıcaz diyetteyim demek istemiyorum ama bu zayıflama sürecinde ilk ramazanım benim. burada nasıl yapıcaz ne zaman tartılıcaz bildirim için. sahurdan önce olsa akşam yemeğiyle arası az sabah tartılsan yine öyle nasıl yapıcaz aklım almadı. birde ben iftardan sonra yürüyüşe çıkmak istiyorum ama tok olarak çok tavsiye edilmiyor napıcaz bu işi..
tebrikler yasminiimmmm süpersin kuzum böyle devamBugun ciddi ciddi ip atlamaya basladim. 150 x ip atladim. Ter icindeyim. Kac defa daha yapayim? Oneri bekliorum hihhii :)) simdi 50 daha yapip tamamliycam ip atlamayi aksamda annemle yuruyus yapicam 1,5 litre suyumu bitirdim. Bile
ellerine sağlık çok güzellerOncesi boyleydi kolalari filan yipranmisti
Eki Görüntüle 1557830 Eki Görüntüle 1557831
sonrasi boyle oldu nasil olmuslar
Hahah cok tesekkurler ablacim severim miniklerii tam benlik :))aaayyy ne güzel ana okulu öğretmenliği bu aralar bende pek imrenir oldum ona hayırlı uğurlu olsun canım
tesekkurler ablacimm hep beraber boyle devam in sha Allahtebrikler yasminiimmmm süpersin kuzum böyle devam
oooh afiyet olsun prenses ellerinize sağlık bizimde kapının önünde var bir asma rahmetli anneannem dikmişti gözü gibi bakardı ona çocuklar yolmasın diye kendine kısmet olmadı ama bize kaldı o asma geçen bi topladım sardım bi daha topluycam basıcam şişeye izmire gidene kadar ramazanın bir kısmında orda olucaz annemle sararız iftara diye oraya götürcemBugun ablamin evini temizledik bide bahcemizden taze yaprak sarmasini sardik 1 tencerede ramazan ayina kaldirdik. 1 tencerede bu aksama pisirdik. Artik ramazandada bolbol sarariz bahcemiZden ciktikca cok lezzetli oluyor taze taze. Bide sulukofte yaptik dondurucuya koyduk. Sarma yedim aksam cok lezzetliydi. Simdi menumu yazayim
Aynen abla cok guzel oluyor taze taze kendi agacin :) bizim bahcemizde kocaman agacimiz var yoldukca cikiyor Bencede siseye bas izmire gotur hep beraber taze yapraklari yiyin :)) wallayi bana kalsa o tencereyi yer bitiririm. Zor dayaniom :)) bayilirim sarmayaoooh afiyet olsun prenses ellerinize sağlık bizimde kapının önünde var bir asma rahmetli anneannem dikmişti gözü gibi bakardı ona çocuklar yolmasın diye kendine kısmet olmadı ama bize kaldı o asma geçen bi topladım sardım bi daha topluycam basıcam şişeye izmire gidene kadar ramazanın bir kısmında orda olucaz annemle sararız iftara diye oraya götürcem
menün gayet iyi tatlım o birkaç şekeri ip atlarken yakmışsındır diye düşünüyorum ama umarım sarmalar pirinçli değil bulgurludur. suyunda az olmuş kuzum 3 lt tamamlamaya çalışSabah; 2 cracker 2 haslanmis yumurta 3 cilek
Ogle; 2 balik avuc ici ekmek, birkac sekerminigime yediriyordum banada uzatiyordu minik elleriyle bende yedim o bal ellerden :))
Aksam: 1 tabak sarma 5 kasik yogurt
250 ip atlama 1,5 litre su yatana kadar 2 bardak su icerim daha
bende bayılırım ama napalım mukadderat dayanmalıyızAynen abla cok guzel oluyor taze taze kendi agacin :) bizim bahcemizde kocaman agacimiz var yoldukca cikiyor Bencede siseye bas izmire gotur hep beraber taze yapraklari yiyin :)) wallayi bana kalsa o tencereyi yer bitiririm. Zor dayaniom :)) bayilirim sarmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?