Ellerine sağlık çok çok güzel olmuş çok beğendimOncesi boyleydi kolalari filan yipranmisti
Eki Görüntüle 1557830 Eki Görüntüle 1557831
sonrasi boyle oldu nasil olmuslar
Ayy in sha Allah yakmisimdir. Sarmalar pirincliydi ablamenün gayet iyi tatlım o birkaç şekeri ip atlarken yakmışsındır diye düşünüyorum ama umarım sarmalar pirinçli değil bulgurludur. suyunda az olmuş kuzum 3 lt tamamlamaya çalış
bende bayılırım ama napalım mukadderat dayanmalıyız
Ilk gün tutsam da bir baksam mi diyorumCanım emziriyorsan bu sene de tutma derim ben sonuçta azda olsa süt etkilenir ( sonuçta senin bol bol su içmen gerek ki süt olsun) Benim kızım 2 yaşına kadar Anne sütü içti ve 2 sene Ramazanda tutmadım ( bir gün denedim ve baya sütüm azaldı )
Yine tabi sen bilirsin istersen bir iki gün dene ama emzirdikçe halsiz düşersin ve kuzunun sana ihtiyacı olacak
Allahtan dinlenmişsinbirde dinlenmesen herhalde dairenin duvarını yıkıp badana yapardın
Maşallah hamarat hatun
Bu arada çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın...Aminnnnnnnnnn
Canım ben kendi adıma öğlende tartılmayı düşünüyorum ( sonuçta sahuru sabah karşı yapacağız ve sabah uyandığımızda çok fazla vakit geçmediği için fazla çıkma ihtimali var diye düşünüyorum)
İftardan öncede bence sağlıklı bir sonuç alamayız çünkü vucut akşam üzere ödem tutmaya başlarmış
Tabi deneyipde görmek lazım sonuçta herkesin bünye farklı
Bende kızımla gece spor yapmayı kararlaştırdık ama yemekten 1 saat sonra yaparız diye düşünüyoruz tabi kızım beni satmazsaarkadaşlarıyla her akşam teraviye gitmeyi düşünüyorlarmış
Gidebilirmiyiz dedi bende tabiki seve seve evet dedim sonuçta Cami sokağın başı ve Annemlerde 2 apartman aşağısında oturdukları için gece o teraviden çıkarken Annem kesin balkonda bekler bizim apartamna indiklerini görene kadar ( ki zaten bizim mahalle gece yarılarına kadar RAmazanda cıvıl cıvıl)
Canım istersen günde 3 kere 100er kere atla hem gün içine yayarsan metabolizmayıda ufak ufak hızlandırmış olursun aralarda
Bayıldımmmmmmmmmmmmmmm
Helal olsun valla harika olmuş takım
Güle güle iyi günlerde kullan canım
mümkün olduğunca bulgurlu tercih et canımAyy in sha Allah yakmisimdir. Sarmalar pirincliydi ablaaynen 2 litre tamamladim umarim 1 litre daha bitiririm. Yesss dayanmk gerekio
afiyet olsun tatlım nerelisin merak ettim batırık bizim köyde de çok yapılırda bayılırım bende ama kendim yapmayı denemedim hiçMerhaba kızlar bugün ki menum
sabah yarım poğaça
öğle batirik burada yaz günlerinde çok yapılır yanında lahana marul ile
akşam ızgara salata
Su 3 litre yürüyüş 20 dakika
oynakbasi34 Abla ayy okudumda kucuk gorumcen sana yenge demiormus. Benden 4 yas buyuk olan yengeme bile yenge diyorum ben.
Bugun ablamin evini temizledik bide bahcemizden taze yaprak sarmasini sardik 1 tencerede ramazan ayina kaldirdik. 1 tencerede bu aksama pisirdik. Artik ramazandada bolbol sarariz bahcemiZden ciktikca cok lezzetli oluyor taze taze. Bide sulukofte yaptik dondurucuya koyduk. Sarma yedim aksam cok lezzetliydi. Simdi menumu yazayim
afiyet olsun tatlım çeyrek gözleme gayet iyi hem nefsin için hemde zaten o kadar temizlikten sonra peşin peşin yakmışsındır onupazartesi menü
sabah 2 bardak su
kahvaltı karatay+1 elma
öğle 1/4 gözleme çay(halı yıkadım cam sildim biraz temizlikten vakitsizlikten böyle bi menü yedim çocuklara yapmıştım bende tırtıklandım malesef)
akşam domates çorbası, tavuk haşlama ,1/2 muz
2 lt su
oooo ne güzeeel keşke takımcek gelsek kurulsak balkonuna çay keyfi yapsak sohbet etsek ne güzel olurdubu arada balkon sandalyelerimi beğenen herkese teşekkür ederim.bi günde manzaramı paylaşırım inş.sandalyeleri yaptığına değmiş dersiniz müthiş bi deniz manzaram var.keşke birlikte çay içip kaynatma şansımızda olsa.hepinizi seviyorum iyi geceler
harikasın balımmmayyBulbul-e Bismil spor bildirimini unuttum ben bugün akşam saat 18:00 19:15 arası 7 km yürüdüm.kulaklığım bozuldu müziksiz yürüyünce biraz tempom düşmüş.
afiyet olsun ablacım menün gayet iyi dondurmayı bir topla bıraktığın için tebrik ederim sporun süper zaten yakmışsındır onuDunku menum
Sabah: karatay kahvaltisi+1 kahve
Oglen: domates salatalik 2 dilim peynir+ 1 top sade dondurma
Aksam: tonbalikli salata+yogurt
3 litre su+ 3 kupa bitki cayi
2 mil leslie+ 150 twist+80 mekik+ 20 dakika yuruyus
çok geçmiş olun canım benim ah kıyamam miniğim günlerdir ne çekti Allah o kendini bilmez dr ları bildiği gibi yapsın ne diyim biz de çok karşılaştık öyle şeylerle devlet dr larına hele acildekilere pek güven kalmadı artık. buarada abla belki bunu doktorunuzda demiştir ama yeğenimle deneyimlediğim bişey vücutta bu tarz döküntü varken sebamed sabunla yıkıyorduk çocuğu iyi geliyordu. Allah şifa versin bi an önce iyileşsin kuzum benim sende dikkat et kendine ablam ya halsiz düşer hastalanırsan sen lazımsın yavrunaGünaydın kızlar
5 Hazirandan beri hastalıkla uğraşıyoruz haftasonuna kadar Ateşle cebelleştik tabi ilk defa basıma geldiği icin deneyimsizlikle birlikte yanlış hastane secımlerimiz falanda oldu,38 ve 40 derecede gidip geldi hep,defalarca ılık duşla geçici çözümlerimiz oldu hep ama uzun sürmedi tabiki.Kaç kere hastanede sbhladık şükür ki atlattık Ateşi ama pazar günü acilinde cocuk doktoru var diye götürdüğümüz devlette ateş 40 çıkınca suya sokun diye bi lavoba gösterdiler oğlumun oraya buraya dokunmasını engellemeye çalışsamda ordan ve ortamdaki binbir bebekten bi hastalık daha bulaştı el- ayak- ağız hastalığı diye...şimdide bunu atlatmaya çalışıyoruz heryeri sivilce gibi oldu yavrumun.
Ha bu arada acildeki drun sen bu çocuğa bi ateş düsürücüdemi veremedin bu ne ateş böle kulağında ödemde var bilmem ne diye kibar kibar söylemlerinin ardından cok Ağladım evde Hiç mi bakamadım çocuğuma diye,buarada kendi doktorumuza ve başka özel Hastanedeki doktora göre kulakta ödem falanda yok..sözün kısası böyle hastanelerin doktorların ne yokluğunu göstersin ne Muhtaç etsin...
Bu süre icinde bir gün boyunca bi bardak kola ile durduğum oldu,ne yediğimi hatırlamıyorum bile ama günde bir öğünle durdum onuda Saçma sapan saatlerde yedim zaten..biraz daha toparlanınca geleceğim inş( buaradada gecmiş olsun adı Altında gelip 10 saat oturan misafirlerle ugrasıyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?