Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

teşekkür ederim canım beğenmene sevindim. bugün yaptım zencefil çayını umarım iyi sonuç alırım

çok geçmiş olsun.sağlıktan ötesi yalan .umarım biran önce toparlanıp aramıza dönersin

gözlerimi alamıyorum. 1 HAFTADIR TEKRAR TEKRAR AYNI KONUYU ARAŞTIRIP KARŞIMA BU MANZARA ÇIKINCA İYİCE HEVESLENDİM...

oyyy kuzum keşke olsa. hepimiz bir araya gelebilsek bi kerecik olsun.. bende seni seviyorum. hepinizi seviyorum...
samsunda yalnızım diyebilirim doğru arkadaşım da yok gelip gitme imkanımız olsa süper olurdu gerçekten.
yaptıım takımı beğenmene çok sevindim bu tarz tadilatla aram iyidir azda olsa dekorasyondan anlıyorum ayıptır söylemesi
yatak odanı boyayacağından bahsetmişsin.öncelikle evet ben bunu yaparım diyebilmelisin çünkü çok fazla sabır isteyen bişey.zamanın olması lazım.benim mobilyamın üzerinde ince bi vernik vardı.zımparalamadan direk boyadım.sentetik dyo mat boyayı tercih ettim.tinerle biraz inceltip 3 kat olarak uyguladım.1 katın kuruması yaklaşık 1 gün sürdü.üzerine vernik atmadım.yatak odan parlak vernikli bi modelse zımpatralamak gerekebilir.ama modüler mat mobilya ise istemez.her neyse usta değilim ama nacizane tecrübem budur.bu arada fırça ile değil hobi rulosu ile boyadım.sünger olanlardan hiç iz bırakmadı.

Bugun morelim yerinde Ki bugun tartida dunden daha arti cikmama ragmen:)) morelimi niye bozuyimki elinde sonunda gidecek Allah in izniyle. Ben bunu ogrendim kizlar. Diyet yapmak aslinda cok kolay. Ama irade ve azimli olmak cok zor. Ve neguzel ramazan ayida gelmisken nefsimi terbiye etmek istiyorum. ESkiden bi hurmayla dururlarmis.. SubhanAllah sizce biz doyarmiyiz bi hurmayla, hayir.. Ama artik cokaz yemek istiyorum. Aslinda normal diyelim. Midemi doldurmadan sofradan kalkmak. Hem iradeli oldum basaracagimi biliyorum. Bak yine soyluyorum Allahin izniyle in sha Allah tr gitmeden 89 olacagim:) kararliyim hem zaten yasamtarzimi ordada uygulayacagim icin beni gunden gune daha zayif gorecekler :)) trde 85 olsam bile ne mutlu bana ozaman 70 kilo gibi gosteriyorum buda benim icin cok guzelllll. :)) yaaaa bide unuttum demeye. Kosubandimi odama aldim cunku arka odada korktugum icin sporumu yapamiordum. Malum otlegin tekiyim suan odamda ve her gordugumde spor yapicam yuruyus yapicam. BIRAZdann yuruyecem. Kesinlikle kendime sure vermiycem nekadar yapacagima dair. Vucudumu dinleyecem yorulursam cikacam ustunden. Biraz dinlenir aksam yine yaparim. Ama mutlaka 20 dakkayi doldurmam lazim bir biniste. Tamam spordan sogumusolqbilirim. Ama hic yapmamaktansa az az yaparim gunde 40 dk 1 saatimi doldurmus olurum. Bu arada 1,5 litre suyumu bitirdim. Aksama kadar 2 litre daha gider

oyyy canımsın sağol bilgilerin için. bende bayılırım böyle tadilat dekorasyon işlerine.. yaparım ona eminim zaten ama sararma beni korkutuyor. her akşam işten gelince 1 saat boyasam benim için süper 10 günde bitsin sorun yok. mobilyam öyle çok vernikli mat canım. venge rengi ama bayağı bi koyu. ben önce geçen yaz annemim sehpalardan ve evdeki 1 adet fiskosumda deneyerek başladım ama üzerlerine dekupaj yapmak istediğim için son kat boyasını ve verniğini yapmadım henüz salonun bir köşesinde bekliyor. bu akşam onları tamamlamayı planlıyorum balkonda. önceki halleri varmı pc de bilmiyorum ama yeni hallerini çeker atarım bende buraya. bu işlerle uğraştığına göre chalk paint duymuşsundur. şu turuncu odanın yaptığı teknik ben sehpaları onunla yaptım. gayet güzel oldu ama kullandığım boya polisan enamel yarı mat bi boya ben biraz daha parlak bi yüzey istiyorum yatak odasında. polisan matrix x1 var su bazlı kokusuz olan onunla yapmayı planlıyorum. fakat sence bu boyadığın boyanın yüzeyinin temizlenmesi nasıl yani kaygan bi yüzey mi.. dokununca falan nasıl. ayyyy çok heyecanlandım yaa. hepinizi çoookk seviyorum ama sana karşı içimde farklı bi his vardı hep. birbirmize kilolarımız gibi zevk ve uğraşlarımızda uyuyormuş bundanmış...

Sabah; 2 cracker 2 haslanmis yumurta hafif tuzlu ve karabiber. 1 domates 1 biber

Aksam saat 4 :)) ; 1 tabak patlican yemegi 1 yuvka, kasenin yarisi azcik corba

1,5 litre su. Birazdan spor yapicam daha sonradan dkkayida eklerim ve yatana kadar 2 litre su gider

Bugun basim karincalarla belada hatta bugun degil bi haftadir kucuk misafirlerimle bogusuyorum karinca tozu koydum gelmesinler diye banamisin demediler.. Markette uzerinde karinca resmi olan ne kadar ilac varsa aldim yok yine geliyorlar domestosla sildigim yerlerden bile onlar cikiyrdu. Az once gecirdigim bi cinnet sonucu tum evi hasereler icin olan bi zehirle zehirledim dip kose bucak kan ter icinde kaldim sonra her yeri sirkeli domestoslu su ile sildim resmen canim cikti ustelik bunlari 2 mil leslie+150 ip atlamanin uzerine yaptim eger bunlara ragmen yine gelirse bu karincalar oturup aglayacagim

Menu guzel ama o krakerleri cikar kahvaltidan onlarin yerine ceviz yada badem ekle canim. Bide surekli tartilma gunluk degisiimler motivasyonunu etkiler

Menu guzel ama o krakerleri cikar kahvaltidan onlarin yerine ceviz yada badem ekle canim. Bide surekli tartilma gunluk degisiimler motivasyonunu etkiler

Bugunku menumude simdiden yazayim aksam yemegim hazir 18.00 da yicem
Sabah: eksiksiz karatay kahvaltisii+1 kahve
Oglen: kavurma+ salata+ 1 dilim kavun
Aksam: yumurtali hellimli lahana salatasi

3.5 litre su+ 3 kupa bitki cayi
2 mil leslie+ 150 ip

Ramazan planimida paylasim sizinle kizlar eksik yanlis bi yer varsa duzeltirsiniz fikirlerinizi bekliorum..
İftar: 2 bardak ilik su+ 1 kucuk kase corba(1 gun mercimek,1 gun yogurt,1 gun sebze, 1gun tarhana corbasi seklinde dondurcem ramazan boyunca. Kolay oluo diye hazir corba aliodum canan hoca hazir yok dedigi icin kendim yapcam usenmicem) ramazanda sofrada bol cesit olCagindan ondan bi kasik ondan bi catal ipin ucunu kacirmamak icin kendime bi tabak hazirlicam.. Biraz zeytinyagli biraz sebze yemegi birazda proteinden yaninada zeytinyagli sirkeli bol salata. Birde kucuk bi meyve.. İftari boyle planladim.. Ekmek yemicem ramazan boyunca.. Ekmeksiz gayet memnunum.. Canan hocanin tarifine uygun komposto yapicam iki gun haftada..

Sahur: yumurta yiyemem midemi yakiyor sabahlari daha once denemistim.. 2 dilim beyaz peynir+ 1 domates+ 1 salatalik+ ceviz +3 gun kurusu+ 1 bardak sut sahurda boyle kizlar..

Sporaa gelince: sabah uyaninca 1 mil leslie+50 mekik yapcam.. İftardan 1 saat sonra 2 mil leslie+ 200 ip yapcam Allahin izniyle..

Yorumlarinizi bekliyorum kizlar

CANIM KESİNLİKLE DETAN KARINCA KIRANI KULLANMALISIN. BEN ÇOK MEMNUNUM. 4.KATTA OTURUYORUM
ama her sene nisanda başlıyolar bana taşınmaya bende 15 günde her çıktıkları yere 2 3 kere fıslatıp yok ettim bu senede

Yine gelirlerse onu alim deryam sinirlerimi bozdular minik hasereler

Tamam abla zaten ramazanda yemiyorum artik 6 tane felan kaldi onuda yarin bitiririm. Bu arada aksam yemeginde yuvka yedigim icin binpisman oldum artik hamur isini hayatimdan cikarttim.

Super abla bende sadece corba ve yogurt yicem. Sahur 2 yumurta. Iftar corba yogurt. Evdekiler inanmiyorlar boyle yqpicagima. Ozaman kurtgibi ac olursun herseye saldirasin gelir diorlar ama olsun ben bildigim gibi yapicam. Gitmeden 89 olucam o 8 gorucem. Ve bende uyanir uyanmaz kalkip sporumu yapicam 30/ 1 saat kosubandi artik nekadar yapabilsem

Sadece corba ve yogurt olmaz. Verdiklerini iki kati geri alirsin az gitsin kalici gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…