ne demek canım benimtamamdır ablam doğru tahmin etmişim Allah kısmet ederse bende tutmayı istiyorum bu sene, perşembe endeskopim var artık cuma başlarım bende cuma sahur öncesi tartılırım
baldandane Super olmus yaa bayildim eski hallerini yuklemeyip yeni aldim desen inanirdim ellerine saglik canimm zencefil ise yararsa bizede bildir canim merakla bekliorum
45derya45 ben cuma gunu tam 12 gibi tartilcam canim sahurla saat farkini ayarlamak icin bakalim ne cikcak
Günaydın kızlar
5 Hazirandan beri hastalıkla uğraşıyoruz haftasonuna kadar Ateşle cebelleştik tabi ilk defa basıma geldiği icin deneyimsizlikle birlikte yanlış hastane secımlerimiz falanda oldu,38 ve 40 derecede gidip geldi hep,defalarca ılık duşla geçici çözümlerimiz oldu hep ama uzun sürmedi tabiki.Kaç kere hastanede sbhladık şükür ki atlattık Ateşi ama pazar günü acilinde cocuk doktoru var diye götürdüğümüz devlette ateş 40 çıkınca suya sokun diye bi lavoba gösterdiler oğlumun oraya buraya dokunmasını engellemeye çalışsamda ordan ve ortamdaki binbir bebekten bi hastalık daha bulaştı el- ayak- ağız hastalığı diye...şimdide bunu atlatmaya çalışıyoruz heryeri sivilce gibi oldu yavrumun.
Ha bu arada acildeki drun sen bu çocuğa bi ateş düsürücüdemi veremedin bu ne ateş böle kulağında ödemde var bilmem ne diye kibar kibar söylemlerinin ardından cok Ağladım evde Hiç mi bakamadım çocuğuma diye,buarada kendi doktorumuza ve başka özel Hastanedeki doktora göre kulakta ödem falanda yok..sözün kısası böyle hastanelerin doktorların ne yokluğunu göstersin ne Muhtaç etsin...
Bu süre icinde bir gün boyunca bi bardak kola ile durduğum oldu,ne yediğimi hatırlamıyorum bile ama günde bir öğünle durdum onuda Saçma sapan saatlerde yedim zaten..biraz daha toparlanınca geleceğim inş( buaradada gecmiş olsun adı Altında gelip 10 saat oturan misafirlerle ugrasıyorum)
inanmıyorummmmmmm harika olmuş ellerine sağlık canım, resmen bambaşka bi takım olmuş... iyi günlerde kullanın inşallah.. nasıl bi boya kullandın canım ben yatak odamı boyamak istiyorum bayağı bi araştırdım hatta evdeki fiskos ve sehpalarıda boyadım ama bu işi başarmış birinden tecribe edinmek daha da iyi olur.
gözlerimi alamıyorum. 1 HAFTADIR TEKRAR TEKRAR AYNI KONUYU ARAŞTIRIP KARŞIMA BU MANZARA ÇIKINCA İYİCE HEVESLENDİM...
samsunda yalnızım diyebilirim doğru arkadaşım da yok gelip gitme imkanımız olsa süper olurdu gerçekten.oyyy kuzum keşke olsa. hepimiz bir araya gelebilsek bi kerecik olsun.. bende seni seviyorum. hepinizi seviyorum...
kolay gelsin tatlım hesap kitap zor işlerbende hatırlamıyorum inan balımmm. bi mağazada muhasebe elemanıyım ama aynı ay-nda yoğun günlerde satışada yardım ediyorum. malum şuan düğün sezonu bizde mobilya satıyoruz.
samsunda yalnızım diyebilirim doğru arkadaşım da yok gelip gitme imkanımız olsa süper olurdu gerçekten.
yaptıım takımı beğenmene çok sevindim bu tarz tadilatla aram iyidir azda olsa dekorasyondan anlıyorum ayıptır söylemesi
yatak odanı boyayacağından bahsetmişsin.öncelikle evet ben bunu yaparım diyebilmelisin çünkü çok fazla sabır isteyen bişey.zamanın olması lazım.benim mobilyamın üzerinde ince bi vernik vardı.zımparalamadan direk boyadım.sentetik dyo mat boyayı tercih ettim.tinerle biraz inceltip 3 kat olarak uyguladım.1 katın kuruması yaklaşık 1 gün sürdü.üzerine vernik atmadım.yatak odan parlak vernikli bi modelse zımpatralamak gerekebilir.ama modüler mat mobilya ise istemez.her neyse usta değilim ama nacizane tecrübem budur.bu arada fırça ile değil hobi rulosu ile boyadım.sünger olanlardan hiç iz bırakmadı.
Menu guzel ama o krakerleri cikar kahvaltidan onlarin yerine ceviz yada badem ekle canim. Bide surekli tartilma gunluk degisiimler motivasyonunu etkilerSabah; 2 cracker 2 haslanmis yumurta hafif tuzlu ve karabiber. 1 domates 1 biber
Aksam saat 4 :)) ; 1 tabak patlican yemegi 1 yuvka, kasenin yarisi azcik corba
1,5 litre su. Birazdan spor yapicam daha sonradan dkkayida eklerim ve yatana kadar 2 litre su gider
Menu guzel ama o krakerleri cikar kahvaltidan onlarin yerine ceviz yada badem ekle canim. Bide surekli tartilma gunluk degisiimler motivasyonunu etkilerSabah; 2 cracker 2 haslanmis yumurta hafif tuzlu ve karabiber. 1 domates 1 biber
Aksam saat 4 :)) ; 1 tabak patlican yemegi 1 yuvka, kasenin yarisi azcik corba
1,5 litre su. Birazdan spor yapicam daha sonradan dkkayida eklerim ve yatana kadar 2 litre su gider
Bugun basim karincalarla belada hatta bugun degil bi haftadir kucuk misafirlerimle bogusuyorum karinca tozu koydum gelmesinler diye banamisin demediler.. Markette uzerinde karinca resmi olan ne kadar ilac varsa aldim yok yine geliyorlar domestosla sildigim yerlerden bile onlar cikiyrdu. Az once gecirdigim bi cinnet sonucu tum evi hasereler icin olan bi zehirle zehirledim dip kose bucak kan ter icinde kaldim sonra her yeri sirkeli domestoslu su ile sildim resmen canim cikti ustelik bunlari 2 mil leslie+150 ip atlamanin uzerine yaptim eger bunlara ragmen yine gelirse bu karincalar oturup aglayacagim
Yine gelirlerse onu alim deryam sinirlerimi bozdular minik haserelerCANIM KESİNLİKLE DETAN KARINCA KIRANI KULLANMALISIN. BEN ÇOK MEMNUNUM. 4.KATTA OTURUYORUM
ama her sene nisanda başlıyolar bana taşınmaya bende 15 günde her çıktıkları yere 2 3 kere fıslatıp yok ettim bu senede
Menu guzel ama o krakerleri cikar kahvaltidan onlarin yerine ceviz yada badem ekle canim. Bide surekli tartilma gunluk degisiimler motivasyonunu etkiler
Super abla bende sadece corba ve yogurt yicem. Sahur 2 yumurta. Iftar corba yogurt. Evdekiler inanmiyorlar boyle yqpicagima. Ozaman kurtgibi ac olursun herseye saldirasin gelir diorlar ama olsun ben bildigim gibi yapicam. Gitmeden 89 olucam o 8 gorucem. Ve bende uyanir uyanmaz kalkip sporumu yapicam 30/ 1 saat kosubandi artik nekadar yapabilsemRamazan planimida paylasim sizinle kizlar eksik yanlis bi yer varsa duzeltirsiniz fikirlerinizi bekliorum..
İftar: 2 bardak ilik su+ 1 kucuk kase corba(1 gun mercimek,1 gun yogurt,1 gun sebze, 1gun tarhana corbasi seklinde dondurcem ramazan boyunca. Kolay oluo diye hazir corba aliodum canan hoca hazir yok dedigi icin kendim yapcam usenmicem) ramazanda sofrada bol cesit olCagindan ondan bi kasik ondan bi catal ipin ucunu kacirmamak icin kendime bi tabak hazirlicam.. Biraz zeytinyagli biraz sebze yemegi birazda proteinden yaninada zeytinyagli sirkeli bol salata. Birde kucuk bi meyve.. İftari boyle planladim.. Ekmek yemicem ramazan boyunca.. Ekmeksiz gayet memnunum.. Canan hocanin tarifine uygun komposto yapicam iki gun haftada..
Sahur: yumurta yiyemem midemi yakiyor sabahlari daha once denemistim.. 2 dilim beyaz peynir+ 1 domates+ 1 salatalik+ ceviz +3 gun kurusu+ 1 bardak sut sahurda boyle kizlar..
Sporaa gelince: sabah uyaninca 1 mil leslie+50 mekik yapcam.. İftardan 1 saat sonra 2 mil leslie+ 200 ip yapcam Allahin izniyle..
Yorumlarinizi bekliyorum kizlar
Sadece corba ve yogurt olmaz. Verdiklerini iki kati geri alirsin az gitsin kalici gitsinSuper abla bende sadece corba ve yogurt yicem. Sahur 2 yumurta. Iftar corba yogurt. Evdekiler inanmiyorlar boyle yqpicagima. Ozaman kurtgibi ac olursun herseye saldirasin gelir diorlar ama olsun ben bildigim gibi yapicam. Gitmeden 89 olucam o 8 gorucem. Ve bende uyanir uyanmaz kalkip sporumu yapicam 30/ 1 saat kosubandi artik nekadar yapabilsem
Dogru ben boyle yapicam bakicam nekadar kg verebilecemSadece corba ve yogurt olmaz. Verdiklerini iki kati geri alirsin az gitsin kalici gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?