Sen nerde kaliosun ablaBitki caylarim bitiyor diye kara kara dusunurken gorumcemden iyi haber geldi almis caylarimi saolsun kargolamis bile.. Burada sallama var onu onermiyor diyetisyenler mecbur turkiyeden getirtiyorum.. Dunyanin en iyi gorumcesine sahibim Allah herkesi boyle iyi insanlarla karsilastirsin
Okadar huzursuzumki aylardiricim karanlik alisik degilim bu duruma. Insan namaz kilmadiginda oyle kotu hissediyorki kendini. Sahsen bende oyle. Allah a ibadet etmiyorum bir musluman olarak. Bundan daha nekadar kotu birsey olabilirki. Bi hadiste yaziliyordu yanlisim yoksa eger ; musluman namaz kilmiyorsa onunda bi kafirden varki yoktur diye. EGER YANLISIM YOKSA TABIKI OYLE OKUMUSTUM BIR SITEDE. Ve bende oyle dusunuyorum cunku Allah a inaniyorum diyipte saliveremez bir musluman kendini. Sonucda bi hristiyanda yahudide ben tanriya inaniyorum diyorlar ve birsey yapmiyorlar. Oyle kolaymi ya. Cok huzursuzum namazi oyle cok ozledimki. O huzuru hicbir yerde bulamam. Bugun basliyorum namaza ve artik birakmamak uzere devam edicem in sha Allah. Turkeydede kilarim hic umrumda olmaz oranin sicakligi. Cehennem atesindense 100000 x turkeynin sicakligini isterim:)).
Icim aciyor cumadan beri konusmuyoruz. Napicam ben.. Aglamak istemiyorum oyle zor tutuyorumki kendimi suan. Ooooooooooooofffffff, 3 yillllllll koca 3 yil bitti gitttiii. Icim aciyor kabullenemiyorum. Bi tarafim dua ediyor Allah im bizi ileride birbirimize bagisla diye, bi yandan Allah im yardim et onu unutmama. Yaaaaa neden cabalamiyor kafayi yicemm nedennnnnnn birsey yazmiyoooooooooooooooooor. Hicmi umrunda degilim. Hicmi uzulmuyor oda..Bukadar kolaymiydi herseyy
ne güzel Allah razı olsun ondanBitki caylarim bitiyor diye kara kara dusunurken gorumcemden iyi haber geldi almis caylarimi saolsun kargolamis bile.. Burada sallama var onu onermiyor diyetisyenler mecbur turkiyeden getirtiyorum.. Dunyanin en iyi gorumcesine sahibim Allah herkesi boyle iyi insanlarla karsilastirsin
kuzum hayırlısını dile Allahtan herşey olacağına varır sadece biraz zaman ver kendineIcim aciyor cumadan beri konusmuyoruz. Napicam ben.. Aglamak istemiyorum oyle zor tutuyorumki kendimi suan. Ooooooooooooofffffff, 3 yillllllll koca 3 yil bitti gitttiii. Icim aciyor kabullenemiyorum. Bi tarafim dua ediyor Allah im bizi ileride birbirimize bagisla diye, bi yandan Allah im yardim et onu unutmama. Yaaaaa neden cabalamiyor kafayi yicemm nedennnnnnn birsey yazmiyoooooooooooooooooor. Hicmi umrunda degilim. Hicmi uzulmuyor oda..Bukadar kolaymiydi herseyy
yasmişimmm yeme o krakerleri kuzum onun yerine ceviz ye çiğ badem fıstık falan ye hiç değilse b vitamini alırsın tatlımSabah; 2 cracker 2 haslanmis yumurta hafif tuzlu ve karabiber. 1 domates 1 biber
Aksam saat 4 :)) ; 1 tabak patlican yemegi 1 yuvka, kasenin yarisi azcik corba
1,5 litre su. Birazdan spor yapicam daha sonradan dkkayida eklerim ve yatana kadar 2 litre su gider
oyyy tuz biber olmuş o yorgunluğun üstüne umarım tez vakitte çözersin ablacımBugun basim karincalarla belada hatta bugun degil bi haftadir kucuk misafirlerimle bogusuyorum karinca tozu koydum gelmesinler diye banamisin demediler.. Markette uzerinde karinca resmi olan ne kadar ilac varsa aldim yok yine geliyorlar domestosla sildigim yerlerden bile onlar cikiyrdu. Az once gecirdigim bi cinnet sonucu tum evi hasereler icin olan bi zehirle zehirledim dip kose bucak kan ter icinde kaldim sonra her yeri sirkeli domestoslu su ile sildim resmen canim cikti ustelik bunlari 2 mil leslie+150 ip atlamanin uzerine yaptim eger bunlara ragmen yine gelirse bu karincalar oturup aglayacagim
Bugunku menumude simdiden yazayim aksam yemegim hazir 18.00 da yicem
Sabah: eksiksiz karatay kahvaltisii+1 kahve
Oglen: kavurma+ salata+ 1 dilim kavun
Aksam: yumurtali hellimli lahana salatasi
3.5 litre su+ 3 kupa bitki cayi
2 mil leslie+ 150 ip
çok güzel düşünmüşsün ablacım umarım kolayca uygular rahat geçirirsin ramazanıRamazan planimida paylasim sizinle kizlar eksik yanlis bi yer varsa duzeltirsiniz fikirlerinizi bekliorum..
İftar: 2 bardak ilik su+ 1 kucuk kase corba(1 gun mercimek,1 gun yogurt,1 gun sebze, 1gun tarhana corbasi seklinde dondurcem ramazan boyunca. Kolay oluo diye hazir corba aliodum canan hoca hazir yok dedigi icin kendim yapcam usenmicem) ramazanda sofrada bol cesit olCagindan ondan bi kasik ondan bi catal ipin ucunu kacirmamak icin kendime bi tabak hazirlicam.. Biraz zeytinyagli biraz sebze yemegi birazda proteinden yaninada zeytinyagli sirkeli bol salata. Birde kucuk bi meyve.. İftari boyle planladim.. Ekmek yemicem ramazan boyunca.. Ekmeksiz gayet memnunum.. Canan hocanin tarifine uygun komposto yapicam iki gun haftada..
Sahur: yumurta yiyemem midemi yakiyor sabahlari daha once denemistim.. 2 dilim beyaz peynir+ 1 domates+ 1 salatalik+ ceviz +3 gun kurusu+ 1 bardak sut sahurda boyle kizlar..
Sporaa gelince: sabah uyaninca 1 mil leslie+50 mekik yapcam.. İftardan 1 saat sonra 2 mil leslie+ 200 ip yapcam Allahin izniyle..
Yorumlarinizi bekliyorum kizlar
100 ip atladim 20 dk yurudum. 3 litre su bitirdim. Yatacagima yakin 100 ip daha atlarim. Resmen suan baygin durumdayim. Yatana kadar daha 2 3 bardak su icerim ve 1 formcayi
aferin benim yasminimeDaha yeni acaip bisi oldu. Canim acaip muz cekti buzdolabi actim yagsiz yogurdu aldim 3 kasik yedim sonra muza baktim gericekildim sonra yine uzattim elimi 3 x boyle oldu en sonunda almadim kapattim buzdolabi dedim hayirrrr. Oda seker ve zAyiflayacaksin sen. Yasak sana ! :))
neredeyse tüm kasların çalışıyorda ondan kuzum100 ip daha atladim 200 ip atlamis oldum bugun. Ip atlamadan resmen bayilmis hali oluyor bende neden oluyor bilen varmi
bu hafta kaçamaklara ceza vardı ama sen halletmişsin onu da gerek kalmamış ablacımsalı menü
sabah kalkınca 2 bardak su
kahvaltı karatay
1 dilim kek 1 bardak süt(temizliğim daha bitmedi arada biraz acıkmışştım)
öğle yoğurtlu çorba,2 y.k. pilav,3 y.k. patates yemeği(saat 16:30 gibi yedim)
18:00 19:30 arası yürüyüş 11 km(extra yarım saat dah ekledim pattis ve pilav için)
akşam yok
dondurma
afiyet olsun ablacım ama su az olmamış mı acabaselam kızlar
hepimiz için mutlu ve güzel bir gün olsun inşallah.
dünkü menümü yazayım hemen
sabah : 1 yumurta ile kkk cevizsiz ( kaç gündür unutuyorum )
öğle : mercimek çorbası, 1 kaşık mantı
akşam : menemenle karatay kahvaltısı ( bir lokmada tırnak pideyi bandım zeytinyağına )
spora gelince elektrikler kesik olduğu için sadece 30 squat yaptım 15*2 olarak 30 kerede ip varmış gibi atladım baktım geleceği yok elk. vurdum kafayı yattım saat 22 de.
su 1,5 litre falan
dondurmasız olmuyor dimi ablacımBugunku menum
Sabah: eksikisz karatay kahvaltisi
Ogle: domates uzerine rendelenmis hellim
Ara: 1 dondurma( panda magic zero yeni gordum 40 kaloriymis 1 top ancak var icinde )
Aksam: taze fasulye+ yogurt
4 litreye yakin su+ 3 kupa yesil cay
1 mil leslie+200 ip (+ temizlik canim cikti)
Burdayım geldim canım iki gündür çok yoğunum gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?