Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

genellikle mobilyada dediğin gibi su bazlı boya kullanılıyo ama ben balkon için yaptığımdan dayanıklılığı artsın istedim.enamel boyayı genellikle camlarda kullanıyorum.chalk paint kalıcılığı arttırıyo heralde ama yüzeyi pürüzlü yapıyo.country dokunuşlu oluyo tahminimce.ay mobilyacısın sen daha iyi bilirsin gerçi.
sararmada beyaz boyada malesef vernikten ve doğal güneş ışığından oluyo.bunun için bi çözüm var mı bi bilgim yok.
evet haklısın insan çok heyecanlanıyo ben boya yaparken kendimi unutuyorum.evin duvarlarına da girişecektim kızım çok yazmıştı sonra vazgeçtim 1 yıl daha yazsın seneye yapıcam onuda.
kalp kalbe karşı canım seviliyorsun

salı menü
sabah kalkınca 2 bardak su
kahvaltı karatay
1 dilim kek 1 bardak süt(temizliğim daha bitmedi arada biraz acıkmışştım)
öğle yoğurtlu çorba,2 y.k. pilav,3 y.k. patates yemeği(saat 16:30 gibi yedim)
18:00 19:30 arası yürüyüş 11 km(extra yarım saat dah ekledim pattis ve pilav için)
akşam yok
dondurma

11 km harikasin canimmm yakmissindir patatesi.. Dondurma hepimizin kabusu.. Ye beni diyip duruyor karsi koyabilmek zor olyyor

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür kavuşturana
Dün maalesef uğramaya fırsatım olmadı Kuçuk kuzumu Anaokuluna yazdırdım dün şükür ( Sabahcı oldu mecbur çünkü öğlenci olacak diye ısrar etseydim kuraya kalacaktı ve eğer kuradan çıkmazsada o zaman sabahcı kadrosu dolmuş olursa açıkta kalma ihtimali vardı en azından bu şekilde hem erken yatmayıda alışkanlık haline getirir )
Sabahları babası işe giderken bırakacak öğlenleride ben alacağım ( eğer İsmek kurslarından birine yazılırsamda Annem alacak haftanın iki günü )

Öğlende Görümcemle KV geldi ( Kvyide okuldayken aradım sende gel bak kızın geliyor diye )
Hazır börek ve makarna salatası yaptım onlara ( tabi dayanamayıp ucundan tattım )
Saat 5e doğru görümcem gidince KVye hadi Eyüpe inecektik sende gel dedik Birlikte yürüyerek Eyüp Sultana indik ( Yarım saatlik yürüme mesafesi ) hatta Türbede tam duamızı edip Kuran bakmaya gidecekken resmen Şimşekler çaktı ve deli gibi yağmur yağmaya başladı
Baya bir ıslandık ama yinede çocukların çok hoşuna gitti

Büyük kızıma çok güzel bir kuran aldık ( içinde barkot sistemide varmış ve Akıllı Telefonda barkot okuyucusu varsa sayfalardaki barkotlardan ister Arapça ister Türkçe sesli okutabiliyormuşsun sayfaları hatta ileride akıllı kalem alırsanız oda sesli sizin yerinize okuyabilir dedi ama tabi biz kendimiz okuyacağız )
Küçük kuzumda bende kuran istiyorum diye kendini yırtınca onada sesli Elif Ba aldık en azından harfleri gördükçe üzerine bastıkça arapçasını öğrenirde daha sonra Kuran kursuna başladığında daha çabuk öğrenmiş olur diye düşündüm

Eşim bizi aldıktan sonrada hadi yemeğe gidelim dedik ama aksilik oldu ve gittiğiz yerde nasıl olduysa ben tavuk yemeyi düşünürken fırında bir sıkıntı olduğundan eşimde hemen yan tarafından pide yaptırmış Lahmacun kadar inceydi hamuru ama işte yemiyeydim iyidi tabi uzun zamandır karbonhidrat yemeyince benim şeker tavan yaptı sanırım resmen baygın düştüm ve eve gelince de kafamı kaldıracak halim yoktu eşim kendine kızıp durdu kesinlikle bundan sonra sana ısrar etmiyeceğim birşey olmaz bir kereden diye işte keşke başka yere gitseydikde sen böyle kötü olmasaydın diye Bende zaten töbe ettim asla bir daha karbondirat yemem
Bütün gece ateş basip durdu hatta bir ara sabahın 4ünde uyandım ve balkona attım kendimi Havalarda felaket sıcak olunca başladı benim gece uyuyamamalarım neyseki Ramazan başlıyorda sahura kadar oturunca sabah biraz daha rahat uyurum

Canım çok geçmiş olsun
RAbbim acil şifalar versin ve bir daha yaşatmasın inşallah...Aminnnnnnn

Kendini suçlama sakın sonuçta sen elinden geleni yapıyorsun üstelik hangi Anne evladının rahatsız olmasını ister Sen iyi olacaksın ki evladıda daha çabuk iyileşsin

Canım aynı sorun Annemin evinde de var birde maşallah sanki besililer Annemde günah diye ilaç fala sıktırmıyor ama eşim geçen nette okumuş tarçın uzak tutuyormuş onları Bende inşallah cuma günü evine gittiğimde denemek için çıktıkları deliğe az birşey tarçın dökerek deniyeceğim ( Annemler o gün Almanyadan dönecekleri için tekrar evini bir üstten silip süpüreceğim nasılsa )

Bence güzel bir plan RAmazan için
Bende Ramazan için Sahura güzel bir karatay kahvaltısı düşünüyorum akşamlarıda 1/2 kase çorba ve 2 - 3 kaşık ne pişirdiysem yiyip bol salata ve ayran tüketmeyi düşünüyorum

tabak hazırlamak mantıklı bencede.hazır çorbalardan vazgeçmen isabet olmuş ne yediğimizi bilmeliyiz.ekmeğe gelince bu sıcacık pideler beni baştan çıkarabilir bu konuda ne yapıcam bilmiyorum.sahurda bende süt içemiyorum mutlaka çay olmalı iftardan sonra da 1 demlik içiyoruz eşimle.umarım sporumu hesapladığım şekilde yapabilirim.

eğer yapabilirsen programın güzel görünüyo

evet canım chalk paint biraz pürüzlü 4 kat yaptım ben her katta zımparaladım şimdi üstüne son iki kat dolgusuz boya yapıcam belki o biraz dokunuşu yumuşatır. ben kapılarda geçen sene marshall kullandım ama resmen soyuluyor. tekrar bi geçmem gerekecek. mobilyalarda tek korkum sararma olursa ama artık yapıcak bişey yok deneyip görücez. 11 yıldır kullanıyorum severek mobilyalarım sağlam ama illa değişiklik istiyor insan. dün akşam elektriklerimiz kesildi felaket bi dolu fırtınası vardı burda yani benim sehpa tamamlama işi fosss söndü. bi başlayıp bitireyim hepsini paylaşırım zaten canım.

afiyet olsun canım sporla dengelemişsin zaten yediklerini

Bugunku menumude simdiden yazayim aksam yemegim hazir 18.00 da yicem
Sabah: eksiksiz karatay kahvaltisii+1 kahve
Oglen: kavurma+ salata+ 1 dilim kavun
Aksam: yumurtali hellimli lahana salatasi

3.5 litre su+ 3 kupa bitki cayi
2 mil leslie+ 150 ip

afiyet olsun canımm

bence gayet güzel bi program olmuş canım bende bir yumurta kısmını değiştirip birde meyveyle pek aram olmadığından arada meyve ekleyip devam etmeyi düşünüyorum arada bir avuç içim kadar pide yerim diye düşünüyorum ramazan pidesinin tadı hiç bişeyde olmuyor en azından arada bir yerim. bir de inşallah iftardan yarım saat sonra falan yürümek istiyorum. en az 40 dk

Gunaydjnnn kizlarr herkese kacamaksiz bi gun diliyorummmm

günaydın canımmmm

sanada hayırlı sabahlar cecommmmm..

karıncalar yönlerini koku ile bulurlarmış canım bu yüzden tarçın ve khave gibi kokusu keskin olan herşey yönlerini kaybetmelerine etkiliymiş ve yuvalarının yolunu kaybedince ister istemez başka bir yol arıyorlarmış.

selam güzellerim dün akşam uğrayamadım ne oldu bana anlamadım saat 8:30 du bi ağrı bastı azcık uzanayım ondan sonra girerim kk ya dedim ve uyumuşum ilk akşamdan hemde, saolsun ablacım kaldırdı ilaç saatimde içtim ve aynen uyumaya devam dün çok yorulmuşum sanırım , gece 12 gibi uyandım kalktım yerimi serdim geri yattım umarım bu akşam öyle olmaz gelirim size canlarım mutfak dolaplarına giriştim onlarla uğraşıyorum yarına kadar her yer çiçek gibi olsun istiyorum ama öyle işte kendinize cici bakın canlarım ben kaçtım

selam kızlar
hepimiz için mutlu ve güzel bir gün olsun inşallah.

dünkü menümü yazayım hemen

sabah : 1 yumurta ile kkk cevizsiz ( kaç gündür unutuyorum )
öğle : mercimek çorbası, 1 kaşık mantı
akşam : menemenle karatay kahvaltısı ( bir lokmada tırnak pideyi bandım zeytinyağına )
spora gelince elektrikler kesik olduğu için sadece 30 squat yaptım 15*2 olarak 30 kerede ip varmış gibi atladım baktım geleceği yok elk. vurdum kafayı yattım saat 22 de.
su 1,5 litre falan

Okadar huzursuzumki aylardir icim karanlik alisik degilim bu duruma. Insan namaz kilmadiginda oyle kotu hissediyorki kendini. Sahsen bende oyle. Allah a ibadet etmiyorum bir musluman olarak. Bundan daha nekadar kotu birsey olabilirki. Bi hadiste yaziliyordu yanlisim yoksa eger ; musluman namaz kilmiyorsa onunda bi kafirden varki yoktur diye. EGER YANLISIM YOKSA TABIKI OYLE OKUMUSTUM BIR SITEDE. Ve bende oyle dusunuyorum cunku Allah a inaniyorum diyipte saliveremez bir musluman kendini. Sonucda bi hristiyanda yahudide ben tanriya inaniyorum diyorlar ve birsey yapmiyorlar. Oyle kolaymi ya. Cok huzursuzum namazi oyle cok ozledimki. O huzuru hicbir yerde bulamam. Bugun basliyorum namaza ve artik birakmamak uzere devam edicem in sha Allah. Turkeydede kilarim hic umrumda olmaz oranin sicakligi. Cehennem atesindense 100000 x turkeynin sicakligini isterim:)).

Bugunku menum
Sabah: eksikisz karatay kahvaltisi
Ogle: domates uzerine rendelenmis hellim
Ara: 1 dondurma( panda magic zero yeni gordum 40 kaloriymis 1 top ancak var icinde )
Aksam: taze fasulye+ yogurt

4 litreye yakin su+ 3 kupa yesil cay
1 mil leslie+200 ip (+ temizlik canim cikti)

Bitki caylarim bitiyor diye kara kara dusunurken gorumcemden iyi haber geldi almis caylarimi saolsun kargolamis bile.. Burada sallama var onu onermiyor diyetisyenler mecbur turkiyeden getirtiyorum.. Dunyanin en iyi gorumcesine sahibim Allah herkesi boyle iyi insanlarla karsilastirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…