Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ellerine sağlık canım çok yorulmuşsundur eminim benim ramazan öncesi ev temizliği yapmam gerekiyordu ama maşallah evde duramadim temizlik kaldı yine yarına

Dogru soyluyorsun ablacim. O yuzden Allah im eger hayirliysa bizi birbirimize bagisla diye dua edicem artik. Saol bunu soyledigin icin caniminiciiii ablacimm

kuzum hayırlısını dile Allahtan herşey olacağına varır sadece biraz zaman ver kendine
saol ablaa aynen zamana ihtiyacim var

krakerleri kuzum onun yerine ceviz ye çiğ badem fıstık falan ye hiç değilse b vitamini alırsın tatlım
aynen abla krakerlse zaten yiyemiycem artik:)) bugun basliorum ramazandiyetime

neredeyse tüm kasların çalışıyorda ondan kuzum
hiii olabilir dogruuu

ben kaçıyorum kızlar herkese iyi geceler dua edin bana yarın için olurmu kötü bişey çıkmasın kolaycada atlatayım inşallah ilk defa hastaneyle ilgili bişeyden bu kadar korkuyorum
In sha Allah kotu birsey cikmaz abla

hımmm yakın yerler benimde bi taraf konya-karaman bi taraf niğde konya ya gittikm, yada o taraftan akrabalara hemen yaparlar annem sevmez hiç yapmaz aslında ramazanda iftara da güzel olur rica etsem tarifini verebilirmisin
Tabiiki canım
ceviz kavrulmuş fıstık susami rondo ile eziyiruz
içine ince bulgur soğan rendelenmiş domates bir parça fesleğen maydanoz koyarak bulgur yumusayana kadar ovuyoruz sonra içine soğuk su dökerek çorba kıvamına getiriyoruz içine isteğe bağlı domates salatalık marul lahana biber koyuyoruz ben çok seviyorum özellikle yazın çok güzel oluyor

Amien hepimizin abla in sha Allah. Tabiki soyledigin dogru iyi insan olmak lazim o cok onemli. Ama herseyden once namaz gelir abla. Sonucda kabirde ilk namazlarimizla sorgulanacaZ. Ona bakarsan ateistlerde iyi insanlar olabilir ama ibadet bambaska ablacim. Birde Peygamberimiz SAV tertemiz icide disida anlatilmaz iyi temiz bir insan Peygamber, ve ayaklari sisene kadar namaz kilar ibadet edermis ondan daha iyi olabilecegimizi sanmiyorum. Ve dedigin gibi namaz kilan kotu seyler yapanlarda vardir mutlaka. Insanlik tabi cok onemli. Biliyormusun Allah oyle affedicidirki merhametlidirki daglar kadar gunahin olsada. Eger namazin eksiksizse gunahlarina ragmen affedebilir Rabbim o yuzden namaz cooooook onemli. Allah namaz kilmayanlara kulak vermezmis cunku namaz kilmayan insanlar kulluk yapmiyorlar ibadetten vazgecerek. Ama skistiklarindada dua etmeyi biliriz. BIz Allah i dinliyormuyuzki Allah bizi dinlesin? Namaz kilinmayan evdede bereket rizk olmazmis. Sukur ben dogdugumdan beri benim annem babam hep namazli abdestli. Yani abla once iyi bir insan musluman olmak onemli dedin ama once namaz tek kurtaricimiz.. Kas alanlar bile lanetleniyor namaz kilmayanlari dusun.. Allah in laneti uzerinde olmak bundan daha nnekadar kotu bir kul insan olabilirki..

Merhabalar nasilsiniz guzeller Utaniyorum azcikBikac saat once kendimde degildim azcik size icimi doktum kusurabakmayin

Gerci hala kendimde degilim.. Ama olsun alhamdulillah benn bunuda yenicem! Namazlarimla kendimi tedavi edicem Allah in izniyle..
Sabr

Canım hiç bir zaman duygularından utanma
Hem burada aile gibiyiz bize içini dökmeyeceksinde kime dökeceksin
Dediğin gibi sabır ve namazla kendini tedavi edeceksin ve eminim çok daha mutlu ve huzurlu olacaksın

Ellerine sağlık canım çok yorulmuşsundur eminim benim ramazan öncesi ev temizliği yapmam gerekiyordu ama maşallah evde duramadim temizlik kaldı yine yarına

Hemde ne yorulmak valla şu anda ellerimi yumruk bile yapamıyorum
Avuç içlerim ve parmaklarımın üzerleri ağrıyor ( aslında vucudumun tamamı ağrıyor ama onlar daha fazla )
Benim evi temizlemiştim aslında ama maşallah bugün yine dağıttık ufaklık sağ olsun oyuncaklarını etrafa serpiştirdi yatmadan ama birazdan toparlarım ki yarına birşey kalmasın ( dağınıklık görünce sanki boşa temizlik yapmışım gibi geliyor bana birde yarın öğleden sonrada yine dışarda işlerim var o yüzden toplu bırakayım ki gelidğimde halim olmazsa dinlenirim )

Çok haklısın canım zaten Peygamber efendimiz SAV gibi olmak ne mümkün
Elimizden geleni yapacağız ve dediğin gibi en azından Namazlarımızı eksiksiz kilmaya gayret edeceğiz an itibariyle Ben elimden geldiğince Peygamber Efendimizin SAV Sünnetlerinide öğrendikçe yerine getirmeye gayret ediyorum sonuçta dediğin gibi RAbbim affedicidir Affı sever belki bizde Affına nail olan şanslı kullarından oluruzda bari Sünnetlerde olsa bir + puan olur bizlere
Bende sabah ezanıyla birlikte tekrar başlıyorum inşallah bu kez bırakmadan devam ederim ( eskiden kilodan çok zor geliyordu çünkü seçdeye yatınca kalkarken devamlı dengemi kaybediyordum yada mecbur ellerimden destek almak zorunda kalıyordum ama eminim şimdi çok daha rahat kılarım gerçi şu anda her yerim ağrıyor ama Rabbim kolaylığını verir inşallahhhhhhhhhh....Aminnnnnnnnn

RAbbim şimdiden kabul etsin kılacağımız Namazlarıda Aminnnnnnnnnn

Neyse ben abdestimi alayımda kuzumla başlayalım hatmimize inşallah Kadir Gecesine yetiştiririz

Çok şükür ilk sahurumuzuda yaptık kızçemle
Öncesinde de bir cüz kuranımızıda okuduk çok şükür
Şimdi ezanı bekleyip Sabah namazımıda kılıp yatarım Allahın izniyle ( İnşallah daim olur bu günden sonra )

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

1 büyük parça peynir
10 zeytin
1/2 domates
1 salatalık
2 haşlanmış yumurta
1 bardak ayran

Üzerinede şekersiz Türk kahvemi içtim balkonumda

Rabbim inşallah hepimize kolaylıkla orucumuzu tutmayı nasip eder....Aminnnnnnnnnnn

amin canım Allah kabul etsin inşallah

Merabaaa herkese hayirli ramazanlar kac gundur giremiyorum netim yoktu. Bu yaz gribi okadar zor biseymiski ancak iyilesebildim ama tum duzenimde bozuldu ya hastayken kilo alabilen tek insanim.heralde noluyosa bana

Ramzanda spora devam etmeyi oyle istiyorumki ya ama yapamicam galiba ben her ramaxan iftardan sonra cok halsiz olurum birak sporu sofrayi bile zor toplarim napcam ben ya verdigim kilolari alcam gibi geliyo off off

Ac karina 100 ip atladim amanin resmen bacaklarim agrior nefes nefeseyim ve terliyorum suan. Birazdan ablamla carsiya gidicez. Otobus yerine yuruyerek gidicez yuruyus olur gidis gelis. Ben tr icin hazirlik kuzenlerime hediyeler almak istiyorum. O yuzden iyi gezmem lazim cok cicili seyler alacagim kesin :)) ay bu arada annem izin vermiyor birtek corbayla beslenmeme. Iftarda ben sana herseyden ikiser kasik hazirlayacagim dedi oyy askimbenim bende annemin dedigini yapicam

Bu arada bilmiyorum neden ama tartida 101,5 kg gordum morelim bozuldu. Birde reglim yaklasti. Amann neyse morel bozmak yok ben boyle dvam ettikce gidicek ramazan sonu 90 olucam in sha Allah. En azindan 93. Ablamla iddaya girdik. :)) ben 93 olucam oda 60 kg. :)) ben kendime guveniyorumm

Bugun hic yazamadim cunku susuzlukla savas halinde gecti tum gunum
Sahur: karatay kahvaltisi yesil cay
İftar: 1 kase mantarli tavuk corbasi+ salata+ 2 bardak ayran+ 1 kasik humus+ yarim tavuk sis+ yarim adana sis+ 1 kucuk yuvarlar zeytinli ekmek (mandalnadan kucuk) + 1 catal pasta( oglumun dogum gunuydu disaridaydik) + 1 top sade dondurma

2 tane 1.5 litrelik su ictim
Sabah: 1 mil leslie birqzdanda 200 ip atlicam

Bugunki menum
Sahur 1 haslanmis yumurta, 10 zeytin, peynir,3 dilim salam tereyagi ve recel surulmus kucul bi dilim ekmek domates salatalil bi avuc kadar findik
İftar: mercimek corbasi, kucuk bir karniyarik, iki kasik pilav, yogurt, salata
İftardan sonra bir minik kek sekersiz cay

perşambe menü

sahur karatay hiç ekemek yok gözleme yaptım bizimkilere ondan da yemedim
18:00 19:00 arası yürüyüş
iftar 1 kase domates çorba 2 y.k patlıcan oturtma 2 y.k pilav 1 kase cacık
1 top profiterol
şimdiye kadar 2 lt su içtim daha da içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…