Ellerine sağlık canım çok yorulmuşsundur eminim benim ramazan öncesi ev temizliği yapmam gerekiyordu ama maşallah evde duramadimSElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Hele şükür gelebildim
Öğlende kızkardeşime geçtim biraz temizliğine yardımcı olmak için
KVsi Allahtan temizlik için yardımcı yollamışBende terasta halılarını yıkıyayım o zaman demiştim zaten ( en azından onlarda aradan çıksın ki bari o derdi kalmasın dedim )
Kızımla birlikte tam 4 tane büyük halı 2 tanede yolluk yıkadıkşu anda parmaklarımın hepsi çok ağrıyor halılar tertemiz olsun diye kızımla birlikte kendimizi paraladık hatta kızkardeşim elli kere başımıza geldi yahu havası değişsin yeter Allah aşkına fazla yormayın kendinizi diye dedim degett başımızdan işime karışma hatta şakasına kız komşunun halılarınıda yıkamaya getirdin bu ne böyle diye
Çok yorulduk ama halılar maşallah yeni gibi oldu
En son kızımla işi şakaya vurup bir güzel baştan aşağı birbirimizide ıslattık
Kızkardeşim anammmm hasta olacaksınız çılgınlar sizi dedi ama kızımda bende çok eğlendik özellikle ıslatma işinde
Canım yüreğini ferah tut ve bol bol dua et
Rabbim kıldığın namazları kabul etsin canım....Aminnnnn
Bende maalesef bir kaç kere başlayıp sonra savsakladım hep namazlarımı ama Allahın izniyle bende sabah namazıyla birlikte başlarımHem mübarek ay belki vesile olmuş olur düzenli olarak namaz kılmama
Ben hep diyorum tabiki Namaz çok önemli ama önce İnsan olmayı becerebilmek lazım iyi bir müslüman olmak içinsonuçta sadece Namaz ve Oruç değil müslümanlık
Ne 5 vakit namaz kılıpta her türlü naneyi yiyen müslüman bozuntuları varİnsanlar kul hakkına da çok dikkat etmeli, duyarlı olmalı, dürüst olmalı ve yüreği başta Allah ve Peygamber sevgisiyle olmak üzere tüm evrenede karşıda da sevgi dolu olmalı
Rabbim bizleride Allahın sevdiği kullarından olmayı nasip etsin ve geçmişte bilip bilmeden işlediğimiz Günahlar varsa bağışlasın...Aminnn
Bu an itibaren de bizlere doğru olarak yaşamayı nasip eder....Aminnnnnnnnnnnn
Canımmmmmm ne olur kendini bu kadar yıpratma
Dua ederkende RAbbim yüreğime hayırlı olanı ver, kötü olacaksa yüreğimdekini değiştir diye dua etmeye çalış
Sen birbirimize bağışla bizi derken belkide hayırlı olan bu değildir ama duan kabul olacak bir ana deng gelirsede bağışlar bağışlamasına ama sen sonradan hayırlı değilse çok üzülürsün Allah korusun
Rabbim yüreğindeki hayırlı değilsede yüreğine hayırlı olanı yerleştirir inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Ben bekarken hep diyordum ille eşim mavi gözlü olsun ille sarışın olsun diye
Heee eşimi çok seviyorum oda aldığım her nefesle bile ilgililenir ama bazende diyorum Rabbim bana hayırlı olanı nasip et, hayırlı olan neyse onu yüreğime ver diye dua etseydim belki yine beni çok seven bir eşim olurdu ama KV ve KP tarafından sıkıntı yaşamazdımonlardan yediğim kazıklar, çektiğim sıkıntılar olmazdı belkide diye
Bazen eşime bile diyorum ya senin benden önceki sevgilinin verilmiş sadakası vardı Anana gelin olmamış yada ben birinin ahını aldımda başıma Ananı bela olarak verdi diye
Tabi eşim gülüyor ama hep der asıl ben şanslıyım ki seni Rabbim nasip etti bana diye çünkü oda farkında başkası olsa asla Annesi ve Babasını çekmezdi sonuçta Sevgi bir yere kadar insanı idare ediyor
Bazende diyorum yine dünyaya gelsem yine eşimle evlenirdim ama tabi Annesi ve Babasına baştan sınırlarını bildirirdim diye ( ki bunu eşimde hep diyor bir daha senle evlenirdim hiç düşünmeden ama eminim sen şimdiki aklın olsa çok şeyi farklı yapardın diye)
Yani diyeceğim o ki sen RAbbine sığın yüreğine ferahlık versin ve hayırlı olan her neyse onu nasip etsin sana....Aminnnn
Gerisini Rabbime bırak ve emin ol karşılığı çok çok daha güzel olacaktır yeterki sabret
Çok geçmiş olsun canımRamazanınız hayırlı olsun kızlar bu sene bende çok istiyorum ama ilaçlar yüzünden bilemiyoırum yarın sorcam doktora birde endoskopi olcam yarın tırsıyorum azıcıkumarım sorunsuz geçer
Dogru soyluyorsun ablacim. O yuzden Allah im eger hayirliysa bizi birbirimize bagisla diye dua edicem artik. Saol bunu soyledigin icin caniminiciiii ablacimmCanımmmmmm ne olur kendini bu kadar yıpratma
Dua ederkende RAbbim yüreğime hayırlı olanı ver, kötü olacaksa yüreğimdekini değiştir diye dua etmeye çalış
Sen birbirimize bağışla bizi derken belkide hayırlı olan bu değildir ama duan kabul olacak bir ana deng gelirsede bağışlar bağışlamasına ama sen sonradan hayırlı değilse çok üzülürsün Allah korusun
Rabbim yüreğindeki hayırlı değilsede yüreğine hayırlı olanı yerleştirir inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnn
saol ablaa aynen zamana ihtiyacim varkuzum hayırlısını dile Allahtan herşey olacağına varır sadece biraz zaman ver kendine
aynen abla krakerlse zaten yiyemiycem artik:)) bugun basliorum ramazandiyetimekrakerleri kuzum onun yerine ceviz ye çiğ badem fıstık falan ye hiç değilse b vitamini alırsın tatlım
hiii olabilir dogruuuneredeyse tüm kasların çalışıyorda ondan kuzum
In sha Allah kotu birsey cikmaz ablaben kaçıyorum kızlar herkese iyi gecelerdua edin bana yarın için olurmu kötü bişey çıkmasın kolaycada atlatayım inşallah ilk defa hastaneyle ilgili bişeyden bu kadar korkuyorum
Tabiiki canımhımmm yakın yerler benimde bi taraf konya-karaman bi taraf niğde konya ya gittikm, yada o taraftan akrabalara hemen yaparlar annem sevmez hiç yapmazaslında ramazanda iftara da güzel olur rica etsem tarifini verebilirmisin
Amien hepimizin abla in sha Allah. Tabiki soyledigin dogru iyi insan olmak lazim o cok onemli. Ama herseyden once namaz gelir abla. Sonucda kabirde ilk namazlarimizla sorgulanacaZ. Ona bakarsan ateistlerde iyi insanlar olabilir ama ibadet bambaska ablacim. Birde Peygamberimiz SAV tertemiz icide disida anlatilmaz iyi temiz bir insan Peygamber, ve ayaklari sisene kadar namaz kilar ibadet edermis ondan daha iyi olabilecegimizi sanmiyorum. Ve dedigin gibi namaz kilan kotu seyler yapanlarda vardir mutlaka. Insanlik tabi cok onemli. Biliyormusun Allah oyle affedicidirki merhametlidirki daglar kadar gunahin olsada. Eger namazin eksiksizse gunahlarina ragmen affedebilir Rabbim o yuzden namaz cooooook onemli. Allah namaz kilmayanlara kulak vermezmis cunku namaz kilmayan insanlar kulluk yapmiyorlar ibadetten vazgecerek. Ama skistiklarindada dua etmeyi biliriz. BIz Allah i dinliyormuyuzki Allah bizi dinlesin? Namaz kilinmayan evdede bereket rizk olmazmis. Sukur ben dogdugumdan beri benim annem babam hep namazli abdestli. Yani abla once iyi bir insan musluman olmak onemli dedin ama once namaz tek kurtaricimiz.. Kas alanlar bile lanetleniyor namaz kilmayanlari dusun.. Allah in laneti uzerinde olmak bundan daha nnekadar kotu bir kul insan olabilirki..Canım yüreğini ferah tut ve bol bol dua et
Rabbim kıldığın namazları kabul etsin canım....Aminnnnn
Bende maalesef bir kaç kere başlayıp sonra savsakladım hep namazlarımı ama Allahın izniyle bende sabah namazıyla birlikte başlarımHem mübarek ay belki vesile olmuş olur düzenli olarak namaz kılmama
Ben hep diyorum tabiki Namaz çok önemli ama önce İnsan olmayı becerebilmek lazım iyi bir müslüman olmak içinsonuçta sadece Namaz ve Oruç değil müslümanlık
Ne 5 vakit namaz kılıpta her türlü naneyi yiyen müslüman bozuntuları varİnsanlar kul hakkına da çok dikkat etmeli, duyarlı olmalı, dürüst olmalı ve yüreği başta Allah ve Peygamber sevgisiyle olmak üzere tüm evrenede karşıda da sevgi dolu olmalı
Rabbim bizleride Allahın sevdiği kullarından olmayı nasip etsin ve geçmişte bilip bilmeden işlediğimiz Günahlar varsa bağışlasın...Aminnn
Bu an itibaren de bizlere doğru olarak yaşamayı nasip eder....Aminnnnnnnnnnnn
Merhabalar nasilsiniz guzellerUtaniyorum azcik Bikac saat once kendimde degildim azcik size icimi doktum kusurabakmayin
Gerci hala kendimde degilim.. Ama olsun alhamdulillah benn bunuda yenicem! Namazlarimla kendimi tedavi edicem Allah in izniyle..
Sabr
Ellerine sağlık canım çok yorulmuşsundur eminim benim ramazan öncesi ev temizliği yapmam gerekiyordu ama maşallah evde duramadimtemizlik kaldı yine yarına
Amien hepimizin abla in sha Allah. Tabiki soyledigin dogru iyi insan olmak lazim o cok onemli. Ama herseyden once namaz gelir abla. Sonucda kabirde ilk namazlarimizla sorgulanacaZ. Ona bakarsan ateistlerde iyi insanlar olabilir ama ibadet bambaska ablacim. Birde Peygamberimiz SAV tertemiz icide disida anlatilmaz iyi temiz bir insan Peygamber, ve ayaklari sisene kadar namaz kilar ibadet edermis ondan daha iyi olabilecegimizi sanmiyorum. Ve dedigin gibi namaz kilan kotu seyler yapanlarda vardir mutlaka. Insanlik tabi cok onemli. Biliyormusun Allah oyle affedicidirki merhametlidirki daglar kadar gunahin olsada. Eger namazin eksiksizse gunahlarina ragmen affedebilir Rabbim o yuzden namaz cooooook onemli. Allah namaz kilmayanlara kulak vermezmis cunku namaz kilmayan insanlar kulluk yapmiyorlar ibadetten vazgecerek. Ama skistiklarindada dua etmeyi biliriz. BIz Allah i dinliyormuyuzki Allah bizi dinlesin? Namaz kilinmayan evdede bereket rizk olmazmis. Sukur ben dogdugumdan beri benim annem babam hep namazli abdestli. Yani abla once iyi bir insan musluman olmak onemli dedin ama once namaz tek kurtaricimiz.. Kas alanlar bile lanetleniyor namaz kilmayanlari dusun.. Allah in laneti uzerinde olmak bundan daha nnekadar kotu bir kul insan olabilirki..
amin canım Allah kabul etsin inşallahÇok şükür ilk sahurumuzuda yaptık kızçemle
Öncesinde de bir cüz kuranımızıda okuduk çok şükür
Şimdi ezanı bekleyip Sabah namazımıda kılıp yatarım Allahın izniyle( İnşallah daim olur bu günden sonra )
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
1 büyük parça peynir
10 zeytin
1/2 domates
1 salatalık
2 haşlanmış yumurta
1 bardak ayran
Üzerinede şekersiz Türk kahvemi içtim balkonumda
Rabbim inşallah hepimize kolaylıkla orucumuzu tutmayı nasip eder....Aminnnnnnnnnnn
Canim kusura bakma ancak cevap verebildim ..dondurmanin tadi cok guzel hafif normallerine gorebaldandane , @45derya45 , Selvos88 ,@Yasmiin17 tebrikler kızlar hem menüler hem spor süpersiniz aynen devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?