- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
İftarımı yaptım ve çok fazla kaçırmadığım halde kaç saattir kendimi kötü hissediyorum nedense
Hemen yediklerimide yazayım bir diyin bana yoksa fazlamı kaçırdım farkında olmadan
Sahuru zaten sabaha karşı yazmıştım
İftarda;
1/2 kaseden az fazla Çorba
3 - 4 YK kadar yoğurtlu biber
Biraz Ton balığı
Bol salata ve komşumun ikramlık kapıdan uzattığı karnıyarıkdan 2 - 3 çatal kadar
Sizce fazlamı kaçırdım yoksa yanlış mı beslendim
Kan şekerim fırlamış gibi hissediyorum ( sanki 1 tepki baklava yemişim gibi)
Tansiyonum normal, kendimi ilkten çok şiş hissediyordum ama şu an mide konusunda çok rahatım
Nefes almakta zorlanıyorum ve gözlerim yanıyorçok halsizim ve inanın kolumu bile zor kaldırıyorum
Yok ablacim bence super gayet yerinde yemissib ne az ne fazla tam yani. Bu aradaa anlattiklarinin birebir bende yasiyorum kendimii cok sismis hissediyorum reglimde yaklasti belki ondadir diye dusunuyorum. Resmenn bugun gozlerim kipkirmizi ela rengi lenslerimide taktim carsiya cikarken resmen vampir gibiydimYeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
İftarımı yaptım ve çok fazla kaçırmadığım halde kaç saattir kendimi kötü hissediyorum nedense
Hemen yediklerimide yazayım bir diyin bana yoksa fazlamı kaçırdım farkında olmadan
İftarda;
Biraz Ton balığı
Bol salata ve komşumun ikramlık kapıdan uzattığı karnıyarıkdan 2 - 3 çatal kadar
Tansiyonum normal, kendimi ilkten çok şiş hissediyordum ama şu an mide konusunda çok rahatım
Nefes almakta zorlanıyorum ve gözlerim yanıyorçok halsizim ve inanın kolumu bile zor kaldırıyorum
Dogrusunu yapmussin canim persembe iftar oncesi tartilcazherkese hayırlı ramazanlar .bu arada ne zaman tartılacağımıza dair bişey denmediği için ben bugün iftardan önce tartıldım yarın ona göre bildirim yapıcam.sahurda zaten 1 lt su içiyom sabah tartılasam kesin fazla çıkarım ben neyse sabah tartılıp fazala gelirsem ona göre bildirim yaparım artık
Nasil iftarda bisey yemedin. Yoksa yanlismi yazdin tatllimIftar: hic bisi :))
Sahur: firinda 2 but tavuk 2 sogan 2 patates, az doner, salata, 5 yemek kasigi corba fazla icemedim 1hurma yedim ve 1 litre su bitirdim yatana kadar 2 daha gider. 100 ip atladim bugun + 40 dk tempolu yuruyus + 3 saat carsi gezme. Birazdan yine 100 ip atlicam
Amin canimm.. O da gecer insallahIyi geceler kızlar
oynakbasi34 , Bulbul-e Bismil , baldandane , Selvos88 tşk ederim kızlar gecti sükür tek Tük kızarıklık kaldı oda losyonla gidiyo şükür
Hepinizin Ramazan'ı güzel geçsin inş:)
Bende aynen oyle oldum saat 6 dan sonra bisey yemiorduk ya bide onun ruh hali yansidi sanirim bi degiisk oldumYeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
İftarda;
Biraz Ton balığı
Bende hic acikmadim ama susuzluk bitirdi benibu arada bugün ben diyet yapmanın güzelliğini bi kez daha gördüm yıllardır ramazanın ilk gününü komalık migren ağrısıyla geçiririm bugün bomba gibiydim hiç oruçlu değilmiş gibiydim sanki.saat 17 gibi hafif açlık belirdi sonra yok oldu oda.sabah yürüyüşe çıkamadım malum sahur erken oluyo yatsam kalkamam diye korkuyorum sahuru yapıp yattığım içinde sabah uyuyorum.akşam saat 17 gibi girip yemeklerimi yaptım.işim biter bitmez eşofmanları çektim doğru yürüyüşe .1 saat yürüdüm,ben çıkmadan hemen önce yağmur atmıştı korulukta meşe ve toprak kokusu harikaydı iyiki çıkmışım. velhasıl hayatıma getirdiğiniz düzen için kendim için bi şeyler yapmama sebep olduğunuz için kk ailesine sonsuz teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?