benimde açlık hiç olmadı biraz susuzluk oldu ama bebeğim durmadı sürekli kucakla beni gezdir beni diye o beni çook yordubu arada bugün ben diyet yapmanın güzelliğini bi kez daha gördüm yıllardır ramazanın ilk gününü komalık migren ağrısıyla geçiririm bugün bomba gibiydim hiç oruçlu değilmiş gibiydim sanki.saat 17 gibi hafif açlık belirdi sonra enyok oldu oda.sabah yürüyüşe çıkamadım malum sahur erken oluyo yatsam kalkamam diye korkuyorum sahuru yapıp yattığım içinde sabah uyuyorum.akşam saat 17 gibi girip yemeklerimi yaptım.işim biter bitmez eşofmanları çektim doğru yürüyüşe .1 saat yürüdüm,ben çıkmadan hemen önce yağmur atmıştı korulukta meşe ve toprak kokusu harikaydı iyiki çıkmışım. velhasıl hayatıma getirdiğiniz düzen için kendim için bi şeyler yapmama sebep olduğunuz için kk ailesine sonsuz teşekkürler...
Ben dun iftardan once tartildim az once yine tartildim ayniydi kilom pek bi fark edecegini sanmiorum.günaydın kızlar
ben dün tartılmayı unutmuşumsabah tartıldım
başlangıç:75,7
geçen hafta:71,5
bugün:71,3
giden:0,200
selvoscum ortalaman 1,56815 çıkıyor. yani 157 ye yuvarlama yapman gerekiyor tatlım duzelt olurmu***6.TAKIM 418.Etap***
45derya45(79,7/ / / )
baldandane(92 / / /)
battaniye1 (76/ / / )
Bulbul-e Bismil( 84/ / / )
makres76 (59,9/ / / )
maya55(53,5/ / / )
selvos88(82,9/ 81.6/ 1.3/ %1.56)
umutsuzwakaa(56,9/ / /% ) geçen hafta bildirimde bulunmadı
Yasmiin17(97,5/ / / )
6.Takım Ortalaması:
Tamam canim hemen duzeltimselvoscum ortalaman 1,56815 çıkıyor. yani 157 ye yuvarlama yapman gerekiyor tatlım duzelt olurmu
Kendi adima iyiyim canim sen nasilsin :)bal petekleri selam olsun nasılsınız bakalımm
valla yuvarlanıp gidiyorum. hani bir laf var "biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar" eşim niyetli ben tutamıyorum malesef ve iftarı bekleyip onla yeyince dun çok geç yedim yemeği tartıyada yansımadı onun dışında ii sayılırımKendi adima iyiyim canim sen nasilsin :)
***6.TAKIM 418.Etap***
45derya45(79,7/ / / )
baldandane(92 /91,5 /0,5/o,54)
battaniye1 (76/ / / )
Bulbul-e Bismil( 84/ / / )
makres76 (59,9/ / / )
maya55(53,5/ / / )
selvos88(82,9/ / / )
umutsuzwakaa(56,9/ / /% ) geçen hafta bildirimde bulunmadı
Yasmiin17(97,5/ / / )
6.Takım Ortalaması:
geçmiş olsun bu gün bende de kısmi ağrı var.susuzluktanda oluyoSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Ben geldimmmm
Şu anda açlık hissim yok ama nasıl birşeydir anlamadım başımın sadece yarısı ağrıyor ( sağ tarafı)
Sanırım uyku düzenimin bozulmasından kaynaklanıyor ve eminim bir iki güne düzene girer
hiç öyle düşünme balımm haftada 500 gr çok güzelyine aynı yine şaşırtmıyor bedenim beni standarta bağladı yarım kilo veriyo daha fazlası oynamıyo.benim yaptığım sporu başkası yapsa şimdiye kadar 15 kilo vermişti.
geçmiş olsun canımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Ben geldimmmm
Şu anda açlık hissim yok ama nasıl birşeydir anlamadım başımın sadece yarısı ağrıyor ( sağ tarafı)
Sanırım uyku düzenimin bozulmasından kaynaklanıyor ve eminim bir iki güne düzene girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?