- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
listeniz doğru canım***14.TAKIM 418. Etap ***19/6
aycanhakan(65.7 /65,7 /0 /%0) Kilosu Sabit
nhtylz. (86.8 / 0/ 0/0 % ) Kilosu Sabit
kitap_asigi ( 64.0/ 63.6/ 0.4 / %0.63 )
Diddah ( 71.8 /71.5 / 0.3/ %0.42 )
Evnscnc (53,2/ / /% ) bu hafta hiç mesaj yok haber yok diskalifye oldu
nazarenko (77,0 /76,8 /0,2 / %0,26 )
Fulias (54,2 / 54,2/ 0/ % 0) Kilosu Sabit
renknesli ( 77,2 /77,0 /0,2 / %0,26 )
14.Takım Ortalaması:%0,20
Herkese merhaba. Listemizi hazırladık bir kontrol eder misiniz acaba?
Hadi kizlar nerdesinizz yasminn makres maya deryaa***6.TAKIM 418.Etap***
45derya45(79,7/ / / )
baldandane(92 /91,5 /0,5 /0,54)
battaniye1 (76/75,5 / 0,5/0,66 )
Bulbul-e Bismil( 84/83 /1 / 1,19)
makres76 (59,9/ / / )
maya55(53,5/ / / )
selvos88(82,9/81,6 / 1,3/ 1,57)
umutsuzwakaa(56,9/ / /% ) geçen hafta bildirimde bulunmadı
Yasmiin17(97,5/ / / )
6.Takım Ortalaması:
Hadi kizlar nerdesinizz yasminn makres maya deryaa***6.TAKIM 418.Etap***
45derya45(79,7/ / / )
makres76 (59,9/ / / )
maya55(53,5/ / / )
Yasmiin17(97,5/ / / )
6.Takım Ortalaması:
ne demek o kuzum burası sıcacık bir ortam bizler aile gibiyizMerhabalar nasilsiniz guzellerUtaniyorum azcik Bikac saat once kendimde degildim azcik size icimi doktum kusurabakmayin
saol canım benim geçti gitti şükürÇok geçmiş olsun canım
çok teşekkür ederim yazdım kenara deniycemTabiiki canım
ceviz kavrulmuş fıstık susami rondo ile eziyiruz
içine ince bulgur soğan rendelenmiş domates bir parça fesleğen maydanoz koyarak bulgur yumusayana kadar ovuyoruz sonra içine soğuk su dökerek çorba kıvamına getiriyoruz içine isteğe bağlı domates salatalık marul lahana biber koyuyoruz ben çok seviyorum özellikle yazın çok güzel oluyor
amin ablam cümlemizinRabbim oruclarinizi kabul etsin, bu mübarek ay hayirlara vesile olsun
selam guzeller
saol canım sanada. çok şükür iyileşmişsin tatlım öyleyse toparlanma vakti düzenini tekrar oturtup yarışa tam gaz devamMerabaaa herkese hayirli ramazanlar kac gundur giremiyorum netim yoktu. Bu yaz gribi okadar zor biseymiski ancak iyilesebildim ama tum duzenimde bozuldu ya hastayken kilo alabilen tek insanim.heralde noluyosa bana
sahurdan sonra spor yapmayı denesen canım sporsuz olmaz ki. bu arada cumaya kadar menü bildiriminden muaf sayıyorum seni tatlım bundan sonrakileri sporunla beraber yazarsan sevinirimRamzanda spora devam etmeyi oyle istiyorumki ya ama yapamicam galiba ben her ramaxan iftardan sonra cok halsiz olurum birak sporu sofrayi bile zor toplarim napcam ben ya verdigim kilolari alcam gibi geliyo off off
yasmiiiiiinnnn bu kadar çok tartılmaktan vazgeç artık kuzumBu arada bilmiyorum neden ama tartida 101,5 kg gordum morelim bozuldu. Birde reglim yaklasti. Amann neyse morel bozmak yok ben boyle dvam ettikce gidicek ramazan sonu 90 olucam in sha Allah. En azindan 93. Ablamla iddaya girdik. :)) ben 93 olucam oda 60 kg. :)) ben kendime guveniyorumm
yavrunun doğum gününü kutlarım ablacım hepberaber nice mutlu sağlıklı yıllar geçirirsiniz inşBugun hic yazamadim cunku susuzlukla savas halinde gecti tum gunum
Sahur: karatay kahvaltisi yesil cay
İftar: 1 kase mantarli tavuk corbasi+ salata+ 2 bardak ayran+ 1 kasik humus+ yarim tavuk sis+ yarim adana sis+ 1 kucuk yuvarlar zeytinli ekmek (mandalnadan kucuk) + 1 catal pasta( oglumun dogum gunuydu disaridaydik) + 1 top sade dondurma
2 tane 1.5 litrelik su ictim
Sabah: 1 mil leslie birqzdanda 200 ip atlicam
saol canım sanada hayırlı ramazanlar. doğru tartılmışsın ablacım derya abla duyurmuştu ama gözünden kaçmış sanırımherkese hayırlı ramazanlar .bu arada ne zaman tartılacağımıza dair bişey denmediği için ben bugün iftardan önce tartıldım yarın ona göre bildirim yapıcam.sahurda zaten 1 lt su içiyom sabah tartılasam kesin fazla çıkarım ben neyse sabah tartılıp fazala gelirsem ona göre bildirim yaparım artık
Iftar: hic bisi :)) BU ŞAKA MI YASMİNIftar: hic bisi :))
Sahur: firinda 2 but tavuk 2 sogan 2 patates, az doner, salata, 5 yemek kasigi corba fazla icemedim 1hurma yedim ve 1 litre su bitirdim yatana kadar 2 daha gider. 100 ip atladim bugun + 40 dk tempolu yuruyus + 3 saat carsi gezme. Birazdan yine 100 ip atlicam
amin. oyyy kıyamam ben o kuzuya hafig atlatır inş Allah şifa versinIyi geceler kızlar bugün oğlum çok huysuz sürekli ağlıyor burnu akmaya başladı grip başlıyor galibaHerkese hayırlı ramazanlar bu arada hepimizin oruclari kabul olur inşallah
menum
sahur 2 yumurta haşlama beyaz peynir Çökelek domates salatalık zeytin çeyrek ekmek
iftar 1 kase mercimek çorbası kabak yemeği cacık salata 2 tane kayısı
spor yarım saat yürüyüş
2 litre su
ben yazarken bebis dizimde uyudu bende kaçıyorum hadi iyi geceler
Neslişimm gelmişbal petekleri selam olsun nasılsınız bakalımm
sıkma canını artı da çıkabilirdin bu haftayı geride bırakıp yeni haftaya sıkı bir başlangıç yapıcaksın o kadarKilom sabitt hic verememisim off ya off napcm ben yaa
Aaa kafq gitmis yqnlis oldu oNasil iftarda bisey yemedin. Yoksa yanlismi yazdin tatllim
sağlık olsun canım benim***6.TAKIM 418.Etap***
45derya45(79,7/ / / )
makres76 (59,9/ 60,9 /-1 /-%1,67 )
maya55(53,5/ / / )
Yasmiin17(97,5/ / / )
6.Takım Ortalaması:
Kusura bakmayın kızlar bu hafta takımı batırdım sanırım. Hastalıktan verdiğim kilo geri geldi maalesef. Bu hafta toparlayacağım inşallah.
saol tatlım sanada hayırlı ramazanlar. kaptan dönücek bir iki güne yuvayaSelam kızlar, herkese hayırlı ramazanlar.
Bundan sonra menülerimi paylaşmaya başlıyorum kızlar, çok boşladım burayı biliyorum. Bir süre işe gelmeyince toparlaması bir haftamı aldı. Neyseki günlük işerime geri döndüm ve artık sizinle daha çok vakit geçirebileceğim. Hepinizi özledim. İnşallah ters giden bir şey yoktur herkesin keyfi yerindedir. Kaptan yok hala tadilatla mı uğraşıyor yoksa, inşallah herşey yolundadır.
Bilmiyorum ablacim dun ne yedigimi hatirlamiyorum ben :)))@Yasmiin17 tatlım çarşamba menünü yazmadın mı yoksa ben mi gözden kaçırdım acaba
hhahha yaaaaaa selvi ablada sordu yanlis oldu o :))) acliktan kafa gitti herhalde sahur yerine iftar yazmisim :))Iftar: hic bisi :)) BU ŞAKA MI YASMİNeğer gerçekse hiç iyi bişey yapmamışsın
ayy abla bugun tartilmsam olurmu ;s hem arti ciktigimi biliyorum hemde sanirim yarin regl olucam veya aksam :s ablaaacimmmm banaa yardimm et hic yapmadim onu nasil yapicam listeyi:))amanda aman kim gelmiş @Yasmiin17 hoşgeldin kuzumhadi bildirimini yap sabırsızlıkla bekliyorum. a bu arada bugün liste görevi mayıs ayı hedef cezası dolayısıyla bizde tatlım haberin olsun
Super seyler paylasiosun bizimle tesekkurler canimmm.. İyi dileklerin icinde tesekkur ederimm .. Yasmin sahur yerine iftar yazmis bulbulumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?