Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kuzum sen tartıl yine de lütfen tartılmazsan olmaz. liste için dert etme birlikte yapıcaz zaten

Hosgeldin canimm sanada hayirli ramazanlar

Menun cok guzel sporda eklenirse harika olur canim

yıl olmuş 2015 hala kendi egolarını tatmin etmek için sudan sebeplerle gelinlerine yüklenen, oğlunu doldurup onların kavgasından haz alan kayınvalideler var ha tabi birde bu dolduruşa gelip bak boşarım seni ha diye iğrenç bir tehdit savuran kocalar. üst komşumuz aynı zamanda uzaktan akrabamız kızı sabah sabah ağlattılar oruç haliyle etmedikleri kalmadı garibime bir de suçu olsa. hiç tahammül edemiyorum böyle insanlara bulsam bir kaşık suda boğarım Rabbim ırak kılsın böylelerini

Offf cok kotu bir durum Allah im yardim etsin cocuklarina. Bizdede bitane vardi babamin annesi zaten yillar oldu hala konusmuyoruz. Bizden uzak dursun o konuya hic girmiycem..
Bitane dahavar turkeyde teyzemin kocasini hasta ettiler kvsi hem kocasinin anasi hemde ablasi. Ablasi zaten annesinden fena. Kackere bos ol bos ol dedirttirmis. Huzurunu bozuyorlardi. Bunaragmen teyzem kiyamazdi hepderdi kocami hasta ettiler ona hep ozel dualar okurdu yuvasini korumak icin neler yapmazdiki. Simdi hamile :))) 6 aylik kizi olacak. Eminim kocasinin ablasi catir catir catliyordur. Dun tesadufen onlari gorduk carsidan yanimizdan gectiler ablamla hicbakmadik bile onlarda ayni sekilde benbi ara baktim soyle son anda yanimizdaylarken onlarmi diye Zaten o an onlari gormustum sonra yine kafami cevirdim boyle insanlari gormek dahi istemiyorum. O kadin birde beni cok severdi hollandada kalior ve kucukken hep gider gelirmissiz kadin koluma saat yapardi herdefasinda ozaman iyidi simdi neolduysa artik..

Ben hala cekiorum canim esim seni bosarim demiyor allahtan ama kayinvalidemle kayinbabam her gunumu zehir edecek bisey buluyor. Dun oruclu halimde 1 saat gozyasi doktum. Disari cikcaz diye selcgun dogum gunu icin. Esime onlarda gelsindedim en son yeterki huzur versinler. Gelmediler ama huzurumuzuda bozdular

***6.TAKIM 418.Etap***

45derya45(79,7/79,9 /-0,2 /-0,25 )
baldandane(92 /91,5 /0,5 /0,54)
battaniye1 (76/75,5 / 0,5/0,66 )
Bulbul-e Bismil( 84/83 /1 / 1,19)
makres76 (59,9/ 60,9 /-1 /-%1,67 )
maya55(53,5/ / / )
selvos88(82,9/81,6 / 1,3/ 1,57)
umutsuzwakaa(56,9/ / /% ) geçen hafta bildirimde bulunmadı
Yasmiin17(97,5/ / / )

6.Takım Ortalaması:

KUSURA BAKMAYIN KIZLAR
3 kere pc başına geçtim müşteri geldi kalktım anca gelebildim. geçmiş de yapamıyorum eksik menülerimide yarın sabah tamamlarım inşallah. artıdayım maalesef felaket ödem var vücudumda özellikle akşam saati belki sabah olsa böyle olmaz ama işte hem sıcak hem bütün günün yorgunluğu hem susuzluk. kusura bakmayın olurmu. hepinizi öpüyorum.
selvoşum kuzunun doğum günü kutlu olsun canımmm

Caniminicii ablamm kiyamamm.. Diyecek birsey bulamiyorum.. Cok uzucu yapilacak pek birseyde yok gibi gozukuyor sonucda kocanin annebabasi atsan atilmaz satsan satilmaz. In sha Allah sizden uzakta tasinirlar. Lutfen uzme kendini bitanemm oglusunun dogum gunu kutlu olsun cokcok opdum bal yanaklardan Allah im uzun omurler verdin saglikli omurlerversin sizinle birlikte in sha Allah. Uzulmeeeeeeaglama senin gibi gelini basinda gezdirsinler

Saol bitanemm.. Benim onlara yaranmam imkansiz 10 yildan sonra.. Bana karismasinlar ben baska bisey istemiylrum

***6.TAKIM 418.Etap***

45derya45(79,7/79,9 /-0,2 /-0,25 )
baldandane(92 /91,5 /0,5 /0,54)
battaniye1 (76/75,5 / 0,5/0,66 )
Bulbul-e Bismil( 84/83 /1 / 1,19)
makres76 (59,9/ 60,9 /-1 /-%1,67 )
maya55(53,5/53,5 /0 /0 )sabit
selvos88(82,9/81,6 / 1,3/ 1,57)
umutsuzwakaa(56,9/ / /% ) iki kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
Yasmiin17(97,5/ / / ) ilk kez bildirimde bulunmadı

6.Takım Ortalaması: 0,23

çağımızın hastalığı kendini mükemmel görme. herşey bunun yüzünden oluyo.halbuki daha naif daha anlayışlı olabilsek dünya daha yaşanılası bi yer olacak.yaradılanı yaratandan ötürü seversek sevgiyle yaralar iyileşecek.insanın komşusunun bu tarz sorunları olunca çok etkileniyo gerçekten.daha önceki evimde yeni evli bi çift gece gündüz kavga ederlerdi.uyuyamazdım huzursuz olurdum.her koyun kendi bacağından asılır ama leş kokusu yedi mahalleyi tutar derler. doğru değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…