- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
kuzum sen tartıl yine de lütfen tartılmazsan olmaz. liste için dert etme birlikte yapıcaz zatenBilmiyorum ablacim dun ne yedigimi hatirlamiyorum ben :)))
hhahha yaaaaaa selvi ablada sordu yanlis oldu o :))) acliktan kafa gitti herhalde sahur yerine iftar yazmisim :))
ayy abla bugun tartilmsam olurmu ;s hem arti ciktigimi biliyorum hemde sanirim yarin regl olucam veya aksam :s ablaaacimmmm banaa yardimm et hic yapmadim onu nasil yapicam listeyi:))
Hosgeldin canimm sanada hayirli ramazanlarSelam kızlar, herkese hayırlı ramazanlar.
Bundan sonra menülerimi paylaşmaya başlıyorum kızlar, çok boşladım burayı biliyorum. Bir süre işe gelmeyince toparlaması bir haftamı aldı. Neyseki günlük işerime geri döndüm ve artık sizinle daha çok vakit geçirebileceğim. Hepinizi özledim. İnşallah ters giden bir şey yoktur herkesin keyfi yerindedir. Kaptan yok hala tadilatla mı uğraşıyor yoksa, inşallah herşey yolundadır.
ne demek ablacımSuper seyler paylasiosun bizimle tesekkurler canimmm.. İyi dileklerin icinde tesekkur ederimm .. Yasmin sahur yerine iftar yazmis bulbulummbende dedim kiz bayilcak korktum valla
Menun cok guzel sporda eklenirse harika olur canimRamazanın ilk menüsüyle başlayayım menü paylaşımına
Sahur (01,40)
Yarım litre ılık su+1 incir
(02:00)
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
2 ceviz
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu
2 bardak yeşil çay
İftar (20:00)
Yarım litre su+1 hurma
1 kase çorba
10 dak ara
az taze fasulye, az tavuk sote, bol salata
Ara (22:00)
kiraz+yopurt
Su 2,5 litre
Bu ramazan yine sporu boşlayacak gibiyim, zaten bir aydır spor yapmadım hastalıklar yüzünden. Akşam çok halsiz düştüm bu akşam spor için uğraşacağım bakalım yapabilecek miyim
Oyyyy tamanm ablacimm ozaman yarim saate kadar yazarim benkuzum sen tartıl yine de lütfen tartılmazsan olmaz. liste için dert etme birlikte yapıcaz zaten
tamam kuzum kaçıyorum bende azcık mutfakla uğraşayım 5 gibi gelirim listeyi paylaşmak için birlikte kontrol eder paylaşırız canımOyyyy tamanm ablacimm ozaman yarim saate kadar yazarim ben
Offf cok kotu bir durum Allah im yardim etsin cocuklarina. Bizdede bitane vardi babamin annesi zaten yillar oldu hala konusmuyoruz. Bizden uzak dursun o konuya hic girmiycem..yıl olmuş 2015 hala kendi egolarını tatmin etmek için sudan sebeplerle gelinlerine yüklenen, oğlunu doldurup onların kavgasından haz alan kayınvalideler var ha tabi birde bu dolduruşa gelip bak boşarım seni ha diye iğrenç bir tehdit savuran kocalar. üst komşumuz aynı zamanda uzaktan akrabamız kızı sabah sabah ağlattılar oruç haliyle etmedikleri kalmadı garibime bir de suçu olsa. hiç tahammül edemiyorum böyle insanlara bulsam bir kaşık suda boğarım Rabbim ırak kılsın böylelerini
Tamam abla bende 4 gibi tarilsam olurmu ? Zaten regl sorunum vartamam kuzum kaçıyorum bende azcık mutfakla uğraşayım 5 gibi gelirim listeyi paylaşmak için birlikte kontrol eder paylaşırız canım
Ben hala cekiorum canim esim seni bosarim demiyor allahtan ama kayinvalidemle kayinbabam her gunumu zehir edecek bisey buluyor. Dun oruclu halimde 1 saat gozyasi doktum. Disari cikcaz diye selcgun dogum gunu icin. Esime onlarda gelsindedim en son yeterki huzur versinler. Gelmediler ama huzurumuzuda bozdularyıl olmuş 2015 hala kendi egolarını tatmin etmek için sudan sebeplerle gelinlerine yüklenen, oğlunu doldurup onların kavgasından haz alan kayınvalideler var ha tabi birde bu dolduruşa gelip bak boşarım seni ha diye iğrenç bir tehdit savuran kocalar. üst komşumuz aynı zamanda uzaktan akrabamız kızı sabah sabah ağlattılar oruç haliyle etmedikleri kalmadı garibime bir de suçu olsa. hiç tahammül edemiyorum böyle insanlara bulsam bir kaşık suda boğarım Rabbim ırak kılsın böylelerini
Caniminicii ablamm kiyamamm.. Diyecek birsey bulamiyorum.. Cok uzucu yapilacak pek birseyde yok gibi gozukuyor sonucda kocanin annebabasi atsan atilmaz satsan satilmaz. In sha Allah sizden uzakta tasinirlar. Lutfen uzme kendini bitanemm oglusunun dogum gunu kutlu olsun cokcok opdum bal yanaklardan Allah im uzun omurler verdin saglikli omurlerversin sizinle birlikte in sha Allah. Uzulmeeeeeeaglama senin gibi gelini basinda gezdirsinlerBen hala cekiorum canim esim seni bosarim demiyor allahtan ama kayinvalidemle kayinbabam her gunumu zehir edecek bisey buluyor. Dun oruclu halimde 1 saat gozyasi doktum. Disari cikcaz diye selcgun dogum gunu icin. Esime onlarda gelsindedim en son yeterki huzur versinler. Gelmediler ama huzurumuzuda bozdular
Saol bitanemm.. Benim onlara yaranmam imkansiz 10 yildan sonra.. Bana karismasinlar ben baska bisey istemiylrumCaniminicii ablamm kiyamamm.. Diyecek birsey bulamiyorum.. Cok uzucu yapilacak pek birseyde yok gibi gozukuyor sonucda kocanin annebabasi atsan atilmaz satsan satilmaz. In sha Allah sizden uzakta tasinirlar. Lutfen uzme kendini bitanemm oglusunun dogum gunu kutlu olsun cokcok opdum bal yanaklardan Allah im uzun omurler verdin saglikli omurlerversin sizinle birlikte in sha Allah. Uzulmeeeeeeaglama senin gibi gelini basinda gezdirsinler
çağımızın hastalığı kendini mükemmel görme. herşey bunun yüzünden oluyo.halbuki daha naif daha anlayışlı olabilsek dünya daha yaşanılası bi yer olacak.yaradılanı yaratandan ötürü seversek sevgiyle yaralar iyileşecek.insanın komşusunun bu tarz sorunları olunca çok etkileniyo gerçekten.daha önceki evimde yeni evli bi çift gece gündüz kavga ederlerdi.uyuyamazdım huzursuz olurdum.her koyun kendi bacağından asılır ama leş kokusu yedi mahalleyi tutar derler. doğru değil mi?yıl olmuş 2015 hala kendi egolarını tatmin etmek için sudan sebeplerle gelinlerine yüklenen, oğlunu doldurup onların kavgasından haz alan kayınvalideler var ha tabi birde bu dolduruşa gelip bak boşarım seni ha diye iğrenç bir tehdit savuran kocalar. üst komşumuz aynı zamanda uzaktan akrabamız kızı sabah sabah ağlattılar oruç haliyle etmedikleri kalmadı garibime bir de suçu olsa. hiç tahammül edemiyorum böyle insanlara bulsam bir kaşık suda boğarım Rabbim ırak kılsın böylelerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?