Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@Yasmiin17 neden gelip paylaşım yaptın da tartılmadın anlamadım.niye kımızı kart alıyosun.hepimiz regl döneminden geçiyoruz geçen hafta ben sabit çıktım arıda çıkabilirdim ama yinede paylaşırdım

Allah yardımcın olsun ablacım ne zor ya artık çoluğa çocuğa karışmış insanlarsınız size acımıyolar çocuklara acısalar bari

aynen öyle çok haklısın abla insanların süper egosu yüzünden herşey bak ramazan ayındayız bide oruç tutarlar üstelik ama insanları ezerken dinin asıl emrettiğini sevgiyi saygıyı unutuyolar.

bülbül uçar kızlar iftara misafirim var bahsettiğim akrabamızı çağırttım şimdi bize gelmeseler kaynana laf etmesin diye mecbur oraya gitcekler yazık günah kadına burda kafaları dağılır biraz havaları değişir hiç değilse. gece gelmeye çalışırım canlar

30 dk sonra tartilcaktim sonra saat 4de tartiliyim dedim benim dogru kiilom bi kac saat sonra oluyor cunku. Sabah 101.1 kg di simdi 100.3 kg ondan. Sorun degil kirmizi kart alsamda banu ablaya sorarim nezaman takima geri donebilecegimi olmasada saglik olsun yinede burdayim benim icin problem degil skinti yok yani abla.

Suan ter icindeyim 100 ip atlamisdim ogle simdide 100+ ip atladim. Tartida 100.3 ciktim sukur 101.5di dun. oglede 101.1 kgdi o yuZden bikac saat sonra tekrar tartiliyorum hergun dogru kilom oluyor cunku. Yarin 99 olurum tekRar in sha Allah 100 kiloyu gormemek uzere :))

Okadar cok uzgunumki yarim saattir hickira hickira agladim. Icim aciyor ve dualarim artik Allah im onu unutmama yardimci ol al bu aciyi kalbimden oldu.. Istemiyorum artik inanin. Ne onu ne bir baskasini. Icimde hala umut vardi belki yazar diye. Bugun tam 1 hafta oldu konusmayali ayrilali 1,5 hafta. Bana sanki 1,5 aymis gibi geliyor. Ne onu ne bir baskasini istemiyorum artik. Bitti kalbimi kapattim o benim ilkimdi veben oyle iliskiden iliskiye kosan bir kiz degilim ben ciddiydimki iliskimiz 3 yil surdu. Artik kesin olarak yillar baskasini istemiyorum. Ona umut belsemiycem ama onun benden once evlenmesini bekliycem eger o benden once evlenirse benim icin gercekten tamamen bitmistir. Ayrica dugununede gitmek isterimm hahah:)) ayni filmdekiler gibi

Tum yastigimi islatmisim gozyaslariyla. Mendiliim sirilsiklam odamdanda cikamadim yuzumu yikamak icin ablam koridordaydi. Sukur odamda havlu buldum hemen yuzumu sildim. Simdi agriyan gozlerle telefon ekranina bakiorum.. 3 saat var daha iftara..

Tam melankoliye bağlamissin.kendine bunu yapma.ayrica bakarsin unutturacak bi taaaaşş buluverir seni.bi bakmissin sen ondan once ucmussun belli mi olur.ask ne zaman kapiyi calar hiiiiiç belli olmaz.umutsuzluga dusme daha 17 yasindasin kuçucuksun.

418.ETAP MESAJ SAYILARI
asea=21
battaniye
=-
baldandane
=35+
bülbül
=35+
derya
=35+
maya
= -
makres
= -
masalım
= -
selvoş
= 35+
umutsuz
= -
yasmiin
=35+
dipçe: battaniye ve maya hastalık nedeniyle, makres iş nedeniyle katılım yapamadığını bildirdi

Yok iyim ben abla ondan once ucmayacagim kesin zaten evliligi isteyen biri degildim birtek onunla istedim yoksa evlilik benden uzak dursun hepderdim. 18 yasindayim dogru kucucugum daha hatta cocuk diyebiliriz sizin gozunuzde

Bu hafta çok yoğundu haftaya daha cok yazabilirim inşallah

Merhaba kızlar maşallah bugün çok yoğun sayfa oku oku bitmedi benim kilolar gram gram gidiyor çok az inşallah haftaya sonuç daha iyi olur dün gece uyuykalmisim sahuru kaçırdım oruç tutamadim bugün nasıl uyuduysam saati duymadım
bugün ki menum
sabah Çökelek zeytin bir dilim ekmek
öğle bir kase mercimek çorbası
kabak
akşam fırında tavuk iki kaşık pilav salata ayran
su 2 litre yürüyüş yapamadım bugün

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Annemler şükür sağ sağlim geldiler
Öğlende tabi biz evlerine gidip iftarlık hazırlıkları yaptık Çocuklar çok özlemişler Anannelerini ve dedelerini öp öp doyamadılar
Bu arada Annem beni görünce şok geçirdi Maşallah çok güzel zayıflamışsın aferin kızıma dedi
Ramazanda zor gidecek benden belli oldu ama Allahın izniyle Bayramdan sonra çok daha güzel kiloların gideceğine eminim

Sanırım yarın regl olacağım belirtiler başlamış
Artık oruç tutamayacağım günlerde bir güzel sporumu yapar bol bol suyumuda içerim
Pazar günü Annemler iftara gelecekler o yüzden yarında bir güzel temizlik yaparım ( sanırım yarın tutamayabilirim artık sahurda tam belli olur o )
Evimizin son halini görmemişlerdi hem görmüş olurlar hemde pazar günü kızkardeşiminde çok yoğunluğu var birde iftarla uğraşmasın hep birlikte bizde toplanırız dedim

Aayy sukur kavusturana bool bol hasret giderin :)) cok sevindim yaa bu duyguyu cok iyi bilirim. Baban nedediii peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…