ya yanlış anlamayın ama bu benim motivasyonumu çok düşürüyodurum çok kötü kızlar ya yine barajın altında kaldık
Allah yardımcın olsun ablacım ne zor ya artık çoluğa çocuğa karışmış insanlarsınız size acımıyolar çocuklara acısalar bariBen hala cekiorum canim esim seni bosarim demiyor allahtan ama kayinvalidemle kayinbabam her gunumu zehir edecek bisey buluyor. Dun oruclu halimde 1 saat gozyasi doktum. Disari cikcaz diye selcgun dogum gunu icin. Esime onlarda gelsindedim en son yeterki huzur versinler. Gelmediler ama huzurumuzuda bozdular
aynen öyle çok haklısın abla insanların süper egosu yüzünden herşey bak ramazan ayındayız bide oruç tutarlar üstelik ama insanları ezerken dinin asıl emrettiğini sevgiyi saygıyı unutuyolar.çağımızın hastalığı kendini mükemmel görme. herşey bunun yüzünden oluyo.halbuki daha naif daha anlayışlı olabilsek dünya daha yaşanılası bi yer olacak.yaradılanı yaratandan ötürü seversek sevgiyle yaralar iyileşecek.insanın komşusunun bu tarz sorunları olunca çok etkileniyo gerçekten.daha önceki evimde yeni evli bi çift gece gündüz kavga ederlerdi.uyuyamazdım huzursuz olurdum.her koyun kendi bacağından asılır ama leş kokusu yedi mahalleyi tutar derler. doğru değil mi?
30 dk sonra tartilcaktim sonra saat 4de tartiliyim dedim benim dogru kiilom bi kac saat sonra oluyor cunku. Sabah 101.1 kg di simdi 100.3 kg ondan. Sorun degil kirmizi kart alsamda banu ablaya sorarim nezaman takima geri donebilecegimi olmasada saglik olsun yinede burdayim benim icin problem degil skinti yok yani abla.@Yasmiin17 neden gelip paylaşım yaptın da tartılmadın anlamadım.niye kımızı kart alıyosun.hepimiz regl döneminden geçiyoruz geçen hafta ben sabit çıktım arıda çıkabilirdim ama yinede paylaşırdım
Tam melankoliye bağlamissin.kendine bunu yapma.ayrica bakarsin unutturacak bi taaaaşş buluverir seni.bi bakmissin sen ondan once ucmussun belli mi olur.ask ne zaman kapiyi calar hiiiiiç belli olmaz.umutsuzluga dusme daha 17 yasindasin kuçucuksun.Okadar cok uzgunumki yarim saattir hickira hickira agladim. Icim aciyor ve dualarim artik Allah im onu unutmama yardimci ol al bu aciyi kalbimden oldu.. Istemiyorum artik inanin. Ne onu ne bir baskasini. Icimde hala umut vardi belki yazar diye. Bugun tam 1 hafta oldu konusmayali ayrilali 1,5 hafta. Bana sanki 1,5 aymis gibi geliyor. Ne onu ne bir baskasini istemiyorum artik. Bitti kalbimi kapattim o benim ilkimdi veben oyle iliskiden iliskiye kosan bir kiz degilim ben ciddiydimki iliskimiz 3 yil surdu. Artik kesin olarak yillar baskasini istemiyorum. Ona umut belsemiycem ama onun benden once evlenmesini bekliycem eger o benden once evlenirse benim icin gercekten tamamen bitmistir. Ayrica dugununede gitmek isterimm hahah:))ayni filmdekiler gibi
Yok iyim ben abla ondan once ucmayacagim kesin zaten evliligi isteyen biri degildim birtek onunla istedim yoksa evlilik benden uzak dursun hepderdim. 18 yasindayim dogru kucucugum daha hatta cocuk diyebiliriz sizin gozunuzdeTam melankoliye bağlamissin.kendine bunu yapma.ayrica bakarsin unutturacak bi taaaaşş buluverir seni.bi bakmissin sen ondan once ucmussun belli mi olur.ask ne zaman kapiyi calar hiiiiiç belli olmaz.umutsuzluga dusme daha 17 yasindasin kuçucuksun.
Bu hafta çok yoğundu haftaya daha cok yazabilirim inşallahdipçe: battaniye ve maya hastalık nedeniyle, makres iş nedeniyle katılım yapamadığını bildirdi418.ETAP MESAJ SAYILARI
asea=21
battaniye=-
baldandane=35+
bülbül=35+
derya=35+
maya= -
makres= -
masalım= -
selvoş= 35+
umutsuz= -
yasmiin=35+
Aayy sukur kavusturana bool bol hasret giderin :)) cok sevindim yaa bu duyguyu cok iyi bilirim. Baban nedediii pekiSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Annemler şükür sağ sağlim geldiler
Öğlende tabi biz evlerine gidip iftarlık hazırlıkları yaptıkÇocuklar çok özlemişler Anannelerini ve dedelerini öp öp doyamadılar
Bu arada Annem beni görünce şok geçirdiMaşallah çok güzel zayıflamışsın aferin kızıma dedi
Ramazanda zor gidecek benden belli oldu ama Allahın izniyle Bayramdan sonra çok daha güzel kiloların gideceğine eminim
Sanırım yarın regl olacağımbelirtiler başlamış
Artık oruç tutamayacağım günlerde bir güzel sporumu yapar bol bol suyumuda içerim
Pazar günü Annemler iftara gelecekler o yüzden yarında bir güzel temizlik yaparım ( sanırım yarın tutamayabilirim artık sahurda tam belli olur o)
Evimizin son halini görmemişlerdi hem görmüş olurlar hemde pazar günü kızkardeşiminde çok yoğunluğu var birde iftarla uğraşmasın hep birlikte bizde toplanırız dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?