- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
Aferin sana maşallah hastayken bile spor uapıyorsun hep böyle azimli oll. Bu arada çokk geçmiş olsun canım benim ya oruçta tutuyorsan kötü olmuştur
Migrenin tutsa da hızın gayet iyi bence tebrik ederim. Bir de karatay mı yapıyorsun bilmiyorum ama pideler fazla olmamış mı dicektim
Mide ameliyatı gerçekten çok riskli. Geçmişte okumuştum sanırım sende gençsin. Sakın ameliyat olayım deme o kilolar güle oynaya gidicek burada emin ol sen canım benim.
Malesef nefsimize uymasak burada olmazdık zaten :))) ama bence her şerde bir hayır var iyiki sizleri tanıyorum. Bende çok memnun oldum :))
canım ben girdi diye biliyorum ama çok emin de değilim.
<İyi akşamalr fıstıklarımmmm
teşekkürler bitanem
okyan ve deniz dedin beni benden aldınn jadecimmmdiyet uzun ve sabır gerektiren bir süreç kuzum bu süre zarfında sneinle aynı duyguları yaşayan kişilerin desteği çok önemli onu da burada fazlasıyla bulacaksın emin ol
Afiyetolsun meleğim fakat kahvaltını güçlü yaparsan araya ihtiyacın olmaz tatlım öğünlerin arasında 4,5 5 saat olursa leptin hormonunun da yağlarını yakmasına şans vermiş olursunsuyu biraz daha artıtmaya çalış bitanemmm spora ne zaman başlıyoruz
İdolümsün makresimmmSüper anne deyimi tam senin için sanırım
Burada tüm hayatı paylaşıyoruz tatlım özellikle @oynakbasi34 sevgili adaşımın güzel tecrübelerinden feyz alabilirsinnn adaşım nerelerdesinnnn
Ooooo sizin düğünlerde kesin 1-2 kilo gider desene balımhakikaten süper oynuyor ama azeriler daha zarif oynamazmı havada uçar gibi yürümeleri ne hastayım
Aburcuburları yakınında bulundurma tatlımmm .Ooooo ne güzel bir düğün olmuş prenseslerin düğünü canlandı gözümde
İtirafını severim seninnnno yumurtacığı haşlasaydın daha çok tok durabilirdin insnaın kendiğine ettiğini kimse etmezmiş meleğim kolay gelsin kuzum ip atlarken tövbe edersin
video 2 dk ama bana izlerken sanki çok uzunmuş gibi geldi allahtan ayakkabıları çıkarmış
Spor = endorfin hormonu = mutluluk üşenmek yok sizler 6, takımın meleklerisiniz
Demek pestillll
Sende mi meleğimmm
Tabi tabiiiii
Çoktan yaktı kazıİp atlamayı çok seviyor o yüzden cısları mı özlüyor ne
Bana bunlarla gel balımmm
Yine vereceksin meleğimm yeter ki sitikrarlı ol kuzum vermemen için bir sebep yok.
Afiyetolsun prensesimmm .Yok kızmadım fakat regl dönemi metabolizman daha çok çalışır bu dönemi lehine çevirebilirsin kuzum.
Aynuram hoşgeldin kuzumAma aşk olsun siz bizim kardeş takımımız değilmisiniz
Ayrıca 3, takım ve 14. takımda kardeş takımımız neden sordun tatlım
Bitanem kendini kötü hissedeceksen tutma bence .Hasta kişilerin tutması zorunlu değil ki
Ohhhh maşallah selvoşumaAynen tatlım karatayla ramazan da çok kolay geçiyor hakikaten.
Wc işini sorma selvoşum ama her wc nin 40 kalori demek olduğunu düşününce buna değiyor
Ttalım sağlıklı beslenmek senin hakkın değilmi kaliteli sağlıklı bir yaşam sürmek isteyen tüm karataycılar yemeklerini kendileri taşıyor .Ayrıca el çantanda acil durumlar için mutlaka kuru kayısı ve çiğ kuruyemiş paketin bulunsun.
Seviyorum sizi koaly gelmiştir umarım
Afiyetolsun selvoşummmoruç olmana rağmen sporun öyle güzel ki makarnayı görmedim
Oh ailece salonda .p atlama şenliği mi yaptınız kuzumKuzum aç kalmakla zayıflanmaz biliyorsun aç kalman doğru değil Sağlıklı kalorisi düşük yemekleri elbette yiyebilirsin.Kendini zorlama çünkü bir ay diyet yapmayacaksın ki tatlım yolumuz uzun o yüzden bir anda bu kadar sıkarsan bozma ihtimalin yüksek ne yazık ki
İyi akşamlar meleğimm hakkında hayırlısı kuzum o kadar oku mezun ol ama kadro olmasın
Gençlerin işi hakikaten zorLütfen toparla kendini hiç belli olmaz erken seçim gündemde belki tekrar kadro açarlar kuzum.Tek bir şartla izin veririm meleğim depresyon yok düzenini bozmak yok sonrasında yine sen çekeceksin bitanemm.
Afiyetolsun canım kendi kendine ceza vermeni takdir ettim yaramazlar örnek alsın
en son 3 sene önce babam köyden (gümüşhaneden biliyosunuz yeridir)getirmişti öyle yediydim.aklıma bile gelmez ama kaptanı fena korkuttuk.
hatamı bilirim cezamı çekerim kaptanımm.....
pestillll aslında 40 yıl yemesem aklıma gelmez öyle denk gelirde olursada 1 2 lokma anca... ama işin ucunda sana takılmak varsaaa herşeyi yerimmmm. yaşasınnnnn muzurlukkkkk
45derya45 normalde ilk gün olurdum bu sefer böyle oldu.oruçluyken herşeye sabredebiliyorum ama başağrısı tahammül edilir gibi değil.bu büyük kozmetik dükkanlarında nane aromalı soğuk kompressler var onlar çok işe yarıyo haberin olsun.bide ense köküme buz koymak çok işe yarıyo.açken yani normalde ilaç alıyorum.
merhaba kızlar 2 gündür uğrayamadım sayfa coşmuş oku oku bitmedi pazar günü ufak bir kaza atlattım iki gündür morluklarla uğraşıyorum bugün ağrılarım biraz daha az Allah'a Şükür ki ucuz atlattım. Pazar günü akşam misafirliğe gitmiştim. Evden çıktım kucağımda da bebeğim vardı merdivenin ilk basamağına basmamla beraber ayağım kaydı oğumla beraber 7 basamak düştük Allaha şükürler olsun oğlum zarar görmedi herhangi bir yere çarpmadı o ama benim bacağım kolum bir hayli kötü durumda en azından kırık çıkık yokAma çok korktuk yavrum iki gündür herşeyden herkesten korkuyor
çok geçmiş olsun canım migren ağrısı çok kötüdür bilirim.teşekkür edrim elimden geldiği kadar gayret ediyorum.çok zor kilo veriyorum bide sporu bırakırsam hepten çakılırım.
normalde 1 saatte 7.5 km ye çıktım.bana düşmüş gibi geliyo ama yatmaktan iyidir.
karatay yapmaya çalışıyorum.evet pideler fazla oldu farkındayım.migrenim iftarda mideme vurduğu için böyle oldu normalde bugüne kadar iftarda hiç ekmek kaçırmamıştım gerçi sahurdada kaçırmadım da.
bunlarda benim aklımda olsun teşekkürlertamam canım bende nane yağını direk şakaklarıma ve kaşlarımın üstüne sürüyorum. ondan da fayda gördüm birde nane yağlı ağrı kremi var eczanede onunda etkisi var. ama hiç biri bi ilaç kadar kesemiyor tabi.
en son 3 sene önce babam köyden (gümüşhaneden biliyosunuz yeridir)getirmişti öyle yediydim.aklıma bile gelmez ama kaptanı fena korkuttuk.
çok sağol canım Allah hepimiz kazadan beladan korusun inşallahcanım çok geçmiş olsun.eminim bebeğini korumaya çalışırken daha çok darbe almışsındır.umarım bebeğinde biran önce atlatır.senin de bebeğininde son gördüğü kaza olur inş.
hadi bakalım baldan kaçar.hepinize bolsabırlı güzel bir gün diliyorum.günlük işlerimi yapayım.akşama kayınvalideme davetliyim iftara gidip ona yardım edeceğim(artık nasıl davetliysem kendim yapıp kendim yiyom).
Gule gule canimm seninde gunun guzel gecer insallahkızlar ben kaçıyorum herkesin güzel bir gün geçirmesi dileğiyle
kaldi2sene gunaydinn canimmm
45derya45 gunaydinn deryammm
A asea canim cok gecmis olsun hem sana hem bebisine Allah korumus ikinizde.. O panik halini hissetmistir bebisin kac aylik?
Gunaydin kizlarr.. Bugunde erken kalktim 07.50 de.. 1 mil leslie yaptim 100 ip atladim bayada temizlik yaptim.. İftardan sonrada 200 ip atlarim spor tamam olur.. Dun 5 litre su icmisimsabaha kadar wc ye gitmekten uyuyamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?