Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

teşekkür edrim elimden geldiği kadar gayret ediyorum.çok zor kilo veriyorum bide sporu bırakırsam hepten çakılırım.
normalde 1 saatte 7.5 km ye çıktım.bana düşmüş gibi geliyo ama yatmaktan iyidir.
karatay yapmaya çalışıyorum.evet pideler fazla oldu farkındayım.migrenim iftarda mideme vurduğu için böyle oldu normalde bugüne kadar iftarda hiç ekmek kaçırmamıştım gerçi sahurdada kaçırmadım da.

hatamı bilirim cezamı çekerim kaptanımm.....

pestillll aslında 40 yıl yemesem aklıma gelmez öyle denk gelirde olursada 1 2 lokma anca... ama işin ucunda sana takılmak varsaaa herşeyi yerimmmm. yaşasınnnnn muzurlukkkkk

45derya45 normalde ilk gün olurdum bu sefer böyle oldu.oruçluyken herşeye sabredebiliyorum ama başağrısı tahammül edilir gibi değil.bu büyük kozmetik dükkanlarında nane aromalı soğuk kompressler var onlar çok işe yarıyo haberin olsun.bide ense köküme buz koymak çok işe yarıyo.açken yani normalde ilaç alıyorum.

en son 3 sene önce babam köyden (gümüşhaneden biliyosunuz yeridir)getirmişti öyle yediydim.aklıma bile gelmez ama kaptanı fena korkuttuk.

tamam canım bende nane yağını direk şakaklarıma ve kaşlarımın üstüne sürüyorum. ondan da fayda gördüm birde nane yağlı ağrı kremi var eczanede onunda etkisi var. ama hiç biri bi ilaç kadar kesemiyor tabi.

canım çok geçmiş olsun.eminim bebeğini korumaya çalışırken daha çok darbe almışsındır.umarım bebeğinde biran önce atlatır.senin de bebeğininde son gördüğü kaza olur inş.

çok geçmiş olsun canım migren ağrısı çok kötüdür bilirim.

en son 3 sene önce babam köyden (gümüşhaneden biliyosunuz yeridir)getirmişti öyle yediydim.aklıma bile gelmez ama kaptanı fena korkuttuk.

bende uzun zaman sonra ilk kez geçen ramazanda yöresel lezzetler satan bir stant kurulmuştu ordan tadımlık almıştık o zaman yedim en son. öle yazınca bi anda aklıma geldi... kendime yaramazlık yapcak birilerini de bulunca

Gunaydin kizlarr.. Bugunde erken kalktim 07.50 de.. 1 mil leslie yaptim 100 ip atladim bayada temizlik yaptim.. İftardan sonrada 200 ip atlarim spor tamam olur.. Dun 5 litre su icmisim sabaha kadar wc ye gitmekten uyuyamadim

atıciiimmmmmm kendimi. 5 lt nedir yahuuuu... 2 yi tamamladığım gün bayram yapıyom ben. kıskanıyorum yaaaa. sporunu ayrı suyunu ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…