Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Şükür kavuşturana

Dün öğleden sonra küçük cimcimeyi biraz parka çıkardım Hem hafif ateşi vardı biraz iyi gelir acık hava dedim
Tabi yürüyerek gittim spor olur diye hatta Annem ve kızkardeşimde geldiler ve acık havada bir güzel sohbetimizi ettik
1 saatten az fazla parkta kaldıktan sonrada yine yürüyerek Eşimin Anannesine gittik
Eşimde işten direk oraya gelince iftarda orada yaptık ( gerçi sadece kızım oruçluydu )

Bu arada hazırlıklara yardım ettim KVye ve senelerden sonra beni dumura uğrattı
Bİr ara o Anannenin yattığı odaya gidince kadıncağız KVye söylendi misafirliğe geldi iş yaptırıyorsun kıza diye KVde; Ne var onda sonuçta o benim kızım dememezmi
16 senedir hep mecbur yapacak gelin değilmi diyen kadın ilk kez kızım dedi bana RAmazan yaradı diyeceğim ama oruçta tutmuyor hatun hastalıklardan dolayı
Çay faslından evvelde eşimle Ananneyi battaniyeye alıp koltuğa yatırdıktan sonra hasta yatağını biraz düzelttik, havalı yatağınıda ters düz edip tekrar yerine yatırdık

Gece gelincede nedense iyice halsiz düştüm sanırım akşam yediğim 1 parça tatlı kan şekerimi fırlattı KV bir parça bari ye diyince hadi yiyeyim bari dedim ama bir daha tövbe
Bu arada biraz evvel tekrar tartıldım ve 104.1 gördüm yani 2 kg ödem gitmiş bugünde bol bol su içip kalan ödemide atacağım
Öğleden sonrada duşumu alır tekrar hatmimize devam ederiz yarında Allahın izniyle orucumuda tutarım
TAbi bayrama kadar çok çok dikkatli beslenmem lazım ki şu 2li rakamları göreyim artık şu tartıda ( mehteran gibi 1 ileri 2 geri yapmaktan bıktım artık )

Merhaba ben geldim :)

hadi bakalim yarin sabah diyete basliyorum gazam mubarek olsun umarim sizinde yardiminizla vericem bu kililolari cok banel oldu bu sozde hahahah

Hoşgeldiniz kızlarrrrrrr
İnşallah hep birlikte çok çok güzel kilolar veririrz

Kocaman öpüyorum seni fıstık

atıciiimmmmmm kendimi. 5 lt nedir yahuuuu... 2 yi tamamladığım gün bayram yapıyom ben. kıskanıyorum yaaaa. sporunu ayrı suyunu ayrı
Deryam suyu icmesem olurum herhalde sahurda iki bardak ictim yatmaya gittim aklim sisede kaldi donup geri bitirdim o suyu

Kayinvalide kizim.demis tarihi bi yere kaydetseydin balim

Kayinvalide kizim.demis tarihi bi yere kaydetseydin balim

Sorma valla senelerdir benim olduğum ortamda bile benden bahsederken '' ŞU '' yada '' BU '' diye diyen hatun ilk kez kızım dedi 16 seneden sonra Heee benim için anlamı varmı yok keşke senelerce yaşadıklarımı yaşamasaydımda bana yine ŞU yada BU deseydi ama şu son 5 senedir desturla yaklaşsa bile hiç önemi kalmıyor

Sabah Anneme telefonla konuşurken anlattım o bile şok oldu kız dünyanın sonu mu geldi diye

Banada kayinvalidem "su" "bu" diyordu. Kac kezde soyledim sinir oldum insanlara bu kullanilmaz diye en son esimde uyarinca bidaha soylemedi kizim demesede ismimle hitap ediyor bunada sukur

selam canlarım
Bulbul-e Bismil adına çok üzüldüm canım. onca emeğin karşılığını almak istiyo insan umarım rabbim hediyeni başka yerden yollar.sabırlı ol üzme kendini.
amin ablacım saolasın
hiii Allah korumuş çok geçmiş olsun canım benim kıyamam o bebişine nasıl etkilenmiştir yazık yavrum ama sarar sarmalar unutturursun sen ona annesi

inşallah ablacım oluruna bıraktım artık

Gunaydin kizlarr.. Bugunde erken kalktim 07.50 de.. 1 mil leslie yaptim 100 ip atladim bayada temizlik yaptim.. İftardan sonrada 200 ip atlarim spor tamam olur.. Dun 5 litre su icmisim sabaha kadar wc ye gitmekten uyuyamadim
ablaaaa maşallah maşallah sana hem suyuna hem sporuna idolümsün

Kızlar koşu bandı var evde ama ne yapabilirim biliyor musunuz bu Leslie filan diyorlar ne onlar
leslie evde yürüme programı canım linkini paylaşayım incelersin
https://www.youtube.com/user/walkathomemedia
ama koşu bandın varmış buna çok ihtiyacın olmaz bantı kullanırsın. bunun dışında bölgesel zayıflama için sorunlu olan bölgene yönelik egzersiz yapabilirsin plunk, squat, mekik vs gibi

dün gözümden kaçmış bende diyodum ablam bana neden cevap yazmadı acaba
düzenimi bozmamaya dikkat edicem ablacım hatta orası için şöyle bir planım var sabahları erken kalkıp bir bardak süt içtikten sonra 30 dk egzersiz+30 dk yürüyüş yapıp yüzmeye gitcem 30 dk kadarda yüzerim sonra yine yürüyerek eve gelirim birazda yolu uzatırsam 30 dk eder ondan sonrada kahvaltı ederim sonra iftara kadar bişey yemem iftarda da yemeklerden sadece birer kaşık alıp semiz cacığıyla geçirmeyi düşünüyorum orda annemin küçük bir bahçesi var ve bol bol taze semiz var bundan faydalanmayı düşünüyorum tabi büyük ihtimalle iftardan evvelde kuzucumla giderim sahile birazda onla oynarım o da spor sayılır diymi bu saydıklarımı ikinci hafta yapıcam çünkü ilk haftam hastanede koşturmada geçicek umarım o ara çok koyvermem ama sana söz veriyorum ablacım en çok 80 le döncem bayram sonu

Afiyetolsun canım kendi kendine ceza vermeni takdir ettim yaramazlar örnek alsın
teşekkür ederim ablacım

yaşı kemale erince insanlar dunyaya farklı pencereden bakabiliyorlarmış geç olmuş ama guç olmasın banum

Banada kayinvalidem "su" "bu" diyordu. Kac kezde soyledim sinir oldum insanlara bu kullanilmaz diye en son esimde uyarinca bidaha soylemedi kizim demesede ismimle hitap ediyor bunada sukur
Ayy benimki de normal de beni pek sevmez ama geçen telefonda kızım dedi bende ufak çaplı bi şok geçirdim anında :)
Hemen başladım yalakaliga annecim annecim diye benden adam olmaz valla :) en ufak bi iyilik gördük mu herseyi unutmamak lazım aslında ama kin Tutamıyorum hiç sevmem bu huyumu

allah rahmet eğlesin benim kayınvalde bana "güliii" derdi. yada "nesliyan" derdi severdim kendisini toprağı bol olsun 2 sene önce 90 kusur yaşında vefat etti. eşim rize li gerçek laz kökenli annesinin turkçe şivesine bayılırdım. kendi öz dilleri lazcaydı, arada unutup lazca konuşurdu benle uyyy yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…