- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Merhaba ben geldim :)
hadi bakalim yarin sabah diyete basliyorum gazam mubarek olsun umarim sizinde yardiminizla vericem bu kililolari cok banel oldu bu sozde hahahah
Ayakta alkisliyorum senii ablaaMuthis konustun sana katiliyorum ablacim ve beni vazgecirdigin icin Allah senden razi olsun guzel ablam iyiki sizleri tanimisim. Boyle guzel insanlarla konusmak coooookk guzel oluyor aynen 2 sene sursun nezamana kadar surerse sursun yeterki elimizden geleni yapalim Seni seviyorummmm muahhh
Kızlar koşu bandı var evde ama ne yapabilirim biliyor musunuz bu Leslie filan diyorlar ne onlar
Deryam suyu icmesem olurum herhaldeatıciiimmmmmm kendimi. 5 lt nedir yahuuuu... 2 yi tamamladığım gün bayram yapıyom ben. kıskanıyorum yaaaa. sporunu ayrı suyunu ayrı
Neye başlayım canım ne yapabilirim koşu bandındacanım leslie evde yürüyüş yapmanı sağlıyor. videoları var bak bi istersen ama bandın varsa hiç durma hemen başla
Neye başlayım canım ne yapabilirim koşu bandında
Kayinvalide kizim.demis tarihi bi yere kaydetseydin balimSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Dün öğleden sonra küçük cimcimeyi biraz parka çıkardımHem hafif ateşi vardı biraz iyi gelir acık hava dedim
Tabi yürüyerek gittim spor olur diyehatta Annem ve kızkardeşimde geldiler ve acık havada bir güzel sohbetimizi ettik
1 saatten az fazla parkta kaldıktan sonrada yine yürüyerek Eşimin Anannesine gittik
Eşimde işten direk oraya gelince iftarda orada yaptık ( gerçi sadece kızım oruçluydu)
Bu arada hazırlıklara yardım ettim KVye ve senelerden sonra beni dumura uğrattı
Bİr ara o Anannenin yattığı odaya gidince kadıncağız KVye söylendi misafirliğe geldi iş yaptırıyorsun kıza diyeKVde; Ne var onda sonuçta o benim kızım dememezmi
16 senedir hep mecbur yapacak gelin değilmi diyen kadın ilk kez kızım dedi banaRAmazan yaradı diyeceğim ama oruçta tutmuyor hatun hastalıklardan dolayı
Çay faslından evvelde eşimle Ananneyi battaniyeye alıp koltuğa yatırdıktan sonra hasta yatağını biraz düzelttik, havalı yatağınıda ters düz edip tekrar yerine yatırdık
Gece gelincede nedense iyice halsiz düştümsanırım akşam yediğim 1 parça tatlı kan şekerimi fırlattı KV bir parça bari ye diyince hadi yiyeyim bari dedim ama bir daha tövbe
Bu arada biraz evvel tekrar tartıldım ve 104.1 gördümyani 2 kg ödem gitmiş bugünde bol bol su içip kalan ödemide atacağım
Öğleden sonrada duşumu alır tekrar hatmimize devam ederiz yarında Allahın izniyle orucumuda tutarım
TAbi bayrama kadar çok çok dikkatli beslenmem lazım ki şu 2li rakamları göreyim artık şu tartıda ( mehteran gibi 1 ileri 2 geri yapmaktan bıktım artık)
Hoşgeldiniz kızlarrrrrrr
İnşallah hep birlikte çok çok güzel kilolar veririrz
Kocaman öpüyorum seni fıstık
http://www.menshealth.com.tr/kosu-badinda-kilo-ver/nggallery/image/image-1717/Neye başlayım canım ne yapabilirim koşu bandında
İlk uc gun yuru bence hafif 1 saat sonra her 10 dakikada bi azcik artir hizini sonra en iyi oldugun hizda hergun devam etNeye başlayım canım ne yapabilirim koşu bandında
Kayinvalide kizim.demis tarihi bi yere kaydetseydin balim
Banada kayinvalidem "su" "bu" diyordu. Kac kezde soyledim sinir oldum insanlara bu kullanilmaz diyeSorma valla senelerdir benim olduğum ortamda bile benden bahsederken '' ŞU '' yada '' BU '' diye diyen hatun ilk kez kızım dedi 16 seneden sonraHeee benim için anlamı varmı yok keşke senelerce yaşadıklarımı yaşamasaydımda bana yine ŞU yada BU deseydi ama şu son 5 senedir desturla yaklaşsa bile hiç önemi kalmıyor
Sabah Anneme telefonla konuşurken anlattım o bile şok oldu kız dünyanın sonu mu geldi diye
amin ablacım saolasınBulbul-e Bismil adına çok üzüldüm canım. onca emeğin karşılığını almak istiyo insan umarım rabbim hediyeni başka yerden yollar.sabırlı ol üzme kendini.
hiii Allah korumuş çok geçmiş olsun canım benim kıyamam o bebişine nasıl etkilenmiştir yazık yavrum ama sarar sarmalar unutturursun sen ona annesimerhaba kızlar 2 gündür uğrayamadım sayfa coşmuş oku oku bitmedi pazar günü ufak bir kaza atlattım iki gündür morluklarla uğraşıyorum bugün ağrılarım biraz daha az Allah'a Şükür ki ucuz atlattım. Pazar günü akşam misafirliğe gitmiştim. Evden çıktım kucağımda da bebeğim vardı merdivenin ilk basamağına basmamla beraber ayağım kaydı oğumla beraber 7 basamak düştük Allaha şükürler olsun oğlum zarar görmedi herhangi bir yere çarpmadı o ama benim bacağım kolum bir hayli kötü durumda en azından kırık çıkık yokAma çok korktuk yavrum iki gündür herşeyden herkesten korkuyor
inşallah ablacım oluruna bıraktım artıkafiyet olsun canım
hakkında hayırlı olan neyse o olsun bülbülüm.. vardır elbet rabbimin kararladığı bişey, emeklerinin karşılığını misliyle versin inşallah.
evettttt yorulmasın kuzum dedimmm.
canım benim geçmiş olsun. uzun süre açlık çekince aynısını yaşıyorum bende canım. az bişey yiyince midem çıldırıyor. acaba sahurda dün gece sahurda bi ağrı kesici alıp öyle yattım dün sadece akşam üstü hafif ağrım vardı. bugün almadım bakalım ne olacak.
günaydın canım
ablaaaa maşallah maşallah sanaGunaydin kizlarr.. Bugunde erken kalktim 07.50 de.. 1 mil leslie yaptim 100 ip atladim bayada temizlik yaptim.. İftardan sonrada 200 ip atlarim spor tamam olur.. Dun 5 litre su icmisimsabaha kadar wc ye gitmekten uyuyamadim
leslie evde yürüme programı canım linkini paylaşayım incelersinKızlar koşu bandı var evde ama ne yapabilirim biliyor musunuz bu Leslie filan diyorlar ne onlar
düzenimi bozmamaya dikkat edicem ablacım hatta orası için şöyle bir planım var sabahları erken kalkıp bir bardak süt içtikten sonra 30 dk egzersiz+30 dk yürüyüş yapıp yüzmeye gitcem 30 dk kadarda yüzerim sonra yine yürüyerek eve gelirim birazda yolu uzatırsam 30 dk eder ondan sonrada kahvaltı ederim sonra iftara kadar bişey yemem iftarda da yemeklerden sadece birer kaşık alıp semiz cacığıyla geçirmeyi düşünüyorum orda annemin küçük bir bahçesi var ve bol bol taze semiz var bundan faydalanmayı düşünüyorum tabi büyük ihtimalle iftardan evvelde kuzucumla giderim sahile birazda onla oynarım o da spor sayılır diymiİyi akşamlar meleğimm hakkında hayırlısı kuzum o kadar oku mezun ol ama kadro olmasın
Gençlerin işi hakikaten zorLütfen toparla kendini hiç belli olmaz erken seçim gündemde belki tekrar kadro açarlar kuzum.Tek bir şartla izin veririm meleğim depresyon yok düzenini bozmak yok sonrasında yine sen çekeceksin bitanemm.
Afiyetolsun canım kendi kendine ceza vermeni takdir ettim yaramazlar örnek alsın
Haklısın cabim baktım şimdi çok güzel program .http://www.menshealth.com.tr/kosu-badinda-kilo-ver/nggallery/image/image-1717/
ben hiç kullanmadım ama bak bu link işe yarar gibi duruyor ilk hafta hafif tempoda başla bence kaptanım da gelince sana gerekli desteğ verir yada kullanan arkaadaşlar
yaşı kemale erince insanlar dunyaya farklı pencereden bakabiliyorlarmış geç olmuş ama guç olmasın banumSorma valla senelerdir benim olduğum ortamda bile benden bahsederken '' ŞU '' yada '' BU '' diye diyen hatun ilk kez kızım dedi 16 seneden sonraHeee benim için anlamı varmı yok keşke senelerce yaşadıklarımı yaşamasaydımda bana yine ŞU yada BU deseydi ama şu son 5 senedir desturla yaklaşsa bile hiç önemi kalmıyor
Sabah Anneme telefonla konuşurken anlattım o bile şok oldu kız dünyanın sonu mu geldi diye
Ay çabuk çabuk bir de şekerli sıcak su içeren çok iyi gelir canımooyyy regl olcam kıvranıyorum gideyim bi sıcak su torbası yapayım karnıma bastırıp yatayım bari kendimi toparlayıp spor yapmam gerek
Ayy benimki de normal de beni pek sevmez ama geçen telefonda kızım dedi bende ufak çaplı bi şok geçirdim anında :)Banada kayinvalidem "su" "bu" diyordu. Kac kezde soyledim sinir oldum insanlara bu kullanilmaz diyeen son esimde uyarinca bidaha soylemedi kizim demesede ismimle hitap ediyor bunada sukur
allah rahmet eğlesin benim kayınvalde bana "güliii" derdi. yada "nesliyan" derdi severdim kendisini toprağı bol olsun 2 sene önce 90 kusur yaşında vefat etti. eşim rize li gerçek laz kökenli annesinin turkçe şivesine bayılırdım. kendi öz dilleri lazcaydı, arada unutup lazca konuşurdu benle uyyy yaaBanada kayinvalidem "su" "bu" diyordu. Kac kezde soyledim sinir oldum insanlara bu kullanilmaz diyeen son esimde uyarinca bidaha soylemedi kizim demesede ismimle hitap ediyor bunada sukur
Ay çabuk çabuk bir de şekerli sıcak su içeren çok iyi gelir canım
sıcak tut hatta battaniye sarıp uyu karnına çok ii geliyorooyyy regl olcam kıvranıyorum gideyim bi sıcak su torbası yapayım karnıma bastırıp yatayım bari kendimi toparlayıp spor yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?