Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canımmmmm nasılsın

Benimde annem kayinvalidesini o kadar iyi anlatiyorki kiskaniyorum.. Ogullarina karsi gelinlerini tutarmis.. Kizlarindan bile ustun gorurmus gelinleri emanet gozuyle bakarmis.. Benimkide resmen fazlalik diye goruyor

Kin tutmamak en iyisi canim.. Suan bana bi adim atsa ben 5adim atarim.. Ölümlu dunya sonucta

Kin tutmamak en iyisi canim.. Suan bana bi adim atsa ben 5adim atarim.. Ölümlu dunya sonucta
Aynen canim boşver sen iyi ol da insan ol da karşıdaki nin kendi bilecek is
ben artık düşünmüyorum çok takilmiyorum boşver sende takılma evet öyle Hihi de geç
çok büyük bi yanlış yapmadığı sürece az hoşgörülü olmaya karar verdim bej sonuçta eşimin annesi yani yıllarca emek vermiş bizde birer anne olacağız onu da düşünmek lazim

Mide ameliyatı gerçekten çok riskli. Geçmişte okumuştum sanırım sende gençsin. Sakın ameliyat olayım deme o kilolar güle oynaya gidicek burada emin ol sen canım benim.
aynen tatlim 18 yasindayim haha yokyok ameliyat isini kafamda bitirdim cok tesekkurler canimya

Malesef nefsimize uymasak burada olmazdık zaten :))) ama bence her şerde bir hayır var iyiki sizleri tanıyorum. Bende çok memnun oldum :))
aynen oylee bende iyiki buraya katildimm. Muahhh

buyukgecmis olsun ablacim Allah korumus sizi sukurlerolsun.

Bugunki menu

Sabah: kalkar kalkmaz 2 hurmayedim sonra 4 mantar 2 yumurta biraz tuz ve karabiber ile mantarli omlet yaptim ve yanina biraz peynir ve 1 formcayi

Ara: asiri derece canim seker cekti bugun bende dayanamadim 2 tane kucuk cikolatali biskuviden yedim Allah tan kucuklerdi.

Aksam; kalkip 3 hamburger cikardim buzluktan koydum donu acilsin diye yagda pisirmekicin Sonra birden aklim basima geldi. Ben ne yapiyorum ya dedim. Sanki o saglikli beslenen yasmin gitmis kurtgibi ac olan biri gelmis. Hemen biraktim kenara ve actim buzdolabi dunden kalma dolma aldim mikroda isittim yedim. 1,5 dolma yanina 1 kase yogurt ve bunu saat 4de yemistim. Artik bugunki yemek bukadar dHada yemem. Ha bide yemekten sonra 2 parca karpuz yedim

100 ip atladim bugun. Daha 200 defa atlarim birazdan kosubandinda yuruyecem bakalim kac dk yapicagimi birazdan yazarim. 1,5 litremide bitirdim sayilir yatana kadar 2 litre daha. Hadi ben kacar kosubandi beni bekler

herkese merhaba 3 saat fark var turkiyeyle ve hala iste oldugum icin direk size menumu soyluyorum
kahvalti yapamadim benim en buyuk sorunum
ogle yemegi bir tost yedim kepek ekmeginde peynirli domatesli
aksam icin iftara davetliyim corba icerim buyuk ihtimalle
ve tabiki su icerek gunum geciyor cok sagliksiz biliyorum ama kilo almaktansa daha iyi yarin icin daha uygun bir menuyle basalicam

Kaptanim daha iyi bilir ama tvde canan hoca ac karnina hurma yemeyin zararli dedi hatta hic yemeyin dedi iftarida zeytinle acin dedi

Kahvalti icin aksamdan hazirlik yapsan olmuyormu canim peynir zeytin kuruyemis vs

Kahvalti icin aksamdan hazirlik yapsan olmuyormu canim peynir zeytin kuruyemis vs
yurtdisindayim inanin turk usulu kahvalti yapamiyorum peynirler cok yagli beyaz peynirimde bugun itibariyle bitti ve burda yok onun yerine yagsiz ne tur bir peynir koyabilirim bilmiyorum ben sabah 4.30 kalkiyorum isim dolayisiyla 5de servis geliyor 6da is basi gune cok fazla erken basliyorum ondan eve gittigim gibi ne bulursam esime iftarlik yemek hazirlayip yatiyorum 9 gibi uyku akiyor gozumden alarm kuruyorum gece 10da kalkip hazirlarim bisey diye yok kalkamiyorum bunlarin hicbiri bahane degil tabi ama esimde biraz yardimci olsa bana cok iyi olucak ondan bende kahvalti yalan oluyor tostu bile oglen yerim diye sabah uykulu uykulu 2 dkkada nasil yaptim bilmiyorum

Ayy daha yeni cok korkunc birsey oldu 2 defa oldu bu 2 ay oncede olmustu. 10 dk kosubandinda yururken sonra tuvaletim geldi hemen 1 dk gittim tuvaletten tam cikiorum kosubandinin dugmesinin sesi geldi en hizli tempoda gidiodu. Odama geldim hizli hizligidiodu kosubandi. Oyle cok korktumki hemen kapattim kosubandini bide odama aldim arka odada korkuorum diye. Ay tekrar arka odaya alicam cok korktum ya. 2 ay oncede kosubandindaydim kendiliginden hizli tempo ayarina gectiKorkudan kapattim kostum odadan. :)) ben deli gibi 2 haftadir youtubeda rukye cin cikarma felan izledim merakimdan ondan beri cok tuhaf oldum ya. 2 gun once her videoyu izledikten sonra biraktim artik izlemiyorum. Odamda yalniz yatamiorum ustelik odamdayken kapim acik kalmali. Annemin yaninda uyuyorum. Gunduzleri bile korkuorum Sanirim benimle dalga geciyorlar cok severler insanlari korkutmak dalga gecmek. Surekli izlendigimi dusunuyorum :s

İzleme canim oyle seyler:s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…