Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugün benim evlilik yıldönümüm.ilk defa unuttum eşim unutmamış. çok utandım hediyemi verince, kıvırmaya çalıştım ama yemedi.14 yıllık evlilik 2 yılda nişanlı kaldık 16 yıldır hayatımda.onu tanıdığım için sabah ilk onu gördüğüm için nekadar şükr etsem azdır.bugün çok mutluyum.

bugün kayınvalidem de iftardaydım.ya eltimde gelmişti.hiç sahur yemiyomuş.spor filan da yapmıyomuş.2 kilo vermiş şimdiye kadar.sinir oluyom arkadaş. bu kadar çabam nereye gidiyo benim yaa... kızlar akıl verin ben haftada yarım değil 1 kilo vermek istiyom.bu akşam kıskandım kadını ya...

Omur boyu mutlu olursun boyle insallah.. Bu hayatta en guzel sey sevmk sevilmek..

Omur boyu mutlu olursun boyle insallah..
Yarin elma diyetine basliorum forumda okudum kiz 6 gunde 8 kg vermis tanidigida 130 kilodan 70kac kilo vermis. Ayyyyyyyyy heycanlandim:)) yarin sabah gidip yesil elmalar alicam.
Yine sok diyet..

Her fasulye de kulaklarını çınlatıyorum zaten prensesimm ama bugün aşırı çınlattım persian zumbamıdır nedir oruçken yapmak akıl karı değil bir baktım yerdeyim 8, dk da allahtan iftara yakındı ama hakikaten müthişşş her kası çalıştırıyor tiffany e rakip buldum eğlencelide

Güzel olmadı mı balım Bravo bitanemmm çünkü sporunu es geçersen inan bana vicdan azabı duyardın .Baş ağrısı kötü ayda bir tutar tam tutar benimde geçmiş oslun kuzum

Önemli olan hız değil ki balım ne kadar uzun süre hareket halinde kalırsan o kadar iyi .Ramazanda zorlama kendini fazla düşük hızda uzun süre yürümen daha sağlıklı balımpidelere birazcık tereyağı sürmeyi unutma balım

Bugunki menum
Sahur 1dilm borek zeytn salatalik domates peynir
İftar et sote yogurt yayla corbasi salata avucum kadar pide
2.5 litre su
Spor yok cezq ipimi atladim bitek
Mayacımmm böreklerle vedalaş tatlımmm cezanı yerine getirdiğin içi teşekkürler

Kuzucum hadi hayırlı olsun güle güle gel git inşallah umarım güzel bir tatil geçirirsin 1 ayda 4 kilodan fazlası zararlı sporsuz giderse bilki kalıcı değil bitanem o yüzden sen 4 kiloyu hedefle fazlası olursa başımız üstüne

Ayyy ben de öyle biliyorum da,karar defterinde kardeş takımımız çok.ben de bi tek.6.takım tutup diyerlerini sildiricem...teşekkürlerrrr...

Peki tatlım kardeşliğimize devam o zaman

Çocuklar da haklı kuzum tüm gün evde sıkılıyorlar dışarısı desen sıcak akşam çok güzel olmuş hem hareket de olmuş fenamıı

Verilmiş sadakanız varmış meleğimm rabbim korumuş her ikinizi de .Kıyamam kuzuma elbet korkmuştur yanından ayırma hiç kendini güvende hissetsin sen her ihtimale karşı doktora gitseydin tatlım belki sıcağıyla anlamamışsındır allah korusun

taze fasulyeye niye üvey evlat muamelesi yaptın ki Patatesleri affetmemişsin ama

bu arada kaptanım hoş geldin seni çok özledim. yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.İnşallah istediğiniz kilolara en kısa zamanda ulaşırsınız.

Hoşbuldum meleğimm şükür kavuştukkkk

yazmadığım menülere gelelim
pazar günü:
sabah karatay
öğle:köfte bir kaç dilim patates 3 kaşık bulgur pilavı
akşam: ciğer salata bir kase hoşaf
su:2,5 litre spor yok

öğle köftenin yanına salata alsaydın daha iyi olmazmıydı bitanem
Hoşafı pişirmeden yapıyorsun umarımmm

pazartesi
sabah:yarım simit
öğle bir kase çorba
akşam .1 kase çorba fırında tavuk 2 kaşık buğur pilavı patlıcan salatası
su :2,5 litre
spor yaım saat yürüyüş yapmaya çalıştım

Sabah acelen vardı sanırım tatlımmm

Balım benim bünyemde senin gibi sporsuz asla veremem inan o yüzden spor hayatımızın vazgeçilmezleri arasında olmak zorunda.Pideler için suçluluk duyma avuç içi kadar yiyebilirsin

Bilmezmiyim deryacımmm Pestil alışkanlığım benim de yok en son ne zaman yedim hatırlamıyorumBak bak dmeke bana takılmak için yersinnnn Ben de cuma günü ilk 3 e girmezseniz süper muzurluk yapacağımmmm demedi deme

en son 3 sene önce babam köyden (gümüşhaneden biliyosunuz yeridir)getirmişti öyle yediydim.aklıma bile gelmez ama kaptanı fena korkuttuk.
Szi cıslardan uzak durun ben kalpten gitmeye razıyım balımmm

İşi seven işi bulur bitanemmm hele ki gelinsen kurtuluşun yokk

Gunaydin kizlarr.. Bugunde erken kalktim 07.50 de.. 1 mil leslie yaptim 100 ip atladim bayada temizlik yaptim.. İftardan sonrada 200 ip atlarim spor tamam olur.. Dun 5 litre su icmisim sabaha kadar wc ye gitmekten uyuyamadim

Maşallhın var selvoşummmm Gece çatlasamda wc ye kalkmam benim de böyle bir huyum var çok zararlı aslında ama yapacak bir şey yok

atıciiimmmmmm kendimi. 5 lt nedir yahuuuu... 2 yi tamamladığım gün bayram yapıyom ben. kıskanıyorum yaaaa. sporunu ayrı suyunu ayrı

ne yaparsam yapayım 2,5 tan fazlası gitmiyo deryacım ben de kıskanmıyor değilim

Kızlar koşu bandı var evde ama ne yapabilirim biliyor musunuz bu Leslie filan diyorlar ne onlar

Bitanem koşu bandın varsa ilk 3 gün 30 dk lık yrüyüşle başla ilk 5 dk 4,5 hızıyla başlarsın sonra her 10 dk da bir 5 er artır hızını kuzum . 1 hafta sonra ise minimun 45 dk lık inetrval yürüyüş yapartsın yani 2 dk maksimum hızda koşu 3 dk normal tempoda yürüyüşBöylece spor bittiğinde de metabolizman çalışmaya devam eder

Aleyküm selam adaşımmmm Minik kuzuya geçmiş olsun cecom. Allah razı olsun sizden anneanennin de hayır duasını almışsınız.Kayınvaliden senin güzel yüreğini çoktan gördüde sana çaktırmak istemiyor aslında bitanemm neyse bu da güzel bir başlangıç.Evet cecomm artık bayrama ikili rakamları görelim bitanemmm

ooyyy regl olcam kıvranıyorum gideyim bi sıcak su torbası yapayım karnıma bastırıp yatayım bari kendimi toparlayıp spor yapmam gerek

Ayaklarını sıcak tut meleğim geçmiş olsun canım Yürüyüş harici spor yapma ne olur

Yazmazmıyım hiç meleğim Programına bayıldımmmm tatlım özellikle spor öncesi süt içmen süper bir de denizin keyfi 80 le döneceğine eminimmm Kuzucuğunla sahilde oynamka en güzel spor

Bitanemmm seytin peynir ve çiğ kuruyemiş eklersen on numara bir kahvaltı olacak

Kindar olmamak en güzeli bence .Sen bir adım gidersen karşı tarafın da gelmemesi için bir sebep yok elbette

Seni sevmemek mümkünmü meleğimmmmm Alalah rahmet eylesin kayınvalini mekanı cennet olsun

oyyy oyyy kızlar regl oldum. orucum gitti yaaaaaa

bu dönemi kendim için artıya çevirmeliyim de gizli gizli nasıl su içicem bilmem...

Allahtan gelen birşey meleğim suçluluk duymana gerek yok ki.Midem kötü vs pembe yalanlar söyleyeceksin gizli içmene gerek yok bence

Benimde annem kayinvalidesini o kadar iyi anlatiyorki kiskaniyorum.. Ogullarina karsi gelinlerini tutarmis.. Kizlarindan bile ustun gorurmus gelinleri emanet gozuyle bakarmis.. Benimkide resmen fazlalik diye goruyor

Annen şanslı gelinlerdenmiş ne mutlu umarım senizn kayınvaliden de bir gün öyle davranır selvoşum

Hmburger köftesi ve salata süper olurdu prensesimm dolma da pirinç sonuçta .hurma yerine meyve yemeyi tercih etsen mesela karpuzu sabaha alırsan daha iyi olur kuzum

Evet hakikaten sağlıksız bitanemm lütfen kahvaltını akşamdan hazırlayıp yanına al kuzum kahvaltı yapmazsan metabolizman geç çalışmaya başlar hiç olmadı 1 paket süt 1 muz biraz ceviz işini görür yarın daha güzel menü bekliyorum senden

Kaptanim daha iyi bilir ama tvde canan hoca ac karnina hurma yemeyin zararli dedi hatta hic yemeyin dedi iftarida zeytinle acin dedi

İftarı zeytinle açmak en güzeli selvoşum ama hurma da şifalı o yüzden abartmadan 1-2 ad tatlı niyetine yanında yoğurtla yenebilir bana göre

Çalışma saatlerin hakikaten yorucu meleğim ama lütfen kendini ihmal etme hazırladığın iftarlıklardan yanına alsan da olur. Şimdi harika sefer tasları var hatta sefertası hareketi biel başlamıştı burada .Sağlığın için bunu yapmalısın kuzum.Süt bulma şansın varsa peynirini kendin mayalasan zor birşey değil ılık süte peynir mayası ekleyeceksin kuzum

Yok öyle bir şey prensesimm izleyip okuduklarından etkilenmişsin o kadar .Aklına bile getirme böyle şeyleri

Afiyetoslun selvoşum süpersinnn snein nezdine tüm meleklerime söyleyeyim yeşilçayın yanısıra kiraz saplarını da kaynatıp için müthiş ödem attırıyor

Afferim enişteme Rabbim kuzularınla eşinle huzur mutluluk sağlık dolu nice güzel yıllar nasip etsin balımÜzülme kuzum seneye telafi edersinMutluluğun daim olsun bitanem

Kıskanmana gerek yok neden dersen normal yeme düzenine geçince fazlasıyla alacak balımmm.Ben snein kilo vermenden gayet memnunum balım bu kilolar 1 günde gelmediki hemen erisinBugüne dek 32 paket margarinden kurtuldun gözünde canlandır meleğim

Yarin elma diyetine basliorum forumda okudum kiz 6 gunde 8 kg vermis tanidigida 130 kilodan 70kac kilo vermis. Ayyyyyyyyy heycanlandim:)) yarin sabah gidip yesil elmalar alicam.
Yine miiii miş müşşş geç bunları prensesimm tek tip besinle zayıflanırmı evet zayıflanır ama kalıcı ve sağlıklı olur mu elbette hayır

Afiyetolsun balım sahur da az yemişsin kuzum acıkmadınmı 3 dilim çikomu tabiki ceza yok balımm pilavın pirinç değilse tabiiiiii

saol ablacim ewet hedefi iyi tutturmam lazimya.

Hmburger köftesi ve salata süper olurdu prensesimm dolma da pirinç sonuçta .hurma yerine meyve yemeyi tercih etsen mesela karpuzu sabaha alırsan daha iyi olur kuzum
aa gercektenmi hamburgerin yasak oldugunu biliyordum ben :s ay aman zaten artik yemiycem elmayla beslenecem:))

Yok öyle bir şey prensesimm izleyip okuduklarından etkilenmişsin o kadar .Aklına bile getirme böyle şeyleri
In sha Allah oyledir abla.
müşşş geç bunları prensesimm tek
hahahaha yerimseniii abla deniycem bi :)) ben cok heycanliyim sanirim bu cok ise yariycak Allah in izniyle. Bu ramazan ayi oruc tutmayacagim hic huyum
Degildir heporuc tutarim ama izine gidicegim icin bu elma diyetini uygulamak istiyorum. Orucumuda kisin 1 ay tutacam

Artik duzenim soyle

Sabah: 2 dilim kepek ekmekle 1 tost biraz yesillik biraz zeytin

Sonra her iki saate 1 elma saat 8e kadar. Hergun 1 kg 1,5 2 kg elma bitirmem lazim ve 3 litre su ve bol yesilcay

Bunu yapan kiz 2 haftada 95kilodan 7li rakamlara dustu :))

Bunu yapan kiza suanki kilosunu sordunmu canim? Bu kadar kisa surede elmayla zayiflansaydi bunca insan bu kadar uzun sure diyet yapmak zorunda kalirmiydi?

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Öğleden sonra kızımla oturup 1.5 cüz kuranımızı okuduk ( malum reglden dolayı 3 gün geride kaldık aradaki farkı kapatabilmek için hatta kadır gecesine yetiştirmek için karar verdik her gün öğle ve gece 2 posta okuyacağız )
Sonrada az ufak cimcimeyle ilgilendim ( oda göz nezlesi olmuş kuzum onada biraz evvel gözlerine çay kompresi yaptım iyi geliyor diye bildiğim için )
Şükür bugün hafif ateşlendi ara ara hatta onada duş aldırdım bir ara

Gece iftardan sonra kendimizi sokağa attık ve ufak kaçamak yaptım dondurma yedim uzun bir arada sonra
Yarın inşallah tekrar oruca başlıyorum ve kesin kararlıyım sahurda pek bir şey yemeyeceğim aslında 4 - 5 Hurma ve büyük bir bardak ayran düşündüm bu gece için Bugün TVDe bir doktor çıktı ve sahur yapmak şart ama çok geç iftar olmadığından zaten yediklerimizi hazmetmiş olmuyoruz o yüzden sahurunuzu çok hafif tutun dedi hatta hurmanın sahur için çok iyi bir seçenek olduğunu söyledi Bakalım yarın bir denemek istiyorum işallah dediği gibi tok tutarda iftardada sırf 1 kase çorba ve salata yemeyi düşünüyorum

Banada kayinvalidem "su" "bu" diyordu. Kac kezde soyledim sinir oldum insanlara bu kullanilmaz diye en son esimde uyarinca bidaha soylemedi kizim demesede ismimle hitap ediyor bunada sukur

yaşı kemale erince insanlar dunyaya farklı pencereden bakabiliyorlarmış geç olmuş ama guç olmasın banum

Valla açıkcası bana hiç samimi gelmiyor ama işte Allah rızası başta olmak üzere birde eşimin hatrı için elimden geleni yapıyorum ister anlasın ister anlamasın En azından öbür dünyada büyüğüne neden terbiyesizlik yaptın, eşinin Annesine neden böyle davrandın diye hesaba çekilmeyeyim

Rabbim mekanını Cennet etsin...Allah rahmet eylesin....Aminnn
Ne mutlu ona ki vefat ettikten sonrada hakkında güzel konuşuluyor
Valla geçen komşu ablamla da konuştuk da ne kadar önemli öldükten sonra maddiyi geç manevi anlamda bıraktıkları insanin
Maalesef KPm hakkında ne zaman biri konuşsa çoğu şeyi eleştir kendi kardeşleri bile Allah razı olsunda işte şu huyu kötüydü bu huyu kötüydü diye anlatmaya başladıklarında çoğu eleştiri oluyor aslında heee çok severlerdi o ayrı aam çoğu huyunuda asla onaylamazlardı Özellikle benim yaşadıklarımı öğrendikten sonra
Hepte derler valla helal olsun başkası olsa kendide gitmez eşini dahi yollamazdı diye ama RAbbim bana o kouda hesap sormasın en azında

Benimde annem kayinvalidesini o kadar iyi anlatiyorki kiskaniyorum.. Ogullarina karsi gelinlerini tutarmis.. Kizlarindan bile ustun gorurmus gelinleri emanet gozuyle bakarmis.. Benimkide resmen fazlalik diye goruyor

Nerdeeee ağzımla kuş tutsam ııyyyy senin ağzından çıkanımı yiyeceğim bana köpek muamellesi mi yapıyorsun diye yine kavga bahanesi bulur
Ben bir de tek gelinim Bazen eşime diyorum bir kaç elti olsaydık bari benle uğraşma sırası belki 3 - 4 ay arayla gelirdi diye ama bendeki şansla hepsi bir olur KVyide arkasına alır bana sataşırlardı diye eşimde nasıl gülüyor Çöldeki Bahtsız bedevi gibisin kesin öyle olurdu diye

Çok geçmiş olsun canım ama şu şeyleri fazla kurçalayıpta sorgulama eğer RAbbim onların varlığını görmemizi isteseydi zate anında olurdu ama bundada vardır bir hayır diyeceksin ve fazlada araştırıpda kendi kendinin canınıda sıkmma şekerim

Ne güzel Rabbim mutluluğunuzu, huzurunuzu, sağlığınızı daim etsin...Aminnnn
Bizimde 8 Ağustosda 16 sene bitiyor seneler de ne çabuk geçiyor

Rabbim kimseye eksikliklerini göstermesin....Aminnnnnnnnn

Aynen abla yok birdaha tovbe asla izlemem. Ve Allah tan baska hickimseden korkmuyorum rabbim bana daha cok yakin. Asla birdaha oyle konulari dahi okumiycam

İyi geceler herkesee bende bugün çok yoruldum ilk defa bu kadar çok acıktım dakikalar geçmek bilmedi resmen neyse okuduğum kadarıyla keyifler yerinde pek güzel

Günaydın Günaydın fit hatunlar

Günaydın canım baya erkencisin

Ayy çok geçmiş olsun canım iyiki kuzuma bişi olmamış. Allah korumuş

Tahlil falan yaptırdın mı eğer zor kilo veriyorsan b12 vitamini d vitamin eksikliğin ya da troitlerinde sorun çıkabilir ona göre tedbir al kuzucum
Yavaş yavaş yürümek daha iyi şimdi hızlı kilo vericeksin ama sporu bırakınca bütün kilolar birden geri gelicek. Ekmek yiyiceksen en güzelimden tereyağı ile ye

Gunaydin kizlarr.. Bugunde erken kalktim 07.50 de.. 1 mil leslie yaptim 100 ip atladim bayada temizlik yaptim.. İftardan sonrada 200 ip atlarim spor tamam olur.. Dun 5 litre su icmisim sabaha kadar wc ye gitmekten uyuyamadim

Ayy aynı ben ya. Gece kaç kere wc ye kalktığımı sayamadım

Ohh aferin kuzucuğuma hamburgerleri ödül günlerine saklayalım helede perşembeye az kalmışkenn

Canım şok günler şok etki yaratır. O kilolar ne kadar çabuk verilirse o kadar çabuk alınır.

İyi akşamlar meleklerimmmm ben geldimmmm wuhuuuuu klavyenize sağlık sohbet coşmuş anlaşılan 70 mesaj var okuyamaya başlayayım hemen

İyi akşamlar kaptanım maşallah bugün kızlar baya konuşmuşlar ne güzel takım cıvıl cıvıl

Kaptan leptine kaçar hepinize iyi geceler Oruç tutan meleklerimmm iftar sonrası 1 şişe maden suyu içmeyii unutmayın ayrıca perşembe iftardan önce tartılıyoruz

İyi geceler iyi sahurlarr. Ben sade maden suyu içemiyorum ya anca üstüne limon dilimleyip içebiliyorum

Canım benim emin misin bunu kendine yapmak istediğinden? Resmen vücuduna şeker yüklemesi yapıcaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…