- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
Omur boyu mutlu olursun boyle insallah.. Bu hayatta en guzel sey sevmk sevilmek..bugün benim evlilik yıldönümüm.ilk defa unuttum eşim unutmamış.çok utandım hediyemi verince, kıvırmaya çalıştım ama yemedi.14 yıllık evlilik 2 yılda nişanlı kaldık 16 yıldır hayatımda.onu tanıdığım için sabah ilk onu gördüğüm için nekadar şükr etsem azdır.bugün çok mutluyum.
Birdaha tovbeeeeİzleme canim oyle seyler:s
Omur boyu mutlu olursun boyle insallah..bugün benim evlilik yıldönümüm.ilk defa unuttum eşim unutmamış.çok utandım hediyemi verince, kıvırmaya çalıştım ama yemedi.14 yıllık evlilik 2 yılda nişanlı kaldık 16 yıldır hayatımda.onu tanıdığım için sabah ilk onu gördüğüm için nekadar şükr etsem azdır.bugün çok mutluyum.
Yine sok diyet..Yarin elma diyetine basliorum forumda okudum kiz 6 gunde 8 kg vermis tanidigida 130 kilodan 70kac kilo vermis. Ayyyyyyyyy heycanlandim:)) yarin sabah gidip yesil elmalar alicam.
Bende sizinle konuşunca çok rahatlıyorum mutlu oluyorum anında motivasyon salgılıyorum yehuuu
Yedim kaptanım yedim dün sahurda fasulyeyle yumurta yedim yerkende seni andım :)))
Tamamdır bugünden itibaren menüler yazılacak
Kaptanım senin iradene sonsuz güvenirim ben maşallah yapmadığın spor kalmamıştı
İyi geceler herkese kaçamaksız bol leptinli gün geçirinn
Sweetdimple buralar şenlendi kaç sayfa geçmiş okudum bilmiyom şaşı beş oldum. nefsime yenilmedim sporumu yaptım ama baş ağrım daha yeni geçti.iftar sofrasında çorbayı içince de ağrı artık mideme vurdu onuda çıkardım .neyse şimdi iyiyim.
pazartesi menü
sahur domates, salatalık,1 kase çorba,2 adet köfte 1 dilim pide çay
18:30 19:30 arası yürüyüş(migrenim tuttuğu için performansımı etkiledi hızım düşmüş 5,5 km)
iftar: 1 kase ezogelin çorba,pirzola 2 adet avuç içi büyüklüğünde,1 avuç içi kadar pide,çoban salata
2 lt su içildi sahurda da 1 lt içerim
Mayacımmm böreklerle vedalaş tatlımmmBugunki menum
Sahur 1dilm borek zeytn salatalik domates peynir
İftar et sote yogurt yayla corbasi salata avucum kadar pide
2.5 litre su
Spor yok cezq ipimi atladim bitek
Ewet kizlar biletimi aldim 25 Temmuz direct konya. 24 temmuzun gecesi saat 2de ucucagimmm yalniz aaaaaa :)) annemler bi kacgun sonra gelicekler. resmen 1 ay kaldi. Ben simdi zamanimi bildigim icin asla kacirmam. Daha hirslandim bugun tartida 99.0 kg gordum gidene kadar 90 kg gorucem in sha Allah. Diyetimden herseyden memnunum. Bugun komsuya ugramistim ordada akrabasi vardi kadin mide ameliyati gecirdi midesini kuculttu bayai zayiflamis 65 kg olmus ama gorseniz oyle cirkin olmuski yasli goeunuyoeki. Gobegi sarkmis. Ve eve gelirken dedimki anneee coksukur o ameliyattan vazgectim ve sporun degerini daha cok aNlDim. Inanin igrencti goruntusu. Annem ve ablamda vardi yanimda. Kadina sordum dedim ameliyat risklimi dediki ewet cogu kisi ameliyatta oluyor. Yaa dedim icindennebicim insanlar var ya. Saglik herseyden onemli oyle kolaymi kilo icin canindan vazgecmek. Hey Allahim resmen suan cok mutluyum dogru karar verdim ve randevu yapmicam kesinlikle. Ben canimi pazardan almadim. Allah im beni yaratti ve benim canimida birtek Allah im alir.
Ayyy ben de öyle biliyorum da,karar defterinde kardeş takımımız çok.ben de bi tek.6.takım tutup diyerlerini sildiricem...teşekkürlerrrr...
günaydın kızlar
yoğun bir günün ardından yeni güne uykulu bir merhaba ile başladık.
dün akşam iş arkadaşlarıyla yemeğe davetliydik ardından çocukları parka götürme sözümüz vardı. zaten yorgun bitkiniz ama işte çocuklar halden anlamıyor parkta onların peşinden koş oraya koş buraya başım döndü resmen birde ramazan için etkinlikler yapmışlar ortaoyunları, zıp zıplar çıldırdılar resmen o oyundan oyuna. 2 ile 11 yaş arası 4 çocuk @makres76 makresim seni dün bi kere daha takdir ettim akşam sen geldin orada aklıma. enerjileri hiç bitmiyor bütün gün zaten dükkanda yanımızdalar 1 haftadır, 4 katı in çık in çık koş onları izlerken ben yoruluyorum. akşamda aynen devam.. rabbim sağlık versin de yine koşsunlar oynasınlar inşallah.. bize dinlenmek yok.
gece saat 00,10 da eve geldik... o saatten sonra ancak ceza olan ipimin 50 sini atladım yattım sonra sahura kalkıp çayın demlenmesini beklerken bi 50 daha Allahtan altımdaki öğrenciler gittiler
merhaba kızlar 2 gündür uğrayamadım sayfa coşmuş oku oku bitmedi pazar günü ufak bir kaza atlattım iki gündür morluklarla uğraşıyorum bugün ağrılarım biraz daha az Allah'a Şükür ki ucuz atlattım. Pazar günü akşam misafirliğe gitmiştim. Evden çıktım kucağımda da bebeğim vardı merdivenin ilk basamağına basmamla beraber ayağım kaydı oğumla beraber 7 basamak düştük Allaha şükürler olsun oğlum zarar görmedi herhangi bir yere çarpmadı o ama benim bacağım kolum bir hayli kötü durumda en azından kırık çıkık yokAma çok korktuk yavrum iki gündür herşeyden herkesten korkuyor
gelelim dünkü menüye
sahur : 2 dilim beyaz akmek arasına tost, çay, peynir = açlık
iftar : mercimek çorbası, 3-4 kaşık güveç (patateslerinden de yedim) 2 kaşık taze fasulye bir parça pide avuç içimden küçüktür kızımdan kalanı mecbur yedim ilk defa gidiyoruz ayıp olması diye bir de çoban salata bir bardak ayran
su 2 litre anca belki de yok.
spor : sadece cezam 100 ip (ama çok yorgundum)
bu arada kaptanım hoş geldin seni çok özledim. yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.İnşallah istediğiniz kilolara en kısa zamanda ulaşırsınız.
yazmadığım menülere gelelim
pazar günü:
sabah karatay
öğle:köfte bir kaç dilim patates 3 kaşık bulgur pilavı
akşam: ciğer salata bir kase hoşaf
su:2,5 litre spor yok
pazartesi
sabah:yarım simit
öğle bir kase çorba
akşam .1 kase çorba fırında tavuk 2 kaşık buğur pilavı patlıcan salatası
su :2,5 litre
spor yaım saat yürüyüş yapmaya çalıştım
teşekkür edrim elimden geldiği kadar gayret ediyorum.çok zor kilo veriyorum bide sporu bırakırsam hepten çakılırım.
normalde 1 saatte 7.5 km ye çıktım.bana düşmüş gibi geliyo ama yatmaktan iyidir.
karatay yapmaya çalışıyorum.evet pideler fazla oldu farkındayım.migrenim iftarda mideme vurduğu için böyle oldu normalde bugüne kadar iftarda hiç ekmek kaçırmamıştım gerçi sahurdada kaçırmadım da.
hatamı bilirim cezamı çekerim kaptanımm.....
pestillll aslında 40 yıl yemesem aklıma gelmez öyle denk gelirde olursada 1 2 lokma anca... ama işin ucunda sana takılmak varsaaa herşeyi yerimmmm. yaşasınnnnn muzurlukkkkk
Szi cıslardan uzak durun ben kalpten gitmeye razıyım balımmmen son 3 sene önce babam köyden (gümüşhaneden biliyosunuz yeridir)getirmişti öyle yediydim.aklıma bile gelmez ama kaptanı fena korkuttuk.
hadi bakalım baldan kaçar.hepinize bolsabırlı güzel bir gün diliyorum.günlük işlerimi yapayım.akşama kayınvalideme davetliyim iftara gidip ona yardım edeceğim(artık nasıl davetliysem kendim yapıp kendim yiyom).
Gunaydin kizlarr.. Bugunde erken kalktim 07.50 de.. 1 mil leslie yaptim 100 ip atladim bayada temizlik yaptim.. İftardan sonrada 200 ip atlarim spor tamam olur.. Dun 5 litre su icmisimsabaha kadar wc ye gitmekten uyuyamadim
atıciiimmmmmm kendimi. 5 lt nedir yahuuuu... 2 yi tamamladığım gün bayram yapıyom ben. kıskanıyorum yaaaa. sporunu ayrı suyunu ayrı
Kızlar koşu bandı var evde ama ne yapabilirim biliyor musunuz bu Leslie filan diyorlar ne onlar
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Dün öğleden sonra küçük cimcimeyi biraz parka çıkardımHem hafif ateşi vardı biraz iyi gelir acık hava dedim
Tabi yürüyerek gittim spor olur diyehatta Annem ve kızkardeşimde geldiler ve acık havada bir güzel sohbetimizi ettik
1 saatten az fazla parkta kaldıktan sonrada yine yürüyerek Eşimin Anannesine gittik
Eşimde işten direk oraya gelince iftarda orada yaptık ( gerçi sadece kızım oruçluydu)
Bu arada hazırlıklara yardım ettim KVye ve senelerden sonra beni dumura uğrattı
Bİr ara o Anannenin yattığı odaya gidince kadıncağız KVye söylendi misafirliğe geldi iş yaptırıyorsun kıza diyeKVde; Ne var onda sonuçta o benim kızım dememezmi
16 senedir hep mecbur yapacak gelin değilmi diyen kadın ilk kez kızım dedi banaRAmazan yaradı diyeceğim ama oruçta tutmuyor hatun hastalıklardan dolayı
Çay faslından evvelde eşimle Ananneyi battaniyeye alıp koltuğa yatırdıktan sonra hasta yatağını biraz düzelttik, havalı yatağınıda ters düz edip tekrar yerine yatırdık
Gece gelincede nedense iyice halsiz düştümsanırım akşam yediğim 1 parça tatlı kan şekerimi fırlattı KV bir parça bari ye diyince hadi yiyeyim bari dedim ama bir daha tövbe
Bu arada biraz evvel tekrar tartıldım ve 104.1 gördümyani 2 kg ödem gitmiş bugünde bol bol su içip kalan ödemide atacağım
Öğleden sonrada duşumu alır tekrar hatmimize devam ederiz yarında Allahın izniyle orucumuda tutarım
TAbi bayrama kadar çok çok dikkatli beslenmem lazım ki şu 2li rakamları göreyim artık şu tartıda ( mehteran gibi 1 ileri 2 geri yapmaktan bıktım artık)
Hoşgeldiniz kızlarrrrrrr
İnşallah hep birlikte çok çok güzel kilolar veririrz
Kocaman öpüyorum seni fıstık
ooyyy regl olcam kıvranıyorum gideyim bi sıcak su torbası yapayım karnıma bastırıp yatayım bari kendimi toparlayıp spor yapmam gerek
dün gözümden kaçmış bende diyodum ablam bana neden cevap yazmadı acaba
düzenimi bozmamaya dikkat edicem ablacım hatta orası için şöyle bir planım var sabahları erken kalkıp bir bardak süt içtikten sonra 30 dk egzersiz+30 dk yürüyüş yapıp yüzmeye gitcem 30 dk kadarda yüzerim sonra yine yürüyerek eve gelirim birazda yolu uzatırsam 30 dk eder ondan sonrada kahvaltı ederim sonra iftara kadar bişey yemem iftarda da yemeklerden sadece birer kaşık alıp semiz cacığıyla geçirmeyi düşünüyorum orda annemin küçük bir bahçesi var ve bol bol taze semiz var bundan faydalanmayı düşünüyorum tabi büyük ihtimalle iftardan evvelde kuzucumla giderim sahile birazda onla oynarım o da spor sayılır diymibu saydıklarımı ikinci hafta yapıcam çünkü ilk haftam hastanede koşturmada geçicek umarım o ara çok koyvermem ama sana söz veriyorum ablacım en çok 80 le döncem bayram sonu
teşekkür ederim ablacım
Haklısın cabim baktım şimdi çok güzel program .
Ama bugün içimde hic istek yok maalesef
istek olunca yapacağım inş .
Bu arada ben işi iyice abarttim galiba işte size sabah kahvaltım
Eki Görüntüle 1563536
Ayy benimki de normal de beni pek sevmez ama geçen telefonda kızım dedi bende ufak çaplı bi şok geçirdim anında :)
Hemen başladım yalakaliga annecim annecim diye benden adam olmaz valla :) en ufak bi iyilik gördük mu herseyi unutmamak lazım aslında ama kin Tutamıyorum hiç sevmem bu huyumu
allah rahmet eğlesin benim kayınvalde bana "güliii" derdi. yada "nesliyan" derdi severdim kendisini toprağı bol olsun 2 sene önce 90 kusur yaşında vefat etti. eşim rize li gerçek laz kökenli annesinin turkçe şivesine bayılırdım. kendi öz dilleri lazcaydı, arada unutup lazca konuşurdu benle uyyy yaa
oyyy oyyy kızlar regl oldum. orucum gitti yaaaaaa
bu dönemi kendim için artıya çevirmeliyim de gizli gizli nasıl su içicem bilmem...
Benimde annem kayinvalidesini o kadar iyi anlatiyorki kiskaniyorum.. Ogullarina karsi gelinlerini tutarmis.. Kizlarindan bile ustun gorurmus gelinleri emanet gozuyle bakarmis.. Benimkide resmen fazlalik diye goruyor
Bugunki menu
Sabah: kalkar kalkmaz 2 hurmayedim sonra 4 mantar 2 yumurta biraz tuz ve karabiber ile mantarli omlet yaptim ve yanina biraz peynir ve 1 formcayi
Ara: asiri derece canim seker cekti bugun bende dayanamadim 2 tane kucuk cikolatali biskuviden yedim Allah tan kucuklerdi.
Aksam; kalkip 3 hamburger cikardim buzluktan koydum donu acilsin diye yagda pisirmekicin Sonra birden aklim basima geldi. Ben ne yapiyorum ya dedim. Sanki o saglikli beslenen yasmin gitmis kurtgibi ac olan biri gelmis. Hemen biraktim kenara ve actim buzdolabi dunden kalma dolma aldim mikroda isittim yedim. 1,5 dolma yanina 1 kase yogurt ve bunu saat 4de yemistim. Artik bugunki yemek bukadar dHada yemem. Ha bide yemekten sonra 2 parca karpuz yedim
100 ip atladim bugun. Daha 200 defa atlarim birazdan kosubandinda yuruyecem bakalim kac dk yapicagimi birazdan yazarim. 1,5 litremide bitirdim sayilir yatana kadar 2 litre daha. Hadi ben kacar kosubandi beni bekler
herkese merhaba 3 saat fark var turkiyeyle ve hala iste oldugum icin direk size menumu soyluyorum
kahvalti yapamadim benim en buyuk sorunum
ogle yemegi bir tost yedim kepek ekmeginde peynirli domatesli
aksam icin iftara davetliyim corba icerim buyuk ihtimalle
ve tabiki su icerek gunum geciyor cok sagliksiz biliyorum ama kilo almaktansa daha iyi yarin icin daha uygun bir menuyle basalicam
Kaptanim daha iyi bilir ama tvde canan hoca ac karnina hurma yemeyin zararli dedi hatta hic yemeyin dedi iftarida zeytinle acin dedi
yurtdisindayim inanin turk usulu kahvalti yapamiyorum peynirler cok yagli beyaz peynirimde bugun itibariyle bitti ve burda yok onun yerine yagsiz ne tur bir peynir koyabilirim bilmiyorum ben sabah 4.30 kalkiyorum isim dolayisiyla 5de servis geliyor 6da is basi gune cok fazla erken basliyorum ondan eve gittigim gibi ne bulursam esime iftarlik yemek hazirlayip yatiyorum 9 gibi uyku akiyor gozumden alarm kuruyorum gece 10da kalkip hazirlarim bisey diye yok kalkamiyorum bunlarin hicbiri bahane degil tabi ama esimde biraz yardimci olsa bana cok iyi olucak ondan bende kahvalti yalan oluyor tostu bile oglen yerim diye sabah uykulu uykulu 2 dkkada nasil yaptim bilmiyorum
Ayy daha yeni cok korkunc birsey oldu2 defa oldu bu 2 ay oncede olmustu. 10 dk kosubandinda yururken sonra tuvaletim geldi hemen 1 dk gittim tuvaletten tam cikiorum kosubandinin dugmesinin sesi geldi en hizli tempoda gidiodu. Odama geldim hizli hizligidiodu kosubandi. Oyle cok korktumki hemen kapattim kosubandini bide odama aldim arka odada korkuorum diye. Ay tekrar arka odaya alicam cok korktum ya. 2 ay oncede kosubandindaydim kendiliginden hizli tempo ayarina gecti Korkudan kapattim kostum odadan. :)) ben deli gibi 2 haftadir youtubeda rukye cin cikarma felan izledim merakimdan ondan beri cok tuhaf oldum ya. 2 gun once her videoyu izledikten sonra biraktim artik izlemiyorum. Odamda yalniz yatamiorum ustelik odamdayken kapim acik kalmali. Annemin yaninda uyuyorum. Gunduzleri bile korkuorum Sanirim benimle dalga geciyorlar cok severler insanlari korkutmak dalga gecmek. Surekli izlendigimi dusunuyorum :s
Bugunku menum
Sahur: eksiksiz karatay+ 1 bardak yesil cay
İftar: 1 kase corba+ balik+ salata+ 3 zeytin+ 2 parca karpuz+ 1 kahve
Simdilik 2litre su yesil cayimi demledim. Oglumu parka getirdim 1 km ye yakin parkin yolu.
Sabah 1 mil leslie+100 ip birazdan 200 ip daha atlicam
bugün benim evlilik yıldönümüm.ilk defa unuttum eşim unutmamış.çok utandım hediyemi verince, kıvırmaya çalıştım ama yemedi.14 yıllık evlilik 2 yılda nişanlı kaldık 16 yıldır hayatımda.onu tanıdığım için sabah ilk onu gördüğüm için nekadar şükr etsem azdır.bugün çok mutluyum.
bugün kayınvalidem de iftardaydım.ya eltimde gelmişti.hiç sahur yemiyomuş.spor filan da yapmıyomuş.2 kilo vermiş şimdiye kadar.sinir oluyom arkadaş. bu kadar çabam nereye gidiyo benim yaa... kızlar akıl verin ben haftada yarım değil 1 kilo vermek istiyom.bu akşam kıskandım kadını ya...
Yine miiiiYarin elma diyetine basliorum forumda okudum kiz 6 gunde 8 kg vermis tanidigida 130 kilodan 70kac kilo vermis. Ayyyyyyyyy heycanlandim:)) yarin sabah gidip yesil elmalar alicam.
salı menü
sahur domates ,salatalık,1 kase ezogelin çorba
18:30 19:30 arası yürüyüş
iftar:1 küçük kase çorba,3y.k nohut ,2 y.k pilav,3 y.k zeytinyalı fasulye,bir küçük kabak dolma
3 dilim çiko
3 lt su içtim sahura kadar da devam içmeye
saol ablacim ewet hedefi iyi tutturmam lazimya.Kuzucum hadi hayırlı olsun güle güle gel git inşallah umarım güzel bir tatil geçirirsin 1 ayda 4 kilodan fazlası zararlı sporsuz giderse bilki kalıcı değil bitanem o yüzden sen 4 kiloyu hedefle fazlası olursa başımız üstüne
aa gercektenmi hamburgerin yasak oldugunu biliyordum ben :s ay aman zaten artik yemiycem elmayla beslenecem:))Hmburger köftesi ve salata süper olurdu prensesimm dolma da pirinç sonuçta .hurma yerine meyve yemeyi tercih etsen mesela karpuzu sabaha alırsan daha iyi olur kuzum
In sha Allah oyledir abla.Yok öyle bir şey prensesimm izleyip okuduklarından etkilenmişsin o kadar .Aklına bile getirme böyle şeyleri
hahahaha yerimseniii abla deniycem bi :)) ben cok heycanliyim sanirim bu cok ise yariycak Allah in izniyle. Bu ramazan ayi oruc tutmayacagimmüşşş geç bunları prensesimm tek
Bunu yapan kiza suanki kilosunu sordunmu canim? Bu kadar kisa surede elmayla zayiflansaydi bunca insan bu kadar uzun sure diyet yapmak zorunda kalirmiydi?Artik duzenim soyle
Sabah: 2 dilim kepek ekmekle 1 tost biraz yesillik biraz zeytin
Sonra her iki saate 1 elma saat 8e kadar. Hergun 1 kg 1,5 2 kg elma bitirmem lazim ve 3 litre su ve bol yesilcay
Bunu yapan kiz 2 haftada 95kilodan 7li rakamlara dustu :))
Banada kayinvalidem "su" "bu" diyordu. Kac kezde soyledim sinir oldum insanlara bu kullanilmaz diyeen son esimde uyarinca bidaha soylemedi kizim demesede ismimle hitap ediyor bunada sukur
yaşı kemale erince insanlar dunyaya farklı pencereden bakabiliyorlarmış geç olmuş ama guç olmasın banum
allah rahmet eğlesin benim kayınvalde bana "güliii" derdi. yada "nesliyan" derdi severdim kendisini toprağı bol olsun 2 sene önce 90 kusur yaşında vefat etti. eşim rize li gerçek laz kökenli annesinin turkçe şivesine bayılırdım. kendi öz dilleri lazcaydı, arada unutup lazca konuşurdu benle uyyy yaa
Benimde annem kayinvalidesini o kadar iyi anlatiyorki kiskaniyorum.. Ogullarina karsi gelinlerini tutarmis.. Kizlarindan bile ustun gorurmus gelinleri emanet gozuyle bakarmis.. Benimkide resmen fazlalik diye goruyor
Ayy daha yeni cok korkunc birsey oldu2 defa oldu bu 2 ay oncede olmustu. 10 dk kosubandinda yururken sonra tuvaletim geldi hemen 1 dk gittim tuvaletten tam cikiorum kosubandinin dugmesinin sesi geldi en hizli tempoda gidiodu. Odama geldim hizli hizligidiodu kosubandi. Oyle cok korktumki hemen kapattim kosubandini bide odama aldim arka odada korkuorum diye. Ay tekrar arka odaya alicam cok korktum ya. 2 ay oncede kosubandindaydim kendiliginden hizli tempo ayarina gecti Korkudan kapattim kostum odadan. :)) ben deli gibi 2 haftadir youtubeda rukye cin cikarma felan izledim merakimdan ondan beri cok tuhaf oldum ya. 2 gun once her videoyu izledikten sonra biraktim artik izlemiyorum. Odamda yalniz yatamiorum ustelik odamdayken kapim acik kalmali. Annemin yaninda uyuyorum. Gunduzleri bile korkuorum Sanirim benimle dalga geciyorlar cok severler insanlari korkutmak dalga gecmek. Surekli izlendigimi dusunuyorum :s
bugün benim evlilik yıldönümüm.ilk defa unuttum eşim unutmamış.çok utandım hediyemi verince, kıvırmaya çalıştım ama yemedi.14 yıllık evlilik 2 yılda nişanlı kaldık 16 yıldır hayatımda.onu tanıdığım için sabah ilk onu gördüğüm için nekadar şükr etsem azdır.bugün çok mutluyum.
Aynen abla yok birdaha tovbe asla izlemem. Ve Allah tan baska hickimseden korkmuyorum rabbim bana daha cok yakin. Asla birdaha oyle konulari dahi okumiycamÇok geçmiş olsun canım ama şu şeyleri fazla kurçalayıpta sorgulamaeğer RAbbim onların varlığını görmemizi isteseydi zate anında olurdu ama bundada vardır bir hayır diyeceksin ve fazlada araştırıpda kendi kendinin canınıda sıkmma şekerim
Günaydın Günaydın fit hatunlar
merhaba kızlar 2 gündür uğrayamadım sayfa coşmuş oku oku bitmedi pazar günü ufak bir kaza atlattım iki gündür morluklarla uğraşıyorum bugün ağrılarım biraz daha az Allah'a Şükür ki ucuz atlattım. Pazar günü akşam misafirliğe gitmiştim. Evden çıktım kucağımda da bebeğim vardı merdivenin ilk basamağına basmamla beraber ayağım kaydı oğumla beraber 7 basamak düştük Allaha şükürler olsun oğlum zarar görmedi herhangi bir yere çarpmadı o ama benim bacağım kolum bir hayli kötü durumda en azından kırık çıkık yokAma çok korktuk yavrum iki gündür herşeyden herkesten korkuyor
teşekkür edrim elimden geldiği kadar gayret ediyorum.çok zor kilo veriyorum bide sporu bırakırsam hepten çakılırım.
normalde 1 saatte 7.5 km ye çıktım.bana düşmüş gibi geliyo ama yatmaktan iyidir.
karatay yapmaya çalışıyorum.evet pideler fazla oldu farkındayım.migrenim iftarda mideme vurduğu için böyle oldu normalde bugüne kadar iftarda hiç ekmek kaçırmamıştım gerçi sahurdada kaçırmadım da.
Gunaydin kizlarr.. Bugunde erken kalktim 07.50 de.. 1 mil leslie yaptim 100 ip atladim bayada temizlik yaptim.. İftardan sonrada 200 ip atlarim spor tamam olur.. Dun 5 litre su icmisimsabaha kadar wc ye gitmekten uyuyamadim
Bugunki menu
Sabah: kalkar kalkmaz 2 hurmayedim sonra 4 mantar 2 yumurta biraz tuz ve karabiber ile mantarli omlet yaptim ve yanina biraz peynir ve 1 formcayi
Ara: asiri derece canim seker cekti bugun bende dayanamadim 2 tane kucuk cikolatali biskuviden yedim Allah tan kucuklerdi.
Aksam; kalkip 3 hamburger cikardim buzluktan koydum donu acilsin diye yagda pisirmekicin Sonra birden aklim basima geldi. Ben ne yapiyorum ya dedim. Sanki o saglikli beslenen yasmin gitmis kurtgibi ac olan biri gelmis. Hemen biraktim kenara ve actim buzdolabi dunden kalma dolma aldim mikroda isittim yedim. 1,5 dolma yanina 1 kase yogurt ve bunu saat 4de yemistim. Artik bugunki yemek bukadar dHada yemem. Ha bide yemekten sonra 2 parca karpuz yedim
100 ip atladim bugun. Daha 200 defa atlarim birazdan kosubandinda yuruyecem bakalim kac dk yapicagimi birazdan yazarim. 1,5 litremide bitirdim sayilir yatana kadar 2 litre daha. Hadi ben kacar kosubandi beni bekler
Yarin elma diyetine basliorum forumda okudum kiz 6 gunde 8 kg vermis tanidigida 130 kilodan 70kac kilo vermis. Ayyyyyyyyy heycanlandim:)) yarin sabah gidip yesil elmalar alicam.
İyi akşamlar meleklerimmmm ben geldimmmmwuhuuuuu klavyenize sağlık sohbet coşmuş anlaşılan 70 mesaj var okuyamaya başlayayım hemen
Kaptan leptine kaçar hepinize iyi gecelerOruç tutan meleklerimmm iftar sonrası 1 şişe maden suyu içmeyii unutmayın ayrıca perşembe iftardan önce tartılıyoruz
Artik duzenim soyle
Sabah: 2 dilim kepek ekmekle 1 tost biraz yesillik biraz zeytin
Sonra her iki saate 1 elma saat 8e kadar. Hergun 1 kg 1,5 2 kg elma bitirmem lazim ve 3 litre su ve bol yesilcay
Bunu yapan kiz 2 haftada 95kilodan 7li rakamlara dustu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?