Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım şok günler şok etki yaratır. O kilolar ne kadar çabuk verilirse o kadar çabuk alınır.

Canım benim emin misin bunu kendine yapmak istediğinden? Resmen vücuduna şeker yüklemesi yapıcaksın.

Caniminici baska carem yok inanki kiz surda 1 ay kaldi nasil kilo verecegimi sasirdim wallayi baska carem kalmadi birde insanlarda mukemmel sonuc vermis elma diyeti. Bende bi deneyim goruyim olmasa zaten uzatmanin anlami olmaz. Bi deneyimde goreyim in sha Allah bu ay en az 10 kg verebilirim. Yesil elmada az seker oldugundan birtek yesil elma yicem canim

Neye bir ay kaldı kuzum? Hem sağlığını kaybettikten sonra kolay toparlayamazsın. İyi düşün iyi karar ver. Ama istersen bir gün uygula bak bakalım vücudun ne tepki vericek. Eğer kabız falan oluyorsan sakın diyeyim devam etme. Hem ayda 10 kilo mu çok fazla değil mi ben ayda 1 kilo verince seviniyorum

oynakbasi34 canim esimde sahurda hurma yiyor 6-7 tane cok dinc tutuyormus oyle diyor. Oruc tutamaz dedigim esim.bende iyi dayaniyor iftar oncesi 1.5 saat spora bile gidiyor.. Bende tek gelin canim ustelik en beteri esim tek cocuk.. ( gorumcem var demistim simdi akliniz karisicak esimin kucukken babasi olmus yani oz babasi anneside baskasiyla evlenince dedesi esimi ve kardeslerini evlatlik vermisler. Esimi kibrisli bi aile almis ablasinida karadenizli. 3 yil once buldular birbirlerini. Bide bu durumdan dolayi kayinvalidem ogluna asiri duskun)

kaldi2sene gunaydinn canimmm
@45derya45 gunaydinn deryammm
A asea canim cok gecmis olsun hem sana hem bebisine Allah korumus ikinizde.. O panik halini hissetmistir bebisin kac aylik?
çok sağol canım 10 aylık bebeğim
Gunaydin kizlarr.. Bugunde erken kalktim 07.50 de.. 1 mil leslie yaptim 100 ip atladim bayada temizlik yaptim.. İftardan sonrada 200 ip atlarim spor tamam olur.. Dun 5 litre su icmisim sabaha kadar wc ye gitmekten uyuyamadim
maşallah canım sana su biraz fazla olmuş sanki
Kızlar koşu bandı var evde ama ne yapabilirim biliyor musunuz bu Leslie filan diyorlar ne onlar
yürüyüş yapmak en güzeli canım
rüyasında falan mı gördü seni acaba kadın belki yaptıklarını anlamıştır
çok sağol canım benim sen de hastaneye gidicem yazmışsın önceki sayfalarda gözden kaçırdım galiba geçmiş olsun
aynen tatlim 18 yasindayim haha yokyok ameliyat isini kafamda bitirdim cok tesekkurler canimya

aynen oylee bende iyiki buraya katildimm. Muahhh

buyukgecmis olsun ablacim Allah korumus sizi sukurlerolsun.
çok sağol canım çok şükür iyiyiz canım
tebrik ederim canım nice 14 yıllar geçirmeniz dileğiyle
ben de sinir oluyorum öyle kişilere ama sağlıklı zayıflamıyor bence canım

A asea Allah bagislasin yavrunu canim :) su biraz fazla ama elimde degil canim iftardan sonra icim yaniyor sanki.. Yemek yaparken canim cikiyor tum gunes mutfagimda ondanda sanirim braz.. Sabah yapsam diyorum yemekleri esim isinmis yemek yemiyor mecbur son saat acele acele yapiyoum sonrada icim.yaniypr iste sahura kadar su ayran su ayran

çok sağol kaptanım doktora hemen gittik film çekildi bir şey yok dedi ama morluklar çok fazla ben oğlum için çok korktum da Şükürler olsun herhangi bir darbe almamış dedi doktor
Allah kabul etsin canım bu arada küçük kuzuya geçmiş olsu
teşekkür ederim tatlım Allah hepimizi kazadan beladan korusun inşallah

Herkese gunaydinnn.. Tartiya az kaldi hepinize sabirli gunlrr diliyorumm canlarimmm

Günaydın kızlar
sucluyum
Dün akşam abarttim
günaydın canlar
amin canım Allah hpimizin yavrularını bağışlasın inşallah . evet haklısın bu sıcaklarda da iftarda sudan başka bir şey gitmiyor

Kizlar kargom geldi bitki caylarim.. Birazda yabam mersini kurusu istemistim gorumcemden.. Almis saolsun.. Nette yaban mersini sicak suya atilinca kirmizi cay oluyor yaziuor olmazsa gercek degil diyor.. Attim suya hic renk vermediler.. Antioksidan ozelligi icin istemistm canan hocada oneriyor.. Aranizda bilen deneyen varmi? İcinde kucuk beyaz cekirdekleri var?

ayyy okuduklarımı anlayamadım bi müddet 3 kere okudum ne kadar acı bişey.bir anne için evlatlarını görememek.eşin içinde çok zor olmuştur.film olur inanki...

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrrrrr

Çok şükür bu gün uykumu alabildimde kendime geldim
Gece 01:40 gibi 7 hurma ve 1 koca bardak ayranla sahurumu yaptım ve inanın gram acıkma hissi yok şimdilik
İnşallah akşama kadar böyle devam eder ve ekside görürsem Ramazanın sonuna kadar böyle devam ederim

İftar içinde bu gece sadece Kesme Çorbası ve salata yemeyi düşünüyorum ( yoğurtlu )
Dünden kalma Yemekler var evdekilerede biraz ilave yaparım olmadı olur biter Günah millet bir lokma ekmeği bulamazken ben olanı döküp ay yeni yemek yapayım diyemem Allahtan kızlarda seviyor etli pilavı hiç itiraz etmeden yerler

Valla şu ana kadar yeni yemiş kadar tok hissediyorum kendimi
Heee eşin gibi spor yapamam herhalde ( halsizlik açlıktan değilde uyku düzeninin bozulmasından birde sağ olsun iki kuzuda ha bire birşeyler isterler büyük dahil şimdi oruç tutuyor ya dokunulmazlığını ilan etti bende ne güzel heves ediyor diye ses etmiyorum bütün işler bende birde oların didişmelerinede ses etmiyorum )
Dün kızıma dedim hesapta Ramazanda da sporumuzu yapacaktık diye oda diyor Anne iftarla sahur arası okadar kısa ki çabucak geçiyor diye ( Her gece kızım arkadaşlarıyla teraviye gidiyor tabi geldikten sonra geç oluyor bende acıkcası halsizlikten yapamıyorum neyse bayram sonrası telafi ederim inşallah )

Canım belki farklı bir cinsidir Görümcene bir sor istersen belki aktar ona nasıl kullanılması gerektiğini söylemiştir

ayyy okuduklarımı anlayamadım bi müddet 3 kere okudum ne kadar acı bişey.bir anne için evlatlarını görememek.eşin içinde çok zor olmuştur.film olur inanki...

Sorma valla bende 3 kere okuyunca ancak anladım
Cidden film gibi valla RAbbim şükür yine ailesini bulmayı nasip etmiş
Rabbim kimseyi evladından yada ailesinden ayırmasın....Aminnnnnnnnnnnn

Aynen canim film gibi. Esimle ilk tanistigimizda hayat hikayesini Anlattiginda sok olmustum. Baska bi anne baska bi baba yurda verilme vs flaan.. Esimin oz annesi baskasiyla evlenmis babaanne cok yasliymis bakamamis canim.. Esim oz annesini asla affetmiyor.. Oz anneside affetsin diye caba sarfetmiyor aslinda.. Cikip gelmedi bile buraya.. Ben esimi kac kez facede onunla diger esinden olan cocuklariyla resimlerine bakarken yakaladim.. Bizj birakmayabilirdi diyor hakli. Esimle ablasini daha onceden cok aradik ama isim ve soyisim degistigi icin bulamadik. Umudumu kesmisken bi veraset ilani sonucu kardesler kavustu. Esiminde benimde bi ablam oldu melek gibi bi gorumcem var

Spor yap telafi et canim yuruyus yap ip atla..
Iste gelince yürüyüş yapsam iyi olur canim ya haklısın zaten eşimde geç gelecek bugün. .
ya bi de dün zorla tartı ta çıkardı beni mikrop 74 çıktım güldü hahaha nur topu gibi bi on kilon var yavrum dedi sırita sirita gitti çok utandım. . 2 yil önce evlenirken 62 kilo idim yaaa
uğraşıyorum uğraşiyorim ama sanki çok fark yok gibi pes etmek üzereyim ya

Pes etmek yok canim benim diyete baslamadan once 32 kilo fazlam vardi dusunsene? 13.5 falan gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…