Canım şok günler şok etki yaratır. O kilolar ne kadar çabuk verilirse o kadar çabuk alınır.
Canım benim emin misin bunu kendine yapmak istediğinden? Resmen vücuduna şeker yüklemesi yapıcaksın.
Caniminici baska carem yok inanki kiz surda 1 ay kaldinasil kilo verecegimi sasirdim wallayi baska carem kalmadi birde insanlarda mukemmel sonuc vermis elma diyeti. Bende bi deneyim goruyim olmasa zaten uzatmanin anlami olmaz. Bi deneyimde goreyim in sha Allah bu ay en az 10 kg verebilirim. Yesil elmada az seker oldugundan birtek yesil elma yicem canim
çok sağol canım 10 aylık bebeğimkaldi2sene gunaydinn canimmm
@45derya45 gunaydinn deryammm
A asea canim cok gecmis olsun hem sana hem bebisine Allah korumus ikinizde.. O panik halini hissetmistir bebisin kac aylik?
maşallah canım sana su biraz fazla olmuş sankiGunaydin kizlarr.. Bugunde erken kalktim 07.50 de.. 1 mil leslie yaptim 100 ip atladim bayada temizlik yaptim.. İftardan sonrada 200 ip atlarim spor tamam olur.. Dun 5 litre su icmisimsabaha kadar wc ye gitmekten uyuyamadim
yürüyüş yapmak en güzeli canımKızlar koşu bandı var evde ama ne yapabilirim biliyor musunuz bu Leslie filan diyorlar ne onlar
rüyasında falan mı gördü seni acabaSorma valla senelerdir benim olduğum ortamda bile benden bahsederken '' ŞU '' yada '' BU '' diye diyen hatun ilk kez kızım dedi 16 seneden sonraHeee benim için anlamı varmı yok keşke senelerce yaşadıklarımı yaşamasaydımda bana yine ŞU yada BU deseydi ama şu son 5 senedir desturla yaklaşsa bile hiç önemi kalmıyor
Sabah Anneme telefonla konuşurken anlattım o bile şok oldu kız dünyanın sonu mu geldi diye
çok sağol canım benim sen de hastaneye gidicem yazmışsın önceki sayfalarda gözden kaçırdım galiba geçmiş olsunhiii Allah korumuş çok geçmiş olsun canım benim kıyamam o bebişine nasıl etkilenmiştir yazık yavrum ama sarar sarmalar unutturursun sen ona annesi
inşallah ablacım oluruna bıraktım artık
ablaaaa maşallah maşallah sanahem suyuna hem sporuna idolümsün
leslie evde yürüme programı canım linkini paylaşayım incelersin
https://www.youtube.com/user/walkathomemedia
ama koşu bandın varmış buna çok ihtiyacın olmaz bantı kullanırsın. bunun dışında bölgesel zayıflama için sorunlu olan bölgene yönelik egzersiz yapabilirsin plunk, squat, mekik vs gibi
çok sağol canım çok şükür iyiyiz canımaynen tatlim 18 yasindayim haha yokyok ameliyat isini kafamda bitirdim cok tesekkurler canimya
aynen oylee bende iyiki buraya katildimm. Muahhh
buyukgecmis olsun ablacim Allah korumus sizi sukurlerolsun.
tebrik ederim canım nice 14 yıllar geçirmeniz dileğiylebugün benim evlilik yıldönümüm.ilk defa unuttum eşim unutmamış.çok utandım hediyemi verince, kıvırmaya çalıştım ama yemedi.14 yıllık evlilik 2 yılda nişanlı kaldık 16 yıldır hayatımda.onu tanıdığım için sabah ilk onu gördüğüm için nekadar şükr etsem azdır.bugün çok mutluyum.
ben de sinir oluyorum öyle kişilere ama sağlıklı zayıflamıyor bence canımbugün kayınvalidem de iftardaydım.ya eltimde gelmişti.hiç sahur yemiyomuş.spor filan da yapmıyomuş.2 kilo vermiş şimdiye kadar.sinir oluyom arkadaş. bu kadar çabam nereye gidiyo benim yaa... kızlar akıl verin ben haftada yarım değil 1 kilo vermek istiyom.bu akşam kıskandım kadını ya...
Spor yap telafi et canim yuruyus yap ip atla..Günaydın kızlar
sucluyum
Dün akşam abarttim
çok sağol kaptanım doktora hemen gittik film çekildi bir şey yok dedi ama morluklar çok fazla ben oğlum için çok korktum da Şükürler olsun herhangi bir darbe almamış dedi doktor
Verilmiş sadakanız varmış meleğimm rabbim korumuş her ikinizi de .Kıyamam kuzuma elbet korkmuştur yanından ayırma hiç kendini güvende hissetsin sen her ihtimale karşı doktora gitseydin tatlım belki sıcağıyla anlamamışsındır allah korusun
taze fasulyeye niye üvey evlat muamelesi yaptın kiPatatesleri affetmemişsin ama
Hoşbuldum meleğimm şükür kavuştukkkk
öğle köftenin yanına salata alsaydın daha iyi olmazmıydı bitanem
Hoşafı pişirmeden yapıyorsun umarımmm
Sabah acelen vardı sanırım tatlımmm
Balım benim bünyemde senin gibi sporsuz asla veremem inan o yüzden spor hayatımızın vazgeçilmezleri arasında olmak zorunda.Pideler için suçluluk duyma avuç içi kadar yiyebilirsin
Bilmezmiyim deryacımmmPestil alışkanlığım benim de yok en son ne zaman yedim hatırlamıyorum Bak bak dmeke bana takılmak için yersinnnn Ben de cuma günü ilk 3 e girmezseniz süper muzurluk yapacağımmmm demedi deme
Szi cıslardan uzak durun ben kalpten gitmeye razıyım balımmm
İşi seven işi bulur bitanemmm hele ki gelinsen kurtuluşun yokk
Maşallhın var selvoşummmmGece çatlasamda wc ye kalkmam benim de böyle bir huyum var çok zararlı aslında ama yapacak bir şey yok
ne yaparsam yapayım 2,5 tan fazlası gitmiyo deryacım ben de kıskanmıyor değilim
Bitanem koşu bandın varsa ilk 3 gün 30 dk lık yrüyüşle başla ilk 5 dk 4,5 hızıyla başlarsın sonra her 10 dk da bir 5 er artır hızını kuzum . 1 hafta sonra ise minimun 45 dk lık inetrval yürüyüş yapartsın yani 2 dk maksimum hızda koşu 3 dk normal tempoda yürüyüşBöylece spor bittiğinde de metabolizman çalışmaya devam eder
Aleyküm selam adaşımmmmMinik kuzuya geçmiş olsun cecom. Allah razı olsun sizden anneanennin de hayır duasını almışsınız.Kayınvaliden senin güzel yüreğini çoktan gördüde sana çaktırmak istemiyor aslında bitanemm neyse bu da güzel bir başlangıç.Evet cecomm artık bayrama ikili rakamları görelim bitanemmm
Ayaklarını sıcak tut meleğim geçmiş olsun canımYürüyüş harici spor yapma ne olur
Yazmazmıyım hiç meleğimProgramına bayıldımmmm tatlım özellikle spor öncesi süt içmen süper bir de denizin keyfi 80 le döneceğine eminimmm Kuzucuğunla sahilde oynamka en güzel spor
Bitanemmm seytin peynir ve çiğ kuruyemiş eklersen on numara bir kahvaltı olacak
Kindar olmamak en güzeli bence .Sen bir adım gidersen karşı tarafın da gelmemesi için bir sebep yok elbette
Seni sevmemek mümkünmü meleğimmmmmAlalah rahmet eylesin kayınvalini mekanı cennet olsun
Allahtan gelen birşey meleğim suçluluk duymana gerek yok ki.Midem kötü vs pembe yalanlar söyleyeceksin gizli içmene gerek yok bence
Annen şanslı gelinlerdenmiş ne mutlu umarım senizn kayınvaliden de bir gün öyle davranır selvoşum
Hmburger köftesi ve salata süper olurdu prensesimm dolma da pirinç sonuçta .hurma yerine meyve yemeyi tercih etsen mesela karpuzu sabaha alırsan daha iyi olur kuzum
Evet hakikaten sağlıksız bitanemm lütfen kahvaltını akşamdan hazırlayıp yanına al kuzum kahvaltı yapmazsan metabolizman geç çalışmaya başlar hiç olmadı 1 paket süt 1 muz biraz ceviz işini görür yarın daha güzel menü bekliyorum senden
İftarı zeytinle açmak en güzeli selvoşum ama hurma da şifalı o yüzden abartmadan 1-2 ad tatlı niyetine yanında yoğurtla yenebilir bana göre
Çalışma saatlerin hakikaten yorucu meleğim ama lütfen kendini ihmal etme hazırladığın iftarlıklardan yanına alsan da olur. Şimdi harika sefer tasları var hatta sefertası hareketi biel başlamıştı burada .Sağlığın için bunu yapmalısın kuzum.Süt bulma şansın varsa peynirini kendin mayalasan zor birşey değil ılık süte peynir mayası ekleyeceksin kuzum
Yok öyle bir şey prensesimm izleyip okuduklarından etkilenmişsin o kadar .Aklına bile getirme böyle şeyleri
Afiyetoslun selvoşum süpersinnn snein nezdine tüm meleklerime söyleyeyim yeşilçayın yanısıra kiraz saplarını da kaynatıp için müthiş ödem attırıyor
Afferim eniştemeRabbim kuzularınla eşinle huzur mutluluk sağlık dolu nice güzel yıllar nasip etsin balım Üzülme kuzum seneye telafi edersin Mutluluğun daim olsun bitanem
Kıskanmana gerek yok neden dersen normal yeme düzenine geçince fazlasıyla alacak balımmm.Ben snein kilo vermenden gayet memnunum balım bu kilolar 1 günde gelmediki hemen erisinBugüne dek 32 paket margarinden kurtuldun gözünde canlandır meleğim
Yine miiiimiş müşşş geç bunları prensesimm tek tip besinle zayıflanırmı evet zayıflanır ama kalıcı ve sağlıklı olur mu elbette hayır
Allah kabul etsin canım bu arada küçük kuzuya geçmiş olsuSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Öğleden sonra kızımla oturup 1.5 cüz kuranımızı okuduk ( malum reglden dolayı 3 gün geride kaldık aradaki farkı kapatabilmek için hatta kadır gecesine yetiştirmek için karar verdik her gün öğle ve gece 2 posta okuyacağız )
Sonrada az ufak cimcimeyle ilgilendim ( oda göz nezlesi olmuş kuzumonada biraz evvel gözlerine çay kompresi yaptım iyi geliyor diye bildiğim için )
Şükür bugün hafif ateşlendi ara ara hatta onada duş aldırdım bir ara
Gece iftardan sonra kendimizi sokağa attık ve ufak kaçamak yaptımdondurma yedim uzun bir arada sonra
Yarın inşallah tekrar oruca başlıyorum ve kesin kararlıyım sahurda pek bir şey yemeyeceğimaslında 4 - 5 Hurma ve büyük bir bardak ayran düşündüm bu gece için Bugün TVDe bir doktor çıktı ve sahur yapmak şart ama çok geç iftar olmadığından zaten yediklerimizi hazmetmiş olmuyoruz o yüzden sahurunuzu çok hafif tutun dedi hatta hurmanın sahur için çok iyi bir seçenek olduğunu söyledi Bakalım yarın bir denemek istiyorum işallah dediği gibi tok tutarda iftardada sırf 1 kase çorba ve salata yemeyi düşünüyorum
Valla açıkcası bana hiç samimi gelmiyor ama işte Allah rızası başta olmak üzere birde eşimin hatrı için elimden geleni yapıyorum ister anlasın ister anlamasınEn azından öbür dünyada büyüğüne neden terbiyesizlik yaptın, eşinin Annesine neden böyle davrandın diye hesaba çekilmeyeyim
Rabbim mekanını Cennet etsin...Allah rahmet eylesin....Aminnn
Ne mutlu ona ki vefat ettikten sonrada hakkında güzel konuşuluyor
Valla geçen komşu ablamla da konuştuk da ne kadar önemli öldükten sonra maddiyi geç manevi anlamda bıraktıkları insanin
Maalesef KPm hakkında ne zaman biri konuşsa çoğu şeyi eleştirkendi kardeşleri bile Allah razı olsunda işte şu huyu kötüydü bu huyu kötüydü diye anlatmaya başladıklarında çoğu eleştiri oluyor aslında heee çok severlerdi o ayrı aam çoğu huyunuda asla onaylamazlardı Özellikle benim yaşadıklarımı öğrendikten sonra
Hepte derler valla helal olsun başkası olsa kendide gitmez eşini dahi yollamazdı diye ama RAbbim bana o kouda hesap sormasın en azında
Nerdeeee ağzımla kuş tutsam ııyyyy senin ağzından çıkanımı yiyeceğim bana köpek muamellesi mi yapıyorsun diye yine kavga bahanesi bulur
Ben bir de tek gelinimBazen eşime diyorum bir kaç elti olsaydık bari benle uğraşma sırası belki 3 - 4 ay arayla gelirdi diye ama bendeki şansla hepsi bir olur KVyide arkasına alır bana sataşırlardı diye eşimde nasıl gülüyor Çöldeki Bahtsız bedevi gibisin kesin öyle olurdu diye
Çok geçmiş olsun canım ama şu şeyleri fazla kurçalayıpta sorgulamaeğer RAbbim onların varlığını görmemizi isteseydi zate anında olurdu ama bundada vardır bir hayır diyeceksin ve fazlada araştırıpda kendi kendinin canınıda sıkmma şekerim
Ne güzel Rabbim mutluluğunuzu, huzurunuzu, sağlığınızı daim etsin...Aminnnn
Bizimde 8 Ağustosda 16 sene bitiyorseneler de ne çabuk geçiyor
Rabbim kimseye eksikliklerini göstermesin....Aminnnnnnnnn
teşekkür ederim tatlım Allah hepimizi kazadan beladan korusun inşallahAyy çok geçmiş olsun canım iyiki kuzuma bişi olmamış. Allah korumuş
Tahlil falan yaptırdın mı eğer zor kilo veriyorsan b12 vitamini d vitamin eksikliğin ya da troitlerinde sorun çıkabilir ona göre tedbir al kuzucum
Yavaş yavaş yürümek daha iyi şimdi hızlı kilo vericeksin ama sporu bırakınca bütün kilolar birden geri gelicek. Ekmek yiyiceksen en güzelimden tereyağı ile ye
Ayy aynı ben ya. Gece kaç kere wc ye kalktığımı sayamadım
Ohh aferin kuzucuğuma hamburgerleri ödül günlerine saklayalım helede perşembeye az kalmışkenn
Canım şok günler şok etki yaratır. O kilolar ne kadar çabuk verilirse o kadar çabuk alınır.
İyi akşamlar kaptanımmaşallah bugün kızlar baya konuşmuşlar ne güzel takım cıvıl cıvıl
İyi geceler iyi sahurlarr. Ben sade maden suyu içemiyorum ya anca üstüne limon dilimleyip içebiliyorum
Canım benim emin misin bunu kendine yapmak istediğinden? Resmen vücuduna şeker yüklemesi yapıcaksın.
Herkese gunaydinnn.. Tartiya az kaldi hepinize sabirli gunlrr diliyorumm canlarimmm
günaydın canlarGünaydın kızlar
sucluyum
Dün akşam abarttim
amin canım Allah hpimizin yavrularını bağışlasın inşallah . evet haklısın bu sıcaklarda da iftarda sudan başka bir şey gitmiyorA asea Allah bagislasin yavrunu canim :) su biraz fazla ama elimde degil canim iftardan sonra icim yaniyor sanki.. Yemek yaparken canim cikiyor tum gunes mutfagimda ondanda sanirim braz.. Sabah yapsam diyorum yemekleri esim isinmis yemek yemiyor mecbur son saat acele acele yapiyoum sonrada icim.yaniypr iste sahura kadar su ayran su ayran
ayyy okuduklarımı anlayamadım bi müddet 3 kere okudum ne kadar acı bişey.bir anne için evlatlarını görememek.eşin içinde çok zor olmuştur.film olur inanki...oynakbasi34 canim esimde sahurda hurma yiyor 6-7 tane cok dinc tutuyormus oyle diyor. Oruc tutamaz dedigim esim.bende iyi dayaniyor iftar oncesi 1.5 saat spora bile gidiyor.. Bende tek gelin canim ustelik en beteri esim tek cocuk.. ( gorumcem var demistim simdi akliniz karisicak esimin kucukken babasi olmus yani oz babasi anneside baskasiyla evlenince dedesi esimi ve kardeslerini evlatlik vermisler. Esimi kibrisli bi aile almis ablasinida karadenizli. 3 yil once buldular birbirlerini. Bide bu durumdan dolayi kayinvalidem ogluna asiri duskun)
oynakbasi34 canim esimde sahurda hurma yiyor 6-7 tane cok dinc tutuyormus oyle diyor. Oruc tutamaz dedigim esim.bende iyi dayaniyor iftar oncesi 1.5 saat spora bile gidiyor.. Bende tek gelin canim ustelik en beteri esim tek cocuk.. ( gorumcem var demistim simdi akliniz karisicak esimin kucukken babasi olmus yani oz babasi anneside baskasiyla evlenince dedesi esimi ve kardeslerini evlatlik vermisler. Esimi kibrisli bi aile almis ablasinida karadenizli. 3 yil once buldular birbirlerini. Bide bu durumdan dolayi kayinvalidem ogluna asiri duskun)
Kizlar kargom geldi bitki caylarim.. Birazda yabam mersini kurusu istemistim gorumcemden.. Almis saolsun.. Nette yaban mersini sicak suya atilinca kirmizi cay oluyor yaziuor olmazsa gercek degil diyor.. Attim suya hic renk vermediler.. Antioksidan ozelligi icin istemistm canan hocada oneriyor.. Aranizda bilen deneyen varmi? İcinde kucuk beyaz cekirdekleri var?
ayyy okuduklarımı anlayamadım bi müddet 3 kere okudum ne kadar acı bişey.bir anne için evlatlarını görememek.eşin içinde çok zor olmuştur.film olur inanki...
Aynen canim film gibi. Esimle ilk tanistigimizda hayat hikayesini Anlattiginda sok olmustum. Baska bi anne baska bi baba yurda verilme vs flaan.. Esimin oz annesi baskasiyla evlenmis babaanne cok yasliymis bakamamis canim.. Esim oz annesini asla affetmiyor.. Oz anneside affetsin diye caba sarfetmiyor aslinda.. Cikip gelmedi bile buraya.. Ben esimi kac kez facede onunla diger esinden olan cocuklariyla resimlerine bakarken yakaladim.. Bizj birakmayabilirdi diyor hakli. Esimle ablasini daha onceden cok aradik ama isim ve soyisim degistigi icin bulamadik. Umudumu kesmisken bi veraset ilani sonucu kardesler kavustu. Esiminde benimde bi ablam oldu melek gibi bi gorumcem varayyy okuduklarımı anlayamadım bi müddet 3 kere okudum ne kadar acı bişey.bir anne için evlatlarını görememek.eşin içinde çok zor olmuştur.film olur inanki...
Iste gelince yürüyüş yapsam iyi olur canim ya haklısın zaten eşimde geç gelecek bugün. .Spor yap telafi et canim yuruyus yap ip atla..
Pes etmek yok canim benim diyete baslamadan once 32 kilo fazlam vardi dusunsene? 13.5 falan gitti..Iste gelince yürüyüş yapsam iyi olur canim ya haklısın zaten eşimde geç gelecek bugün. .
ya bi de dün zorla tartı ta çıkardı beni mikrop74 çıktım güldü hahaha nur topu gibi bi on kilon var yavrum dedi sırita sirita gitti çok utandım. . 2 yil önce evlenirken 62 kilo idim yaaa
uğraşıyorum uğraşiyorim ama sanki çok fark yok gibi pes etmek üzereyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?