- 18 Haziran 2015
- 973
- 1.127
- 113
- 38
Gerçek tem mi..Pes etmek yok canim benim diyete baslamadan once 32 kilo fazlam vardi dusunsene? 13.5 falan gitti..
Evet gercekten diyete basladigimda 95 kiloydum vericem dedim bu kez yarim birakmicam gecen cuma 81.6 yi gordum tartida hemen olmaz 2aydan fazla oldu diyetteyim 13.4 kilo gitmis simdi haftada 500 gram bile gitse yeter bana.. Yeterki gitsin.. Gobegim gitti dumduz degil tabi ama rahatsiz etmiyor artik.. Sporda yaptigim icin cok farketti esim diyorki 20 kilo vermis gibisin dusun yani.. Hedef kiloma gelsemde ne saglikli beslenmeyi neden burayi birakmayi dusunmuyorum.. Birgunde bir haftada hatta 1 ayda mucize bekleme canim.. 2 yilda almissin nasil gitsinler hemen.. Bende 4 yilda aldim ne dort haftada verebilirim ne 4 ayda.. 1 yil bile surse raziyim yeterki kalici bi degisim olsun..Gerçek tem mi..
Canim ben doguma buyume hollanda vatandasiyim ve bu yaz tr gidicem..1 ay kaldi biletimi aldiimmm 24un gecesi ucuyoorum yani 25inde. Gercekten bugun basliyorum diyete in sha Allah guzel sonuc verir kabiz olunuyormus ilk uc gun :s ayy niyeki yaa. Hahah canimmmya sen tabi inceciksin ben 100 kiloyummmmmmmNeye bir ay kaldı kuzum? Hem sağlığını kaybettikten sonra kolay toparlayamazsın. İyi düşün iyi karar ver. Ama istersen bir gün uygula bak bakalım vücudun ne tepki vericek. Eğer kabız falan oluyorsan sakın diyeyim devam etme. Hem ayda 10 kilo mu çok fazla değil miben ayda 1 kilo verince seviniyorum
Bende tek gelin canimustelik en beteri esim tek cocuk.. ( gorumcem var demistim simdi akliniz karisicak esimin kucukken babasi olmus yani oz babasi anneside baskasiyla evlenince dedesi esimi ve kardeslerini evlatlik vermisler. Esimi kibrisli bi aile almis ablasinida karadenizli. 3 yil once buldular birbirlerini. Bide bu durumdan dolayi kayinvalidem ogluna asiri duskun
Aynen canim film gibi. Esimle ilk tanistigimizda hayat hikayesini Anlattiginda sok olmustum. Baska bi anne baska bi baba yurda verilme vs flaan.. Esimin oz annesi baskasiyla evlenmis babaanne cok yasliymis bakamamis canim.. Esim oz annesini asla affetmiyor.. Oz anneside affetsin diye caba sarfetmiyor aslinda.. Cikip gelmedi bile buraya.. Ben esimi kac kez facede onunla diger esinden olan cocuklariyla resimlerine bakarken yakaladim.. Bizj birakmayabilirdi diyor hakli. Esimle ablasini daha onceden cok aradik ama isim ve soyisim degistigi icin bulamadik. Umudumu kesmisken bi veraset ilani sonucu kardesler kavustu. Esiminde benimde bi ablam oldu melek gibi bi gorumcem var
Her fasulye de kulaklarını çınlatıyorum zaten prensesimm ama bugün aşırı çınlattım persian zumbamıdır nedir oruçken yapmak akıl karı değil bir baktım yerdeyim 8, dk daallahtan iftara yakındı ama hakikaten müthişşş her kası çalıştırıyor tiffany e rakip buldum eğlencelide
Güzel olmadı mı balımBravo bitanemmm çünkü sporunu es geçersen inan bana vicdan azabı duyardın .Baş ağrısı kötü ayda bir tutar tam tutar benimde geçmiş oslun kuzum
Önemli olan hız değil ki balım ne kadar uzun süre hareket halinde kalırsan o kadar iyi .Ramazanda zorlama kendini fazla düşük hızda uzun süre yürümen daha sağlıklı balımpidelere birazcık tereyağı sürmeyi unutma balım
Mayacımmm böreklerle vedalaş tatlımmmcezanı yerine getirdiğin içi teşekkürler
Kuzucum hadi hayırlı olsun güle güle gel git inşallah umarım güzel bir tatil geçirirsin 1 ayda 4 kilodan fazlası zararlı sporsuz giderse bilki kalıcı değil bitanem o yüzden sen 4 kiloyu hedefle fazlası olursa başımız üstüne
Peki tatlım kardeşliğimize devam o zaman
Çocuklar da haklı kuzum tüm gün evde sıkılıyorlar dışarısı desen sıcak akşam çok güzel olmuş hem hareket de olmuş fenamıı
Verilmiş sadakanız varmış meleğimm rabbim korumuş her ikinizi de .Kıyamam kuzuma elbet korkmuştur yanından ayırma hiç kendini güvende hissetsin sen her ihtimale karşı doktora gitseydin tatlım belki sıcağıyla anlamamışsındır allah korusun
taze fasulyeye niye üvey evlat muamelesi yaptın kiPatatesleri affetmemişsin ama
Hoşbuldum meleğimm şükür kavuştukkkk
öğle köftenin yanına salata alsaydın daha iyi olmazmıydı bitanem
Hoşafı pişirmeden yapıyorsun umarımmm
Sabah acelen vardı sanırım tatlımmm
Balım benim bünyemde senin gibi sporsuz asla veremem inan o yüzden spor hayatımızın vazgeçilmezleri arasında olmak zorunda.Pideler için suçluluk duyma avuç içi kadar yiyebilirsin
Bilmezmiyim deryacımmmPestil alışkanlığım benim de yok en son ne zaman yedim hatırlamıyorum Bak bak dmeke bana takılmak için yersinnnn Ben de cuma günü ilk 3 e girmezseniz süper muzurluk yapacağımmmm demedi deme
Szi cıslardan uzak durun ben kalpten gitmeye razıyım balımmm
İşi seven işi bulur bitanemmm hele ki gelinsen kurtuluşun yokk
Maşallhın var selvoşummmmGece çatlasamda wc ye kalkmam benim de böyle bir huyum var çok zararlı aslında ama yapacak bir şey yok
ne yaparsam yapayım 2,5 tan fazlası gitmiyo deryacım ben de kıskanmıyor değilim
Bitanem koşu bandın varsa ilk 3 gün 30 dk lık yrüyüşle başla ilk 5 dk 4,5 hızıyla başlarsın sonra her 10 dk da bir 5 er artır hızını kuzum . 1 hafta sonra ise minimun 45 dk lık inetrval yürüyüş yapartsın yani 2 dk maksimum hızda koşu 3 dk normal tempoda yürüyüşBöylece spor bittiğinde de metabolizman çalışmaya devam eder
Aleyküm selam adaşımmmmMinik kuzuya geçmiş olsun cecom. Allah razı olsun sizden anneanennin de hayır duasını almışsınız.Kayınvaliden senin güzel yüreğini çoktan gördüde sana çaktırmak istemiyor aslında bitanemm neyse bu da güzel bir başlangıç.Evet cecomm artık bayrama ikili rakamları görelim bitanemmm
Ayaklarını sıcak tut meleğim geçmiş olsun canımYürüyüş harici spor yapma ne olur
Yazmazmıyım hiç meleğimProgramına bayıldımmmm tatlım özellikle spor öncesi süt içmen süper bir de denizin keyfi 80 le döneceğine eminimmm Kuzucuğunla sahilde oynamka en güzel spor
Bitanemmm seytin peynir ve çiğ kuruyemiş eklersen on numara bir kahvaltı olacak
Kindar olmamak en güzeli bence .Sen bir adım gidersen karşı tarafın da gelmemesi için bir sebep yok elbette
Seni sevmemek mümkünmü meleğimmmmmAlalah rahmet eylesin kayınvalini mekanı cennet olsun
Allahtan gelen birşey meleğim suçluluk duymana gerek yok ki.Midem kötü vs pembe yalanlar söyleyeceksin gizli içmene gerek yok bence
Annen şanslı gelinlerdenmiş ne mutlu umarım senizn kayınvaliden de bir gün öyle davranır selvoşum
Hmburger köftesi ve salata süper olurdu prensesimm dolma da pirinç sonuçta .hurma yerine meyve yemeyi tercih etsen mesela karpuzu sabaha alırsan daha iyi olur kuzum
Evet hakikaten sağlıksız bitanemm lütfen kahvaltını akşamdan hazırlayıp yanına al kuzum kahvaltı yapmazsan metabolizman geç çalışmaya başlar hiç olmadı 1 paket süt 1 muz biraz ceviz işini görür yarın daha güzel menü bekliyorum senden
İftarı zeytinle açmak en güzeli selvoşum ama hurma da şifalı o yüzden abartmadan 1-2 ad tatlı niyetine yanında yoğurtla yenebilir bana göre
Çalışma saatlerin hakikaten yorucu meleğim ama lütfen kendini ihmal etme hazırladığın iftarlıklardan yanına alsan da olur. Şimdi harika sefer tasları var hatta sefertası hareketi biel başlamıştı burada .Sağlığın için bunu yapmalısın kuzum.Süt bulma şansın varsa peynirini kendin mayalasan zor birşey değil ılık süte peynir mayası ekleyeceksin kuzum
Yok öyle bir şey prensesimm izleyip okuduklarından etkilenmişsin o kadar .Aklına bile getirme böyle şeyleri
Afiyetoslun selvoşum süpersinnn snein nezdine tüm meleklerime söyleyeyim yeşilçayın yanısıra kiraz saplarını da kaynatıp için müthiş ödem attırıyor
Afferim eniştemeRabbim kuzularınla eşinle huzur mutluluk sağlık dolu nice güzel yıllar nasip etsin balım Üzülme kuzum seneye telafi edersin Mutluluğun daim olsun bitanem
Kıskanmana gerek yok neden dersen normal yeme düzenine geçince fazlasıyla alacak balımmm.Ben snein kilo vermenden gayet memnunum balım bu kilolar 1 günde gelmediki hemen erisinBugüne dek 32 paket margarinden kurtuldun gözünde canlandır meleğim
Yine miiiimiş müşşş geç bunları prensesimm tek tip besinle zayıflanırmı evet zayıflanır ama kalıcı ve sağlıklı olur mu elbette hayır
Bende free takımdan ilk menümü yazayım o zamann
Sahur:
Peynir zeytin domates salatalık bir hurma
Havuçlu cevizli yoğurtlu yemek
Az ceviz
İftar:
Peynir zeytin salata
Yine havuçlu cevizli yemek
Az menemen
Yoğurt
Spor:100 şınav 100 mekik 600 ip 15 dakika yoga 50 squat
Su:2 lt olucak inşallah
amiinnn canım sanada geç bi günaydınHerkese gunaydinnn.. Tartiya az kaldi hepinize sabirli gunlrr diliyorumm canlarimmm
Çok haklısın canım aslında dediğin gibi 2 haftada almadım ko hemen gitsin..Evet gercekten diyete basladigimda 95 kiloydum vericem dedim bu kez yarim birakmicam gecen cuma 81.6 yi gordum tartida hemen olmaz 2aydan fazla oldu diyetteyim 13.4 kilo gitmis simdi haftada 500 gram bile gitse yeter bana.. Yeterki gitsin.. Gobegim gitti dumduz degil tabi ama rahatsiz etmiyor artik.. Sporda yaptigim icin cok farketti esim diyorki 20 kilo vermis gibisin dusun yani.. Hedef kiloma gelsemde ne saglikli beslenmeyi neden burayi birakmayi dusunmuyorum.. Birgunde bir haftada hatta 1 ayda mucize bekleme canim.. 2 yilda almissin nasil gitsinler hemen.. Bende 4 yilda aldim ne dort haftada verebilirim ne 4 ayda.. 1 yil bile surse raziyim yeterki kalici bi degisim olsun..
Bende 500 ml ayran ictim sahurda ayran iyi geldi sanirim hic aclik yok simdiye kadar iftar hazirligimda yok bugun kayinvalidem cagirdihurmayi yemeye korkuyorum kilo yapar diye bi dene canim sen ise yararsa bende denerim
Caniminici baska carem yok inanki kiz surda 1 ay kaldinasil kilo verecegimi sasirdim wallayi baska carem kalmadi birde insanlarda mukemmel sonuc vermis elma diyeti. Bende bi deneyim goruyim olmasa zaten uzatmanin anlami olmaz. Bi deneyimde goreyim in sha Allah bu ay en az 10 kg verebilirim. Yesil elmada az seker oldugundan birtek yesil elma yicem canim
Cnm spor düne kadar iftardan sonra eşimle ancak 5-6 km yürüyüş var sallanarak değil ama tempoluda değildiroyyy 25 sayfa okudum
yasminim cevap veremedim sana kuzum sürekli karar değiştiriyorsun vücudunun düzene oturması için bir şeyde karar kıl ve istikrarlı ol bana sorarsan senin için en güzeli iki öğünle karatay hem madem yoğurt seviyorsun akşama kadar ayran içersin akşamda hafif yersin
saol ablacım. susuzluk yapıyordur ağrıyı
ne demek ablacım zevkti
kızlar hoşgeldiniz aramıza
canım bende aynıydım beceremiyordu ip atlamayı en iyisi ipsiz zıplamak ama cidden çok güzel çalıştırıyor kasları
canım ablam benim kendi cezasını da kesermiş beni de hiç yormazmış
süpersin abla sen maşallah sanaazminin ödülünü alacaksın elbet
kesinlikle başlamalısın karataya, en iyisi bu
spor yok mu ablacım acaba
aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?