Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gerçek tem mi..
Evet gercekten diyete basladigimda 95 kiloydum vericem dedim bu kez yarim birakmicam gecen cuma 81.6 yi gordum tartida hemen olmaz 2aydan fazla oldu diyetteyim 13.4 kilo gitmis simdi haftada 500 gram bile gitse yeter bana.. Yeterki gitsin.. Gobegim gitti dumduz degil tabi ama rahatsiz etmiyor artik.. Sporda yaptigim icin cok farketti esim diyorki 20 kilo vermis gibisin dusun yani.. Hedef kiloma gelsemde ne saglikli beslenmeyi neden burayi birakmayi dusunmuyorum.. Birgunde bir haftada hatta 1 ayda mucize bekleme canim.. 2 yilda almissin nasil gitsinler hemen.. Bende 4 yilda aldim ne dort haftada verebilirim ne 4 ayda.. 1 yil bile surse raziyim yeterki kalici bi degisim olsun..

Canim ben doguma buyume hollanda vatandasiyim ve bu yaz tr gidicem..1 ay kaldi biletimi aldiimmm 24un gecesi ucuyoorum yani 25inde. Gercekten bugun basliyorum diyete in sha Allah guzel sonuc verir kabiz olunuyormus ilk uc gun :s ayy niyeki yaa. Hahah canimmmya sen tabi inceciksin ben 100 kiloyummmmmmm

Yaa.. Agladim resmen abla zaten duygusalim bu gunler tutamadim kendmi okuyunca. Kiyaamam ya.. Eniste cok hakki affetmemekle. Ya oyle cok uzuldmki inan hala bogazimda o dugumu hissediyorum. Offf soylenecek bisi bulamiorum canlarimbenimm..

Abooooowwww reglken ilk 3.. yandık desene kaptanım. bu hafta tam oturtamadım düzenimi ama söz önümüzdeki hafta düzenli yürüyüşlerim başlayacak inşallah. okullar açılmadan spor desteği ve sağlıklı beslenmemle hedefime ulaşıp korumaya geçmem gerek kaptanım...

taze fasulyeyi ortaya ikramlık koymuşlar herkes ordan alınca payıma düşen oydu kaptanım... yoksa onu yerdim patates 4 parça vardı yedikten sonra anam dedimmmm havuçları otomatik ayırmışım.. hahah hatta kızlar diyolar seni yüzünden havuç yiyemiyoz baktım hepsi ayırmış havuçlarııı

canım kusura bakma sayfaların yoğunluğundan atladım seni sende hoş geldin tekrar aramıza

Çok haklısın canım aslında dediğin gibi 2 haftada almadım ko hemen gitsin..
en az 3 aya ihtiyacım var benimde 10 kilo vermem gerekiyor 78 günüm kaldı inş 10 u olmasa da 8 ini versem yeter bana şimdilik sonra devamını getiririm..
tamam bugün işten çıkınca doğru koşu bandına pes etmek yok !!

Bugünkü menum
sabah 2 kepek ekmeği ile yapılmış peynirli kırmızı biberli sandviç
ara 1 bardak Muzlu süt
öğle 1 tabak Yoğurtlu Nestle Nesfit
4. 30 da işten çıkıyorum ve doğru koşu bandına gidiyorum.
Aksami da hafif bir salata, ve yoğurt ile atlattimmi tamamdır

Bende 500 ml ayran ictim sahurda ayran iyi geldi sanirim hic aclik yok simdiye kadar iftar hazirligimda yok bugun kayinvalidem cagirdi hurmayi yemeye korkuyorum kilo yapar diye bi dene canim sen ise yararsa bende denerim

oyyy ayran çok seviyorum ama uykumu getiriyo benimmm

canım biz sana hep söylüyoruz ama sen ısrarla zarar göreceğin şeylere yöneliyosun. evet zayıflamak istiyosun biliyorum zamanın dar ama bir anda verdiğini bir anda alırsın. o kız bakalım 2 3 hafta sonra kaç kiloda olacak.
en yakın arkadaşım karatay yavaş verdiriyor diye 2 hafta yaptı 7 kilo kadar verdi. sonra bir hafta normal düzene döndü ve 1 günde 1,5 kilo 3. haftada 9 kilo olarak geri geldi... al sana canlı örnek . şimdi diyosun ya tr ye gidene kadar. tr ye gittiğinde hooppp + 10 kilo olarak geri geldiğinde millet ne kadar kilo aldı diye konuşacak bunu da düşün lütfen sonuçta ordakiler zayıf görsün istiyosun..

Cnm spor düne kadar iftardan sonra eşimle ancak 5-6 km yürüyüş var sallanarak değil ama tempoluda değildir

dünkü menümü yazayım kızlar
yine bi iftar davetindeydik

sahur : 2 yumurtalı kk

ikindi : ( malum regl olunca ) kızımın köftesinden 2 tane
akşam : mercimek çorbası, 3 kaşık etli patates (patatesleri yenmedi), bir kaşık pilav
sonra : 2 top dondurma
su :2 litre
spor : bol bol gezmek 20 sn plank 20 squat 10 yarım mekik

Ewet kizlar ogle enistemle beraber askimi kuafore goturduk trk kuaforu zaten hollanda turkiye yani :)))) turk market turk dukkan turk kuaforler doluudolu yani hollandaya tatile gelmek isteseniz turkceyle kurtarabilirsiniz kendinizi. Iste yurudum enistemle minigimide arabaya koydum oyle yuruduk gittik erkek kuaforune kuzumbenim nasil agliyordu icim parcalandi enistemin kucagindaydi enistem tuttu kuafor abide kesti saclari ama saclari cok guzel oldu. Gecende kuaforde kestirmistik bu ikinci defa saclari cok cabuk uzuyor ma sha Allah tombigim benim. Sonra enistemle yandaki turk markete girip 4 kilo yesil elma aldim. Ben almadim dogrusu enistem birakmadi resmen kassada didisiyorduk ben kartimla odemek istedim enistemde cebinden parayi cikario. Ya hayir diom eniste koy cebine kassadaki amcada bakio bize :)) sen beni dinle amca burdan al parayi dedim enistemde birakmadi tabi kassadaki amcada enistemden aldi parayi saolsun enistem yine herzamanki gibi bonkorlugunu eksik etmez Canimbenim biricik enistem cok iyi anlasiriz abim oda benim sonucda 4 kilosu 7,5 euroydu ben yesil elma diyetine bugun basladigim icin almak zorundaydim bugun. Cok guzel gidiyor diyet. Sonrasinda enistem ise gitti bende askimi eve goturuyodum arabayla boynu felan sac dolmustu bizim evin burda fontein buyuk cesme park var ciceklerle dolu hemen 2 dk. Orayida turladim :)) ciceklerin kokusunu cigerlerime kadar cektim sonra eve gittik bi guzel askimi banyoda annemle yikadik:)) sonrada ben girdim dus aldim misler gibi oturdum elmami yedim :)) bu arada her minigimi gezdirdigimde beni annesi zanediyorlar Cok komik oluyor ama hosumada gitmiyor degil Eeee tabi bende anneyarisiyim teyzesiyim olcak bukadarida dimi canim

Bugunku menum
Sahur: yumurtsziz karatay+ 2 bardak ayran
İftar: 1 kase corba+ salata+ cacik+1.5 sis kebap+ 1 dilim hellim+ 1bardk ayran+ 1 kahve+ 2 parca taze hindistan cevizi

Sabah 1 mil leslie+150 ip+ 50 mekik( birazdan 200 ip daha atlicam)2 litre su yatana kadar 1.5 litre daha gider+ 2 kupa bitki cayi

Kacamaksiz bi iftar daha gecirdim

herkese iyi akşamlar
buralar baya şenlendi ramazanda ne güzel.arkadaşlar bi bilgisi olan varsa bir sorum var size.
şimdi ben ramazanda iftardan yaklaşık 1 saat 40 dakika önce yürüyorum.sağ göğsümün altına yürümeye başladıktan yarım saat sonra kramp giriyo.önce yavaş sonra bıçak saplar gibi nefesimi kesiyo.sebebi ne olabilir.

Bugunki menum 2 AY BU DUZENDE GIDECEGIM :) TRDEDE DEVAM EDICEM BU DIYETE

Sabah: 2 kepek ekmek 1 kasar tost yaptim ve yanina salatalik domates.

Sonra her 2 saat arayla 1 yesil elma. 4 elma yedim bugun

2,5 litre su bitirdim dahada bitiririm 3+ tamamlarim. 30 dk yuruyus. Tartim bozuldu gidip yeni bi. Tarti alicam haftaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…