Cnm sanırım yeni bi diyete yelken açtın ne diyelim inş istediğin olur gelmeyecek kilolar gider ama 2 ay cok uzun barı aralarda haftalık yapsaydın,ayrıca yeğenine sıhhatler olsun cnm, benimde Yeğenim yolda hayırlısıyla Aralıkta gelecek inşallah cok Heyecanlıyım ilk defa teyze olacam :)Ewet kizlar ogle enistemle beraber askimi kuafore goturduk trk kuaforu zaten hollanda turkiye yani :)))) turk market turk dukkan turk kuaforler doluudolu yani hollandaya tatile gelmek isteseniz turkceyle kurtarabilirsiniz kendinizi. Iste yurudum enistemle minigimide arabaya koydum oyle yuruduk gittik erkek kuaforune kuzumbenim nasil agliyordu icim parcalandi enistemin kucagindaydi enistem tuttu kuafor abide kesti saclari ama saclari cok guzel oldu . Gecende kuaforde kestirmistik bu ikinci defa saclari cok cabuk uzuyor ma sha Allah tombigim benim. Sonra enistemle yandaki turk markete girip 4 kilo yesil elma aldim. Ben almadim dogrusu enistem birakmadi resmen kassada didisiyorduk ben kartimla odemek istedim enistemde cebinden parayi cikario. Ya hayir diom eniste koy cebine kassadaki amcada bakio bize :)) sen beni dinle amca burdan al parayi dedim enistemde birakmadi tabi kassadaki amcada enistemden aldi parayi saolsun enistem yine herzamanki gibi bonkorlugunu eksik etmez Canimbenim biricik enistem cok iyi anlasiriz abim oda benim sonucda 4 kilosu 7,5 euroydu ben yesil elma diyetine bugun basladigim icin almak zorundaydim bugun. Cok guzel gidiyor diyet. Sonrasinda enistem ise gitti bende askimi eve goturuyodum arabayla boynu felan sac dolmustu bizim evin burda fontein buyuk cesme park var ciceklerle dolu hemen 2 dk. Orayida turladim :)) ciceklerin kokusunu cigerlerime kadar cektim sonra eve gittik bi guzel askimi banyoda annemle yikadik:)) sonrada ben girdim dus aldim misler gibi oturdum elmami yedim :)) bu arada her minigimi gezdirdigimde beni annesi zanediyorlar Cok komik oluyor ama hosumada gitmiyor degil Eeee tabi bende anneyarisiyim teyzesiyim olcak bukadarida dimi canim
Netten baktımda sadece süt ve hurmaymıs,kaptanım daha iyi bilir ama abartmamak koşuluyla yiyebilirsin benceKizlar evde hurma birikti esim hergun aliyor bi suru hrma oldu. Bi tarif gordum hurma uyutmasi yarin denicem karataya uygun bi tatli olur.mu?
Ne kadar dogru yazmışın Selvos,işte alırken yavaş yavaş aldık giderken daha yavaş gidiyo ama azar azar gitsin,gitsin yeterki... Maşallah spor konusunda herhalde en azimli sensin takımda,hepimiz başlıyoruz bırakıyoruz bişiler giriyo arayaEvet gercekten diyete basladigimda 95 kiloydum vericem dedim bu kez yarim birakmicam gecen cuma 81.6 yi gordum tartida hemen olmaz 2aydan fazla oldu diyetteyim 13.4 kilo gitmis simdi haftada 500 gram bile gitse yeter bana.. Yeterki gitsin.. Gobegim gitti dumduz degil tabi ama rahatsiz etmiyor artik.. Sporda yaptigim icin cok farketti esim diyorki 20 kilo vermis gibisin dusun yani.. Hedef kiloma gelsemde ne saglikli beslenmeyi neden burayi birakmayi dusunmuyorum.. Birgunde bir haftada hatta 1 ayda mucize bekleme canim.. 2 yilda almissin nasil gitsinler hemen.. Bende 4 yilda aldim ne dort haftada verebilirim ne 4 ayda.. 1 yil bile surse raziyim yeterki kalici bi degisim olsun..
hayır halsizlik yok ama kramp yürtmüyo bi müddet sonra.normalde olmuyordum.sadece son bir haftadır varbaldandane Halsiz dusuyormusun peki yururken? Ben sporumu sabah yapiyorumm hic bi sorun yasamiyorum
Sporu biraksam gitmicek biliyorum her hafta eksiuyi gormemi spor sagliyor sanirim. Yapmayinca bi sucluluk duygusu oluyor seneye yazin cok fit bi anne & es olucam insallahNe kadar dogru yazmışın Selvos,işte alırken yavaş yavaş aldık giderken daha yavaş gidiyo ama azar azar gitsin,gitsin yeterki... Maşallah spor konusunda herhalde en azimli sensin takımda,hepimiz başlıyoruz bırakıyoruz bişiler giriyo araya
Acliktanmi acaba canim bilmiyorumki. İnsalalh gecer hemenhayır halsizlik yok ama kramp yürtmüyo bi müddet sonra.normalde olmuyordum.sadece son bir haftadır var
aynen abla elma diyetine basladim son gaz devamm cok acim suan ama olsun haftaya cuma gunu tartilcam heycanla bekliom. Icim rahat degilCnm sanırım yeni bi diyete yelken açtın ne diyelim inş istediğin olur gelmeyecek kilolar gider ama 2 ay cok uzun barı aralarda haftalık yapsaydın,ayrıca yeğenine sıhhatler olsun cnm, benimde Yeğenim yolda hayırlısıyla Aralıkta gelecek inşallah cok Heyecanlıyım ilk defa teyze olacam :)
Caniminiciiii bizim bunyemiz farksiz off ben kotu oldum okurkenSelamün Aleyküm kızlarrrrr
Bugün de rahat atlattım orucu ama iftara 1 saat kala tartıldım ve inanılmaz sinirim bozuldu
Yediklerime rağmen yine artı gördüm tartıda105i gördüm
Millet Ramazanda kilo verir ve hiç kasmaz ben dikkat ettiğim halde gün geçtikçe daha fazla artı görüyorum
Eşim boşver aşkım sonuçta ödemdir o diyor ama yinede oturup ağladım cünkü cidden emek veriyorum ama nasıl bir bünyeyse artı görüyorum
Yediklerimide yazayımda sizde karar verin nasıl bir cins bünyeye sahibim
Sahurda;
7 adet hurma
1 büyük bardak ayran ( 400 ml )
İftarda;
1 kase mercimek çorbası
1 koca kase göbek marul salatası ( kırmızı biber ve salatalıklı )
3 parça tavuk
İftardan sonra eşim moralim düzelsin diye ille dondurma ye az diye tutturdu ( 3 yk yaşığı kadar )
Normalde yemezdim ama zaten yemediğim halde kilo alınca yedim
Bugünde sahurda yine hurma ve ayran ikilisini tercih edeceğim ama bu gidişle ben izne ayrılacağım yoksa takımdan atılacağım
Canim.odemdir o yediklerinde bisey yok. Lutfen kendini uzme dert etme.Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Bugün de rahat atlattım orucu ama iftara 1 saat kala tartıldım ve inanılmaz sinirim bozuldu
Yediklerime rağmen yine artı gördüm tartıda105i gördüm
Millet Ramazanda kilo verir ve hiç kasmaz ben dikkat ettiğim halde gün geçtikçe daha fazla artı görüyorum
Eşim boşver aşkım sonuçta ödemdir o diyor ama yinede oturup ağladım cünkü cidden emek veriyorum ama nasıl bir bünyeyse artı görüyorum
Yediklerimide yazayımda sizde karar verin nasıl bir cins bünyeye sahibim
Sahurda;
7 adet hurma
1 büyük bardak ayran ( 400 ml )
İftarda;
1 kase mercimek çorbası
1 koca kase göbek marul salatası ( kırmızı biber ve salatalıklı )
3 parça tavuk
İftardan sonra eşim moralim düzelsin diye ille dondurma ye az diye tutturdu ( 3 yk yaşığı kadar )
Normalde yemezdim ama zaten yemediğim halde kilo alınca yedim
Bugünde sahurda yine hurma ve ayran ikilisini tercih edeceğim ama bu gidişle ben izne ayrılacağım yoksa takımdan atılacağım
güleceğine eminim canım maşallah sana spor ve yeme konusunda azmine hayranım200 ipimi atladim 3.5 litre suyumu ictim. İftardan sonra hic atistirma yapmadimm tartida yuzum guler insallah yarin.. Kaptanimi dinleyip maden suyumuda ictim
geçmiş olsun canım bazen bende de oluyor derin derin nefes alınca düzeliyorherkese iyi akşamlar
buralar baya şenlendi ramazanda ne güzel.arkadaşlar bi bilgisi olan varsa bir sorum var size.
şimdi ben ramazanda iftardan yaklaşık 1 saat 40 dakika önce yürüyorum.sağ göğsümün altına yürümeye başladıktan yarım saat sonra kramp giriyo.önce yavaş sonra bıçak saplar gibi nefesimi kesiyo.sebebi ne olabilir.
canım gerçekten sana katılıyorum çok haklısın gerçi ben kilolarımı o kadar yavaş almadım 8 yıl önce 55 kilo ile evlendim ve birden kilo almaya başladım birkaç ay içinde 70 kiloyu gördüm ama gidecek bu kilolar yavaşEvet gercekten diyete basladigimda 95 kiloydum vericem dedim bu kez yarim birakmicam gecen cuma 81.6 yi gordum tartida hemen olmaz 2aydan fazla oldu diyetteyim 13.4 kilo gitmis simdi haftada 500 gram bile gitse yeter bana.. Yeterki gitsin.. Gobegim gitti dumduz degil tabi ama rahatsiz etmiyor artik.. Sporda yaptigim icin cok farketti esim diyorki 20 kilo vermis gibisin dusun yani.. Hedef kiloma gelsemde ne saglikli beslenmeyi neden burayi birakmayi dusunmuyorum.. Birgunde bir haftada hatta 1 ayda mucize bekleme canim.. 2 yilda almissin nasil gitsinler hemen.. Bende 4 yilda aldim ne dort haftada verebilirim ne 4 ayda.. 1 yil bile surse raziyim yeterki kalici bi degisim olsun..
canım geçmiş olsun istersen temponu düşür biraz yada ne bilim yemekten sonraya falan mı bıraksanherkese iyi akşamlar
buralar baya şenlendi ramazanda ne güzel.arkadaşlar bi bilgisi olan varsa bir sorum var size.
şimdi ben ramazanda iftardan yaklaşık 1 saat 40 dakika önce yürüyorum.sağ göğsümün altına yürümeye başladıktan yarım saat sonra kramp giriyo.önce yavaş sonra bıçak saplar gibi nefesimi kesiyo.sebebi ne olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?