Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

3 litre suyumu bitirdim. Annem gullac yapmis kac aydirda canim cekiordu ama soylememistim yemiycem ucundan dahi almicam. Annem bana acidi askimbenim biraz birer kasik yemek ye dedi tum israrlara ragmen HAYIR 2 AY DISIMI SIKACAMMM KURTULACAM KILOLARDAN DEDIM UZAKLASTIM SUAN YATAGIMDAYIM :)) yemekleri kokladim gullacida kokladim yeter bile bana :)) yeteeer herseyi denedim olmadi bu son carem yapicam bunuda birakirsam ben daha yokum bu zayiflama isinde :)

Iyi geceler kızlar
Bugünkü menum
Sahur kk 2 yumurta Çılbır
Iftar corba salata yarım saat sonra bir bardak ayran
1 Türk kahvesi(1 kare bitter)2 madensuyu,1 ödem cayı(Bismillah diyip bitki çaylarına tekrar başladım)
50 dk yürüyüş,60 mekik

Cnm sanırım yeni bi diyete yelken açtın ne diyelim inş istediğin olur gelmeyecek kilolar gider ama 2 ay cok uzun barı aralarda haftalık yapsaydın,ayrıca yeğenine sıhhatler olsun cnm, benimde Yeğenim yolda hayırlısıyla Aralıkta gelecek inşallah cok Heyecanlıyım ilk defa teyze olacam :)

Son düzenleme:
Ne kadar dogru yazmışın Selvos,işte alırken yavaş yavaş aldık giderken daha yavaş gidiyo ama azar azar gitsin,gitsin yeterki... Maşallah spor konusunda herhalde en azimli sensin takımda,hepimiz başlıyoruz bırakıyoruz bişiler giriyo araya

Sporu biraksam gitmicek biliyorum her hafta eksiuyi gormemi spor sagliyor sanirim. Yapmayinca bi sucluluk duygusu oluyor seneye yazin cok fit bi anne & es olucam insallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Bugün de rahat atlattım orucu ama iftara 1 saat kala tartıldım ve inanılmaz sinirim bozuldu
Yediklerime rağmen yine artı gördüm tartıda 105i gördüm
Millet Ramazanda kilo verir ve hiç kasmaz ben dikkat ettiğim halde gün geçtikçe daha fazla artı görüyorum
Eşim boşver aşkım sonuçta ödemdir o diyor ama yinede oturup ağladım cünkü cidden emek veriyorum ama nasıl bir bünyeyse artı görüyorum

Yediklerimide yazayımda sizde karar verin nasıl bir cins bünyeye sahibim

Sahurda;
7 adet hurma
1 büyük bardak ayran ( 400 ml )

İftarda;
1 kase mercimek çorbası
1 koca kase göbek marul salatası ( kırmızı biber ve salatalıklı )
3 parça tavuk

İftardan sonra eşim moralim düzelsin diye ille dondurma ye az diye tutturdu ( 3 yk yaşığı kadar )
Normalde yemezdim ama zaten yemediğim halde kilo alınca yedim

Bugünde sahurda yine hurma ve ayran ikilisini tercih edeceğim ama bu gidişle ben izne ayrılacağım yoksa takımdan atılacağım

aynen abla elma diyetine basladim son gaz devamm cok acim suan ama olsun haftaya cuma gunu tartilcam heycanla bekliom. Icim rahat degil bu yil ilk defa oruc tutmayacam. Ama kisin tutacam tutmadigim gunleri. Dogru iki ay cok uzun ama full gaz devam inan abla gullacdan veya iftaryemeklerden bi kirinti dahi yemedim onca israrlara ragmen. Yillar onceki azmim geri geldi :)) sukurler olsun. Haha cok saol ablacimmm ayyy Allah im saglikli dunyaya getirir in sha Allah.. Teyze olmak cok guzel gercekten resmen asigim ben minigime simdi 15 ayligina girecek benim dogum gunumde dogdu :)) 17 yasimda teyze oldum tamda dogum gunu hediyem olduu oyy teyzesininaskii anne gibi hissediyorum kendimi inan. Ona birsey olsa icim kan aglar basindan ayrilmam. Kuzumbenimm ilk adimlarini bu ay atti yavas yavas yurumeye basladi In sha Allah sende bu guzel duygulari yasarsin ablacim

Caniminiciiii bizim bunyemiz farksiz off ben kotu oldum okurken ama uzulme askimmmm kesin odemdir okadar kolaymi kilo almak hemen 2 3 gunde verirsin bosubosuna uzulmeeee tatli canini skmaaaa bitanemmm kiyamam sanaaa banu alkanimmm

Canim.odemdir o yediklerinde bisey yok. Lutfen kendini uzme dert etme.

Allah razı olsun kızlar aslıda ödem olduğuna eminim ama işte insanın canı sıkılıyor
İki kırmızı kartı yiyince hele dahada canı sıkılıyor

Mecbur takımdan izne ayrılacağım yoksa takımdan atılmış olurum bari bayram sonrasına kadar izne ayrılayımki Bayram sonrası daha rahat olur kilo vermek benim bünye için ( tabi yinede dikkatli davranmaya devam edeceğim inşallah )

200 ipimi atladim 3.5 litre suyumu ictim. İftardan sonra hic atistirma yapmadimm tartida yuzum guler insallah yarin.. Kaptanimi dinleyip maden suyumuda ictim
güleceğine eminim canım maşallah sana spor ve yeme konusunda azmine hayranım benbu ara azimli olamıyorum kendi kendime sinir oluyorum regl oldum bugün onun da etkisi var galiba
geçmiş olsun canım bazen bende de oluyor derin derin nefes alınca düzeliyor
canım gerçekten sana katılıyorum çok haklısın gerçi ben kilolarımı o kadar yavaş almadım 8 yıl önce 55 kilo ile evlendim ve birden kilo almaya başladım birkaç ay içinde 70 kiloyu gördüm ama gidecek bu kilolar yavaş

günaydın kızlar
birkaç gündür ben kendimi saldım her ay regl döneminde aynı şeyi yaşıyorum eşim aslında çok kilolu değildir ama bana destek olmak için iddiaya girmiştik kim daha önce 6 kilo verebilecek diye dün tartya çıkmış beni çağırıyor hakikaten 6 kg vermiş 2 ayda sinir oldum ben niye senin gibi azimli olamıyorum diye 2 ayda ben sadece 4 kg verebildim evde yemek yerken hiç sorunum yok ama iftarı başkasında yapınca dayanamıyorum
dünkü menüm
sabah bir parça ekmek çökelek zeytin
ara kayısı
akşam etliekmek yarım porsiyon ayran
30 dakika yürüyüş ve 20 dakika parkta spor aletleriyle spor yaptım
su 3 litre

selam kızlar

dün kü cıslı menüm
işyerinde diğer arkadaşta oruçsuzdu, yandaş kurbanı oldum..

sabah :10,30 gibi bir açma (geç kaldım kahvaltı yapamadım )
ikindi gibi : kızın tombik dönerinin içini yedim
akşam : 1 kase etli çorba (ilk defa bu kadar güzel oldu çorbammm ), 5 ızgara köfte salata 3 kaşık yoğurt, 1 tane dolma

su 2 litre belkide fazla
spor yok

bu akşam da iftar daveti var, bizim işyerinde ramazan çok hareketli geçer ama işteeee hafif atlatim yeter

canım geçmiş olsun istersen temponu düşür biraz yada ne bilim yemekten sonraya falan mı bıraksan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…