Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sag boynum sag sirtima dogru 1 haftadir okadar aciyorkii kackere annem masaj yapti ama degisen bisi yok fitik olabilirmi?? Trde gideyim doktora. 3 yil once fitik cikabilir sende demisti doktor. Ozananlar cok laptopun arkasindaydim cunku.

perşembe menü
iftar karatay kahvaltısı
saat 11 gibi dişçiye gittim porselenim dün akşam yerinden çıktı geçici yapıştırıcı kullanmışlardı.onu yapıştırttım.1 durak önce indim yürüdüm gelirken de aynı yolu geri yürüdüm.
18:30 19:30 arası yürüyüş (toplam bugün 11 km yol yürüdüm)
iftar:zeytinyağlı patlıcan yemeği, avuç içi büyüklüğünde 2 adet tavuk göğüs eti,1 kaşık pilav,4 yada 5 adet kavun dilimi,1 küçük kase puding
şimdilik su 1,5 lt ama sahur bitene kadar 3 daha içerim.

eksilerdeyiiiiiiiiim oleeeeyyyy
Cok sevindi
çok şükür selvoş ramazan beni baya korkuttu bozarım diye diyeti ama iradem iyi.bunun ramazanla felan alakası yokmuş tamamen yeme düzeni oturuyo
Duzenimizi bozmayinca ekmek yemeyince almiyoruz korusam bile kilomu yeter derken tartida bugun eksiyi gormek beni o kadar mutlu ettiki anlatamam. Kurtulcaz sonunda kilolardan.. Bugun kot sortumu dugmesini acmadan cikartabildim esimde bunu giyme artik dedin neden dedim dusuk bel giyen gencler gibi olsun diyo cok hosuma gittti

Sende benim gibi eksiyi gorunce kendinimi odullendirdin bende bugun dondrma yedim kavun sahurda yesem susatirmi acaba?

Bugunku menum
Sahur: iki dilim peynir, 4 chery domaes+,1 salatalkk+ 1 avuc fistik+ 4 hurma + 1 bardak sut
İftar: 1 kase mercimek corbasi+ 5 kofte izgara+ 1 dilim hellim izgara+ 1 kase salata+ 2 kasik yogurt+ 2 bardak ayran+ 1 dondurma

Spor yapmadim bugun midem cok kotuydu cok hareket edersem kuscam diye korktum birazdan 300 ip atlicam
2 litreye yakinsu+ 2 kupa karisik bitki cayi
Sahura kadar daha cok su gider 1 damacana bitiyor gunde bizim evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…