yemekten sonra cikmam mumkun degil ya tempomu biraz azaltip sureyi uzatmayi dusunuyorum bakalim iyi olur ins.canım geçmiş olsun istersen temponu düşür biraz yada ne bilim yemekten sonraya falan mı bıraksan
İnsallah canimm tarti heycani var bugunn uyuyamadim ogleden sonraHerkese kacamaksiz bir gun diliyorum aksama iftardan once tartilmayi unutmayin.hepiniz tartiniza asik olursunuz ins.
Oruc vurdu bizi deryamkızlarrr nerlerdesiniz pek bi sessiz bugün
Cok sevindim canimm bende aynen eksilerdeyimmm emeklerimizin karsiligini aliyoruzeksilerdeyiiiiiiiiim oleeeeyyyy
Cok sevindim canimm bende aynen eksilerdeyimmm emeklerimizin karsiligini aliyoruz
Cok sevindieksilerdeyiiiiiiiiim oleeeeyyyy
Duzenimizi bozmayinca ekmek yemeyince almiyoruz korusam bile kilomu yeter derken tartida bugun eksiyi gormek beni o kadar mutlu ettiki anlatamam. Kurtulcaz sonunda kilolardan.. Bugun kot sortumu dugmesini acmadan cikartabildimçok şükür selvoş ramazan beni baya korkuttu bozarım diye diyeti ama iradem iyi.bunun ramazanla felan alakası yokmuş tamamen yeme düzeni oturuyo
Sende benim gibi eksiyi gorunce kendinimi odullendirdin bende bugun dondrma yedimperşembe menü
iftar karatay kahvaltısı
saat 11 gibi dişçiye gittim porselenim dün akşam yerinden çıktı geçici yapıştırıcı kullanmışlardı.onu yapıştırttım.1 durak önce indim yürüdüm gelirken de aynı yolu geri yürüdüm.
18:30 19:30 arası yürüyüş (toplam bugün 11 km yol yürüdüm)
iftar:zeytinyağlı patlıcan yemeği, avuç içi büyüklüğünde 2 adet tavuk göğüs eti,1 kaşık pilav,4 yada 5 adet kavun dilimi,1 küçük kase puding
şimdilik su 1,5 lt ama sahur bitene kadar 3 daha içerim.
Elma diyetini denemedim bilmiylrumki canim2 gundur ishalim elma diyetinden bu kotumu? Bol su iciorum en az 3 litre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?