Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşiamlar meleklerimmm dün komşumuzu kaybettik genç yaşta iki gündür tüm mahalle hepimiz çok kötüyüz.Benden genç 38 yaşında iki çocuk annesi kalp krizi geçirerek aramızdan ayrıldı .Herhangi bir rahatsızlığı da yoktu sadece 90 kiloydu bir kez daha anladım ki kilo hayatımızın en büyük tehtidi bu olasılığı ortadan kaldırmamız lazım rabbims evdiklerimizden ayırmasın çok zor yavrular henüz olayın şokunda ama ev boşalınca gerçeklerle yüzleşecekler

Hamburger yasak tabiki prensesim sadece köftesini kastetmiştim

Artik duzenim soyle

Sabah: 2 dilim kepek ekmekle 1 tost biraz yesillik biraz zeytin

Sonra her iki saate 1 elma saat 8e kadar. Hergun 1 kg 1,5 2 kg elma bitirmem lazim ve 3 litre su ve bol yesilcay

Bunu yapan kiz 2 haftada 95kilodan 7li rakamlara dustu :))

Tüm uyarılarımıza rağmen çıktığın bu yolda başarılar dilerim prensesim. Spor da ekleyebilrisen daha güzel sonuç alırsın kuzum menüne yorum yok

Sweetdimple Kaptanim yesilcayima kiraz sapi ekliuorum zaten.. Onunda sayesinde uykumun birazi wcde geciyor

İyi dayanıyorsun selvoşum ama sonuçları görünce değer elbet

Afiyetolsun prensesimm free takıma hoşgeldin.Menün süper havucun pişmemiş olduğunu varsayarak söylüyorum .şınada 100 e mi çıktın bravooo

Hakikaten film gibi selvoşumm .Rabbim bundan sonra abla kardeşi ayırmasın

Tekrar gelmiş geçmiş olsun kuzumAminnn canımm

Herkes annelik yüceliğini haketmiyor malesef.Tmaam öncesini anlarım koşullaırnı bilemeyiz ama en azından şimdi telafi etmeye çalışmaması çok acımasız.Eniştenin içinde ne fırtınalar kopuyor kimbilri selvoşum neyseki görümcen yüzünü güldürmüş.

1 kilo daha eklenmiş o zaman meleğim.Pes etmek yok uyarılarımızı dikkate alırsan elbette sonunda gülen sen olacaksın

Hadi bakalım bende sabır çok meleğimmm peki haftaya senden atak sözünü aldm o zamanNe güzel işte çevrenin bilinçlenmesine de katkıda bulunuyoruz

Bitanem şayet karatay sağlıklı beslenmesini uygularsan 3 kilo versen 5 kilo vermiş gibi görünür bu da en cazip yanı

Afiyetolsun canım

Meşhur küp patateslermi Afiyetolsun tatlım 3 maden suyu bağırsaklarını tembelleştirecek tatlım biraz azalt istersen

Afiyetolsun meleğim

Gerçekten mükemmel bir menü selvoşummm bize söz kalmıyor

Kizlar evde hurma birikti esim hergun aliyor bi suru hrma oldu. Bi tarif gordum hurma uyutmasi yarin denicem karataya uygun bi tatli olur.mu?

İncir uyutması gibi olur sanırım selvoşum tatlı krizlerine en iyi alternatif 1 çay bardağını geçmeyecek şekilde yiyebilirisn kuzum

Geçmiş olsun balım ısınmadan tempolu yürüyüşe geçme kuzum .Bir de oruçtan dolayı vucudumuzdan mineral kaybı çok oluyor o yüzden 1 maden suyunu ihmal etme bitanem

Bugunki menum 2 AY BU DUZENDE GIDECEGIM :) TRDEDE DEVAM EDICEM BU DIYETE

Yürüyüşünü 30 ar dk lık 2 set halinde yapabilme şansın varmı prensesim oruç tutmuyorsun nasılsa .Ya da en az 45 dk yap ki yağ yakabilesin

200 ipimi atladim 3.5 litre suyumu ictim. İftardan sonra hic atistirma yapmadimm tartida yuzum guler insallah yarin.. Kaptanimi dinleyip maden suyumuda ictim

Harikasın sen nazarım değmesin

Elbette yapacaksın prensesim ama kendini fazla zorlama sonrasında sinirlerin yıpranır ve atak yaşayabilirsin .Tadımlık almanda sakınca yok önemli olan miktar

Afiiyetolsun meleğim sporda menü de mükemmelYarın tartıyı merak ediyorum

Sporu biraksam gitmicek biliyorum her hafta eksiuyi gormemi spor sagliyor sanirim. Yapmayinca bi sucluluk duygusu oluyor seneye yazin cok fit bi anne & es olucam insallah

Olacağından zerre şüphem yok düzenini oturttun selvoşum zaten bu düzen yaşam biçimin haline gelecek eminim

Moralini bozma cecom mutlaka ödemdir çünkü menülerinde abarttığın birşey yok kuzum.Takımdan izinli olsanda lütfen burada devam etki motivasyonun düşmesin

çarşamba menü:
sahur:karatay
18:30 19:30 arası yürüyüş
iftar:tavuklu patatesli bezelye yemeği 4 y.k kaşığı,2 y.k pilav,zeytinyağlı fasulye,çoban salata
1 adet kornet

Afiyetolsunnn balımmm ohhh kornet de yenmiş sonuna kadar hakettin kuzum

Sabah olmamış meleğimm Spor süper ama .Tatlım erkeklerin kas kütlesi bizlerden fazla olduğu için hızlı kilo verebilmeleri normal o yüzden kızma kendine

Geç kalmak açma yemen için bahane değil

Sag boynum sag sirtima dogru 1 haftadir okadar aciyorkii kackere annem masaj yapti ama degisen bisi yok fitik olabilirmi?? Trde gideyim doktora. 3 yil once fitik cikabilir sende demisti doktor. Ozananlar cok laptopun arkasindaydim cunku.

Tr ye kadar bekleme bitanem bir an önce git doktora geçmiş olsun tatlım bir de saçlarını kurutmuyorsan o da yapabilir saçlarının maşallahı var çünkü

Selam kizlar kimse yokmu bugun.. Tartildim oleyy yine eksideyimm emeklerim karsiligini goruyorum ya cok mutluyum darisi sizin basiniza

Tebrikler selvoşummmmm sabaha kadar merak ettireceksin demek

Normal beslensen 3 avuç elbette fazla ama sadece elma yediğin için bense sorun yok sporunu lütfen ihmal etme kuzum

eksilerdeyiiiiiiiiim oleeeeyyyy

tebrikler balımmmmm sen de mi yazmadınnn

hem puding hem kavun fazla kaçmış ama tartı sonucunun mükafatı sanırım

2 gundur ishalim elma diyetinden bu kotumu? Bol su iciorum en az 3 litre.

Hiç bir fikrim yok prensesim Bağırsakların fazla çalışıyor demekki yeşil elma ile uzun süre devam ederse kötü tabiki bol su içmeyi ihmal etme tatlım

Vayyyyyy enişte den ksıkançlık sinyalleri gelmeye başladı bile selvoşumm

Sende benim gibi eksiyi gorunce kendinimi odullendirdin bende bugun dondrma yedim kavun sahurda yesem susatirmi acaba?

Afiyetolsun cnm hakettiniz yarın iftarda ye istersen susama ihtimalin çok fazla çünkü

***Free Takım***

asea(71,3/ / /% )
oynakbasi34(103,5/ / /% )
Rengarenknesli(77/ / /% )
umutsuzwaka(56,9/ / /% )
yasmin17(100,3/ / /% )
kaldi2sene(73/ / /% ) 10 Temmuzda Listede
ricouchjade(90/ / /% )10 Temmuzda listede
senasevval (54 / /% )

Free Takım Ortalaması: %

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Akşam iftarı Annemlerde yapınca çay faslı falan derken ancak uğramaya fırsatım oldu
Öğlen kendimizi bir sokağa attık çocukları parka götürmek için ( saat 13:00de ) akşam 18:00de ancak eve girdik
Parka yürüyerek gittim tabi ( 15 dakika yürümüşümdür en azından ) oradanda Annemlerle pazara yürüdük ve oradada baya dolaştıktan sonra tekrar eve döndük ve rahat 1 saat yürümüşümdür
Hatta bugün benimde Annemlerinde dikkatini çekti eskiden olsa asla okadar yolu yürüyemezdim hatta bel ağrısından dolayı gözümden ağrı yüzünden yaş gelirdi ( kendimi kasardım sokakta ağlamamak için ) ama şimdi şükür çok rahat yürüyorum hatta hiç yavaş yürümeye alışkın olmadığımdan hep ben önden önden gittim Annem maşallahın var diyip durdu

Bakalım yarında Belediye bizim mahalledeki parkta iftar veriyormuş orayada gideriz hem iftar yemeğiyle uğraşmayız hemde yine yürümüş olurum tabi kuzumda parkta oynamış olur vakit dolana kadar
Bayılıyorum öyle iftar sofralarına ( her sene bir kere iftar bir kerede sahur yapıyorlar ve çok eğlenceli geçiyor )
Acayip kalabalık oluyor ve mahalleden herkesi görmek güzel oluyor

Sweetdimpleeee meleğim merak etme izinde de olsam kesinlikle her gün buralarda olacağım dediğin gibi motivasyon yüksek olsun nasılsa bayram sonrası dahada güzel gidecek kilocuklar

Aleyküm selam bitanemmm.Anneciğin nazar etmemiştir inşallah her giden kilo daha kolay yürüyüş demek cecommm .Kalabalık iftarlar hakikaten güzel olur her sene 2 apartman biz de yapardık ama bu sene sanırım yapmayız komşumuz yaktı hepimizi

Elbette gidecek cecommm yeter ki kopma buralardan sen kk nın en tatlı renklerindensin

Bu arada başınız sağolsun kaptanım. Rabbim geride kalanlara sağlık ve sabır versin. Kurtulmamız şart ben kendime 90 gün verdim kaptanım. En azından 60 ları görücem

Sağol meleğim aminn kuzum .Kendiniz için kuzularınız için sevdikleirniz için mutlaka başaracaksınız tatlım.90 günde keisnlikle 60 lı rakamlarda olursun bitanemm

Sweetdimple basiniz sagolsun kaptanim.Allah geride kalanlara sabir versin en cokta yavrulara..
Gorumcem ikimizede abla oldu.. Herseyimi anlatiyorum ona.. Esimide en cok uzen bi caba olmamais sanirim. Dusunsene gorumcem dogum yapti cok bi mesafe yok ve gidip gormedi kİzini..
Esim hep kiskanc ama eski halime donersem tavan yapicak sanirim
Bildirimimi yapayimmi simdiden kaptanim

Sağol meleğim aminn kuzum .Kendiniz için kuzularınız için sevdikleirniz için mutlaka başaracaksınız tatlım.90 günde keisnlikle 60 lı rakamlarda olursun bitanemm

Başka çarem yok kaptanım. Bugün bende bi kaç haber okudum araştırdım çok etkilendim.

Elma diyetini denemedim bilmiylrumki canim
Yok ben aslinda ishali sormustum ablacim
Caniminicii halaa gozlerim doluyor anlatinca ( rabbim mekanini cennet eylesin gunahlarini bagislasin.. Bilirim komsu kaybini bizdede 2 yil evvel olmustu.. Rahmetli ayten ablam oda 34 yasindaydi 4 erkek cocugu vardi en buyugu 17 en kucugu 4di ozamanlar. Cok aci cok. Komsu akrabadanda yakindir.. Allah im ailelerine guckuvvet sabr versin..
Amiieeeennnn
Tüm uyarılarımıza rağmen çıktığın bu yolda başarılar dilerim prensesim. Spor da ekleyebilrisen daha güzel sonuç alırsın kuzum menüne yorum yok
cok tesekkur ederim ablacim caniminiciiiiii simski sarilmak isterdim suan sana canimablam uzuntune ragmen belli ettirmemeye calision ya.. Guclu kadinn! Seni cok seviyorummm!!

Yürüyüşünü 30 ar dk lık 2 set halinde yapabilme şansın varmı prensesim oruç tutmuyorsun nasılsa .Ya da en az 45 dk yap ki yağ yakabilesin
1 ay sporsuz gececekmis ablacim bunye alismasi icin
ama kendini fazla zorlama sonrasında sinirlerin yıpranır ve atak yaşayabilirsin .Tadımlık almanda sakınca yok önemli olan miktar
Inan abla annecigim bugun yine dokturdu. Sadece kokladim okadar israrlara ragmen hayir diyip kactim. Ben zayiflayinca yiyecem dedim:))

Tr ye kadar bekleme bitanem bir an önce git doktora geçmiş olsun tatlım bir de saçlarını kurutmuyorsan o da yapabilir saçlarının maşallahı var çünkü
Oyyy askimm cok tesekkur ederim dogru ben havlu ile kurutuyom fohn zararli diye. Burda pek iyi degil doktorlar abla ya. Ondan tr tercihim.
Normal beslensen 3 avuç elbette fazla ama sadece elma yediğin için bense sorun yok sporunu lütfen ihmal etme kuzum
Oyy tamam askimmmm seni seviyorum
Hiç bir fikrim yok prensesim Bağırsakların fazla çalışıyor demekki yeşil elma ile uzun süre devam ederse kötü tabiki bol su içmeyi ihmal etme tatlım
4 litre su ictim bugun ablacimmm. Aynen cok faxla calisiyor coksukur kurtulayim yaglardan.. Ablacim eski kilona gelsem takima yeniden alinabilirmiyim

Yappppp

Sağol selvoşummm aminn kuzum bziler yine bir an gelip unutabiliyrouz ama evdekiler rabbim sabır versin dediğin gibi .Ne mutlu kuzumm rabbim bundan sonra ayırmasın sizi demekki annesi soğuk bi kadın hayret doğrusu

Evetttttt heyecanla bekliyorummm

Başka çarem yok kaptanım. Bugün bende bi kaç haber okudum araştırdım çok etkilendim.

Evet kuzum acı gerçekler malesef şimdiden tedbir almak lazım

Rabbim herkese sabırlar versin özelliklede ailesine
Gerçekten insan çok etkilenir bizler bile kötü olduk Kilo dediğin gibi çoğu şeyin sebebi olabiliyor tez zamanda hepimiz başta ben olmak üzere fazlalıklarımızdan kurtuluruz inşallah

Başınız sağ olsun canım

İnsallah canimmm hepimiz kurtulalimm

Kararlılığını sevdim prensesimmm Doğru tahmin etmişim kuzum saçların gür ve uzun ıslak bırakırsan boyun ağrısı oluşur kuzum ihmal etme lütfen. İstikrarlı bir şekilde klilo vermeye başladığın zaman elbette takımdasın meleğimmBen de snei çok seviyorum her türlü yaramazlığına rağmenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…