- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
İyi akşiamlar meleklerimmm dün komşumuzu kaybettik genç yaşta iki gündür tüm mahalle hepimiz çok kötüyüz.Benden genç 38 yaşında iki çocuk annesi kalp krizi geçirerek aramızdan ayrıldı .Herhangi bir rahatsızlığı da yoktu sadece 90 kiloydu bir kez daha anladım ki kilo hayatımızın en büyük tehtidi bu olasılığı ortadan kaldırmamız lazım rabbims evdiklerimizden ayırmasın çok zor yavrular henüz olayın şokunda ama ev boşalınca gerçeklerle yüzleşecekler
Hamburger yasak tabiki prensesim sadece köftesini kastetmiştim
Tüm uyarılarımıza rağmen çıktığın bu yolda başarılar dilerim prensesim. Spor da ekleyebilrisen daha güzel sonuç alırsın kuzum menüne yorum yok
İyi dayanıyorsun selvoşum ama sonuçları görünce değer elbet
Afiyetolsun prensesimm free takıma hoşgeldin.Menün süper havucun pişmemiş olduğunu varsayarak söylüyorum .şınada 100 e mi çıktın bravooo
Hakikaten film gibi selvoşumm .Rabbim bundan sonra abla kardeşi ayırmasın
Tekrar gelmiş geçmiş olsun kuzum Aminnn canımm
Herkes annelik yüceliğini haketmiyor malesef.Tmaam öncesini anlarım koşullaırnı bilemeyiz ama en azından şimdi telafi etmeye çalışmaması çok acımasız.Eniştenin içinde ne fırtınalar kopuyor kimbilri selvoşum neyseki görümcen yüzünü güldürmüş.
1 kilo daha eklenmiş o zaman meleğim.Pes etmek yok uyarılarımızı dikkate alırsan elbette sonunda gülen sen olacaksın
Hadi bakalım bende sabır çok meleğimmm peki haftaya senden atak sözünü aldm o zaman Ne güzel işte çevrenin bilinçlenmesine de katkıda bulunuyoruz
Bitanem şayet karatay sağlıklı beslenmesini uygularsan 3 kilo versen 5 kilo vermiş gibi görünür bu da en cazip yanı
Afiyetolsun canım
Meşhur küp patateslermi Afiyetolsun tatlım 3 maden suyu bağırsaklarını tembelleştirecek tatlım biraz azalt istersen
Afiyetolsun meleğim
Gerçekten mükemmel bir menü selvoşummm bize söz kalmıyor
İncir uyutması gibi olur sanırım selvoşum tatlı krizlerine en iyi alternatif 1 çay bardağını geçmeyecek şekilde yiyebilirisn kuzum
Geçmiş olsun balım ısınmadan tempolu yürüyüşe geçme kuzum .Bir de oruçtan dolayı vucudumuzdan mineral kaybı çok oluyor o yüzden 1 maden suyunu ihmal etme bitanem
Yürüyüşünü 30 ar dk lık 2 set halinde yapabilme şansın varmı prensesim oruç tutmuyorsun nasılsa .Ya da en az 45 dk yap ki yağ yakabilesin
Harikasın sen nazarım değmesin
Elbette yapacaksın prensesim ama kendini fazla zorlama sonrasında sinirlerin yıpranır ve atak yaşayabilirsin .Tadımlık almanda sakınca yok önemli olan miktar
Afiiyetolsun meleğim sporda menü de mükemmel Yarın tartıyı merak ediyorum
Olacağından zerre şüphem yok düzenini oturttun selvoşum zaten bu düzen yaşam biçimin haline gelecek eminim
Moralini bozma cecom mutlaka ödemdir çünkü menülerinde abarttığın birşey yok kuzum.Takımdan izinli olsanda lütfen burada devam etki motivasyonun düşmesin
Afiyetolsunnn balımmm ohhh kornet de yenmiş sonuna kadar hakettin kuzum
Sabah olmamış meleğimm Spor süper ama .Tatlım erkeklerin kas kütlesi bizlerden fazla olduğu için hızlı kilo verebilmeleri normal o yüzden kızma kendine
Geç kalmak açma yemen için bahane değil
Tr ye kadar bekleme bitanem bir an önce git doktora geçmiş olsun tatlım bir de saçlarını kurutmuyorsan o da yapabilir saçlarının maşallahı var çünkü
Tebrikler selvoşummmmm sabaha kadar merak ettireceksin demek
Normal beslensen 3 avuç elbette fazla ama sadece elma yediğin için bense sorun yok sporunu lütfen ihmal etme kuzum
tebrikler balımmmmm sen de mi yazmadınnn
hem puding hem kavun fazla kaçmış ama tartı sonucunun mükafatı sanırım
Hiç bir fikrim yok prensesim Bağırsakların fazla çalışıyor demekki yeşil elma ile uzun süre devam ederse kötü tabiki bol su içmeyi ihmal etme tatlım
Vayyyyyy enişte den ksıkançlık sinyalleri gelmeye başladı bile selvoşumm
Afiyetolsun cnm hakettiniz yarın iftarda ye istersen susama ihtimalin çok fazla çünkü
saol ablacim ewet hedefi iyi tutturmam lazimya.
aa gercektenmi hamburgerin yasak oldugunu biliyordum ben :s ay aman zaten artik yemiycem elmayla beslenecem:))
In sha Allah oyledir abla.
hahahaha yerimseniii abla deniycem bi :)) ben cok heycanliyim sanirim bu cok ise yariycak Allah in izniyle. Bu ramazan ayi oruc tutmayacagimhic huyum
Degildir heporuc tutarim ama izine gidicegim icin bu elma diyetini uygulamak istiyorum. Orucumuda kisin 1 ay tutacam
Hamburger yasak tabiki prensesim sadece köftesini kastetmiştim
Artik duzenim soyle
Sabah: 2 dilim kepek ekmekle 1 tost biraz yesillik biraz zeytin
Sonra her iki saate 1 elma saat 8e kadar. Hergun 1 kg 1,5 2 kg elma bitirmem lazim ve 3 litre su ve bol yesilcay
Bunu yapan kiz 2 haftada 95kilodan 7li rakamlara dustu :))
Tüm uyarılarımıza rağmen çıktığın bu yolda başarılar dilerim prensesim.
Sweetdimple Kaptanim yesilcayima kiraz sapi ekliuorum zaten.. Onunda sayesinde uykumun birazi wcde geciyor
İyi dayanıyorsun selvoşum ama sonuçları görünce değer elbet
Bende free takımdan ilk menümü yazayım o zamann
Sahur:
Peynir zeytin domates salatalık bir hurma
Havuçlu cevizli yoğurtlu yemek
Az ceviz
İftar:
Peynir zeytin salata
Yine havuçlu cevizli yemek
Az menemen
Yoğurt
Spor:100 şınav 100 mekik 600 ip 15 dakika yoga 50 squat
Su:2 lt olucak inşallah
Afiyetolsun prensesimm free takıma hoşgeldin.Menün süper havucun pişmemiş olduğunu varsayarak söylüyorum .şınada 100 e mi çıktın bravooo
oynakbasi34 canim esimde sahurda hurma yiyor 6-7 tane cok dinc tutuyormus oyle diyor. Oruc tutamaz dedigim esim.bende iyi dayaniyor iftar oncesi 1.5 saat spora bile gidiyor.. Bende tek gelin canim ustelik en beteri esim tek cocuk.. ( gorumcem var demistim simdi akliniz karisicak esimin kucukken babasi olmus yani oz babasi anneside baskasiyla evlenince dedesi esimi ve kardeslerini evlatlik vermisler. Esimi kibrisli bi aile almis ablasinida karadenizli. 3 yil once buldular birbirlerini. Bide bu durumdan dolayi kayinvalidem ogluna asiri duskun)
Hakikaten film gibi selvoşumm .Rabbim bundan sonra abla kardeşi ayırmasın
çok sağol kaptanım doktora hemen gittik film çekildi bir şey yok dedi ama morluklar çok fazla ben oğlum için çok korktum da Şükürler olsun herhangi bir darbe almamış dedi doktor
Allah kabul etsin canım bu arada küçük kuzuya geçmiş olsu
teşekkür ederim tatlım Allah hepimizi kazadan beladan korusun inşallah
Tekrar gelmiş geçmiş olsun kuzum
Aynen canim film gibi. Esimle ilk tanistigimizda hayat hikayesini Anlattiginda sok olmustum. Baska bi anne baska bi baba yurda verilme vs flaan.. Esimin oz annesi baskasiyla evlenmis babaanne cok yasliymis bakamamis canim.. Esim oz annesini asla affetmiyor.. Oz anneside affetsin diye caba sarfetmiyor aslinda.. Cikip gelmedi bile buraya.. Ben esimi kac kez facede onunla diger esinden olan cocuklariyla resimlerine bakarken yakaladim.. Bizj birakmayabilirdi diyor hakli. Esimle ablasini daha onceden cok aradik ama isim ve soyisim degistigi icin bulamadik. Umudumu kesmisken bi veraset ilani sonucu kardesler kavustu. Esiminde benimde bi ablam oldu melek gibi bi gorumcem var
Herkes annelik yüceliğini haketmiyor malesef.Tmaam öncesini anlarım koşullaırnı bilemeyiz ama en azından şimdi telafi etmeye çalışmaması çok acımasız.Eniştenin içinde ne fırtınalar kopuyor kimbilri selvoşum neyseki görümcen yüzünü güldürmüş.
Iste gelince yürüyüş yapsam iyi olur canim ya haklısın zaten eşimde geç gelecek bugün. .
ya bi de dün zorla tartı ta çıkardı beni mikrop74 çıktım güldü hahaha nur topu gibi bi on kilon var yavrum dedi sırita sirita gitti çok utandım. . 2 yil önce evlenirken 62 kilo idim yaaa
uğraşıyorum uğraşiyorim ama sanki çok fark yok gibi pes etmek üzereyim ya
1 kilo daha eklenmiş o zaman meleğim.Pes etmek yok uyarılarımızı dikkate alırsan elbette sonunda gülen sen olacaksın
Abooooowwww reglken ilk 3..yandık desene kaptanım. bu hafta tam oturtamadım düzenimi ama söz önümüzdeki hafta düzenli yürüyüşlerim başlayacak inşallah. okullar açılmadan spor desteği ve sağlıklı beslenmemle hedefime ulaşıp korumaya geçmem gerek kaptanım...
taze fasulyeyi ortaya ikramlık koymuşlar herkes ordan alınca payıma düşen oydu kaptanım... yoksa onu yerdim patates 4 parça vardı yedikten sonra anam dedimmmm havuçları otomatik ayırmışım.. hahah hatta kızlar diyolar seni yüzünden havuç yiyemiyoz baktım hepsi ayırmış havuçlarııı
Hadi bakalım bende sabır çok meleğimmm peki haftaya senden atak sözünü aldm o zaman
Çok haklısın canım aslında dediğin gibi 2 haftada almadım ko hemen gitsin..
en az 3 aya ihtiyacım var benimde 10 kilo vermem gerekiyor 78 günüm kaldı inş 10 u olmasa da 8 ini versem yeter bana şimdilik sonra devamını getiririm..
tamam bugün işten çıkınca doğru koşu bandına pes etmek yok !!
Bitanem şayet karatay sağlıklı beslenmesini uygularsan 3 kilo versen 5 kilo vermiş gibi görünür bu da en cazip yanı
Bugünkü menum
sabah 2 kepek ekmeği ile yapılmış peynirli kırmızı biberli sandviç
ara 1 bardak Muzlu süt
öğle 1 tabak Yoğurtlu Nestle Nesfit
4. 30 da işten çıkıyorum ve doğru koşu bandına gidiyorum.
Aksami da hafif bir salata, ve yoğurt ile atlattimmi tamamdır
Afiyetolsun canım
Dünkü menüm
Sahur yumurtasız kk( bir iki Çatal patates Kızartma)
Iftar kuzu kaburga salata ayran bir kaç acı biber
1 türk kahvesi 3 maden suyu
Iftardan sonra misafirim var diye Yürüyüşe çıkmamıştık onlar gidince 70 mekik
Meşhur küp patateslermi
dünkü menümü yazayım kızlar
yine bi iftar davetindeydik
sahur : 2 yumurtalı kk
ikindi : ( malum regl olunca ) kızımın köftesinden 2 tane
akşam : mercimek çorbası, 3 kaşık etli patates (patatesleri yenmedi), bir kaşık pilav
sonra : 2 top dondurma
su :2 litre
spor : bol bol gezmek 20 sn plank 20 squat 10 yarım mekik
Afiyetolsun meleğim
Bugunku menum
Sahur: yumurtsziz karatay+ 2 bardak ayran
İftar: 1 kase corba+ salata+ cacik+1.5 sis kebap+ 1 dilim hellim+ 1bardk ayran+ 1 kahve+ 2 parca taze hindistan cevizi
Sabah 1 mil leslie+150 ip+ 50 mekik( birazdan 200 ip daha atlicam)2 litre su yatana kadar 1.5 litre daha gider+ 2 kupa bitki cayi
Kacamaksiz bi iftar daha gecirdim
Gerçekten mükemmel bir menü selvoşummm bize söz kalmıyor
Kizlar evde hurma birikti esim hergun aliyor bi suru hrma oldu. Bi tarif gordum hurma uyutmasi yarin denicem karataya uygun bi tatli olur.mu?
İncir uyutması gibi olur sanırım selvoşum tatlı krizlerine en iyi alternatif 1 çay bardağını geçmeyecek şekilde yiyebilirisn kuzum
herkese iyi akşamlar
buralar baya şenlendi ramazanda ne güzel.arkadaşlar bi bilgisi olan varsa bir sorum var size.
şimdi ben ramazanda iftardan yaklaşık 1 saat 40 dakika önce yürüyorum.sağ göğsümün altına yürümeye başladıktan yarım saat sonra kramp giriyo.önce yavaş sonra bıçak saplar gibi nefesimi kesiyo.sebebi ne olabilir.
Geçmiş olsun balım ısınmadan tempolu yürüyüşe geçme kuzum .Bir de oruçtan dolayı vucudumuzdan mineral kaybı çok oluyor o yüzden 1 maden suyunu ihmal etme bitanem
Bugunki menum 2 AY BU DUZENDE GIDECEGIM :) TRDEDE DEVAM EDICEM BU DIYETE
Sabah: 2 kepek ekmek 1 kasar tost yaptim ve yanina salatalik domates.
Sonra her 2 saat arayla 1 yesil elma. 4 elma yedim bugun
2,5 litre su bitirdim dahada bitiririm 3+ tamamlarim. 30 dk yuruyus. Tartim bozuldu gidip yeni bi. Tarti alicam haftaya.
Yürüyüşünü 30 ar dk lık 2 set halinde yapabilme şansın varmı prensesim oruç tutmuyorsun nasılsa .Ya da en az 45 dk yap ki yağ yakabilesin
200 ipimi atladim 3.5 litre suyumu ictim. İftardan sonra hic atistirma yapmadimm tartida yuzum guler insallah yarin.. Kaptanimi dinleyip maden suyumuda ictim
Harikasın sen nazarım değmesin
3 litre suyumu bitirdim. Annem gullac yapmis kac aydirda canim cekiordu ama soylememistimyemiycem ucundan dahi almicam. Annem bana acidi askimbenim biraz birer kasik yemek ye dedi tum israrlara ragmen HAYIR 2 AY DISIMI SIKACAMMM KURTULACAM KILOLARDAN DEDIM UZAKLASTIM SUAN YATAGIMDAYIM :)) yemekleri kokladim gullacida kokladim yeter bile bana :)) yeteeer herseyi denedim olmadi bu son carem yapicam bunuda birakirsam ben daha yokum bu zayiflama isinde :)
Elbette yapacaksın prensesim ama kendini fazla zorlama sonrasında sinirlerin yıpranır ve atak yaşayabilirsin .Tadımlık almanda sakınca yok önemli olan miktar
Iyi geceler kızlar
Bugünkü menum
Sahur kk 2 yumurta Çılbır
Iftar corba salata yarım saat sonra bir bardak ayran
1 Türk kahvesi(1 kare bitter)2 madensuyu,1 ödem cayı(Bismillah diyip bitki çaylarına tekrar başladım)
50 dk yürüyüş,60 mekik
Afiiyetolsun meleğim sporda menü de mükemmel
Sporu biraksam gitmicek biliyorum her hafta eksiuyi gormemi spor sagliyor sanirim. Yapmayinca bi sucluluk duygusu oluyor seneye yazin cok fit bi anne & es olucam insallah
Olacağından zerre şüphem yok düzenini oturttun selvoşum zaten bu düzen yaşam biçimin haline gelecek eminim
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Bugün de rahat atlattım orucu ama iftara 1 saat kala tartıldım ve inanılmaz sinirim bozuldu
Yediklerime rağmen yine artı gördüm tartıda105i gördüm
Millet Ramazanda kilo verir ve hiç kasmaz ben dikkat ettiğim halde gün geçtikçe daha fazla artı görüyorum
Eşim boşver aşkım sonuçta ödemdir o diyor ama yinede oturup ağladım cünkü cidden emek veriyorum ama nasıl bir bünyeyse artı görüyorum
Yediklerimide yazayımda sizde karar verin nasıl bir cins bünyeye sahibim
Sahurda;
7 adet hurma
1 büyük bardak ayran ( 400 ml )
İftarda;
1 kase mercimek çorbası
1 koca kase göbek marul salatası ( kırmızı biber ve salatalıklı )
3 parça tavuk
İftardan sonra eşim moralim düzelsin diye ille dondurma ye az diye tutturdu ( 3 yk yaşığı kadar )
Normalde yemezdim ama zaten yemediğim halde kilo alınca yedim
Bugünde sahurda yine hurma ve ayran ikilisini tercih edeceğim ama bu gidişle ben izne ayrılacağım yoksa takımdan atılacağım
Moralini bozma cecom mutlaka ödemdir çünkü menülerinde abarttığın birşey yok kuzum.Takımdan izinli olsanda lütfen burada devam etki motivasyonun düşmesin
çarşamba menü:
sahur:karatay
18:30 19:30 arası yürüyüş
iftar:tavuklu patatesli bezelye yemeği 4 y.k kaşığı,2 y.k pilav,zeytinyağlı fasulye,çoban salata
1 adet kornet
Afiyetolsunnn balımmm ohhh kornet de yenmiş sonuna kadar hakettin kuzum
günaydın kızlar
birkaç gündür ben kendimi saldım her ay regl döneminde aynı şeyi yaşıyorum eşim aslında çok kilolu değildir ama bana destek olmak için iddiaya girmiştik kim daha önce 6 kilo verebilecek diye dün tartya çıkmış beni çağırıyor hakikaten 6 kg vermiş 2 aydasinir oldum ben niye senin gibi azimli olamıyorum diye 2 ayda ben sadece 4 kg verebildim evde yemek yerken hiç sorunum yok ama iftarı başkasında yapınca dayanamıyorum
dünkü menüm
sabah bir parça ekmek çökelek zeytin
ara kayısı
akşam etliekmek yarım porsiyon ayran
30 dakika yürüyüş ve 20 dakika parkta spor aletleriyle spor yaptım
su 3 litre
Sabah olmamış meleğimm
selam kızlar
dün kü cıslı menüm
işyerinde diğer arkadaşta oruçsuzdu, yandaş kurbanı oldum..
sabah :10,30 gibi bir açma (geç kaldım kahvaltı yapamadım )
ikindi gibi : kızın tombik dönerinin içini yedim
akşam : 1 kase etli çorba (ilk defa bu kadar güzel oldu çorbammm ), 5 ızgara köfte salata 3 kaşık yoğurt, 1 tane dolma
su 2 litre belkide fazla
spor yok
bu akşam da iftar daveti var, bizim işyerinde ramazan çok hareketli geçer ama işteeee hafif atlatim yeter
Geç kalmak açma yemen için bahane değil
Sag boynum sag sirtima dogru 1 haftadir okadar aciyorkiikackere annem masaj yapti ama degisen bisi yok fitik olabilirmi?? Trde gideyim doktora. 3 yil once fitik cikabilir sende demisti doktor. Ozananlar cok laptopun arkasindaydim cunku.
Tr ye kadar bekleme bitanem bir an önce git doktora geçmiş olsun tatlım bir de saçlarını kurutmuyorsan o da yapabilir saçlarının maşallahı var çünkü
Selam kizlar kimse yokmu bugun.. Tartildim oleyy yine eksideyimm emeklerim karsiligini goruyorum ya cok mutluyum darisi sizin basiniza
Bugunki menum;
Sabah: 1 tost ( 2kepekli ekmek 1 kasar). Yanina Salatalik biber domates
Her iki saat arayla 5 yesilelma bitirdim simdiye kadar 1 saat sonra yine 1 elma yerim
3 litre su bitirdim. Bide sabah ogle aksam 1 avuc ceviz yedim kotumu yaptim? Pismanlik duyuyom.
Normal beslensen 3 avuç elbette fazla ama sadece elma yediğin için bense sorun yok sporunu lütfen ihmal etme kuzum
eksilerdeyiiiiiiiiim oleeeeyyyy
perşembe menü
iftar karatay kahvaltısı
saat 11 gibi dişçiye gittim porselenim dün akşam yerinden çıktı geçici yapıştırıcı kullanmışlardı.onu yapıştırttım.1 durak önce indim yürüdüm gelirken de aynı yolu geri yürüdüm.
18:30 19:30 arası yürüyüş (toplam bugün 11 km yol yürüdüm)
iftar:zeytinyağlı patlıcan yemeği, avuç içi büyüklüğünde 2 adet tavuk göğüs eti,1 kaşık pilav,4 yada 5 adet kavun dilimi,1 küçük kase puding
şimdilik su 1,5 lt ama sahur bitene kadar 3 daha içerim.
hem puding hem kavun fazla kaçmış ama tartı sonucunun mükafatı sanırım
2 gundur ishalim elma diyetinden bu kotumu? Bol su iciorum en az 3 litre.
Hiç bir fikrim yok prensesim
Cok sevindi
Duzenimizi bozmayinca ekmek yemeyince almiyoruz korusam bile kilomu yeter derken tartida bugun eksiyi gormek beni o kadar mutlu ettiki anlatamam. Kurtulcaz sonunda kilolardan.. Bugun kot sortumu dugmesini acmadan cikartabildimesimde bunu giyme artik dedin neden dedim dusuk bel giyen gencler gibi olsun diyo cok hosuma gittti
Vayyyyyy enişte den ksıkançlık sinyalleri gelmeye başladı bile selvoşumm
Sende benim gibi eksiyi gorunce kendinimi odullendirdin bende bugun dondrma yedimkavun sahurda yesem susatirmi acaba?
Afiyetolsun cnm hakettiniz yarın iftarda ye istersen susama ihtimalin çok fazla çünkü