Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben birsey demek istiyorum arkadaslar bir kez daha sahit oldumki kaptanimiz kaptanlarin kaptani.. Seni ayakta alkisliyorum canim bitanemm Sweetdimple bu buyuk acina ragmen bizi unutmuyorsun elinden geleni yapiyorsun bizim icin caniminicii. Sen bizim icin hep varsin bizde senin icin hep olacagiz in sha Allah canim ablam. Seni cok seviyorum seviyoruuuuuuzzzz guclu kadin! Keske bende senin gibi guclu olabilsem kiskandimmm

Diyete baslangic : 95 kg
Takima gelis: 91 kg
Gecen hafta: 81.6 kg
Bugunku : 80.7 kg
Giden : 0.9 kg
Yuzdesi : %1.1

Kaptanim haziran hedef kiloma ulastim

Harikasınnnnn selvoşummmm bugün itibariyle 41 adet margarinden kurtuldunnn bravoooo meleğimmm
Haizran hedefinden daha aşağıya ineceksin tahminim

Aminnn bitanemmm.Sağolasın cecommm zaten sizleri mezun etmeden kk dan gitmeyeceğimm

Ablasının kuzusu teşekkür ederimm tatlım hayat bir şekilde devam ediyor malesef .Geçen sene de aynı günde hem mahalleden cenaze çıkardık akşamına da düğün vardı hayat garip kuzum.Henüz yaşın küçük benim yaşıma geldiğinde eminim sen de çok güçlü bir bayan olacaksın prensesimm

Dogru soyluyorsun ablacimmm bundan sonra dikkat edicem saclarima Aayy cok sevindim in sha Allah haftaya o halde takimda tekrar yer alabilirimCok heycanliyim ablaaaaa sabirsizlaniyorum yarin tartilmak istiyorum ama yok. Haftaya cuma veya siz nezaman tartiliyorsaniz ozaman tartilacam. Azimi basardim artik azimliyim ve hayir diyebiliyorum bu seferde sabrimi terbiye edicem

1,5 de benden kaptan haziran ayı hedef kilo tamamdır,

Oooo maşallah balımmmm harikasınız

Teşekkürler balımmm her geçen gün sağlıklı bir hayata bir adım daha yaklaşıyorsunuz meleğimmm.Bu düzen ömür boyu sürecek eminim arada minik kaçamaklar elbette olur ama önemli olan genelde nasıl beslendiğimiz

Prensesimm geçen cuma izne ayrıldığın için haftaya cuma da izinlisin 2 cuma ziinli olma kuralı var kuzum .Yani 10 temmuzda listeye girebilirsin .Yarın sabah tartılıyorsun kuzum free takımda aynen devam zaten

Canimmmm ewett ablacim hatirliyorum gecen yil demistin hala aklimda kalmis. Cok garipbgercekten off hayat cok acimasiz umarim Annem gibi senin gibi diger ablalar gibi bende guclu olurum birgun.. Muahh kocaman

41 paket margarinnn ayyy inanamiyorum kaptanim.. Gitsinler geri gelmesinler.. Haziran hedefim 81 demistim altindayim suann iyiki varsinizzz

Prensesimm geçen cuma izne ayrıldığın için haftaya cuma da izinlisin 2 cuma ziinli olma kuralı var kuzum .Yani 10 temmuzda listeye girebilirsin .Yarın sabah tartılıyorsun kuzum free takımda aynen devam zaten
Tamam askim benim icin sorun degil ablacimm peki haftaya tartilsam olmazmi abla cunku yarin 3uncu gunum ben buyuk sonuc bekliyorumda :)))

Canimmmm ewett ablacim hatirliyorum gecen yil demistin hala aklimda kalmis. Cok garipbgercekten off hayat cok acimasiz umarim Annem gibi senin gibi diger ablalar gibi bende guclu olurum birgun.. Muahh kocaman

Elebtet olacaksın kuzum şüphen olmasın

41 paket margarinnn ayyy inanamiyorum kaptanim.. Gitsinler geri gelmesinler.. Haziran hedefim 81 demistim altindayim suann iyiki varsinizzz

Biz ne yaptıkki tatlım azminle sen başarıyorsunnn en ufak katkımız olduysa ne mutlu

Tamam askim benim icin sorun degil ablacimm peki haftaya tartilsam olmazmi abla cunku yarin 3uncu gunum ben buyuk sonuc bekliyorumda :)))

Hayır bitanemmm yarın tartıl ki haftaya diyetin ne kadar işe yaramış görebilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…