Yaptim bileee deryammm
Diyete baslangic : 95 kg
Takima gelis: 91 kg
Gecen hafta: 81.6 kg
Bugunku : 80.7 kg
Giden : 0.9 kg
Yuzdesi : %1.1
Kaptanim haziran hedef kiloma ulastim
Rabbim herkese sabırlar versin özelliklede ailesine
Gerçekten insan çok etkilenir bizler bile kötü oldukKilo dediğin gibi çoğu şeyin sebebi olabiliyor tez zamanda hepimiz başta ben olmak üzere fazlalıklarımızdan kurtuluruz inşallah
Başınız sağ olsun canım
Ben birsey demek istiyorum arkadaslar bir kez daha sahit oldumki kaptanimiz kaptanlarin kaptani.. Seni ayakta alkisliyorumcanim bitanemm Sweetdimple bu buyuk acina ragmen bizi unutmuyorsun elinden geleni yapiyorsun bizim icin caniminicii. Sen bizim icin hep varsin bizde senin icin hep olacagiz in sha Allah canim ablam. Seni cok seviyorum seviyoruuuuuuzzzz guclu kadin ! Keske bende senin gibi guclu olabilsem kiskandimmm
Dogru soyluyorsun ablacimmm bundan sonra dikkat edicem saclarima
Kararlılığını sevdim prensesimmmDoğru tahmin etmişim kuzum saçların gür ve uzun ıslak bırakırsan boyun ağrısı oluşur kuzum ihmal etme lütfen. İstikrarlı bir şekilde klilo vermeye başladığın zaman elbette takımdasın meleğimm Ben de snei çok seviyorum her türlü yaramazlığına rağmenn
1,5 de benden kaptan haziran ayı hedef kilo tamamdır,
Sweetdimple kaptanım başınız sağolsun.şimdi daha azimle sarılmalıyız.sağlık herşeyden önemli.geçen 1 yıl içinde bende stresten 2 defa spazm geçirdim 1 defa sinir krizi.en azından zayıflayıp kafamı rahtlatıp sağlığımı düzene sokmalıyım
Saol deryamm guzel haberler bekliyoruz sendendeHarikasın yine canım Tebrikler.
Dogru soyluyorsun ablacimmm bundan sonra dikkat edicem saclarimaAayy cok sevindim in sha Allah haftaya o halde takimda tekrar yer alabilirim Cok heycanliyim ablaaaaa sabirsizlaniyorum yarin tartilmak istiyorum ama yok. Haftaya cuma veya siz nezaman tartiliyorsaniz ozaman tartilacam . Azimi basardim artik azimliyim ve hayir diyebiliyorum bu seferde sabrimi terbiye edicem
Tebrik ederim canimm supersinn1,5 de benden kaptan haziran ayı hedef kilo tamamdır,
1,5 de benden kaptan haziran ayı hedef kilo tamamdır,
Canimmmm ewett ablacim hatirliyorum gecen yil demistin hala aklimda kalmis. Cok garipbgercektenAblasının kuzusu teşekkür ederimm tatlım hayat bir şekilde devam ediyor malesef .Geçen sene de aynı günde hem mahalleden cenaze çıkardık akşamına da düğün vardı hayat garip kuzum.Henüz yaşın küçük benim yaşıma geldiğinde eminim sen de çok güçlü bir bayan olacaksın prensesimm
41 paket margarinnn ayyy inanamiyorum kaptanim.. Gitsinler geri gelmesinler.. Haziran hedefim 81 demistim altindayim suann iyiki varsinizzz
Harikasınnnnn selvoşummmm bugün itibariyle 41 adet margarinden kurtuldunnn bravoooo meleğimmm
Haizran hedefinden daha aşağıya ineceksin tahminim
Aminnn bitanemmm.Sağolasın cecommm zaten sizleri mezun etmeden kk dan gitmeyeceğimm
Tamam askim benim icin sorun degil ablacimm peki haftaya tartilsam olmazmi abla cunku yarin 3uncu gunum ben buyuk sonuc bekliyorumda :)))
Prensesimm geçen cuma izne ayrıldığın için haftaya cuma da izinlisin 2 cuma ziinli olma kuralı var kuzum .Yani 10 temmuzda listeye girebilirsin .Yarın sabah tartılıyorsun kuzum free takımda aynen devam zaten
Saol deryamm guzel haberler bekliyoruz sendende
Canimmmm ewett ablacim hatirliyorum gecen yil demistin hala aklimda kalmis. Cok garipbgercektenoff hayat cok acimasiz umarim Annem gibi senin gibi diger ablalar gibi bende guclu olurum birgun.. Muahh kocaman
41 paket margarinnn ayyy inanamiyorum kaptanim.. Gitsinler geri gelmesinler.. Haziran hedefim 81 demistim altindayim suann iyiki varsinizzz
Tamam askim benim icin sorun degil ablacimm peki haftaya tartilsam olmazmi abla cunku yarin 3uncu gunum ben buyuk sonuc bekliyorumda :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?