Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pluiee tatlım aramıza hoşgeldin ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul edersen şu anki kilonu ve hedef kilonu yazarsan deneme süren başlayacak tatlım 2 hafta sonunda deneme süren başarılı geçerse takım listesindesin kusurabakma sen gelmeden yazdım kaçıyorum yarın görüşmek üzere

Teşekkür ederim Sweetdimple :) Bu mesajdan sonra dediklerini yapacağım, kuralları okuyacağım. Süre kesinlikle 2 hafta mı? Duruma göre 2 haftadan önce veya sonra listeye alınma gibi bir durum söz konusu mu?

Selam kızlar aranıza yeni katıldım. Kendimi tanıtayım. :) Ben Özlem, 21 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim. Daha önce birkaç kez kilo verme girişimim oldu. Ama sonrasında bırakıp yine aldım. En son denememde kendi başıma yediklerime dikkat ederek 79 kilodan 68 civarlarına düştüm. 2 ay önce bıraktım. Yine eskisi gibi yemeye başladım ve 5 kilosunu geri almışım. Bugün iftardan önce tartıldım ve 73.8 kg çıktım. Boyum da 161. Hedef kilo olarak şimdilik 63 dedim. Aslında bana kalsa 55 e falan düşmek istiyorum da başımda adamın biri 60 ın altına düşme, 63, 64 iyidir diyor. Şimdilik 63 olsun da bakalım, o kiloya gelince inşallah duruma göre daha da inerim ya da öyle kalırım.

Açıkçası yarın başlıcam diye bugün kısırdı, tosttu, kekti götürdüm. O yüzden yarın tekrar tartılmaya korkuyorum. Başlangıç kilomu 73.8 olarak kaydetmek istedim. Ama tartıl derseniz yine tartılırım yarın. Kilo verirken ne yenir ne yenmez, nasıl dikkat edilir bu konularda bilgim var diyebilirim ama spor konusunda tembelim ne yazık ki.

Evde leslie yapabilirsin canim bende spor konusunda tembeldim hatta kac kez spor salonuna yazilip iki uc kez gittikten sonra vazgectim.. 1 mil leslie ile baslayabilirsin.. Biz karatay yapiyoruz arastir istersdn biraz. Bide ip atlamayi dene hem eglenceli hem yararli.. Bende 26 yasindayim agustosta 27 olcam bi cocuk annesiyim.. 95 kilo ile basladim suan 80.7 kiloyum benimde hedefim 64 falan 1.74 boyum

Yaz tatili bittiginde insallah okula ideal kilonda donersin canimm

Allah bağışlasın öncelikle. :) Çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim. :) Bende 2 ay kadar öncesinde az önce belirttiğim gibi 11 kilo civarı vermiştim ve çevremdekiler fark etmişti hep. Çok güzel bir duygu.

Leslie zamanında yapmıştım. 1 sene falan önce. :) Yanlış hatırlamıyorsam 3 mil olanını yapıyordum.

İyi geceler herkesee. Dün giremedim hiç kk ya vakit bulamadım. İftara kadar ders çalıştım iftarı da arkadaşlarla birlikte dışarıda yaptık sonra gezdik dolaştık eve girdiğimde saat 12 yi geçiyordu sonra da bulaşıklar tekrardan sahuru hazırla falan kitap okumaya bile vaktim kalmadı gördüğüm kadarıyla keyifler yerinde kilolar da çok güzel verilmiş ohhhh süper

senasevval Saymak mumkun degilki canim uykumun 3 te biri wcde geciyor menun guzel canim hosgeldin free takima

Hahahah aynı ben ya içtiğim an direk wc ye
Teşekkür ederim canım benim

Oooo şimdiden hoşgeldin diyelim o zaman. Önceden gelmiş miydin türkiye ye?

canım kusura bakma sayfaların yoğunluğundan atladım seni sende hoş geldin tekrar aramıza

Teşekkür ederim canım hoşbuldum :))

Merhabalar canım afiyet olsunn. Bende kk dan önce nesfitin fit programını uygulamaua kalkmıştım. O çikolatalısını bile tiksine tiksine yiyordum sen yiyebiliyorsan çok harikaa

İyi akşamlar kaptanım :)) başın sağolsun çok talihsiz bir olay fakat biz onu ne kadar görmezden gelsek de tam hayatımızın ortasında. Gidene değil geride kalanada zor allah bol bol sabır versin.

Arkadaşlar kuralları okudum, anladım, kabul ediyorum.

Boyum: 161
Kilom: 73.8
Hedef kilom: 63

Aramıza hoşgeln canım benim bende eskiden bu takımda kilolarımı vermiştim ama spor yapmayı bırakınca bir bir geri aldım. Tekrardan eski halime geri dönmek için bende free takımdayım. Çoğumuz karatay yapıyor sende bir araştır aklına mantığına uyacaktır. Spor konusunu da dert etme her türlü yardım ederiz. En birinci spor zatem yürüyüş gerisi teferruat. Bende elimden geldiği kadarıyla yürümeye çalışıyorum. Tara stiles ile yoga yapıyorum ekstradan canım istediğinde persian zumba pilates ve karışık sporlar ekliyorum bu sayede sıkılmıyorum :))

Bu da perşembe günkü menüm:

Sahur:
Kkk artı fıstık artı 1 hurma

İftar:
Peynir zeytin 2 hurma
Fırında patates(annem zaten 2 ayda bir yapıyorum kızartma da değil bol baharatlı ye diye ısrar edince kıramadım)
Köfte
Yine fırında iki biber ve soğan
Salata

Spor:
15 dakika yoga
600 ip 60 mekik 20 squat 120 şınav

Su:
2 litre

Kızlar elektrik ler nihayet geldi bende 50 dk koşu bandında tempolu yürüdüm
bu arada bi ürün aldım sizinle paylaşmak isterim yanlış anlaşılmasın amacım asla reklam değil zaten marka vermeyeceğim
şu sauna şort lar oluyor ya ondan aldım inanılmaz terletiyor iç çamaşırim bile sırılsıklam olmuştu yanu ilk defa bugün kullandım yuh dedim . Ama internetten aldığım için gliba 1 beden küçük az sıkıyor e büyük alsam faydası yok değiştir sem mi diyorum ama bilemedim

Bu arada şu Karatay i yapmak istiyorum ya biri beni yesillendirse olur mu kilo veridiriyo mu gerçekten bi de ben çok acikirim ara öğün bildiğim kadarı ile uok Karatay da o iş nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…