Ablacimmmm seni cok tebrik eederim harikasin ma ha Allah ma sha Allah camimm41 paket margarinnn ayyy inanamiyorum kaptanim.. Gitsinler geri gelmesinler.. Haziran hedefim 81 demistim altindayim suann iyiki varsinizzz
tamam ablacimm yarin tartiliyorun o halden en sontartida 101 kg gormustumHayır bitanemmm yarın tartıl ki haftaya diyetin ne kadar işe yaramış görebilelim
Pluiee tatlım aramıza hoşgeldin ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul edersen şu anki kilonu ve hedef kilonu yazarsan deneme süren başlayacak tatlım 2 hafta sonunda deneme süren başarılı geçerse takım listesindesin kusurabakma sen gelmeden yazdım kaçıyorum yarın görüşmek üzere
Hosgeldin canim aramizaaaArkadaşlar kuralları okudum, anladım, kabul ediyorum.
Boyum: 161
Kilom: 73.8
Hedef kilom: 63
Teşekkür ederimmm :) Hoşbuldum :)Hosgeldin canim aramizaaa
Evde leslie yapabilirsin canim bende spor konusunda tembeldim hatta kac kez spor salonuna yazilip iki uc kez gittikten sonra vazgectim.. 1 mil leslie ile baslayabilirsin.. Biz karatay yapiyoruz arastir istersdn biraz. Bide ip atlamayi dene hem eglenceli hem yararli.. Bende 26 yasindayim agustosta 27 olcamSelam kızlar aranıza yeni katıldım. Kendimi tanıtayım. :) Ben Özlem, 21 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim. Daha önce birkaç kez kilo verme girişimim oldu. Ama sonrasında bırakıp yine aldım. En son denememde kendi başıma yediklerime dikkat ederek 79 kilodan 68 civarlarına düştüm. 2 ay önce bıraktım. Yine eskisi gibi yemeye başladım ve 5 kilosunu geri almışım.Bugün iftardan önce tartıldım ve 73.8 kg çıktım. Boyum da 161. Hedef kilo olarak şimdilik 63 dedim. Aslında bana kalsa 55 e falan düşmek istiyorum da başımda adamın biri 60 ın altına düşme, 63, 64 iyidir diyor. Şimdilik 63 olsun da bakalım, o kiloya gelince inşallah duruma göre daha da inerim ya da öyle kalırım.
Açıkçası yarın başlıcam diye bugün kısırdı, tosttu, kekti götürdüm. O yüzden yarın tekrar tartılmaya korkuyorum.Başlangıç kilomu 73.8 olarak kaydetmek istedim. Ama tartıl derseniz yine tartılırım yarın. Kilo verirken ne yenir ne yenmez, nasıl dikkat edilir bu konularda bilgim var diyebilirim ama spor konusunda tembelim ne yazık ki.
Yaz tatili bittiginde insallah okula ideal kilonda donersin canimmTeşekkür ederimmm :) Hoşbuldum :)
Evde leslie yapabilirsin canim bende spor konusunda tembeldim hatta kac kez spor salonuna yazilip iki uc kez gittikten sonra vazgectim.. 1 mil leslie ile baslayabilirsin.. Biz karatay yapiyoruz arastir istersdn biraz. Bide ip atlamayi dene hem eglenceli hem yararli.. Bende 26 yasindayim agustosta 27 olcambi cocuk annesiyim.. 95 kilo ile basladim suan 80.7 kiloyum benimde hedefim 64 falan 1.74 boyum
Yaz tatili bittiginde insallah okula ideal kilonda donersin canimm
senasevval Saymak mumkun degilki canim uykumun 3 te biri wcde geciyor menun guzel canim hosgeldin free takima
Canim ben doguma buyume hollanda vatandasiyim ve bu yaz tr gidicem..1 ay kaldi biletimi aldiimmm 24un gecesi ucuyoorum yani 25inde. Gercekten bugun basliyorum diyete in sha Allah guzel sonuc verir kabiz olunuyormus ilk uc gun :s ayy niyeki yaa. Hahah canimmmya sen tabi inceciksin ben 100 kiloyummmmmmm
Yaa.. Agladim resmen ablazaten duygusalim bu gunler tutamadim kendmi okuyunca. Kiyaamam ya.. Eniste cok hakki affetmemekle. Ya oyle cok uzuldmki inan hala bogazimda o dugumu hissediyorum. Offf soylenecek bisi bulamiorum canlarimbenimm..
canım kusura bakma sayfaların yoğunluğundan atladım seni sende hoş geldin tekrar aramıza
Bugünkü menum
sabah 2 kepek ekmeği ile yapılmış peynirli kırmızı biberli sandviç
ara 1 bardak Muzlu süt
öğle 1 tabak Yoğurtlu Nestle Nesfit
4. 30 da işten çıkıyorum ve doğru koşu bandına gidiyorum.
Aksami da hafif bir salata, ve yoğurt ile atlattimmi tamamdır
İyi akşiamlar meleklerimmm dün komşumuzu kaybettik genç yaşta iki gündür tüm mahalle hepimiz çok kötüyüz.Benden genç 38 yaşında iki çocuk annesi kalp krizi geçirerek aramızdan ayrıldı .Herhangi bir rahatsızlığı da yoktu sadece 90 kiloydu bir kez daha anladım ki kilo hayatımızın en büyük tehtidi bu olasılığı ortadan kaldırmamız lazım rabbims evdiklerimizden ayırmasın çok zor yavrular henüz olayın şokunda ama ev boşalınca gerçeklerle yüzleşecekler
Hamburger yasak tabiki prensesim sadece köftesini kastetmiştim
Tüm uyarılarımıza rağmen çıktığın bu yolda başarılar dilerim prensesim.Spor da ekleyebilrisen daha güzel sonuç alırsın kuzum menüne yorum yok
İyi dayanıyorsun selvoşum ama sonuçları görünce değer elbet
Afiyetolsun prensesimm free takıma hoşgeldin.Menün süper havucun pişmemiş olduğunu varsayarak söylüyorum .şınada 100 e mi çıktın bravooo
Hakikaten film gibi selvoşumm .Rabbim bundan sonra abla kardeşi ayırmasın
Tekrar gelmiş geçmiş olsun kuzumAminnn canımm
Herkes annelik yüceliğini haketmiyor malesef.Tmaam öncesini anlarım koşullaırnı bilemeyiz ama en azından şimdi telafi etmeye çalışmaması çok acımasız.Eniştenin içinde ne fırtınalar kopuyor kimbilri selvoşum neyseki görümcen yüzünü güldürmüş.
1 kilo daha eklenmiş o zaman meleğim.Pes etmek yok uyarılarımızı dikkate alırsan elbette sonunda gülen sen olacaksın
Hadi bakalım bende sabır çok meleğimmm peki haftaya senden atak sözünü aldm o zamanNe güzel işte çevrenin bilinçlenmesine de katkıda bulunuyoruz
Bitanem şayet karatay sağlıklı beslenmesini uygularsan 3 kilo versen 5 kilo vermiş gibi görünür bu da en cazip yanı
Afiyetolsun canım
Meşhur küp patateslermiAfiyetolsun tatlım 3 maden suyu bağırsaklarını tembelleştirecek tatlım biraz azalt istersen
Afiyetolsun meleğim
Gerçekten mükemmel bir menü selvoşummm bize söz kalmıyor
İncir uyutması gibi olur sanırım selvoşum tatlı krizlerine en iyi alternatif 1 çay bardağını geçmeyecek şekilde yiyebilirisn kuzum
Geçmiş olsun balım ısınmadan tempolu yürüyüşe geçme kuzum .Bir de oruçtan dolayı vucudumuzdan mineral kaybı çok oluyor o yüzden 1 maden suyunu ihmal etme bitanem
Yürüyüşünü 30 ar dk lık 2 set halinde yapabilme şansın varmı prensesim oruç tutmuyorsun nasılsa .Ya da en az 45 dk yap ki yağ yakabilesin
Harikasın sen nazarım değmesin
Elbette yapacaksın prensesim ama kendini fazla zorlama sonrasında sinirlerin yıpranır ve atak yaşayabilirsin .Tadımlık almanda sakınca yok önemli olan miktar
Afiiyetolsun meleğim sporda menü de mükemmelYarın tartıyı merak ediyorum
Olacağından zerre şüphem yok düzenini oturttun selvoşum zaten bu düzen yaşam biçimin haline gelecek eminim
Moralini bozma cecom mutlaka ödemdir çünkü menülerinde abarttığın birşey yok kuzum.Takımdan izinli olsanda lütfen burada devam etki motivasyonun düşmesin
Afiyetolsunnn balımmm ohhh kornet de yenmiş sonuna kadar hakettin kuzum
Sabah olmamış meleğimmSpor süper ama .Tatlım erkeklerin kas kütlesi bizlerden fazla olduğu için hızlı kilo verebilmeleri normal o yüzden kızma kendine
Geç kalmak açma yemen için bahane değil
Tr ye kadar bekleme bitanem bir an önce git doktora geçmiş olsun tatlım bir de saçlarını kurutmuyorsan o da yapabilir saçlarının maşallahı var çünkü
Tebrikler selvoşummmmm sabaha kadar merak ettireceksin demek
Normal beslensen 3 avuç elbette fazla ama sadece elma yediğin için bense sorun yok sporunu lütfen ihmal etme kuzum
tebrikler balımmmmm sen de mi yazmadınnn
hem puding hem kavun fazla kaçmış ama tartı sonucunun mükafatı sanırım
Hiç bir fikrim yok prensesimBağırsakların fazla çalışıyor demekki yeşil elma ile uzun süre devam ederse kötü tabiki bol su içmeyi ihmal etme tatlım
Vayyyyyy enişte den ksıkançlık sinyalleri gelmeye başladı bile selvoşumm
Afiyetolsun cnm hakettiniz yarın iftarda ye istersen susama ihtimalin çok fazla çünkü
Arkadaşlar kuralları okudum, anladım, kabul ediyorum.
Boyum: 161
Kilom: 73.8
Hedef kilom: 63
Selam kızlar aranıza yeni katıldım. Kendimi tanıtayım. :) Ben Özlem, 21 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim. Daha önce birkaç kez kilo verme girişimim oldu. Ama sonrasında bırakıp yine aldım. En son denememde kendi başıma yediklerime dikkat ederek 79 kilodan 68 civarlarına düştüm. 2 ay önce bıraktım. Yine eskisi gibi yemeye başladım ve 5 kilosunu geri almışım.Bugün iftardan önce tartıldım ve 73.8 kg çıktım. Boyum da 161. Hedef kilo olarak şimdilik 63 dedim. Aslında bana kalsa 55 e falan düşmek istiyorum da başımda adamın biri 60 ın altına düşme, 63, 64 iyidir diyor. Şimdilik 63 olsun da bakalım, o kiloya gelince inşallah duruma göre daha da inerim ya da öyle kalırım.
Açıkçası yarın başlıcam diye bugün kısırdı, tosttu, kekti götürdüm. O yüzden yarın tekrar tartılmaya korkuyorum.Başlangıç kilomu 73.8 olarak kaydetmek istedim. Ama tartıl derseniz yine tartılırım yarın. Kilo verirken ne yenir ne yenmez, nasıl dikkat edilir bu konularda bilgim var diyebilirim ama spor konusunda tembelim ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?