- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
Yapmis ve biliyosan lesliye devam edebilirsin ccanim bence cok iae yariyorAllah bağışlasın öncelikle. :)Çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim. :) Bende 2 ay kadar öncesinde az önce belirttiğim gibi 11 kilo civarı vermiştim ve çevremdekiler fark etmişti hep. Çok güzel bir duygu.
Leslie zamanında yapmıştım. 1 sene falan önce. :) Yanlış hatırlamıyorsam 3 mil olanını yapıyordum.
Regl doneminde arti cikmaman bile guzel bisey kuzum dert etmegünaydın kızlar tartı bugün bana gülmedi kilom yine aynı haziran sonu hedefime ulaşamadım maalesef ki
bunda regl olmamın da etkisi var sanırım
başlangıç:75,7
geçen hafta 71,3
bu hafta:71,3
Dun bende paylasmistim listeyi canim beni eklemeyi unutmussun***6.TAKIM 419.Etap***
45derya45(79,9/ / /% )
baldandane(91,5 /90 /1,5 /%1,63 )
battaniye1 (75,5/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 83/ / /% )İzinli
makres76 (60,9/ / /% )
maya55(53,5/ / /% )
selvos88(81,6/ / /%)
6.Takım Ortalaması: %
ilk paylaşımı yapayım güzel bir yüzdemiz olur inş.
sanırım gözümden kaçtı tekrar iş çıkardım sorryDun bende paylasmistim listeyi canim beni eklemeyi unutmussun
Canimm karatayda ara ogun yok ilk basta bende yapamam demistim.. Ama zaten ara ogune gerek kalmiyor.. En az 5 saat acikmiyorsun karatayda.. En az 5 saat yemek yemeyince gobek gidiyor balim.. İlk zamanlar cok acikirsan ara ogunlerde bol bol ayran icebilirsin.. Karatay kahvaltisiyla butun gun oruc tutuyorum dusun ve acikmiyorum ekmek olmamasjna ragmen.. Netten iyice arastir denemeye basla daha iyi anlicaksin.Kızlar elektrik ler nihayet geldi bende 50 dk koşu bandında tempolu yürüdüm
bu arada bi ürün aldım sizinle paylaşmak isterim yanlış anlaşılmasın amacım asla reklam değil zaten marka vermeyeceğim
şu sauna şort lar oluyor ya ondan aldım inanılmaz terletiyor iç çamaşırim bile sırılsıklam olmuştu yanu ilk defa bugün kullandım yuh dedim . Ama internetten aldığım için gliba 1 beden küçük az sıkıyor e büyük alsam faydası yok değiştir sem mi diyorum ama bilemedim
Bu arada şu Karatay i yapmak istiyorum ya biri beni yesillendirse olur mu kilo veridiriyo mu gerçekten bi de ben çok acikirim ara öğün bildiğim kadarı ile uok Karatay da o iş nasıl olacak
Ekledm ben canimm sorun degil. İnsallah bugun ilk uce girerizsanırım gözümden kaçtı tekrar iş çıkardım sorry
Gunaydinnn deryammmmgünaydın kızlar
Hayirli cumalar kizlar..
Arastiracagim cabimCanimm karatayda ara ogun yok ilk basta bende yapamam demistim.. Ama zaten ara ogune gerek kalmiyor.. En az 5 saat acikmiyorsun karatayda.. En az 5 saat yemek yemeyince gobek gidiyor balim.. İlk zamanlar cok acikirsan ara ogunlerde bol bol ayran icebilirsin.. Karatay kahvaltisiyla butun gun oruc tutuyorum dusun ve acikmiyorum ekmek olmamasjna ragmen.. Netten iyice arastir denemeye basla daha iyi anlicaksin.
***Free Takım***
asea(71,3/71,3 / 0/% 0)
oynakbasi34(103,5/ / /% )
Rengarenknesli(77/76,9 /0,1 /%0,13 )
umutsuzwaka(56,9/ / /% )
yasmin17(100,3/ / /% )
kaldi2sene(73/ / /% ) 10 Temmuzda Listede
ricouchjade(90/ / /% )10 Temmuzda listede
senasevval (54 / /% )
Amin deryammmhayırlı cumalar canım.. rabbim dualarımızı kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?