Gunaydinnn kaptanimm aminnGünaydın çıtırlarımmmm hayırlı cumalarımız olsunnn
Günaydın çıtırlarımmmm hayırlı cumalarımız olsunnn
selam guzeller hayırlı cumalar
saol kaptancıkım sanada hayırlı cumalar. ablam çok özür dilerim giremedim bu hafta ilgilenemdim yol hazırlığı bi yandan bir yandan da ailesel mevzular sinir bozuklukları resmen depresyondayım. ablam bu hafta izine ayrılıyorum ya ben kilo bildirimi yapcammı yapmıycammı bilemedim ama zaten reglim yinede tartıldım neyse ki sabitimGünaydın çıtırlarımmmm hayırlı cumalarımız olsunnn
Kizlar bu hafta superizz oleyy hic eksi yok herkes vermis kilolari oleyy***6.TAKIM 419.Etap***
45derya45(79,9/ 79,5/0,4 /%0,50 )
baldandane(91,5 /90 /1,5 /%1,63 )
battaniye1 (75,5/74,7 /0,8 /% 1,06)
Bulbul-e Bismil( 83/ / /% )İzinli
makres76 (60,9/60 / 0,9/% 1,48)
maya55(53,5/53,2 /0,3 /%0,56 )
selvos88(81,6/ 80.7/0.9 /%1.1)
6.Takım Ortalaması: %
Âminnnn ne güzel yazmışın teyze Olmayı,suan bunları hissettiğim halde doğunca bunu yasıcam bide :) düşüncesi bıle cok güzel... Meyve yıyınce acıkanlardanım bende bu yuzden cok sevmem belkıde yınede kendını dikkat etaynen abla elma diyetine basladim son gaz devamm cok acim suan ama olsun haftaya cuma gunu tartilcam heycanla bekliom. Icim rahat degilbu yil ilk defa oruc tutmayacam. Ama kisin tutacam tutmadigim gunleri. Dogru iki ay cok uzun ama full gaz devam inan abla gullacdan veya iftaryemeklerden bi kirinti dahi yemedim onca israrlara ragmen. Yillar onceki azmim geri geldi :)) sukurler olsun. Haha cok saol ablacimmm ayyy Allah im saglikli dunyaya getirir in sha Allah.. Teyze olmak cok guzel gercekten resmen asigim ben minigime simdi 15 ayligina girecek benim dogum gunumde dogdu :)) 17 yasimda teyze oldum tamda dogum gunu hediyem olduu oyy teyzesininaskii anne gibi hissediyorum kendimi inan. Ona birsey olsa icim kan aglar basindan ayrilmam. Kuzumbenimm ilk adimlarini bu ay atti yavas yavas yurumeye basladi In sha Allah sende bu guzel duygulari yasarsin ablacim
Deryam 4 çocukla uğraşmak gerçekten zor, kızım büyüdü şimdi 13 yaşında, o biraz çocukluktan çıktı ama bu kez de ergenlik sorunları başladı. Ama ben hiç şikayetçi olmadım olmam da. Tamam yoruyorlar ama onlarla kaliteli vakit geçirmeye çalışıyorum o yüzden mutlu zamanlarımız daha çok oluyor. Bende çocuk gibi oyun oynuyorum onlarla. Hepsinin oynadığı oyunlar farklı, biraz biriyle biraz biriyle vakit geçirmeye çalışıyorum. Büyük kızla genelde kitap okul müzik gibi güncel konular hakkında sohbetlerimiz olur. Büyük oğlum santraç sever onunla da daha çok santraç oynarız. Küçük kızımla evcilik, yemek eşyalarıyla yemek pişiriyoruzgünaydın kızlar
yoğun bir günün ardından yeni güne uykulu bir merhaba ile başladık.
dün akşam iş arkadaşlarıyla yemeğe davetliydik ardından çocukları parka götürme sözümüz vardı. zaten yorgun bitkiniz ama işte çocuklar halden anlamıyor parkta onların peşinden koş oraya koş buraya başım döndü resmen birde ramazan için etkinlikler yapmışlar ortaoyunları, zıp zıplar çıldırdılar resmen o oyundan oyuna. 2 ile 11 yaş arası 4 çocukmakres76 makresim seni dün bi kere daha takdir ettim akşam sen geldin orada aklıma. enerjileri hiç bitmiyor bütün gün zaten dükkanda yanımızdalar 1 haftadır, 4 katı in çık in çık koş onları izlerken ben yoruluyorum. akşamda aynen devam.. rabbim sağlık versin de yine koşsunlar oynasınlar inşallah.. bize dinlenmek yok.
gece saat 00,10 da eve geldik... o saatten sonra ancak ceza olan ipimin 50 sini atladım yattım sonra sahura kalkıp çayın demlenmesini beklerken bi 50 daha Allahtan altımdaki öğrenciler gittiler
Deryam 4 çocukla uğraşmak gerçekten zor, kızım büyüdü şimdi 13 yaşında, o biraz çocukluktan çıktı ama bu kez de ergenlik sorunları başladı. Ama ben hiç şikayetçi olmadım olmam da. Tamam yoruyorlar ama onlarla kaliteli vakit geçirmeye çalışıyorum o yüzden mutlu zamanlarımız daha çok oluyor. Bende çocuk gibi oyun oynuyorum onlarla. Hepsinin oynadığı oyunlar farklı, biraz biriyle biraz biriyle vakit geçirmeye çalışıyorum. Büyük kızla genelde kitap okul müzik gibi güncel konular hakkında sohbetlerimiz olur. Büyük oğlum santraç sever onunla da daha çok santraç oynarız. Küçük kızımla evcilik, yemek eşyalarıyla yemek pişiriyoruzKüçük oğlumla da daha çok saklambaç, ben saklanırım o beni bulur hoşuna gider hemen bana sarılır, sevmediğim şeyi yapar ki kızayım da alıp onunla oynayayım. Bazen hepsini bir araya toplayıp kutu kutu pense, yada yağ satarım gibi oyunları oynuyoruz, bir de ben spor yaparken onlar da bana eşlik ederler. Bazen küçük oğlum tablette leslie nin videosunu açar yada ebru şallının , anne gel der ebru şallı gibi nefes alıp verir En komik zamanları her hareketi güldürüyor beni.
Hoşgeldin cnm aramıza:)Selam kızlar aranıza yeni katıldım. Kendimi tanıtayım. :) Ben Özlem, 21 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim. Daha önce birkaç kez kilo verme girişimim oldu. Ama sonrasında bırakıp yine aldım. En son denememde kendi başıma yediklerime dikkat ederek 79 kilodan 68 civarlarına düştüm. 2 ay önce bıraktım. Yine eskisi gibi yemeye başladım ve 5 kilosunu geri almışım.Bugün iftardan önce tartıldım ve 73.8 kg çıktım. Boyum da 161. Hedef kilo olarak şimdilik 63 dedim. Aslında bana kalsa 55 e falan düşmek istiyorum da başımda adamın biri 60 ın altına düşme, 63, 64 iyidir diyor. Şimdilik 63 olsun da bakalım, o kiloya gelince inşallah duruma göre daha da inerim ya da öyle kalırım.
Açıkçası yarın başlıcam diye bugün kısırdı, tosttu, kekti götürdüm. O yüzden yarın tekrar tartılmaya korkuyorum.Başlangıç kilomu 73.8 olarak kaydetmek istedim. Ama tartıl derseniz yine tartılırım yarın. Kilo verirken ne yenir ne yenmez, nasıl dikkat edilir bu konularda bilgim var diyebilirim ama spor konusunda tembelim ne yazık ki.
Sıkma Canını bişeye hersey olacağına varır cnm benimsaol kaptancıkım sanada hayırlı cumalar. ablam çok özür dilerim giremedim bu hafta ilgilenemdim yol hazırlığı bi yandan bir yandan da ailesel mevzular sinir bozuklukları resmen depresyondayım. ablam bu hafta izine ayrılıyorum ya ben kilo bildirimi yapcammı yapmıycammı bilemedim ama zaten reglim yinede tartıldım neyse ki sabitim
Gecmiş olsun cnm dikkat et kendine..3 gün geçici görevliydim başka yerde uğrayamadım. Sabah da doktordaydım boynumda bir şişlik vardı ultrasyon çektirdim. Bir kaç tene lenf bezlerinde büyüme var ama enfeksiyona bağlı olabilirmiş, sıkıntı edilecek bir durum yokmuş 6 ayda bir kontrol olunacak. Bir de çok baş ağrım oluyordu bir de baş dönmesi ve unutkanlık, Nörolojiye gittim mr çekilecek, bir sürü kan tahlili yaptı henüz doktora göstermedim ama internetten baktım sonuçlara, b12 209'a düşmüş. İğneye başlayayım yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?