Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşbuldum, teşekkür ederim. :) free takım ne oluyor?

Hoşgeldin cnm aramıza:)
Hoşbuldum :)

çok geçmiş olsun

Amin, geçmiş olsun

Bu arada dün abarttığımı söylemiştim yeme konusunda, bu yüzden sahurda bir şey yemedim. Açıkçası yiyecek yerim de yoktu. Sadece su içip uyudum bende. İftarımı da düzgün bir şekilde yapıp sonrasında düzenimi oturttmaya çalışacağım.

ahhhh senle ben 100 ileri 100 geri... buna şükür de birazcık hızlansa fena olmaz yaniii

baksana makresmimle battaniyem aldı başını gidiyor deryam biz pinekliyoz. tebrikler kızlar darısı bize

Oy ablacimm tarif edilemez bi duygu Allah im bu duygulari teyze olabilecek olanlara yasatir in sha Allah . Abla sonuc mukemmel ben full gaz devam ediom 3unxu gunum

Evet malesef 2 hafta tatlım minimum süremiz tüm yeni yarışmacılar için geçerli

Arkadaşlar kuralları okudum, anladım, kabul ediyorum.

Boyum: 161
Kilom: 73.8
Hedef kilom: 63

Aramıza hoşgeldin o zaman bitanemmm

Sweetdimple kaptanim sizin katkiniz buyuk buraya gelmesem pes ederimmm sizi cok seviyorummm hepinizi ayri ayri seviyorumm..
45derya45 Saol deryamm iyi geceler Allah rahatlik versin opuldunn
@Yasmiin17 saol canimm darisi basinaa

Biz de seni bitanemmmm

İnşallah yaz dönüşü fit bir eşkilde dönersin üniversiteye Özlemcim. İlk hedefine ulaştıktan sonra tekrar revize edebiliriz hedef kilonu kuzum. Sporsuz kilo vermemiz zor bitanem günde en azından 45 dk da olsa spor yapabilirsen süper olur

Hoşgeldin prensesimm maşallah sana tatilde bile ders çalışman süper .Sağol bitanemm dediğin gibi kalanlara daha zor

Anneciğini kıramadın demek sağlık olsun ama sporun harika prensesim

günaydın kızlar tartı bugün bana gülmedi kilom yine aynı haziran sonu hedefime ulaşamadım maalesef ki
bunda regl olmamın da etkisi var sanırım
başlangıç:75,7
geçen hafta 71,3
bu hafta:71,3

Regle rağmen artı çıkmaman da güzel meleğim

kaptanım başınız sağolsun Allah'ım geride kalanlar yavrularına sabır versin inşallah bugün oklun son günü işler yoğun ben kaçıyorum

Teşekkürler bitanemm sağolasın.Kolay gelsin canım

Sauna eşofman ben de kullanmıştım kuzum hakikaten çok etkili yalnız tek başına giyme kuzum içine penye tayt tişört giyki cilt problemlerine neden olmasın fakat dar aldıysan altına giyebilirmisin bilemedim

Ekledm ben canimm sorun degil. İnsallah bugun ilk uce gireriz

Büyük ihtimal gireceğiz selvoşum hepinize teşekkürler

Afiyetolsun deryammm spor da yapabilmişsinn

Arastiracagim cabim
bu Karatay kahvaltısı dediğin ne oluyor
bu arada bendr ise geldim ama hala acikma dim yapmadım kahvaltı

hemen sana açıklayayım meleğim inan bana 1 hafta dene sonrasında bırakamayacaksın

EN GÜZEL KAHVALTI EVDE YAPILIR!

- Eksiksiz bir Karatay Kahvaltısı sizi neredeyse gün boyu tok tutar. 6-8 saat hiç açlık çekmeden durursunuz.

- Bu eksiksiz kahvaltıdan 4 saat sonra leptin hormonu devreye girer ve 2-4 saat yağlarınızı enerjiye çevirerek kilo vermenizi sağlar. Yani hem tok gezer hem de kilo verirsiniz.

- Eksiksiz bir Karatay kahvaltısı 4-5 km koşmuş gibi metabolizmanızı hızlandırır ve kilo vermenize yardımcı olur.

- Karatay Kahvaltısı yapan bir kişi Gİ düşük gıdalarla beslendiği için şekeri hızla yükselmez, hızla yükselmeyen şeker de hızla düşmez. Şekeriniz hızla düşmediği zaman tatlı ve şekerinizi yükseltecek bir şeyler yeme ihtiyacı duymazsınız. Bir anda şekerden nasıl kurtulduğunuza siz bile inanamazsınız. Çünkü şeker şekerin mayasıdır. Sabah kahvaltıda size yıllarca masum diye yutturulan tam buğday ekmeğidir sizin acıkmanıza neden olan. İşte o bir veya iki dilim tam buğday ekmeğidir sizi hipoglisemiye sokan ve tip 2 diyabet hastalığınızın ömür boyu sürmesine neden olan. O ekmeği ve kahvaltıda doğal diye yediğiniz balı pekmezi yani Gİ yüksek gıdaları kesin ve şeker hastalığından hipoglisemiden kurtulun. Şu anda şeker hastası değilseniz ömür boyu şeker hastası olmayın.
Karatay Kahvaltısının olmazsa olmazlarını mutlaka bitirmek durumundasınız. Bunlar 2 adet yumurta, avuç içiniz kadar peynir, en az 10 adet zeytin ve 1 çay bardağı kavrulmamış kuru yemiştir. Bunların yanında isteğinize göre yeşillik, domates, biber, salatalık yiyebilirsiniz. Kahvaltıda reçel, bal gibi tatlı yiyecekler yeme alışkanlığınız varsa onların yerine 3 adet günkurusu kayısı yiyebilirsiniz. Kayısıların içine kaymak ve ceviz de koyup yiyebilirsiniz. Kayısı yemek istemezseniz 1 porsiyon glisemik indeksi yüksek olmayan taze meyve de yiyebilirsiniz. Sonra kahvaltıdan kalkın ve dişlerinizi fırçalayın. Çünkü artık yemek yiyene kadar ağzınıza hiçbir lokma (bir adet leblebi dahi) girmemeli, sakız bile çiğnememelisiniz.
Yemeğe kadar bol bol limonlu sıcak su için Limonun besinlerin daha geç sindirilmesine yani sizin daha geç acıkmanıza neden olacağını unutmayın.
6-7 saatten önce acıkırsanız bilin ki ya kahvaltınızı eksik yaptınız ya glisemik indeksi yüksek bir şey yediniz ya da tamamen alışkanlığınız nedeniyle eski öğle yemeği saatinde acıktığınızı sandınız.

aratay Kahvaltısını doyana kadar yemelisiniz. Sakın fazla yersem kilo alırım diye korkmayın
Ekmeksiz doyulabileceğini ilk kez göreceksiniz. Ekmeksiz yapacağınız bu kahvaltı sizi en az 6-7 saat tok tutacak. Ama aynı kahvaltının yanında ekmek yiyecek olursanız 3-4 saat sonra acıkırsınız
Tatlısız yapamayan bir kişiyseniz mutlaka kahvaltıya ilave olarak 3-4 adet günkurusu kayısı da yiyin. Bu günkurusu kayısılar sizin bütün günkü şeker ihtiyacınızı yok edecek.
Kahvaltınızın yanında şekersiz ve tatlandırıcısız olmak koşuluyla çayınızı veya yeşil çayınızı veya filtre kahvenizi veya sütünüzü doyana kadar için.

Nurçin-Okan Çağlar

Ayrıca

https://woto.com/@karataymenusu#kahvaltilar

bu linkteki kahvaltı örnekleri de sana yardımcı olur

Kusurabakmayın fıstıklarım tam alıntıları yazmaya başladım annemin kankisi geldi

Benim de ilk iki taneyi annem bakmıştı, son ikiyi de bakıcı. Bakıcılarım da apartmanda komşularım oldu. zorluk çekmedim. sabah eve geliyor uyanana kadar bekliyor sonra alıp evine çıkarıyor. Yabancıya kalsaydım yine zorla da olsa anneme baktırırdım çünkü tanımadığım birine çocuğumu emanet edemem. Kızın kaç yaşında ki, çok ara verince de ikinciyi zor düşünüyorsun. Gerçi ben ikinciye çok zor karar vermiştim. Sanki ilkinin sevgisini paylaşamam gibi geliyordu. Onu ilki gibi sevemem gibi hissetmiştim ama sonradan 4 tane oldular Çok saçma düşünceye kapılmışım, iyiki de doğurmuşum diyorum şimdi, evim çok şenlikli

Amin , Sana da geçmiş olsun canım. 6 ay rutin kontroller için gerekiyor işte. Bir sıkıntı olmasın da 6 ayda bir kontrol olsun hiç sorun değil. Sende de herşey yolundadır inşallah.

Benim annemde ablamin bebisine bakior kuzum cogu zaman burda uyuyorda :)) ablam enistem calisior kuzumda evinden cok hep bizde birde ablam arabayla gidip gelio. Annem buyutuo anliyacagin :)) annemin eteginden dusmuyo hahah kuzumbenimmmmm gelsede isirsam :)) birazdan gelie yine. Bizde 4 kardessiz abla ev cok senlikliydi simdi abim evlendi norvecte ablam evlendi evinde gerci o her gun bizde bize gelin geldi hahah. Ama ben ileride 5 cocuk istiyorum ne yalan soyylimm :) cok guzel kalabalik aile birde annem bizi cok guzel dogurdu ilk abim sonra ablam sonra abim ve ben 2 kiz 2 erkek :))

***6.TAKIM 419.Etap***

45derya45(79,9/ 79,5/0,4 /%0,50 )
baldandane(91,5 /90 /1,5 /%1,64 )
battaniye1 (75,5/74,7 /0,8 /% 1,06)
Bulbul-e Bismil( 83/ / /% )kilosu sabit izne ayrılmak istiyor
makres76 (60,9/60 / 0,9/% 1,48)
maya55(53,5/53,2 /0,3 /%0,56 )
selvos88(81,6/ 80.7/0.9 /%1.10)

6.Takım Ortalaması: %0,91

kontrol ettim ortalamada super paylaşabilirsiniz peteklerim

Elma diyetimin sonucu, baslamadan 101 kiloydum. 3 uncu gunum bugun. 2 gunun sonucu 98.8 :)))))))))))) yeaaaaahhh alhamdulillah!!! 2.2 kg vermisim devam devammmmm:))) haftaya cuma yine bildirim yapicam in sha Allah. In sha Allah 95 gorurum ozaman.
gene neler yapıyorsun yasminim de bakımm

benim de 2 kız iki erkek, ama senin tem tersin, kız,erkek,kız erkek oldu benimkiler. Biz de 4 kardeştik ama şimdi herkes bir yere savrulmuş. Keşke hep dizimin dibinde olsalar, ben çok düşkünüm çocuklarıma, daha bir gece başka bir yerde bırakmadım. Annem yalvarır bir akşam kalsınlar diye, istemeyerek tamam derim ama benimkiler gitmek istemediği için içimden de bir oh çekerim. Geçen sene babaları istanbuldaydı 1 haftalığına iki büyüğü kardeşimle birlikte babasının yanına gönderdim ama o bir hafta bana 1 yıl gibi geldi. Sürekli telefon, sürekli evham yaptım, sevmiyorum bu huyumu ama elimde de değil. Kendimi nasıl geri alıştıracağım bilmiyorum. Koruyucu anneliği sevmezdim çünkü annem de hep böyle yapardı, ben ondan beter oldum.

Elma diyetimin sonucu, baslamadan 101 kiloydum. 3 uncu gunum bugun. 2 gunun sonucu 98.8 :)))))))))))) yeaaaaahhh alhamdulillah!!! 2.2 kg vermisim devam devammmmm:))) haftaya cuma yine bildirim yapicam in sha Allah. In sha Allah 95 gorurum ozaman.

Şu yeşil elma diyetini yapıyorsun değil mi? Bende 3 ay önce falan yapmıştım. İyi kilo verdiriyor. En iyi yanı ise tuvalet sorunu hiç yaşamamıştım. Yeşil elma bağırsakları süper çalıştırıyor. Ama bir süre sonra karnımda ağrılar başlamıştı ve bırakmıştım.

Kız sen bu şok diyetlerden bıkmadın mı. Bu tür diyetleri bırakınca verdiğin fazlasıyla geri geliyor, artık tecrübe etmişsindir bunu, yine aynı hataya düşme. Bak ben önceki hafta hastaydım yemek yiyemedim su bile içemedim 1,2 kg verdim. Geçen hafta normal yemeğe döndüm 1 kilosu geri geldi.

selam guzeller hayırlı cumalar

Selam meleğim hayırlı cumalar az da olsa gitmesi süper neslim tebrikler

Gecen hafta 53.5
Bu hafta 53.2
Kusura bakmayinbgec yaziyorum evde degilim acill bi isten disari cikmam gerekti hesaplamayida yapamadim ozur dilerim

az olsun sağlam olsun mayacım tebrik ederim

ne özürü bülbülümmm şu an yoğun bir dönemdesinn ben nasılsa müsaitim artık az yüklenmedin takımı İnşallah tüm sorunların bir an önce biter meleğim sabit olman da güzel tatlımÇok şükür bu hafta hiç eksi yok takımda harikayız

Kizlar bu hafta superizz oleyy hic eksi yok herkes vermis kilolari oleyy

Evet seolvoşum harikayız daim olsun inşallah

Dünkü menum
Sahur etli Menemen yeşillik zeytin peynir
Iftar yogurt corbası,3 4 kasık Patlıcan yemeği,3 4 tane yaprak sarma,ayran
1 kücük dilim kavun
1 Türk kahvesi,2 maden suyu

Etli küp küp menemen mi Afiyetolsun kuzum tebrik ederimmm 800 gr süper menülerinden belliydi aynen devam kuzum

aaa kaptanım ilk senden duydum maden suyunun Bağırsak tembellestirebilecegini
Cok seviyorum yaa

Evet meleğim alışkanlık haline getirirsen bağırsaklar tembelleşir günde en fazla 2 ad yeterli tatlım

B12 ve dvit 3 ü her ay 2 adt yaptırmayı ihmal etme makresimm geçmiş olsun kuzum. hedefini 58 e çekmemize rağmen 60,2 de mezun olabiliyordun haydi bakalım kaldı 2 kilo

Hayırlı cumalar hepinize kızlar
Ben çıkıyorum ev toparlayım biraz

Hayırlı cumalar kuzum kolay gelsin tatlım

selam kızlar,
herkes kilo vermiş tebrik ederim hepinizi.
Ben yakın zamanda verdim ve sonra 5 kilo aldım ya hani, o 5 kilo daha yerleşmemiş kilo olduğu için çabuk gider değil mi?

Doğru menüler ve spor takviyesiyle gitmemesi için bir neden yok şekercim

Yememekle hata etmişsin en azından bir bardak süt iç ve birkaç ceviz ye kuzum miden uzun süre aç kalmasın

kızlar ilk sayfada okudum, her hafta hedef mi belirliyoruz? eğer öyle ise hedefimi koyayım bende.

Bu kuralı değiştirdik bitanem hedeflerimizi aylık koyuyoruz

Bazen düşünüyorum sizin evi ne güzel cıvıl cıvıl bir de evlendiklerini düşün makresimmm en az 8 torun çok zorluklarını çektin haklısın ama ne mutlu sana

Süper prenseism tebrik ederimmm hadi bakalım istikrara devam ama yine de elma diyetine karşıyım
Freee takım listesine ekle kuzum yüzdeni

Teşekkürler neslimmm

İşte bu süper oldu prensesimi vazgeçiremedik senin denemiş olman iyi oldu kuzumGeçmiş olsun tek tip beslenmelerin mutlaka bir zararı var elbette

bende ilk başta aynı düşüncedeydim canım, kızımın sevgisini paylaşamam diyordum hala diyorum ona yetemiyorum hiç değilse bölmiyeyim birde benim başka problemlerim vardı onları çözdük ama bu sefer de başka şeyler hayırlısı bakalım. kızım 8 yaşında canım eğer karar verirsem 10 yaşına kadar belki diyorum sonrasında zor... amaaaannnn yazma bana böyle motive edici şeyler zorluklarını de hele yoksa iyi olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…