- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
bende ilk başta aynı düşüncedeydim canım, kızımın sevgisini paylaşamam diyordum hala diyorum ona yetemiyorum hiç değilse bölmiyeyim birde benim başka problemlerim vardı onları çözdük ama bu sefer de başka şeyler hayırlısı bakalım. kızım 8 yaşında canım eğer karar verirsem 10 yaşına kadar belki diyorum sonrasında zor... amaaaannnn yazma bana böyle motive edici şeyler zorluklarını de hele yoksa iyi olmayacak
baksana makresmimle battaniyem aldı başını gidiyor deryam biz pinekliyoz. tebrikler kızlar darısı bize
Belki deme yap deryammmm bakamazsan bakarım ben teyzesi olarak
ahhhhh ahhhhh keşke yakın olsak gözüm arkada kalmadan bırakırım sizlere ama izmire yürüyerek gidip gelemem ki ben yaaaaa
Ben büyütüp teslim ederim sana meleğimmm gelmene gerek yokki
Doğru menüler ve spor takviyesiyle gitmemesi için bir neden yok şekercim
haklısın bende yemek istedim ama sanki patlayacak gibiydim.Yememekle hata etmişsin en azından bir bardak süt iç ve birkaç ceviz ye kuzum miden uzun süre aç kalmasın
Bu kuralı değiştirdik bitanem hedeflerimizi aylık koyuyoruz
İşte bu süper oldu prensesimi vazgeçiremedik senin denemiş olman iyi oldu kuzumGeçmiş olsun tek tip beslenmelerin mutlaka bir zararı var elbette
inşallahhhhhadi kızlar işallah dereceye gireceksiniz, sarı kartıda sildireceksiniz
Zor olmayan ne var ki kaptanım, sonuçlarını görünce insan mutlu oluyor. Benim de hep bir yanım çocuk olduğu için babaları da ayrı çocuk, bazen altı tane oluyoruz evde yastık savaşı, güreş ne ararsan var
Selam meleğim hayırlı cumalaraz da olsa gitmesi süper neslim tebrikler
az olsun sağlam olsun mayacım tebrik ederim
ne özürü bülbülümmm şu an yoğun bir dönemdesinn ben nasılsa müsaitim artık az yüklenmedin takımıİnşallah tüm sorunların bir an önce biter meleğim sabit olman da güzel tatlım Çok şükür bu hafta hiç eksi yok takımda harikayız
Evet seolvoşum harikayız daim olsun inşallah
Etli küp küp menemen miAfiyetolsun kuzum tebrik ederimmm 800 gr süper menülerinden belliydi aynen devam kuzum
Evet meleğim alışkanlık haline getirirsen bağırsaklar tembelleşir günde en fazla 2 ad yeterli tatlım
B12 ve dvit 3 ü her ay 2 adt yaptırmayı ihmal etme makresimm geçmiş olsun kuzum. hedefini 58 e çekmemize rağmen 60,2 de mezun olabiliyordun haydi bakalım kaldı 2 kilo
Hayırlı cumalar kuzum kolay gelsin tatlım
Doğru menüler ve spor takviyesiyle gitmemesi için bir neden yok şekercim
Yememekle hata etmişsin en azından bir bardak süt iç ve birkaç ceviz ye kuzum miden uzun süre aç kalmasın
Bu kuralı değiştirdik bitanem hedeflerimizi aylık koyuyoruz
Bazen düşünüyorum sizin evi ne güzel cıvıl cıvıl bir de evlendiklerini düşün makresimmm en az 8 torun çok zorluklarını çektin haklısın ama ne mutlu sana
Süper prenseism tebrik ederimmm hadi bakalım istikrara devam ama yine de elma diyetine karşıyım
Freee takım listesine ekle kuzum yüzdeni
Teşekkürler neslimmm
İşte bu süper oldu prensesimi vazgeçiremedik senin denemiş olman iyi oldu kuzumGeçmiş olsun tek tip beslenmelerin mutlaka bir zararı var elbette
Yesil elma diyeti ablacim hemde hic zorlanmadannn:)) tavsiye ederimmmm yesil yesil eksi eksiiiii sulu suluuuuuu yummiieee :))))))gene neler yapıyorsun yasminim de bakımm
Canimmm ne guzel birsey bu. Benim annemde cok asiri duskun bize akli hep kalir o yuzden dizinin dibindeyiz her daim :)) simdi abim norvecte her aksam telden goruntulu konusuyorlar gercekten agliyor cogu zaman. Canimm annem birde annem henuz genc 46 yasinda :)) ve ananne olduuuu 45 yasta:)) ma sha Allah diyim:)). 4 cocuk kolay degildir ablacim anneler bas tacidir :))benim de 2 kız iki erkek, ama senin tem tersin, kız,erkek,kız erkek oldu benimkiler. Biz de 4 kardeştik ama şimdi herkes bir yere savrulmuş. Keşke hep dizimin dibinde olsalar, ben çok düşkünüm çocuklarıma, daha bir gece başka bir yerde bırakmadım. Annem yalvarır bir akşam kalsınlar diye, istemeyerek tamam derim ama benimkiler gitmek istemediği için içimden de bir oh çekerim. Geçen sene babaları istanbuldaydı 1 haftalığına iki büyüğü kardeşimle birlikte babasının yanına gönderdim ama o bir hafta bana 1 yıl gibi geldi. Sürekli telefon, sürekli evham yaptım, sevmiyorum bu huyumu ama elimde de değil. Kendimi nasıl geri alıştıracağım bilmiyorum. Koruyucu anneliği sevmezdim çünkü annem de hep böyle yapardı, ben ondan beter oldum.
Aynen aynenn yesil elma diyeti bide benim kilom yuksek oldugu icin daha cabuk veririm diye tahmin ediyorum in sha Allah. 95lik kiz 16 gunde 18 kg vermistinsanirim. Bagirsaklarini dedigin gibi muthis calistiriyo ben saat basi wcdeyim ishal olmusum fena. Ama degerr ben ideal kiloma ulasana kadar devam edicem super bi diyet buuuuu haftaya cuma yine tartilcam sabirsizlikla bekliorum in sha Allah 95 olmusumdur :)) canimm unuttum inanki kusurumabakma hosgeldinnnnn in sha Allah hep birlikte fazlaliklarimizdan kurtulacagiz in sha Allah.Şu yeşil elma diyetini yapıyorsun değil mi? Bende 3 ay önce falan yapmıştım. İyi kilo verdiriyor. En iyi yanı ise tuvalet sorunu hiç yaşamamıştım. Yeşil elma bağırsakları süper çalıştırıyor. Ama bir süre sonra karnımda ağrılar başlamıştı ve bırakmıştım.
Hahahaha yaaaaaaa abla oyle deme :)) tabiki ideal kiloma gelince eski duzenime gitmicem her diyetteki gibi birakirsan hemen alirsin bu her diyet icin gecerlidir. O yuzden ideal kiloma yani 50 kg ulastigimda yavas yavas birakicam. Cok sevdim ben bu diyeti cokta lezzetli 5 kg elmam var eksi eksi sulu sulu yummiiieeeee :))Kız sen bu şok diyetlerden bıkmadın mı. Bu tür diyetleri bırakınca verdiğin fazlasıyla geri geliyor, artık tecrübe etmişsindir bunu, yine aynı hataya düşme. Bak ben önceki hafta hastaydım yemek yiyemedim su bile içemedim 1,2 kg verdim. Geçen hafta normal yemeğe döndüm 1 kilosu geri geldi.
tesekkurler ablacimmmmm istikrara devammmmmmm:)) birakmak yok super gidiyo haftaya cuma icin sabirsizlaniyorummm nsil dayanicam tartiya cikmamak icin bilmiommmmmmmSüper prenseism tebrik ederimmm hadi bakalım istikrara devam ama yine de elma diyetine karşıyım
Freee takım listesine ekle kuzum yüzdeni
Deryam ne bekliyorsun ki daha kızın 8 yaşında olmuş, bence hiç düşünme aralarında çok yaş farkı olursa birbirleriyle oyun oynama yaşları da geçiyor. Bence kızını kardeş sevgisinden mahrum etme. Bunu bir an önce yaşasın. O şimdi sana yardımcı bile olur. zorluklarını yazarmıyım hiç, güzelliklerini görünce zorluklarını unutuyorumbende ilk başta aynı düşüncedeydim canım, kızımın sevgisini paylaşamam diyordum hala diyorum ona yetemiyorum hiç değilse bölmiyeyim birde benim başka problemlerim vardı onları çözdük ama bu sefer de başka şeyler hayırlısı bakalım. kızım 8 yaşında canım eğer karar verirsem 10 yaşına kadar belki diyorum sonrasında zor... amaaaannnn yazma bana böyle motive edici şeyler zorluklarını de hele yoksa iyi olmayacak
ahhhhh ahhhhh keşke yakın olsak gözüm arkada kalmadan bırakırım sizlere ama izmire yürüyerek gidip gelemem ki ben yaaaaa
Bak deryam bakan sorunu da kalmadı, kaptanım gönüllü bu işe. Düşünme hemen yap bence
50 kg gelene kadar bu diyeti yapamazsın canım, birkaç gün sonra vücut sinyal vermeye başlar, tek tip beslenme belli bir süre sonra vücut kabul etmeyecek zaten. Birkaç gün dene ve sonra normal diyetine geri dön derim benYesil elma diyeti ablacim hemde hic zorlanmadannn:)) tavsiye ederimmmm yesil yesil eksi eksiiiii sulu suluuuuuu yummiieee :))))))
Canimmm ne guzel birsey bu. Benim annemde cok asiri duskun bize akli hep kalir o yuzden dizinin dibindeyiz her daim :)) simdi abim norvecte her aksam telden goruntulu konusuyorlar gercekten agliyor cogu zaman. Canimm annem birde annem henuz genc 46 yasinda :)) ve ananne olduuuu 45 yasta:)) ma sha Allah diyim:)). 4 cocuk kolay degildir ablacim anneler bas tacidir :))
Aynen aynenn yesil elma diyeti bide benim kilom yuksek oldugu icin daha cabuk veririm diye tahmin ediyorum in sha Allah. 95lik kiz 16 gunde 18 kg vermistinsanirim. Bagirsaklarini dedigin gibi muthis calistiriyo ben saat basi wcdeyim ishal olmusum fena. Ama degerr ben ideal kiloma ulasana kadar devam edicem super bi diyet buuuuu haftaya cuma yine tartilcam sabirsizlikla bekliorum in sha Allah 95 olmusumdur :)) canimm unuttum inanki kusurumabakma hosgeldinnnnn in sha Allah hep birlikte fazlaliklarimizdan kurtulacagiz in sha Allah.
Hahahaha yaaaaaaa abla oyle deme :)) tabiki ideal kiloma gelince eski duzenime gitmicem her diyetteki gibi birakirsan hemen alirsin bu her diyet icin gecerlidir. O yuzden ideal kiloma yani 50 kg ulastigimda yavas yavas birakicam. Cok sevdim ben bu diyeti cokta lezzetli 5 kg elmam var eksi eksi sulu sulu yummiiieeeee :))
tesekkurler ablacimmmmm istikrara devammmmmmm:)) birakmak yok super gidiyo haftaya cuma icin sabirsizlaniyorummm nsil dayanicam tartiya cikmamak icin bilmiommmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?