Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Belki deme yap deryammmm bakamazsan bakarım ben teyzesi olarak

baksana makresmimle battaniyem aldı başını gidiyor deryam biz pinekliyoz. tebrikler kızlar darısı bize

yok kuzum bu hafta çok yoğundu benim bide regl oldum amaaaaa şimdi herşey normale döndü bi tek kuzum yok yanımda eee buda benim için onun yanına giderken spor demek yürüyerek gideceğim inşallah kardeşim atlayıp motora gelmezse o yüzden gideceğim zaman haber vermeyi pek düşünmüyorum. böylece en azında o günkü spor hakkımı 35 40 dk yürüyüşle tamamlarım...

YANİİİ NE DİYORUZZ SHOW TİMEEEE...

HADİ KOŞ NESLİM KOŞŞŞŞ

Doğru menüler ve spor takviyesiyle gitmemesi için bir neden yok şekercim

Evet umarım hızlıca veririm 5 kiloyu ve kaldığım yerden devam ederim en kısa zamanda. :)

Yememekle hata etmişsin en azından bir bardak süt iç ve birkaç ceviz ye kuzum miden uzun süre aç kalmasın
haklısın bende yemek istedim ama sanki patlayacak gibiydim.

Bu kuralı değiştirdik bitanem hedeflerimizi aylık koyuyoruz

o zaman ben temmuzun son bildirim gününde 68.5 kg olmuş olmayı umuyorum. Hedefim bu olsun. Yani 5.3 kg. haftalık 1.3 kg. civarı. normalde bu kadar cesur olamam ama bu kiloları yeni aldığım için hedefime ulaşabilirim diye umuyorum. Biraz da korkmadım desem yalan olur şimdi. Allah utandırmasın.

İşte bu süper oldu prensesimi vazgeçiremedik senin denemiş olman iyi oldu kuzumGeçmiş olsun tek tip beslenmelerin mutlaka bir zararı var elbette

Bende ortalama bu kadar süre denemiştim. Kilo vermem ciddi manada durmuştu ve çok zorlanıyordum o dönemde kilo verirken. Bunu denemek istedim. İlk gün 800 gr verdim, 2. gün 400 ve 3. gün de 200 gr. Sonra ağrılar başlayınca bıraktım. Zaten 3 gün arasında matematiksel ufak bir hesap yapınca artık onunla da veremeyecek gibiydim.

***Free Takım***

asea(71,3/71,3 / 0/% 0)
oynakbasi34(103,5/ 104,5/1 /%-0,97 )
Rengarenknesli(77/76,9 /0,1 /%0,13 )
umutsuzwaka(56,9/ / /% )
yasmin17(100,3/ 98,8/1,5 /% 1,47)
kaldi2sene(73/ / /% ) 10 Temmuzda Listede
ricouchjade(90/ / /% )10 Temmuzda listede
senasevval (54 / /% )

Zor olmayan ne var ki kaptanım, sonuçlarını görünce insan mutlu oluyor. Benim de hep bir yanım çocuk olduğu için babaları da ayrı çocuk, bazen altı tane oluyoruz evde yastık savaşı, güreş ne ararsan var

gene neler yapıyorsun yasminim de bakımm
Yesil elma diyeti ablacim hemde hic zorlanmadannn:)) tavsiye ederimmmm yesil yesil eksi eksiiiii sulu suluuuuuu yummiieee :))))))
Canimmm ne guzel birsey bu. Benim annemde cok asiri duskun bize akli hep kalir o yuzden dizinin dibindeyiz her daim :)) simdi abim norvecte her aksam telden goruntulu konusuyorlar gercekten agliyor cogu zaman. Canimm annem birde annem henuz genc 46 yasinda :)) ve ananne olduuuu 45 yasta:)) ma sha Allah diyim:)). 4 cocuk kolay degildir ablacim anneler bas tacidir :))

Aynen aynenn yesil elma diyeti bide benim kilom yuksek oldugu icin daha cabuk veririm diye tahmin ediyorum in sha Allah. 95lik kiz 16 gunde 18 kg vermistinsanirim. Bagirsaklarini dedigin gibi muthis calistiriyo ben saat basi wcdeyim ishal olmusum fena. Ama degerr ben ideal kiloma ulasana kadar devam edicem super bi diyet buuuuu haftaya cuma yine tartilcam sabirsizlikla bekliorum in sha Allah 95 olmusumdur :)) canimm unuttum inanki kusurumabakma hosgeldinnnnn in sha Allah hep birlikte fazlaliklarimizdan kurtulacagiz in sha Allah.

Hahahaha yaaaaaaa abla oyle deme :)) tabiki ideal kiloma gelince eski duzenime gitmicem her diyetteki gibi birakirsan hemen alirsin bu her diyet icin gecerlidir. O yuzden ideal kiloma yani 50 kg ulastigimda yavas yavas birakicam. Cok sevdim ben bu diyeti cokta lezzetli 5 kg elmam var eksi eksi sulu sulu yummiiieeeee :))
Süper prenseism tebrik ederimmm hadi bakalım istikrara devam ama yine de elma diyetine karşıyım
Freee takım listesine ekle kuzum yüzdeni
tesekkurler ablacimmmmm istikrara devammmmmmm:)) birakmak yok super gidiyo haftaya cuma icin sabirsizlaniyorummm nsil dayanicam tartiya cikmamak icin bilmiommmmmmm

Deryam ne bekliyorsun ki daha kızın 8 yaşında olmuş, bence hiç düşünme aralarında çok yaş farkı olursa birbirleriyle oyun oynama yaşları da geçiyor. Bence kızını kardeş sevgisinden mahrum etme. Bunu bir an önce yaşasın. O şimdi sana yardımcı bile olur. zorluklarını yazarmıyım hiç, güzelliklerini görünce zorluklarını unutuyorum

50 kg gelene kadar bu diyeti yapamazsın canım, birkaç gün sonra vücut sinyal vermeye başlar, tek tip beslenme belli bir süre sonra vücut kabul etmeyecek zaten. Birkaç gün dene ve sonra normal diyetine geri dön derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…