Aynen aynenn yesil elma diyeti bide benim kilom yuksek oldugu icin daha cabuk veririm diye tahmin ediyorum in sha Allah. 95lik kiz 16 gunde 18 kg vermistinsanirim. Bagirsaklarini dedigin gibi muthis calistiriyo ben saat basi wcdeyim ishal olmusum fena. Ama degerr ben ideal kiloma ulasana kadar devam edicem super bi diyet buuuuu haftaya cuma yine tartilcam sabirsizlikla bekliorum in sha Allah 95 olmusumdur :)) canimm unuttum inanki kusurumabakma hosgeldinnnnn in sha Allah hep birlikte fazlaliklarimizdan kurtulacagiz in sha Allah.
bende ilk başta aynı düşüncedeydim canım, kızımın sevgisini paylaşamam diyordum hala diyorum ona yetemiyorum hiç değilse bölmiyeyim birde benim başka problemlerim vardı onları çözdük ama bu sefer de başka şeyler hayırlısı bakalım. kızım 8 yaşında canım eğer karar verirsem 10 yaşına kadar belki diyorum sonrasında zor... amaaaannnn yazma bana böyle motive edici şeyler zorluklarını de hele yoksa iyi olmayacak
En azindan 80 kiloya kadar devam etmek istiyorum bu diyetle ablacim bakicam artik:))50 kg gelene kadar bu diyeti yapamazsın canım, birkaç gün sonra vücut sinyal vermeye başlar, tek tip beslenme belli bir süre sonra vücut kabul etmeyecek zaten. Birkaç gün dene ve sonra normal diyetine geri dön derim ben
Cook haklisin abla bende ayni fikirdeyimbende 2. ci istemiyordum kızı 26 da oğlanı 32 de doğurdum. inan ilk çocukta anne baba olamıyorsun, hatta bana göre hayırlı bir kul da olamıyorsun çünki çocuğuna tapıyorsun tek olunca, ama 2. de daha merhametli paylaşımcı hoşgörülü oluyorsun. her eve 2 çocuk lazım düşün bidaha bence
bak tecrubeme dayanarak
1. anne olmayan merhameti bilemez, empati yapamaz az bencil olur
2. tek çocuklu anne ailesine ve çocuğuna tapar , hatta bulunmayan hint kumaşı muamelesi yapar
3. birden fazla çocuklu aile paylaşımcı, hoşgörülü, dünyaya açık, relaks ve rahat olur
o yuzden tek çocuk hiç çocuktan bence birazdaha tehlikeli . ben çevremdekilere hep söyluyorum ama bende bunu şeş kaza alim olunca anladım, değilse bu duygulardan mahrum kalırdım. bence hemen çocuk yap çok arada verme ,inan birini buyutunce hiç kolay olmuyor bende öyle oldu zorlandımdı mesela.
allah herkesin gönlüne göre versin
Ayy agri olsada birakmaya niyetli degilim ablacim bari 80 oliyim de :)) bakalim hayirlisi bu ay ki hedefim 85 olmak. Bu haftaki hedefim 95. Aa ben ayrandetoksunu bilmiyorum. Yoksa su nohutli bulgurlu karisimimi dion abla birkere yaptim kusacaktim :))). Ewet yap ise yariorsa :)) ayyy ben cok heycanliyim ama daha yenide tatli ihtiyacimi karsiladimevet kilo çok olunca daha çok gider. ama kendine dikkat et ağrın falan olursa bırak derim. bende şu ayran detoksunu çok seviyorum. birkaç kere denedim ve ne zaman yapsam hep işe yaradı. ramazan bitince Allah nasip ederse bende onu yapmak istiyorum. bayadır yapmıyorum. işe yarar umarım. zaten 2 günlük bir şey. Ya da ramazan sonuna doğru regl olucam, o zaman yaparım.
Deryam ne bekliyorsun ki daha kızın 8 yaşında olmuş, bence hiç düşünme aralarında çok yaş farkı olursa birbirleriyle oyun oynama yaşları da geçiyor. Bence kızını kardeş sevgisinden mahrum etme. Bunu bir an önce yaşasın. O şimdi sana yardımcı bile olur. zorluklarını yazarmıyım hiç, güzelliklerini görünce zorluklarını unutuyorum
45derya45 hemde baya beklemissin abla bence dusunmeden getir sanirim senin yasinda olsaydim 4 uncu yoldaydi:)))
bende 2. ci istemiyordum kızı 26 da oğlanı 32 de doğurdum. inan ilk çocukta anne baba olamıyorsun, hatta bana göre hayırlı bir kul da olamıyorsun çünki çocuğuna tapıyorsun tek olunca, ama 2. de daha merhametli paylaşımcı hoşgörülü oluyorsun. her eve 2 çocuk lazım düşün bidaha bence
bak tecrubeme dayanarak
2. tek çocuklu anne ailesine ve çocuğuna tapar , hatta bulunmayan hint kumaşı muamelesi yapar
3. birden fazla çocuklu aile paylaşımcı, hoşgörülü, dünyaya açık, relaks ve rahat olur
o yuzden tek çocuk hiç çocuktan bence birazdaha tehlikeli . ben çevremdekilere hep söyluyorum ama bende bunu şeş kaza alim olunca anladım, değilse bu duygulardan mahrum kalırdım. bence hemen çocuk yap çok arada verme ,inan birini buyutunce hiç kolay olmuyor bende öyle oldu zorlandımdı mesela.
Ayy agri olsada birakmaya niyetli degilim ablacim bari 80 oliyim de :)) bakalim hayirlisi bu ay ki hedefim 85 olmak. Bu haftaki hedefim 95. Aa ben ayrandetoksunu bilmiyorum. Yoksa su nohutli bulgurlu karisimimi dion abla birkere yaptim kusacaktim :))). Ewet yap ise yariorsa :)) ayyy ben cok heycanliyim ama daha yenide tatli ihtiyacimi karsiladim1 dilim gullac ve avuc cevizle off neyse hic sorun degil hergun boyle yapmiorum sonucda
Kizlar daha yeni 1 dilim gullac yedim kotumu yaptim?? Bide gullacda ceviz yetmezmis gibi ayriyetten 1 avuc ceviz yedim Ceviz hastasiyim
Canim fena tatli cekti. Reglimde dogruduZgun tatli yemiordum bile. Simdi 1 dilim aldim ne yalan soylimAma olsun ya 8e kadar yesil elmalarla gecistircem sonucda daha 4 elma yemem lazim. 1,5 litre bitirmis sayilirim. 2,5 litre su daha icecem. Her 25 kg 1 litre diye. Okumustum biyerde belki burdan okumustum Artik 4 litre iciorum. Birde bu bi seferlik boyle oldu. Canim anca cok cok tatli cekerse yerim 1 tatli oda haftaya belki. Bu haftalik odulumu kullandim Sweetdimple abla beni control et lutfennnn :)) yani takiptee ol
Evet, dediğin ayran detoksu. Ben normalde tuzu aşırı kullanırım ama o detokstaki tuzsuz çorbayı yemek zor gelmiyor. mevsim de yaz zaten buz gibi yoğutlu yoğurtlu güzel olur o detoks.Bu arada yaşın kaç?
Ceviz yağlı baya. Yerken dikkatli olmak lazım :) bende bu ramazan güllaç yapmadım daha hiç. yaparsam belki bende ufak bir dilim kaçırabilirim.Bugünlük başka kaçamak yapma bence. Bu arada şu 25 kg. 1 litre olayı ne? ilk kez duydum, öğreneyim bende. :)
45derya45 Deryamm oglumda tutturdu kardes diye.. Bende aynen snein gbi tekrar hamilelik fikrine o kadar uzagimki.. Bide kilolardan kurtulmadan uzerlerine kilo eklemeyi dusunmuyorum acikcasi
Evet, dediğin ayran detoksu. Ben normalde tuzu aşırı kullanırım ama o detokstaki tuzsuz çorbayı yemek zor gelmiyor. mevsim de yaz zaten buz gibi yoğutlu yoğurtlu güzel olur o detoks.Bu arada yaşın kaç?
Ceviz yağlı baya. Yerken dikkatli olmak lazım :) bende bu ramazan güllaç yapmadım daha hiç. yaparsam belki bende ufak bir dilim kaçırabilirim.Bugünlük başka kaçamak yapma bence. Bu arada şu 25 kg. 1 litre olayı ne? ilk kez duydum, öğreneyim bende. :)
benim yaşıma gelince bi daha görüşelim kuzummmmm
hadi kızlar işallah dereceye gireceksiniz, sarı kartıda sildireceksiniz
Sweetdimple yüzü gibi gönlüde güzelimmmmm... seviyorum seni....
kaptanımmm ve melekleriiiiiiiii
Zor olmayan ne var ki kaptanım, sonuçlarını görünce insan mutlu oluyor. Benim de hep bir yanım çocuk olduğu için babaları da ayrı çocuk, bazen altı tane oluyoruz evde yastık savaşı, güreş ne ararsan var
Yesil elma diyeti ablacim hemde hic zorlanmadannn:)) tavsiye ederimmmm yesil yesil eksi eksiiiii sulu suluuuuuu yummiieee :))))))
Canimmm ne guzel birsey bu. Benim annemde cok asiri duskun bize akli hep kalir o yuzden dizinin dibindeyiz her daim :)) simdi abim norvecte her aksam telden goruntulu konusuyorlar gercekten agliyor cogu zaman. Canimm annem birde annem henuz genc 46 yasinda :)) ve ananne olduuuu 45 yasta:)) ma sha Allah diyim:)). 4 cocuk kolay degildir ablacim anneler bas tacidir :))
Aynen aynenn yesil elma diyeti bide benim kilom yuksek oldugu icin daha cabuk veririm diye tahmin ediyorum in sha Allah. 95lik kiz 16 gunde 18 kg vermistinsanirim. Bagirsaklarini dedigin gibi muthis calistiriyo ben saat basi wcdeyim ishal olmusum fena. Ama degerr ben ideal kiloma ulasana kadar devam edicem super bi diyet buuuuu haftaya cuma yine tartilcam sabirsizlikla bekliorum in sha Allah 95 olmusumdur :)) canimm unuttum inanki kusurumabakma hosgeldinnnnn in sha Allah hep birlikte fazlaliklarimizdan kurtulacagiz in sha Allah.
Hahahaha yaaaaaaa abla oyle deme :)) tabiki ideal kiloma gelince eski duzenime gitmicem her diyetteki gibi birakirsan hemen alirsin bu her diyet icin gecerlidir. O yuzden ideal kiloma yani 50 kg ulastigimda yavas yavas birakicam. Cok sevdim ben bu diyeti cokta lezzetli 5 kg elmam var eksi eksi sulu sulu yummiiieeeee :))
tesekkurler ablacimmmmm istikrara devammmmmmm:)) birakmak yok super gidiyo haftaya cuma icin sabirsizlaniyorummm nsil dayanicam tartiya cikmamak icin bilmiommmmmmm
Bak deryam bakan sorunu da kalmadı, kaptanım gönüllü bu işe. Düşünme hemen yap bence
evet kilo çok olunca daha çok gider. ama kendine dikkat et ağrın falan olursa bırak derim. bende şu ayran detoksunu çok seviyorum. birkaç kere denedim ve ne zaman yapsam hep işe yaradı. ramazan bitince Allah nasip ederse bende onu yapmak istiyorum. bayadır yapmıyorum. işe yarar umarım. zaten 2 günlük bir şey. Ya da ramazan sonuna doğru regl olucam, o zaman yaparım.
bende 2. ci istemiyordum kızı 26 da oğlanı 32 de doğurdum. inan ilk çocukta anne baba olamıyorsun, hatta bana göre hayırlı bir kul da olamıyorsun çünki çocuğuna tapıyorsun tek olunca, ama 2. de daha merhametli paylaşımcı hoşgörülü oluyorsun. her eve 2 çocuk lazım düşün bidaha bence
bak tecrubeme dayanarak
En azindan 80 kiloya kadar devam etmek istiyorum bu diyetle ablacim bakicam artik:))
Ayy agri olsada birakmaya niyetli degilim ablacim bari 80 oliyim de :)) bakalim hayirlisi bu ay ki hedefim 85 olmak. Bu haftaki hedefim 95. Aa ben ayrandetoksunu bilmiyorum. Yoksa su nohutli bulgurlu karisimimi dion abla birkere yaptim kusacaktim :))). Ewet yap ise yariorsa :)) ayyy ben cok heycanliyim ama daha yenide tatli ihtiyacimi karsiladim1 dilim gullac ve avuc cevizle off neyse hic sorun degil hergun boyle yapmiorum sonucda
Kizlar daha yeni 1 dilim gullac yedim kotumu yaptim?? Bide gullacda ceviz yetmezmis gibi ayriyetten 1 avuc ceviz yedim Ceviz hastasiyim
Canim fena tatli cekti. Reglimde dogruduZgun tatli yemiordum bile. Simdi 1 dilim aldim ne yalan soylimAma olsun ya 8e kadar yesil elmalarla gecistircem sonucda daha 4 elma yemem lazim. 1,5 litre bitirmis sayilirim. 2,5 litre su daha icecem. Her 25 kg 1 litre diye. Okumustum biyerde belki burdan okumustum Artik 4 litre iciorum. Birde bu bi seferlik boyle oldu. Canim anca cok cok tatli cekerse yerim 1 tatli oda haftaya belki. Bu haftalik odulumu kullandim Sweetdimple abla beni control et lutfennnn :)) yani takiptee ol
45derya45 Deryamm oglumda tutturdu kardes diye.. Bende aynen snein gbi tekrar hamilelik fikrine o kadar uzagimki.. Bide kilolardan kurtulmadan uzerlerine kilo eklemeyi dusunmuyorum acikcasi
ayyy nihayet fikrime uyan biri çıktı... zaten çevremdekilerin baskıları gelen müşterilerin hikayeleri vs vs
makresimle bi paylaştım... tabiki biliyorum cancağızlarımmm beni ve kızımı düşünüyorlar ammaaa ayyyy ne bileyim kuzummm. düşündükçe boğuluyorum bide bu ara pek üst üste geldi bu muhabbetler içim daralıyor resmen
Yaaaaaaa deli kafam bugun tatli istegimi biturlu bastiramadim :/ neyse bugunluk bukadar agzima hicbir lokma dahi almicam sudan baska. BUGUNKI MENUM
Sabah: 1 tost ( 2kepekliekmek 1 kasar) domates salatalik
2 saat sonra 1 elma
Ogle; 1,5 dilim diyim :)) gullac. 1 avuc ceviz.
Aksam: corba kasesinde yarimbardak sut icinede bi avuc cornflakes kcalsi az olan. Icinde bittercikolatada vardi. Sonra yine 1 avuc ceviz.
1,5 litre su bitirdim. Daha 2,5 litre icerim. AAYYYYYY NASIIL PISMANIM BUGUNKI MENUMDEN BANA NEOLDUYSA TATLI YA DOYAMADIM BUGUN AMA NEYSE SUKUR SAAT ERKEN DAHA. 17:25. Yarin kacamaksiz elma diyetime devam.Sweetdimple abla nasil sencee :s
kaptanım benim haziran hedefim kaçtı kiiii anaaammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?