Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

vay be ben de 2013 girişliyim tabi benim bitmesine 4 sene kaldı tebrik ederim seni inşallah yazın mezunsun :)

Bugünkü menumu paylaşayım
sabah:
5 kaşık muhlama
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
Ara:
1 un kurabiyesi
oglen:
4 kaşık Kıymalı taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt

Sabah muhlama beni doyurmadi ama kalorisi çok fazlaymis o yüzden akşam yemicem ilk günler biraz sıkı gitmeyi seviyorum :)
Su 1.5 litre 2 olur
spor 3 set Squad

arada yediğin un kurabiyesi dışında güzel menü :) ama muhlama doyurmadı demişsin, akşam yemeden durabilecek misin? En azından bir salata, yoğurt vb. bir şeyler yiyebilirsin. :)

Bugün ku menum ;
Sabah : karatay kahvaltısi
Ikinci saat 14 gibi :
avuçici kadar kusbasi et
Yagsiz sadece limonlu bol yeşil salata
biraz yoğurt
5 badem
.
günü kapattım şimdi limonlu suyumu içip eşime icli köfte yapıyorum :)
Az sonra da Türk Kahvesi içeceğim
galiva yasak değil karatay da
akşam çok acikirsam ayran .
Işın tuhaf yanu hiç açlık hissetmiyorum.

akşam oldu mu şu ayakları koparıp atasım geliyor.. sığmıyorum yaaa ayakkabıdan taşıyor resmen şişlikten hele cumartesi.... sızısı ayrı şişliği ayrı on kere çorapların yerini değiştiriyorum, bacaklarım kendinden desenliiii, çiçekler, yapraklar
napıcam ben bilmiyorum her yaz böyle sanırım uzun süre ayakta kaldıkçada kaçınılmaz

17 gün önce 2 günde toplam 24 saat yolculuk çektim ayaklarım davul gibi olmuştu. o kadar şişmişti ki yürürken etimin sallandığını hissediyordum resmen. annem böcek falan ısırdı, bişey soktu diye korkmuştu. :)

:) BENİMDE AYNI ÖYLE BİLEKLERİM SARKIYO SANKİ AYAKKABIDAN

İşin çok mu yorucu? eve gidince uzat ayaklarını dinlen dicem de, yemekti, çocuktu, ev işiydi derken... çok zor ya
aslında işim çokta yorucu değil bazı günler haricinde ama ben kurtluyum hiç duramıyorum. aynen dediğin gibi nerdeee dinlenmek bu akşam gezmeye götürücez hanımı yarın temizliğe fırsat kalsın diye, gerçi işime geliyor çünkü yöresel lezzetler satan bi yer var gideceğimiz yerde tereyağım bitiyo onu halledeyim hem.. yani anlıyacağın kurtluluğum burdada çeneme vurdu bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…