- 18 Haziran 2015
- 973
- 1.127
- 113
- 38
Nen var kuzummSelam kizlar bugun ugrayamadim biraz rahatsizim.. Nasilsiniz..
Selam kizlar bugun ugrayamadim biraz rahatsizim.. Nasilsiniz..
vay be ben de 2013 girişliyim tabi benim bitmesine 4 sene kaldı tebrik ederim seni inşallah yazın mezunsun :)2013 girişliyim. Şu anda normalde 2. sınıf bitti 3 e geçtim. Hedefim 3 yılda bitirmek. üstten ders alıyorum. 3. sınıfın ilk döneminin yarısını, ikinci döneminin de tamamını boşalttım. Kısmetse ve bir aksilik çıkmazsa bu sene bitecek. :)
oh ne güzel ben de bi zayıflasamm gidip bütün mağazaları satın alcam yemin ederim
inşallah, hayırlısı her şeyden önce tabii ki :)vay be ben de 2013 girişliyim tabi benim bitmesine 4 sene kaldı tebrik ederim seni inşallah yazın mezunsun :)
Bugünkü menumu paylaşayım
sabah:
5 kaşık muhlama
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
Ara:
1 un kurabiyesi
oglen:
4 kaşık Kıymalı taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
Sabah muhlama beni doyurmadi ama kalorisi çok fazlaymis o yüzden akşam yemicem ilk günler biraz sıkı gitmeyi seviyorum :)
Su 1.5 litre 2 olur
spor 3 set Squad
Saol deryamm aksam hic biseyim yoktu tam uyucam bi karin agrisi basladi 5 bucuga kadar gecmedi neden oldugunu anlamadim ishal oldum. Butun gun halsizim.orucu bozmakta istemedim basimda agriyor bugun yatarak gecti vallahayırdır canımmm geçmiş olsun
ishal oruc bas agrisi karin agrisi kuzum bugun bitik haldeyimNen var kuzumm
Saol canim simdi en iyi halimdeyim bugunku suya kavussam hersey gececek sanirimGeçmiş olsun, şimdi nasılsın?
Saol balimm :) ishal oruc bas agrisi ve karin agrisi canimHem yesil elmami yiyom hem gecmis okuom :)) selvi abla canim gecmis olsun neyin var
akşam oldu mu şu ayakları koparıp atasım geliyor.. sığmıyorum yaaa ayakkabıdan taşıyor resmen şişlikten hele cumartesi.... sızısı ayrı şişliği ayrı on kere çorapların yerini değiştiriyorum, bacaklarım kendinden desenliiii, çiçekler, yapraklar
napıcam ben bilmiyorum her yaz böyle sanırım uzun süre ayakta kaldıkçada kaçınılmaz
17 gün önce 2 günde toplam 24 saat yolculuk çektim ayaklarım davul gibi olmuştu. o kadar şişmişti ki yürürken etimin sallandığını hissediyordum resmen. annem böcek falan ısırdı, bişey soktu diye korkmuştu. :)
İşin çok mu yorucu? eve gidince uzat ayaklarını dinlen dicem de, yemekti, çocuktu, ev işiydi derken... çok zor ya:) BENİMDE AYNI ÖYLE BİLEKLERİM SARKIYO SANKİ AYAKKABIDAN
aslında işim çokta yorucu değil bazı günler haricinde ama ben kurtluyum hiç duramıyorum. aynen dediğin gibi nerdeee dinlenmek bu akşam gezmeye götürücez hanımı yarın temizliğe fırsat kalsın diye, gerçi işime geliyor çünkü yöresel lezzetler satan bi yer var gideceğimiz yerde tereyağım bitiyo onu halledeyim hem.. yani anlıyacağın kurtluluğum burdada çeneme vurdu bakİşin çok mu yorucu? eve gidince uzat ayaklarını dinlen dicem de, yemekti, çocuktu, ev işiydi derken... çok zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?