Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

arada yediğin un kurabiyesi dışında güzel menü :) ama muhlama doyurmadı demişsin, akşam yemeden durabilecek misin? En azından bir salata, yoğurt vb. bir şeyler yiyebilirsin. :)
şuan açım ama suyla falan idare ediyorum en azından biraz ödem atmış olurum ilk günden :) sözlüme ara öğünlük bişe al dedim kurabiye almış işte zayıflar hep böyle anlamazlar hiç
karatayda öyle gerçekten açlık hissi ya geç geliyo ya da gelmiyo menün de güzel olmuş canım
Saol deryamm aksam hic biseyim yoktu tam uyucam bi karin agrisi basladi 5 bucuga kadar gecmedi neden oldugunu anlamadim ishal oldum. Butun gun halsizim.orucu bozmakta istemedim basimda agriyor bugun yatarak gecti valla

Dunkunden 1.5 kilo eksik ciktim bugun ishal beni ne hale getirmis tarti sevindrmedi beni bu halsizligi cekmek daha kotu
çok çok geçmiş olsun canım baya su kaybetmişsin iftardan sonra bol bol su iç toparlarsın umarım

Bugunki menum

Sabah: 1 tost ve domates

Ogle: 1 avuc ceviz
2 saat arayla 1 elma. Toplam 4 yedim birazdan yine 1 yiyip bugunki menumu
Kapatacam
1 saat carsida gezme baya tempoluydu yaaaaa :))

2 litre ictim
Yatana kadar 2 litre daha gider
Kendimi yorgun bitkin ve sinirli hissediyorum dun yediklerim
Aninda tartiya yansidi bugun Ama
Olsun buda bana ders oldu. Diyetimden cikmak yok. ACIMMMMMMMMMM((

İyi akşamlar kızlar. İftarda kaçıran özlem karşınızda!

Sahur
Kaşarlı kıymalı yumurta
1 yeşil biber
1 bardak çay
1 dilim süzme peynir
6 zeytin (3 siyah 3 yeşil)
2 dilim kızarmış ekmek

İftar
Yarım kaseden az mercimek çorbası
Biraz yoğurtlu semizotu
Biraz patlıcan salatası
2 tane hamur kızartması ve yanında tulum peynir
3 tane lokma tatlısı
1.5 bardak çay

Şimdilik 1.6 litre su. Saat 12 ye kadar 2 litre yaparım.

Kızlar tutamadım kendimi.

elma diyeti mi bu nedir canım merak ettim
lokmalar 3 değil de 1 olsaydı demek istiyorum ama sen de haklısın ya insan çıldırıyo

Ya kızlar bu Karatay nasıl bi şey
sabah 7 de kahvaltı yaptım karatay kahvaltısi ve saat 14 e kadar acikmadim
Ben ki 10 da açlığa dayanamaz ara öğün yapardım
bu nasıl biseu bende mi bi anormallik var
evet canım aynen böyle hiç acıkmıyosun.gereksiz hamallıktanda kurtuluyosun harika bi diyet

bence sahurda muz yiyebilirsin tok tuttuğunu duymuştum bu saat biraz geç sanki

haklısın geç oldu. ama napıyım bugün aldılar muz ve çileği, eve girdiğinden beri yeme hayalleri kuruyorum. Ahhhaaa annem şimdi yanıma bir tabak çilek ve 1 muz getirdi. Kokuyor mis gibi. ama yemicem.

haklısın geç oldu. ama napıyım bugün aldılar muz ve çileği, eve girdiğinden beri yeme hayalleri kuruyorum. Ahhhaaa annem şimdi yanıma bir tabak çilek ve 1 muz getirdi. Kokuyor mis gibi. ama yemicem.
al bir iki tane çilek at ağzına nefsini kandır kalanı sahurda yuvarlarsın oh mis

Bugunku menum
Sahur : 6 hurma 2 bardak ayran
İftar; 1 kase mercimek corbasi+ 1 kasik humus+ domates salatalik peynir zeytin ( hastayim diye esim pizza soylemis ama yemedim canim cekmedi zaten) + 1 kasik humus+ 1 kahve + 1 maden suyu

2,5 litre su + 2 kupa bitki cayi
Spor yok halim yoktu bugun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiiiii

Hele şükür gelebildim
Dün böbrekler hafiften yoklayınca bugün oruç tutmadım ve hazır fırsat o fırsat kendimi önce komşu ablama kahve içmeye attım ( hazır eşim evdeyken ) sonrada onunla birlikte Pierre Lotideki Yeğeninin Cafesine gittik
Geceden oraya satılmak üzere eşimle Güllaç yaptık ( eğer beğenilirsede düzenli olarak oraya tatlı yapacağız ) en azından harçlığım çıkar

TAm ben açmayı düşündüğüm gibi CAfesi
TAbi bende çok iyi tanıdığım için hemen kendimi Cafenin tezgahının arkasına attım Yeğeni, komşu ablam ve ben CAfeyi açıp sanki kendi dükkanımış gibi biraz iş yaptık
Sonrada uzun uzun oturup sohbet ettik Akşam 5e kadar keyif yaptım orada ( tabi eşim sağ olsun çocuklarla evde ilgilendiğinden kafam çok rahattı )

Eve gelirkende alışverişimi yapıp hemen iftar için ( sonuçta büyük kızım oruçlu ) hazırlığımı yaptım ve kendimi buraya attım iftardan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…