ya şimdi çok güzel bi diyet sağlıklı ama diğer öğünleri de geçtim kahvaltıda ekmek yemeden ben yapamıyorum nasıl bi çözüm üretebilirim?tatlım evet karatayla kilo verme hızı düşük ama garantili ve kalıcı ayrıca 2 kilo versen 5 vermiş gibi görünüyor o yzüden denemeni isterim
diskalifiye oldum mu olmadım mı bilmiyorum ben birden kopmuştum burdan ve kendime yeni bi sayfa açmak adına yeni hesap açtım yoksa sıkıntı yoktu yani :)yok estagfurllah meleğim nedne fişleyelimmmeski kayıtlarına ulaşmak açısından dedim kuzum hangi takımda yarıştığın önemli değil diskalifiye olmadıysan mesele yok
aynen öğrenciyim ve şuan finale hazırlanıyorum 10 temmuz için :) sen ne okuyorsun?Yaşıtız. :) öğrenci misin sende?
aynen öğrenciyim ve şuan finale hazırlanıyorum 10 temmuz için :) sen ne okuyorsun?
arkadaşlar bu hafta kilo veren herkesi tebrik ediyorum
cok saol ablacim bende seni tebrik ederim bu hafta icin.@Yasmiin17 seni de ayrıca tebrik ederi verdiğin kilo çok iyi.gönlüne göre gidiyor diyetin en azından,bu hafta için tebrikler bitanem
dgru soyluyorsun ama ben binpismanim abla. Kesinlikle biedaha boyle bi hata yapmiycam diyetimi bozmadan devam edicem artikkendini ne kadar zorladığının farkında mısın bunca nimetin içinden 3 gündür elma yiyorsun. göz hakkın diye düşün ve mutlu ol. yarın telafi edersin.
2.2 kg gitti ablacimSonuc mükemmel dediğine göre tartıldınne kadar gitmiş?
hahha ewett muahhhHmm iyiymiş:)) bende diğer yorumunda yazmıştım sonuc mükemmel kaç çıktın diye cvbımı aldım :)))
Hahhahajahaaaa aayyyyy cok guldummm ilahiiii ablaaaaa. Canimmyaa kizda yemek yapmnayi bilmiorsa neden cagirmiski oda. Ben yemek yapmayi bilmesem cagirmam wallayi yerin dibine girerim :)) ama yazik, olsun abla ya iy etmissiniz gitmekle misafir rizki ile gelirmis.Eve yeni geldik kizlar ancak girebildim bugun duzenim alt ust oldu.. İftara esimin bu arkadasina dvetliydik cay kahve icimi gorusuyorduk ama yemek ilk oldu evde disarida yemektede gorustugumuz oldu. Neyse aldik tatlimizi gittik.. Hazir corba yapmisti kendime soz verdim hazir corba icmicem diye kizada soyledim nurcum ben diyetteyim kusura bakma hazir corba icmicem dedim icmedim.. Kiz meger yemek yapmayi bilmiyormus kizlar hic yemek ayirmayan ben dunyanin en obur insani odulunu alabilcek olan esim bile yemek yiyemedikaldikmi ac esime gozumle zeytinle pideyi isaret ettim oda guldu cayin yaninada hazir cislardan koydumu gene yiyemedim bir tane baklava yedim ayakta durmak icin eve geldik mecbur kahvaltilik hazirladik yedik karatay tarzi esimde ekmek tuketmiyor. Simdi ben napcam sahur yapmasammi? Gitti duzenim mahvoldu. Esim bi gunle bisey olmaz diyo.. Karar aldim iftar boyunca kimseye gitmiyorum yemege ben cagiririm dedim esime ama gitmem
Hahah kahveyi bende cok severimm ama cok icmemeye calisiorum hatta bu aralar hic icmedim. Kahveyi ben 13 yastan beri cok severdim:)) abouuw hemde bol sekerli icerdim hahahZayıflama döneminde yapmıştım prensesimm ama ben fazla verememiştim gerçi ilk gün kahvesizliğe dayanamayıp bozmıştum
Ne yedin ki prensesimmmBitanem sadece elmayla iradeni zorluyorsunnn .Tdımlık yemene zaten kızmamm nefsini körelt yeterli lütfen zorlama kendini bu kadar.
Ablaaa bugunnnn 4,5 litre ictim yanindada 1 cay :)) birazdan yine 2 bardak su icecem sanirim. 5 litre icmis oldummmmmmm rekorum :)))nasıl içebiliyorsunuz ben içemiyorum bu kadar balımm2,5 zorlayarak bitiyor Maşallahınız var
Hahahahhaa gel ben sana ogretimmiBilmiyorumki kaptanim o kadarda israr ettilerki anlatamam kiz cok iyi bilmiyor sanirim esimde dediki ramazandan sonra sen nura yemek yapmayi ogretbende dedim ne dicem sen yemek yapamiyorsun gel ben sana ogretimmi dicwm sabah 2 mil leslie yapcaam ayy yaa uyuyamam bugun artik.. Kaptanim regl donemimde ayran detoksunu denesemmi ne dersin?
Sweetdimple teşekkür ederim ben şu anda ağlıyorum.sıralamama baktım ve ne kadar kilo verdiğimi gördüm ben an itibari ile 10.5 kilo vermişim.gerçekten çok mutluyum.
senasevval sende tekrar hoşgeldin cnm eminim hemen verirsin 5 kiloyu şimdide cıtırsın sen:)
Ben aylardır 7 8 kilo anca verdim
hadi kızlar işallah dereceye gireceksiniz, sarı kartıda sildireceksiniz
Hepinizi tebrik ediyorum meleklerimm bir notamızı sildirdik kaldı 2 nota harikaydınız bu hafta çok teşekkürler
Evet ben iftara kaçıyorum hepinize afiyetolsun ilk 3 listesini akşam yaparım şekerler
Iyi akşamlar herkese :) gruba yeni katıldım daha doğrusuSweetdimple beni çağırmıştı ben oruç tuttuğum günlerin geçmesini bekledim ve şimdi geldim :) siz sormadan ben kendimi anlatayım bu siteye önceden de uyeydim yarışmalarda çok güzel kilolar da verdim sonra kötü şeyler yaşayıp herseyi bıraktım tabi ki :) yeni yeni toparlandim ve kaldığım yerden devam etmek istiyorum yalnız kafama takılan sey ramazanda sizlerle uyum sağlayıp sağlayamayacağım oldu inşallah sıkıntı olmaz çünkü artık oruç tutmicam tutarken kilomda artış yaşadım. Ilk mesajımda çok gevezelik ettim kusura bakmayın arkadaşlar herkesle tanışmayı bekliyorum :)
Bu konuyu okuyan kullanıcılar (Kullanıcı: 7, Ziyaretci: 0)
Hay maşallah ne güzel cıvıl cıvıl burası böyle hemde saat 00,38 de
Ben kaçıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalarhaftasonunu minimum kaçamaklara dikkat
Ewet kizlar birazdan 2 bardak su daha icip 5 litremi rekorumu kiriyorumbu saatte uyumadim daha cunku tvde hocayi dinliyorum birazdan uyuyacamsaat suan 01:46. Yarin 1 de epilasyona gidecegim yine ablamla. Bu hafta randevumu erkenden aldim. Trgitmeden yarindan sonra 2 defa daha gideyim yuzum icin. Yazdan sonrada tum bedene basliyacam in sha Allah.
Bizim final sınavı temmuzda büt de ağustosta oluyor canım tıp okuyorum. sizde donem biteli çok olmuştur tabi ne güzel :)Pdr okuyorum ben. Senin bölüm ne? :) Bu arada finaller bitmedi mi daha?
Sigara isteyen birine içme demek olmuyo ama içme demem lazım yaa youtubedan Amfizem KOAHlı hastaların videolarını izlemeni tavsiye ederim canım bir daha içmek istemezsin sözlüme böyle bıraktırttım3 haftadir asiri istegim var sigaraya son bi haftadir daha fazla oldu. Bazen ablamin elinden alip iciyorumresmen suan canim annemin pakketini alip icmek istiyorum off napicam ben. Cok zararli tekrar baslamak istemiyorum sigaraya. Lisede icmistim 13 yastan 16 kadar ama bende okadar bagimlilik yapmamisti. Arada iciyordum ayda 2 paket. Gunde 2 sigarayla bile yetiniordum. Ama sevgilimden ayrildigimdan beri resmen sigaraya hasretim. Nedenn olduki boyle psikolojik mi anlamis degilim cunku ilk defa fark ettim ayrildigimdan beri sigaraya hasretim. Kendimi inanilmaz zor tutuuyorum hatta gidip marketten alasim varrr yaa bana yardim edin su lanet seye baslamak istemiyorum ama burnumda tutuyorr resmennnnn. Bazen annemin agzindayken birden alip kaciyorum Hahaha son puflari cekiorum annemde elimden almaya calisio bi yandan kiziyo bana hahaha cok komik oluyor ama o puflar bile yetio bana :s
Suaaannyagmur yagiyooorr. Benim icim aciyoo .......... Allah im al su aciyi icimden
Hoşbuldukk :) desteksiz hiçbir şey olmuyo inşallah verdiğin kilolara yenilerini eklersin ennn kısa zamanda :)Hoşgeldinnn. Bende önceden 6.takımdaydım burada 6 ay kilo verdim 6 ay sonra yine buradayım :)) hep beraber çok güzel kilolar vereceğimize eminim.
ben kahvesizliğe dayanamıyorum kuzum o zaman yapmalısın zorlanmazsın tatlım
Bugün hiçbirşey yemediğin için cezan yokk tabikiii
Maşllah deryammmmm haziran hedefine ulaşmaya kararlısıniyi geceler kuzummm
Genelde cuma günleri bildirim yaparken mesajlarınız da saymalısınız kuzum
Evet bitanemmm ben tamamladım koruma dönemindeyimEst ne kusuru ben sana linkimi atayım en iyisi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sweetdimple-in-basari-hikayesi.721337/
wuhuuuu tebrikler banum ve meleklerine
Hepinizi tebrik ediyorum meleklerimm bir notamızı sildirdik kaldı 2 nota harikaydınız bu hafta çok teşekkürler
Evet ben iftara kaçıyorum hepinize afiyetolsun ilk 3 listesini akşam yaparım şekerler
sanada lazım tatlım yapın tabiDerya gaza gelsin derken ben gidecem 2. cocuk yapmaya
Dogru yazmışın neslim banada bi gelip bi gidiyorlar zaten 30umda anne oldum Allah Herşeyin hayırlısını versin yinede:)
sanada lazım tatlım yapın tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?