Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tatlım evet karatayla kilo verme hızı düşük ama garantili ve kalıcı ayrıca 2 kilo versen 5 vermiş gibi görünüyor o yzüden denemeni isterim
ya şimdi çok güzel bi diyet sağlıklı ama diğer öğünleri de geçtim kahvaltıda ekmek yemeden ben yapamıyorum nasıl bi çözüm üretebilirim?
yok estagfurllah meleğim nedne fişleyelimmm eski kayıtlarına ulaşmak açısından dedim kuzum hangi takımda yarıştığın önemli değil diskalifiye olmadıysan mesele yok
diskalifiye oldum mu olmadım mı bilmiyorum ben birden kopmuştum burdan ve kendime yeni bi sayfa açmak adına yeni hesap açtım yoksa sıkıntı yoktu yani :)
Yaşıtız. :) öğrenci misin sende?
aynen öğrenciyim ve şuan finale hazırlanıyorum 10 temmuz için :) sen ne okuyorsun?

arkadaşlar bu hafta kilo veren herkesi tebrik ediyorum
@Yasmiin17 seni de ayrıca tebrik ederi verdiğin kilo çok iyi.gönlüne göre gidiyor diyetin en azından,bu hafta için tebrikler bitanem
cok saol ablacim bende seni tebrik ederim bu hafta icin.

kendini ne kadar zorladığının farkında mısın bunca nimetin içinden 3 gündür elma yiyorsun. göz hakkın diye düşün ve mutlu ol. yarın telafi edersin.
dgru soyluyorsun ama ben binpismanim abla. Kesinlikle biedaha boyle bi hata yapmiycam diyetimi bozmadan devam edicem artik

Sonuc mükemmel dediğine göre tartıldın ne kadar gitmiş?
2.2 kg gitti ablacim
Hmm iyiymiş:)) bende diğer yorumunda yazmıştım sonuc mükemmel kaç çıktın diye cvbımı aldım :)))
hahha ewett muahhh

Hahhahajahaaaa aayyyyy cok guldummm ilahiiii ablaaaaa. Canimmyaa kizda yemek yapmnayi bilmiorsa neden cagirmiski oda. Ben yemek yapmayi bilmesem cagirmam wallayi yerin dibine girerim :)) ama yazik, olsun abla ya iy etmissiniz gitmekle misafir rizki ile gelirmis.
Zayıflama döneminde yapmıştım prensesimm ama ben fazla verememiştim gerçi ilk gün kahvesizliğe dayanamayıp bozmıştum
Hahah kahveyi bende cok severimm ama cok icmemeye calisiorum hatta bu aralar hic icmedim. Kahveyi ben 13 yastan beri cok severdim:)) abouuw hemde bol sekerli icerdim hahah
Ne yedin ki prensesimmm Bitanem sadece elmayla iradeni zorluyorsunnn .Tdımlık yemene zaten kızmamm nefsini körelt yeterli lütfen zorlama kendini bu kadar.
yaaa canim skildi abla ya ben birdaha bu duyguyu yasamak istemiorum yeter yaa offff pismanlik duygusu yasamak istemiorum artik. Birdaha bozmicam soz veriyorum in sha Allah bozmiycam elma diyetimi 90 kiloya gelene kadar. Disimi skcam. Ne tadimlik ne baska bisi.
nasıl içebiliyorsunuz ben içemiyorum bu kadar balımm 2,5 zorlayarak bitiyor Maşallahınız var
Ablaaa bugunnnn 4,5 litre ictim yanindada 1 cay :)) birazdan yine 2 bardak su icecem sanirim. 5 litre icmis oldummmmmmm rekorum :)))
Hahahahhaa gel ben sana ogretimmi yerimmya
Sweetdimple teşekkür ederim ben şu anda ağlıyorum.sıralamama baktım ve ne kadar kilo verdiğimi gördüm ben an itibari ile 10.5 kilo vermişim.gerçekten çok mutluyum.

Canimmmmmmm neguzell mutluluktan agliyorsunnn bu kilolar gidicek Allah in izniyle bu azimle 50 kg bile olabilirsi muahhhh

Ewet kizlar birazdan 2 bardak su daha icip 5 litremi rekorumu kiriyorum bu saatte uyumadim daha cunku tvde hocayi dinliyorum birazdan uyuyacamsaat suan 01:46. Yarin 1 de epilasyona gidecegim yine ablamla. Bu hafta randevumu erkenden aldim. Trgitmeden yarindan sonra 2 defa daha gideyim yuzum icin. Yazdan sonrada tum bedene basliyacam in sha Allah.

3 haftadir asiri istegim var sigaraya son bi haftadir daha fazla oldu. Bazen ablamin elinden alip iciyorum resmen suan canim annemin pakketini alip icmek istiyorum off napicam ben. Cok zararli tekrar baslamak istemiyorum sigaraya. Lisede icmistim 13 yastan 16 kadar ama bende okadar bagimlilik yapmamisti. Arada iciyordum ayda 2 paket. Gunde 2 sigarayla bile yetiniordum. Ama sevgilimden ayrildigimdan beri resmen sigaraya hasretim. Nedenn olduki boyle psikolojik mi anlamis degilim cunku ilk defa fark ettim ayrildigimdan beri sigaraya hasretim. Kendimi inanilmaz zor tutuuyorum hatta gidip marketten alasim varrr yaa bana yardim edin su lanet seye baslamak istemiyorum ama burnumda tutuyorr resmennnnn. Bazen annemin agzindayken birden alip kaciyorum Hahaha son puflari cekiorum annemde elimden almaya calisio bi yandan kiziyo bana hahaha cok komik oluyor ama o puflar bile yetio bana :s

Suaaannyagmur yagiyooorr. Benim icim aciyoo .......... Allah im al su aciyi icimden

İyi geceler herkesee herkes şu an yemeğini yiyip yatmaya hazırlanıyordur bende geceleri anca uğrayabiliyorum. İftara kadar ders çalışıyorum sonra annemlerle vakit kitap okuma sonra sahur yemeğini falan hazırlama derken anca gelebiliyorum kusura bakmayın

senasevval sende tekrar hoşgeldin cnm eminim hemen verirsin 5 kiloyu şimdide cıtırsın sen:)
Ben aylardır 7 8 kilo anca verdim

Ooo teşekkür ederim ama görünen köy kılavuz istemiyor be güzelim boyum kısa bir de bu yaşta fazla oluyor.
Benimde öyleydi zor kilo verdim aylarca gram gram

hadi kızlar işallah dereceye gireceksiniz, sarı kartıda sildireceksiniz

Neslimm nasılsın naptın kuzum nasıl gidiyor karatay

Oooo tebrik ediyorum herkesi maşallah hepinize

Hoşgeldinnn. Bende önceden 6.takımdaydım burada 6 ay kilo verdim 6 ay sonra yine buradayım :)) hep beraber çok güzel kilolar vereceğimize eminim.

Bu konuyu okuyan kullanıcılar (Kullanıcı: 7, Ziyaretci: 0)
  1. 45derya45
  2. Sweetdimple
  3. Pluiee
  4. baldandane
  5. Selvos88
  6. latissi
  7. senasevval

Hay maşallah ne güzel cıvıl cıvıl burası böyle hemde saat 00,38 de

Ooo maşallah. Bende bir uğrayayım dedim geçmişte kaldım

Ben kaçıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar haftasonunu minimum kaçamaklara dikkat

İyi geceler tatliş rüyalar kendine çok ciciş bak kaptanım

Ooo maşallah abartma suyu bitanem en fazla 3 lt. Biliyorsun her şeyin fazlası zarar azı karar. Hayret yazın epilasyon yapmazlardı hele ki yüze.

Pdr okuyorum ben. Senin bölüm ne? :) Bu arada finaller bitmedi mi daha?
Bizim final sınavı temmuzda büt de ağustosta oluyor canım tıp okuyorum. sizde donem biteli çok olmuştur tabi ne güzel :)
Sigara isteyen birine içme demek olmuyo ama içme demem lazım yaa youtubedan Amfizem KOAHlı hastaların videolarını izlemeni tavsiye ederim canım bir daha içmek istemezsin sözlüme böyle bıraktırttım
Hoşgeldinnn. Bende önceden 6.takımdaydım burada 6 ay kilo verdim 6 ay sonra yine buradayım :)) hep beraber çok güzel kilolar vereceğimize eminim.
Hoşbuldukk :) desteksiz hiçbir şey olmuyo inşallah verdiğin kilolara yenilerini eklersin ennn kısa zamanda :)

Sali
Sahur
Peynirli omlet zeytin peynir azcik pide domates salatalik
İftar yayla corbasi salata etli patates

Çarsamba
Sahur zeytin peynir domates salatalik

İftar 2 kasik bulgur pilavi etli patlicanli bi yemek bi tabak, yogurt, salata iki kucuk ekler

Persembe
Sahuru kacirdim bi su icebildim bide 4 kare kadar bitter cikolata

İftar domates corbasi, firinda iki kucuk parca tavuk, iki kasik pilav, iki kasik keskek,,iki kasik pazi kavurma, bir kasik patates salatasi, bir kasik makarna salatasi, bir kasik kisir (herseyden azar azar ) iki dilim karpuz iki dilim kavun yaa cok gibi gozuktu ama davetliydik iftara hepsinden azar azar yedim

Cuma
Sahur bir tane haslanmis yumurta zeytin peynir domates salatalik
İftar domates corbasi tavuk knat 3-4 tane firinda patates 5 dilim kadar yogurt salatq azcik kavunn

en azından ulaşmak için çook çabalıycam kaptanımmm

wuhuuuu tebrikler banum ve meleklerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…