karatay yapmıyorum ben zayıfların diyetini yapıyorum yani az yemecemenü su spor gayet güzelll canım da patlıcan çekti şimdi
Kadinin isi cikmis randevum yarina ertelendibende okadar hazirlandim neyse ablamla carsiya gidicem biraz alisveris yapicam ciciler alicam
iftarda baya az yemişsin çook iyiBugunku menum
Sahur : 6 hurma 2 bardak ayran
İftar; 1 kase mercimek corbasi+ 1 kasik humus+ domates salatalik peynir zeytin ( hastayim diye esim pizza soylemis ama yemedim canim cekmedi zaten) + 1 kasik humus+ 1 kahve + 1 maden suyu
2,5 litre su + 2 kupa bitki cayi
Spor yok halim yoktu bugun
çok güzel menünCumartesi günkü menüm:
Sahur:
Tereyağda yumurta
Peynir zeytin domates salatalık
Yoğurt
İftar:
Yeşil mercimekli yoğurtlu çorba
Patlıcanlı etli fırında kebap
Yoğurt
Salata
Peynir zeytin
1 hurma
Spor:Bugün malesef yok
Su:2 litre
Ewet yesil elma diyeti kahvaltida 2 kepekli ekmek tost. Ve geri kalan yesilelma her 2 saatte birelma diyeti mi bu nedir canım merak ettim
ayy keskeee. Birde tanidik olunca nazi tabi gecio :) ondan haber vermedi sanirim onceden. Kiz aynen oyle 1 beden kucuk aldimmmm :)) cok guzel seyler aldim sabirsizlaniyorum giymeyeOyyy önceden haber verselerdi keşke. Neyse sende cicişlerini 1-2 beden küçük alda heveslenirsin
Ewet yesil elma diyeti kahvaltida 2 kepekli ekmek tost. Ve geri kalan yesilelma her 2 saatte bir
ayy keskeee. Birde tanidik olunca nazi tabi gecio :) ondan haber vermedi sanirim onceden. Kiz aynen oyle 1 beden kucuk aldimmmm :)) cok guzel seyler aldim sabirsizlaniyorum giymeye
Iyi geceler kızlarnihayet gelebildim birkaç gündür annem babam bende kalıyor rahatsizlar evde birileri varken de diyet yapmak çok zor oluyor Bugün birde iftarda başka misafirlerde vardı yemekler bayagi kaçtı yarın telafi ederim inşallahbugünki menü
sabah beyaz peynir yumurta zeytin
ogle bir kase çorba
akşam bir kase çorba bird porsiyon etliekmek patlıcan salatası salata ayranşu 3 litre spor yapmaya zamanım olmadi
In sha Allah canimmmmOooo hadi bayramda giyersin artık
cumartesi menü
sahur karatay kahvaltısı
18:30 19:30 arası yürüyüş
iftar:ezo gelin çorbası,3 y.k bezelye yemeği,sarımsaklı yoğutlu biber kızartma 3 y.k kadar,1 avuç içi kadar pide
1 adet kornet (ay coşmuşmuyum ne)
ve saat 23:00 gibi yarım saat zumba
kuruyemi csciyemi diyeceğim canımKuruyemiscilerde oluyor kuzum simdi aldim geldim ben badem ceviz ve fistgi donusumlu yiyorum farkli olsun diye
Aynen ya.. ben şimdi hem.kalori hem karatay yapıyorum dur bakalım ne olacak :)evet canım aynen böyle hiç acıkmıyosun.gereksiz hamallıktanda kurtuluyosun harika bi diyet
menu güzel canım Hatay li misinizBugunku menum
Sahur : 6 hurma 2 bardak ayran
İftar; 1 kase mercimek corbasi+ 1 kasik humus+ domates salatalik peynir zeytin ( hastayim diye esim pizza soylemis ama yemedim canim cekmedi zaten) + 1 kasik humus+ 1 kahve + 1 maden suyu
2,5 litre su + 2 kupa bitki cayi
Spor yok halim yoktu bugun
Senin şu yürüyüşlerini çok kıskanıyorum be canısıı maşallah nazar değmesinnbende çok yürüyüşe çıkmak istiyorum ama şu sıralar iftarlar yüzünden hep yatış hep yatış nereye kadar böyle gidicek bilmem
kuruyemi csciyemi diyeceğim canım
bi de burasi çok küçük bir il umarım bulabilirim :/
Aynen ya.. ben şimdi hem.kalori hem karatay yapıyorum dur bakalım ne olacak :)
Internet te yorumlara baktım bi süre sonra kilo verme duruyor demişler o zaman ne yaparız acep
menu güzel canım Hatay li misiniz
Haklısın canım şu 2 günlük detokdlarda ise yarıyor o durumlardahangi diyeti yaparsan yap vücudun bi muddet sonra duracak bu doğal bi tepki.o yüzden sporu azdan çoğaltarak gitmek daha iyi.böylece extra hareketlerle vücudu şaşırtabiliriz.
Evet canim hatayliyim ama kibrista yasiyoruz humustanmi anladinkuruyemi csciyemi diyeceğim canım
bi de burasi çok küçük bir il umarım bulabilirim :/
Aynen ya.. ben şimdi hem.kalori hem karatay yapıyorum dur bakalım ne olacak :)
Internet te yorumlara baktım bi süre sonra kilo verme duruyor demişler o zaman ne yaparız acep
menu güzel canım Hatay li misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?