Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi geceler herkese. Keyifler yerinde bakıyorumda maşallah hepinize. Bizde bu akşam iftara ananeme geldik sahuru da birlikte yapıp eve gidicez o yüzden bugünkü sporum yattı

karatay yapmıyorum ben zayıfların diyetini yapıyorum yani az yemece menü su spor gayet güzelll canım da patlıcan çekti şimdi

Ohh süperr ama ben onlarla doymuyordum gözüm hep tatlılarda kalıyordu

Kadinin isi cikmis randevum yarina ertelendi bende okadar hazirlandim neyse ablamla carsiya gidicem biraz alisveris yapicam ciciler alicam

Oyyy önceden haber verselerdi keşke. Neyse sende cicişlerini 1-2 beden küçük alda heveslenirsin

Babamla benim durumum ya

iftarda baya az yemişsin çook iyi
çok güzel menün

elma diyeti mi bu nedir canım merak ettim
Ewet yesil elma diyeti kahvaltida 2 kepekli ekmek tost. Ve geri kalan yesilelma her 2 saatte bir
Oyyy önceden haber verselerdi keşke. Neyse sende cicişlerini 1-2 beden küçük alda heveslenirsin
ayy keskeee. Birde tanidik olunca nazi tabi gecio :) ondan haber vermedi sanirim onceden. Kiz aynen oyle 1 beden kucuk aldimmmm :)) cok guzel seyler aldim sabirsizlaniyorum giymeye

Iyi geceler kızlar nihayet gelebildim birkaç gündür annem babam bende kalıyor rahatsizlar evde birileri varken de diyet yapmak çok zor oluyorBugün birde iftarda başka misafirlerde vardı yemekler bayagi kaçtı yarın telafi ederim inşallahbugünki menü
sabah beyaz peynir yumurta zeytin
ogle bir kase çorba
akşam bir kase çorba bird porsiyon etliekmek patlıcan salatası salata ayran şu 3 litre spor yapmaya zamanım olmadi

Oooo hadi bayramda giyersin artık

Öyle valla evde birisi olunca ya da sen bir yere gidince bütün düzenin alt üst oluyor ben 2 hafta tatilden sonra bu hafta daha kendime yeni geldim. Yerimi bile yadırgamıştım oooo etli ekmek mii ohh süper yaramasınn

Senin şu yürüyüşlerini çok kıskanıyorum be canısıı maşallah nazar değmesinn bende çok yürüyüşe çıkmak istiyorum ama şu sıralar iftarlar yüzünden hep yatış hep yatış nereye kadar böyle gidicek bilmem

Kuruyemiscilerde oluyor kuzum simdi aldim geldim ben badem ceviz ve fistgi donusumlu yiyorum farkli olsun diye
kuruyemi csciyemi diyeceğim canım
bi de burasi çok küçük bir il umarım bulabilirim :/

evet canım aynen böyle hiç acıkmıyosun.gereksiz hamallıktanda kurtuluyosun harika bi diyet
Aynen ya.. ben şimdi hem.kalori hem karatay yapıyorum dur bakalım ne olacak :)
Internet te yorumlara baktım bi süre sonra kilo verme duruyor demişler o zaman ne yaparız acep

menu güzel canım Hatay li misiniz

bende senin gibi kilo verenleri çok kıskanıyorum.yürüyüşe ara versem ramazandan dolayı tüm o hamlık acılarını tekrardan yaşıycam o yüzden ramazanı fırsata çevirmek istedim.umarım sende başlarsın bir an önce bu zayıflamak için değil aslında doğa yürüyüşü insana terapi gibi geliyor.

hangi diyeti yaparsan yap vücudun bi muddet sonra duracak bu doğal bi tepki.o yüzden sporu azdan çoğaltarak gitmek daha iyi.böylece extra hareketlerle vücudu şaşırtabiliriz.

hangi diyeti yaparsan yap vücudun bi muddet sonra duracak bu doğal bi tepki.o yüzden sporu azdan çoğaltarak gitmek daha iyi.böylece extra hareketlerle vücudu şaşırtabiliriz.
Haklısın canım şu 2 günlük detokdlarda ise yarıyor o durumlarda

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiiiii

Hele şükür gelebildim
Dün böbrekler hafiften yoklayınca bugün oruç tutmadım ve hazır fırsat o fırsat kendimi önce komşu ablama kahve içmeye attım ( hazır eşim evdeyken ) sonrada onunla birlikte Pierre Lotideki Yeğeninin Cafesine gittik
Geceden oraya satılmak üzere eşimle Güllaç yaptık ( eğer beğenilirsede düzenli olarak oraya tatlı yapacağız ) en azından harçlığım çıkar

TAm ben açmayı düşündüğüm gibi CAfesi
TAbi bende çok iyi tanıdığım için hemen kendimi Cafenin tezgahının arkasına attım Yeğeni, komşu ablam ve ben CAfeyi açıp sanki kendi dükkanımış gibi biraz iş yaptık
Sonrada uzun uzun oturup sohbet ettik Akşam 5e kadar keyif yaptım orada ( tabi eşim sağ olsun çocuklarla evde ilgilendiğinden kafam çok rahattı )

Eve gelirkende alışverişimi yapıp hemen iftar için ( sonuçta büyük kızım oruçlu ) hazırlığımı yaptım ve hazır vaktim varken kendimi buraya attım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı Pazarlar

Sahura kadar oturunca evdekiler hala uyuyor tabi Bİzde küçük kuzuyla bir yandan TV izliyoruz bir yandan da sizlere bir bakayım dedim

Bir kaç saat sonrada kızkardeşime giderim dedim malum iftara bu akşam amcamlar, Annemler ve biz bir arada olacağız onların evinde
Çok geçe kalmayız malum ertesi gün iş günü eşlerimiz adına

Bu arada nasıl becerdiysem dünki yazdığımı paylaşmışım kazayla

Evet canim hatayliyim ama kibrista yasiyoruz humustanmi anladin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…