- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
biz varya biz nelere kadirizTabiiii yaa sizin gazınızla bu haldeyim bennnsizzz varyaaaaaaa seviyorum sizi
normalde 3 litreyi zorla icerdim canim ne olduysa dun vucudum suya cok ihtiyac duyduOoo maşallah abartma suyu bitanem en fazla 3 lt. Biliyorsun her şeyin fazlası zarar azı karar. Hayret yazın epilasyon yapmazlardı hele ki yüze.
hemen bakiyorummm cok tesekkurler ablaaSigara isteyen birine içme demek olmuyo ama içme demem lazım yaa youtubedan Amfizem KOAHlı hastaların videolarını izlemeni tavsiye ederim canım bir daha içmek istemezsin sözlüme böyle bıraktırttım
Bizim final sınavı temmuzda büt de ağustosta oluyor canım tıp okuyorum. sizde donem biteli çok olmuştur tabi ne güzel :)
Sigara isteyen birine içme demek olmuyo ama içme demem lazım yaa youtubedan Amfizem KOAHlı hastaların videolarını izlemeni tavsiye ederim canım bir daha içmek istemezsin sözlüme böyle bıraktırttım
Hoşbuldukk :) desteksiz hiçbir şey olmuyo inşallah verdiğin kilolara yenilerini eklersin ennn kısa zamanda :)
Bu aradaa günaydınnn herkesee inşallah ilk menumu paylasicam bugün
Gunaydinn herkes yeni gelen arkadaslar hosgelmis ramazanda pek giremiyorum cok yogun geciyo gunler ben eksik menulerimi yaziyim hemen hatirladigim kadariyla
senasevval
karatayda kaptanlıkta iyi gidiyor bızdık, sen nasılsın. mezun olduktan sonra kilo alıp geri geldin sanırım, nasıl oldu öyle. sen dikkat ederdinkısa zamanda verirsin zaten
normalde 3 litreyi zorla icerdim canim ne olduysa dun vucudum suya cok ihtiyac duyduArtik 4 litre iciyorum ama kg fazla oldugundan. Yok kiz yapiyorlar hollanda turkey kadar sicak degil birde ben fazla disari cikmadigim icin pigmentvlekken olusmuyor gunesten turkcesini bilmiyorum 1,5 saat sonra orda olmam lazim ablam birazdan beni almaya gelicek arabayla. Offf yine cok aciycaaaakkkk
hemen bakiyorummm cok tesekkurler ablaa
Isiklayaptiriom tatlimOhh süperkaratay falan mı yapıyorsun sende
Günaydın canımramazanda herkeste bir telaş var bayramdan sonra rahatlarız biraz daha
Her şey iyiyse sorun yok o zaman :)) sınavlardı derslerdi falan hiç spor yapmaya vaktim olmadı. Karatayı hiç bırakmama rağmen spor olmayınca direk kiloları geri aldıminşallah çabucak verebilirim bu sefer korkuyorum
Maşallah diyelim o zaman ne diyelim.
Hıı tamam o zaman sorun olmaz yüzü iğneliyle yaptırıyorsun değil mi?
Ohh süperkaratay falan mı yapıyorsun sende
karatay yapmıyorum ben zayıfların diyetini yapıyorum yani az yemeceGünaydın herkeseedaha yeni uyandım derse başlamadan önce bir uğrayayım dedim. Hafta sonu olduğu için herkes uykuda sanırım. Neyse bende dünkü menümü yazayım.
Cuma
Sahur:
Kkk+2 fırında biber+az patates
Yoğurt
İftar:
Peynir zeytin
Mercimekli bulgur pilavı
Patlıcan yemeği
Salata
Cacık
Spor:600 ip 120 şınav 100 mekik 20 squat
Su: 2 litre
oh ne güzel ben de bi zayıflasamm gidip bütün mağazaları satın alcam yemin ederimKadinin isi cikmis randevum yarina ertelendibende okadar hazirlandim neyse ablamla carsiya gidicem biraz alisveris yapicam ciciler alicam
Bizim final sınavı temmuzda büt de ağustosta oluyor canım tıp okuyorum. sizde donem biteli çok olmuştur tabi ne güzel :)
Dönem kaçsın peki? :)1 ay oldu benimki biteli :)
Evet canim.karatay boyle sende anormallik yok. Karatay kahvaltisi cok tok tutuyor o yuzdwn ara ogun yokYa kızlar bu Karatay nasıl bi şey
sabah 7 de kahvaltı yaptım karatay kahvaltısi ve saat 14 e kadar acikmadim
Ben ki 10 da açlığa dayanamaz ara öğün yapardım
bu nasıl biseu bende mi bi anormallik var
Bu saatlerde acikman normal canim.. Bende bu saatler biraz acikiyorum sonra geciyorselam kızlar. Acıktım gibi biraz. Aslında baya da yedim sahurda.
Selam kizlar bugun ugrayamadim biraz rahatsizim.. Nasilsiniz..
Dönem kaçsın peki? :)
Evet canim.karatay boyle sende anormallik yok. Karatay kahvaltisi cok tok tutuyor o yuzdwn ara ogun yok
Eki Görüntüle 1566833 [/QUOTE
hemen kitabını aldım canim.. cok kilo veren de olmuş hiç vermeyen de..
umarım ilkinden olurum ":)
Çiğ kuruyemiş diyo nereden bulacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?