Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ooo maşallah abartma suyu bitanem en fazla 3 lt. Biliyorsun her şeyin fazlası zarar azı karar. Hayret yazın epilasyon yapmazlardı hele ki yüze.
normalde 3 litreyi zorla icerdim canim ne olduysa dun vucudum suya cok ihtiyac duyduArtik 4 litre iciyorum ama kg fazla oldugundan. Yok kiz yapiyorlar hollanda turkey kadar sicak degil birde ben fazla disari cikmadigim icin pigmentvlekken olusmuyor gunesten turkcesini bilmiyorum 1,5 saat sonra orda olmam lazim ablam birazdan beni almaya gelicek arabayla. Offf yine cok aciycaaaakkkk

Sigara isteyen birine içme demek olmuyo ama içme demem lazım yaa youtubedan Amfizem KOAHlı hastaların videolarını izlemeni tavsiye ederim canım bir daha içmek istemezsin sözlüme böyle bıraktırttım
hemen bakiyorummm cok tesekkurler ablaa

Bu aradaa günaydınnn herkesee inşallah ilk menumu paylasicam bugün

Ohh süper karatay falan mı yapıyorsun sende

Gunaydinn herkes yeni gelen arkadaslar hosgelmis ramazanda pek giremiyorum cok yogun geciyo gunler ben eksik menulerimi yaziyim hemen hatirladigim kadariyla

Günaydın canım ramazanda herkeste bir telaş var bayramdan sonra rahatlarız biraz daha

senasevval
karatayda kaptanlıkta iyi gidiyor bızdık, sen nasılsın. mezun olduktan sonra kilo alıp geri geldin sanırım, nasıl oldu öyle. sen dikkat ederdin kısa zamanda verirsin zaten

Her şey iyiyse sorun yok o zaman :)) sınavlardı derslerdi falan hiç spor yapmaya vaktim olmadı. Karatayı hiç bırakmama rağmen spor olmayınca direk kiloları geri aldım inşallah çabucak verebilirim bu sefer korkuyorum

Maşallah diyelim o zaman ne diyelim.
Hıı tamam o zaman sorun olmaz yüzü iğneliyle yaptırıyorsun değil mi?

Günaydın herkesee daha yeni uyandım derse başlamadan önce bir uğrayayım dedim. Hafta sonu olduğu için herkes uykuda sanırım. Neyse bende dünkü menümü yazayım.

Cuma

Sahur:
Kkk+2 fırında biber+az patates
Yoğurt

İftar:
Peynir zeytin
Mercimekli bulgur pilavı
Patlıcan yemeği
Salata
Cacık

Spor:600 ip 120 şınav 100 mekik 20 squat

Su: 2 litre

Isiklayaptiriom tatlim

Ohh süper karatay falan mı yapıyorsun sende
karatay yapmıyorum ben zayıfların diyetini yapıyorum yani az yemece menü su spor gayet güzelll canım da patlıcan çekti şimdi

Ya kızlar bu Karatay nasıl bi şey
sabah 7 de kahvaltı yaptım karatay kahvaltısi ve saat 14 e kadar acikmadim
Ben ki 10 da açlığa dayanamaz ara öğün yapardım
bu nasıl biseu bende mi bi anormallik var
Evet canim.karatay boyle sende anormallik yok. Karatay kahvaltisi cok tok tutuyor o yuzdwn ara ogun yok

Dönem kaçsın peki? :)

2013 girişliyim. Şu anda normalde 2. sınıf bitti 3 e geçtim. Hedefim 3 yılda bitirmek. üstten ders alıyorum. 3. sınıfın ilk döneminin yarısını, ikinci döneminin de tamamını boşalttım. Kısmetse ve bir aksilik çıkmazsa bu sene bitecek. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…