Varya yorgunluktan oluyorum ayaklarim sisti resmen 10 saat calisinca offffff
Tesekurler guzelim amin cumlemizin yardimcisi olsun insSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
İftarımızı yapıp eşimide dışarı uğurlayıp kendimi buraya attım ( oruç tutmamışda olsam kızımla yaptık iftarı ve tabiki gün içinde çok fazla birşey yemediğim için iftardada az yedim ve şükür şu an kendimi şiş hissetmiyorum)
Akşam üzere kendime Aromali su hazırladım sahura kadar onu içeceğim( salatalık, limon, maydanoz ve taze nane yaprakları attım içine )
Şimdide Annemin getirdiği bitkisel çayı içiyorum
Sahuruda hafif geçirirsem inşallah bir daha artı görmeden devam ederim
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun
Canimmm yemek istiyorrrr. Acimmmmm ama hicbirsey yemicemmm. 2 litre su tamamladim yatana kadar 1 litre daha
Bugun iki kez bayilmak uzere oldum zor toparlandim brayada bakamadim kizlar. Hava inanilmaz sicak. Su borulari patlamis bulundugumuz bolgenin 3 gundur su yok. Sucuyu ariyoruz su getirmiuor dunden beri yaz geldi kibrisin susuzluk sorunuda geldi. Saclarim yaglandi temiz kiyafet kalmadi her yer bulasik. Bu durumlari stres yaptim sanirin hic halim yok bugun yerimden kalkamiuorum
@Sweetdimple evet kaptanim surekli susuzluk mahvetti bizi kayinvalidemlerden kovayla su tasiyip bulasiklari yikadim. Onlarin deposu buyuk bitmemis allahtan. Temizlik yapmayinca sinirlerim bozuluyor hastalikmi oldu ne
senasevval hic sorma kuzum oruc arti susuzluk mahvoldum bugun
Off ya bugunku sicaklar oldurdu resmen
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
İftarımızı yapıp eşimide dışarı uğurlayıp kendimi buraya attım ( oruç tutmamışda olsam kızımla yaptık iftarı ve tabiki gün içinde çok fazla birşey yemediğim için iftardada az yedim ve şükür şu an kendimi şiş hissetmiyorum)
Akşam üzere kendime Aromali su hazırladım sahura kadar onu içeceğim( salatalık, limon, maydanoz ve taze nane yaprakları attım içine )
Şimdide Annemin getirdiği bitkisel çayı içiyorum
Sahuruda hafif geçirirsem inşallah bir daha artı görmeden devam ederim
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun
Ay yazamiyorum bile yorgunluktan k.bakmayin yanlislarimi mazur gorun opüyorum hepinizi
Bugun kk bence sessizdii :s yarin in sha Allah daha cok sohbet olur. A yarin ben arkadasimla carsiya gidicem. Cok guzel seyler almayi dusunuyorum yine. Aayyyy simdiden heycanlandim. Dah yeni tartiya ciktim. 100.6 kg gosterdi bakalim yarin sabah kacim. Ben tartisiz duramiyorum hergunn tartilacagim yoksa patLarim sabirsizliktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?